Valerie_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Θα απορούσα άσχετα με το βάρος. Έφερα ως παράδειγμα την κοπέλα διότι είναι άξιο απορίας το γεγονός οτι είχε πρόβλημα να σταυρώσει άνδρα. Και όσο ναναι ως γνωστή ξέρω τι άτομο είναι. Δεν μίλησα προσωπικά για τις γυναίκες του φόρουμ. Μην σας πιάνει ο φεμινισμός. απορώ που είδες τον φεμινισμό. 2
alxlightning Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ο τρόπος που μιλάμε φανερώνει (αλλά και επηρεάζει) τον τρόπο που σκεφτόμαστε, που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Καταλαβαίνω την χρησιμότητα του πολιτικώς ορθού λόγου αλλά δεν με εκφράζει, τον θεωρώ ξύλινο, στερεοτυπικό και φορέα προκατ απόψεων προσπαθώντας να κρύψει άλλες. Εννοώ, άμα σκέφτεσαι <<αράπης>> μην λες <<έγχρωμος>>, πες αυτό που θέλεις να συνεννοούμαστε -συμφωνούμε/διαφωνούμε να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε αν σκέφτεσαι αραπης και το χρωματίζεις και ως αξιακα κατωτερο, ειτε το λες ειτε όχι, σπιτι σου. Αν το λες, κουντος για την ειλικρινεια, αλλα και παλι, πρόβλημα. απορώ που είδες τον φεμινισμό. η οποιαδήποτε ιδεα ότι η οποιαδήποτε γυναικα δεν οφειλει να απολογηθεί στην κοινωνια για το τι κανει με τη γονιμοτητα της η τη σεξουαλικοτητα της, ειδικα αν αποκλειει εμας, είναι φεμιναζι.
Glikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Σορρυ παιδιά που ανέφερα το παράδειγμα της κοπέλας που ξέρω προσωπικά. Δεν θα ξαναγίνει. Συγχωρήστε με. Η οποία btw είχε απορρίψει άνδρα επειδή δεν της άρεσε που έβαζε δυνατα την μουσική κάτι φορές. Αλλα εσείς προφανώς που την ξέρατε καλύτερα όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρετε για αυτήν. Αναφέρθηκα σε μια κοπέλα προσωπικά και αμέσως να θιχτούνε τα κορίτσια του φόρουμ. (βάζω και τον axl μέσα). Γυναικεία αλληλεγγύη ε? Οπως λέει και το ρητό. Όποιος έχει την μύγα.
alxlightning Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Σορρυ παιδιά που ανέφερα το παράδειγμα της κοπέλας που ξέρω προσωπικά. Δεν θα ξαναγίνει. Συγχωρήστε με. Η οποία btw είχε απορρίψει άνδρα επειδή δεν της άρεσε που έβαζε δυνατα την μουσική κάτι φορές. Αλλα εσείς προφανώς που την ξέρατε καλύτερα όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρετε για αυτήν. δικαίωμα της να απορριψει κάθε αντρα στον πλανητη, και παλι δε δικαιούσαι να τοποθετεισαι πανω σε αυτό, ιτ ιζ γουωτ ιτ ιζ. κι εγω εχω ριξει χ σε γκομενους επειδή μασαγαν τσιχλα κανελα, επειδή δε μου αρεσε το ονομα τους, επειδή δε μου αρεσαν τα παπούτσια τους, επειδή δεν εκτιμουσαν τον Κανυε Γουεστ, επειδή ψηφιζαν. Από ποτε δικαζόμαστε για τα κριτήρια συντροφικότητας που θέτουμε? Ποτε επαψαν αυτά να είναι προσωπικο ζητημα? Ποτε ζητηθηκε αξιολογηση από ομαδες ευνοημενων στα κριτήρια μας? 1
