Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή τη συνεπαγωγή την έβγαλες απ' το μυαλό σου δεν προσπαθώ να εξορθολογήσω τίποτα. Αν κάποιον τώρα τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα βλέποντας απειλιτικούς δρακους παντού δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

Το υγιές εμπνέει καλαισθησία κατά τη δική μου κρίση και κατά τη γνώμη μου το ίδιο ισχύει και πρέπει να ισχύει και για την κοινή γνώμη. Τώρα από κει και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να φτάσει και 150 κιλά αν γουστάρει, να κάνει και τις καταχρήσεις του με το τσουβάλι, να μην προσέχει ποτέ τον εαυτό του, κι αν ως αποτέλεσμα δεν γυρνά να τον κοιτάξει κανείς/καμία ας του φταίει και η πατριαρχική προπαγάνδα του συστήματος περί ορέξεως...

λολ οποτε οι χοντροι αν δεν είναι αρρωστοι αλλα αν επιλεγουν να είναι χοντροι είναι φυσικο κι επομενο να βιωνουν κοινωνικο αποκλεισμο και μαλιστα ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι, λες

προβλημα

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

πατριαρχική προπαγάνδα του συστήματος περί ορέξεως...

.....και για να δεις τι υπουλο ειναι το πατριαρχικο συστημα  εχει βαφτισει τις γυναικες ωραιο φυλο για να καταπνιξει την χειραφετηση τους  :-D

• Like 1
Δημοσ.

και να που φτασαμε να επικαλούμαστε υγεια (παχυσαρκια-κλινικοποιηση) για να εξορθολογισουμε τα αισθητικα μας κριτήρια.

όχι, απλα εισαι χοντροφοβικος.

Φεμιναζι,ομοφοβικος,χοντροφοβικος,αλτρουισμος ε?τσεκαρε το μια.

Προβλημα.

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα να βλέπουμε παντού εχθρούς και πατριαρχία δεν το καταλαβαίνω...

Την αντίφαση ότι από την μια οι γυναίκες πρέπει να επιλέγουν ελεύθερα σύντροφο με τα δικά τους προσωπικά κριτήρια και από την άλλη το να κρίνεις και με βάση την εξωτερική εμφάνιση είναι μισανθρωπιά/φασισμός/πατριαρχία, μόνο εγώ την πρόσεξα;

Πρέπει να λέμε και τα αυτονόητα ότι μια παραμελημένη εμφάνιση (από κακό ντύσιμό μέχρι πολλά κιλά λόγω κακής διατροφής/έλλειψη άσκησης) μετράει αρνητικά;

Τώρα αν ο τύπος είναι provider beta male και η άλλη πηδιέται με alpha male για να διαιωνίσει τα γονίδια της (newsflash: 1 στα 10 παιδιά που γεννιούνται είναι από άλλο πατέρα), αυτό είναι άλλη ιστορία και δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Επιλογή της και καθ'όλα σεβαστή.

δεν ξερω σε ποιανου το αξιακο συστημα μετραει ως οτιδήποτε η εμφανιση, αν στο δικο σας, παρανοειτε, η ομορφια αφορα μονο τη βιομηχανια ομορφιας, για όλες τις άλλες πτυχες της υπαρξης (θα επρεπε να) είναι παντελως αδιαφορη, καθ ότι μιλαμε για παρα πολύ ρευστη εννοια που αποκτα συγκεκριμενη υποσταση πλεον μονο μεσω αυτης της βιομηχανιας. Πιο παλια, μεσω της τεχνης, που ηταν πολύ πιο κοντα στην εννοια της στρατευμενης τεχνης, αρα και όχι και τοσο τεχνης.

ολοι επιλεγουν ελευθερα συντροφο, να κατηγοριοποιούμε είναι επικινδυνο. επισης, στηριξα το ελευθερο χιωμα χωρις δικαιολογηση η απαιτηση απολογίας.

Φεμιναζι,ομοφοβικος,χοντροφοβικος,αλτρουισμος ε?τσεκαρε το μια.

Προβλημα.

για αλτρουισμο δεν εχω μιλησει.

επισης το μονο που κανω είναι να κριντζαρω σε αυτό το θρεντ και το μονο που εχω οντως να πω είναι "πρόβλημα"

Καλα δεν λενε οτι η τεχνη αντιγραφει την ζωη ?  :-D

λενε και για σαλιο και υπομονή, ωστόσο ο κωλος μου κωλος είναι ακομα, δεν εχει αλλαξει.

η τεχνη είναι, δε μπορεις να τη συνοψισεις. και αν μπορεις, απορω τι κανεις εδώ.

Δημοσ.

τους βιωνω ως εικαστικο οποτε δε με ενοχλουν.

επισης δεν ηξερα ότι είναι μονο για γυναικεια σωματα.

και ναι, ως πρωην μοντελο μπορω να επιβεβαιωσω ότι το μοντελινγκ είναι ευκολα κλαδος σεξεργασιας, ακομα και χωρις τα παρασκηνιακα. στηρίζω σεξεργασια, αρκει να μην παιζει νταβατζιλικι.

εσενα με τι κριτηρια σε επελεξαν, ειπαμε!

• Like 1
Δημοσ.

παιδια είναι παναστειο παντως, στην υποθεση ότι το αξιακο συστημα των ευνοημενων δεν είναι ορθο και δε θα επρεπε να ακολουθείται εχετε παθει πατατρακ

μην αγχωνεστε, δε θα φυγει τοσο γρηγορα ο σκοταδισμος, προλαβαίνετε ακομα να ζησετε με τα προνομιακια σας

Δημοσ.

Axl εσύ δεν είχες κάνει ένα βίντεο στο YouTube λέγοντας οτι είσαι απο τους πιο διάσημους YouTubers? Ή κάτι τέτοιο. Και τώρα λες ότι είσαι και μοντέλο. Θελω να καταλήξω στο οτι ο ναρκισσισμός ειναι άσχημο πράγμα. Οπότε δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά

• Like 1
Δημοσ.

εσενα με τι κριτηρια σε επελεξαν, ειπαμε!

δε σε επιλεγουν, λολ, το κυνηγας. δεν ξερω τι εικονα εχεις για τη βιομηχανια στην Ελλαδα, αλλα δε σε διαλεγει κανενας, φριλανς δουλευει το πραμα

Δημοσ.

Αποριας αξιον!

Τα φαινομενα απίστευτο είναιυν ομως.

Ξερεις τι νομιζω οτι συμβαινει? Πισω απο αυτο,που βλεπουμε εμεις οι τριτοι, υπαρχει εκεινο,που αδυνατουμε να διακρινουμε...η δουλεια δηλαδη,που