Valerie_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Σορρυ παιδιά που ανέφερα το παράδειγμα της κοπέλας που ξέρω προσωπικά. Δεν θα ξαναγίνει. Συγχωρήστε με. Η οποία btw είχε απορρίψει άνδρα επειδή δεν της άρεσε που έβαζε δυνατα την μουσική κάτι φορές. Αλλα εσείς προφανώς που την ξέρατε καλύτερα όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρετε για αυτήν. σαν τα μωρά όταν δεν γίνεται το δικό τους,στραβομουτσούνιασμα. είσαι μέσα στη σχέση; όχι. μπορεί όντως να είναι απελπισμένη και να έκατσε στον πρώτο τυχόντα που της την έπεσε. μπορεί να μην είναι τόσο ματσό όσο νομίζετε εσείς οι απέξω,να τελειώνει το μαρούλι και να είπε να αποκατασταθεί κάπου. μπορεί να την πηδάει καλά και να έχει δει χαρά στα σκέλια της. μπορεί τίποτα από τα παραπάνω. εσύ που την ξέρεις εστίασες στην εμφάνιση του 130 κιλά (λίπος),εμείς απλά σου δίνουμε και άλλες διαστάσεις. 3
Glikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Εγω που την ξέρω λεω την γνώμη μου. Εσείς που δεν την ξέρετε μιλάτε γενικά. Και αν μη τι άλλο αυτο έλειπε να αρχίσω να λεω προσωπικές info για αυτήν. Την γνώμη μου ειπα και δικαίωμα μου. Δεν έκραξα κανέναν. Και σήμερα αύριο όταν την δω και για καφέ θα πάμε και καλαμπούρι θα κάνουμε. Δεν είμαστε εχθροί. Καλο ειναι να μην κρίνετε χωρίς να ξέρετε. Απλά το πήρατε προσωπικά και θιχτήκατε. Απλό.
alxlightning Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Εγω που την ξέρω λεω την γνώμη μου. Εσείς που δεν την ξέρετε μιλάτε γενικά. Και αν μη τι άλλο αυτο έλειπε να αρχίσω να λεω προσωπικές info για αυτήν. Την γνώμη μου ειπα και δικαίωμα μου. Δεν έκραξα κανέναν. Και σήμερα αύριο όταν την δω και για καφέ θα πάμε και καλαμπούρι θα κάνουμε. Δεν είμαστε εχθροί. Καλο ειναι να μην κρίνετε χωρίς να ξέρετε. λολ δεν ξερω γιατι αλλα το "χαραμίζεται" που ηταν το πρωτο που ειπες εμενα δε μου φαινεται και πολύ οκ, ξεκαθαρο πατρονάρισμα και πατησες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο φυλο της για να καταληξεις σε αυτό το πορισμα.
bluesattack Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Εγω που την ξέρω λεω την γνώμη μου. Εσείς που δεν την ξέρετε μιλάτε γενικά. Και αν μη τι άλλο αυτο έλειπε να αρχίσω να λεω προσωπικές info για αυτήν. Την γνώμη μου ειπα και δικαίωμα μου. Δεν έκραξα κανέναν. Και σήμερα αύριο όταν την δω και για καφέ θα πάμε και καλαμπούρι θα κάνουμε. Δεν είμαστε εχθροί. Καλο ειναι να μην κρίνετε χωρίς να ξέρετε. Απλά το πήρατε προσωπικά και θιχτήκατε. Απλό. Σας την εφαγε την γκομενα , deal with it 1
Valerie_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ποιος ξέρει..Συμβαίνουν και αυτά. Επίσης έχω άλλο ένα παράδειγμα. Σχεδόν. Μια γνωστή μου στα 35, όμορφη , καλλιεργημένη και με πολύ καλή οικονομική κατάσταση, ήταν μόνη της πολύ καιρό παρά τις προσπάθειες της. Έψαχνε για σταθερή σχέση. Τελικά βρήκε έναν τύπο κοντά στα 130 κιλά (λίπος) ο οποίος δεν βλέπεται. Εντάξει θα μου πείτε δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση κλπ. Αλλά ρε παιδιά χαραμίζεται η κοπέλα. Και ο τύπος δεν ξέρω τι κουμάσι είναι. Από την μια χάρηκα που βρήκε κάποιον. Από την άλλη σκέφτηκα μήπως έκανα μαλακία που δεν χώθηκα οταν είχα την ευκαιρία. My point is, κάτι φορές μερικά άτομα συμβιβάζονται με κάτι υποδεέστερο για α β λόγο. Είτε γιατί τους πιέζει ο χρόνος είτε κάτι άλλο. Ελπίζω η περίπτωση που ανέφερα να μην είναι κάτι τέτοιο. Εγω που την ξέρω λεω την γνώμη μου. Εσείς που δεν την ξέρετε μιλάτε γενικά. Και αν μη τι άλλο αυτο έλειπε να αρχίσω να λεω προσωπικές info για αυτήν. Την γνώμη μου ειπα και δικαίωμα μου. Δεν έκραξα κανέναν. Και σήμερα αύριο όταν την δω και για καφέ θα πάμε και καλαμπούρι θα κάνουμε. Δεν είμαστε εχθροί. Καλο ειναι να μην κρίνετε χωρίς να ξέρετε. Απλά το πήρατε προσωπικά και θιχτήκατε. Απλό. εντάξει δεν έκραξες αλλά μία δυο κακιούλες τις πέταξες έτσι απέξω απέξω. αφού μας συμβουλεύεις να μην κρίνουμε ΕΜΕΙΣ χωρίς να ξέρουμε για τη σχέση των άλλων, λες και εμείς βγάλαμε πικρία που μας έφαγε ο beardaddy το φραγκάτο γκομενάκι. 1
alxlightning Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Σας την εφαγε την γκομενα , deal with it δεν ηταν ποτε επαθλο για να "μας τη φαει", μονη της διαλεγει, σαν ανθρωπος κι αυτή Απλά το πήρατε προσωπικά και θιχτήκατε. Απλό. Όχι, το πηρα πολιτικα και θιχτηκα. Αυτό δεν καταλαβαίνεις. Αναθεμα κι αν εκανα αντ χομινεμ στον κάθε πατριαρχικο.
bluesattack Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 δεν ηταν ποτε επαθλο για να "μας τη φαει", μονη της διαλεγει, σαν ανθρωπος κι αυτή Την ρωτησες ? Γιατι μπορει να της αρεσει να νιωθει σαν απροστατευτο θηραμα στα χερια του ανδρα κυνηγου 1
alxlightning Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Την ρωτησες ? Γιατι μπορει να της αρεσει να νιωθει σαν απροστατευτο θηραμα στα χερια του ανδρα κυνηγου οποτε ας βιαζουμε και κοσμο επειδή δεν εχουν τατουάζ στο κουτελο "δε μου αρεσει ο βιασμος"
Jethro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Τυχη και timming ειναι....ολα σχεση και κατ επεκτασην γαμος. Και εγω εμφανίσιμος με σταθερη δουλεια και ικανοποιητικο εισοδημα. Σκατουλες, απλα δεν εχει κατσει. Ενας συναδερφος εχει πει πολυ σωστα οτι ο γαμος ειναι λαχειο...ή θα το κερδισεις ή θα κλαις. Αν και εμενα λιγο με εχει πιασει ενα ταρακουλο ισως λογω κοινωνικών προτύπων που "επιβάλλονται" 1
alxlightning Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Τυχη και timming ειναι....ολα σχεση και κατ επεκτασην γαμος. Και εγω εμφανίσιμος με σταθερη δουλεια και ικανοποιητικο εισοδημα. Σκατουλες, απλα δεν εχει κατσει. Ενας συναδερφος εχει πει πολυ σωστα οτι ο γαμος ειναι λαχειο...ή θα το κερδισεις ή θα κλαις. Αν και εμενα λιγο με εχει πιασει ενα ταρακουλο ισως λογω κοινωνικών προτύπων που "επιβάλλονται" μπορούμε βεβαια να μη θέτουμε το γαμο ως φυσικη εξελιξη μιας σχεσης και ως μονη ορθη καταληξη
bluesattack Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 οποτε ας βιαζουμε και κοσμο επειδή δεν εχουν τατουάζ στο κουτελο "δε μου αρεσει ο βιασμος" με τετοια αλματα ουτε την υποστηριξη των pussy riot δεν θα κερδιζες.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις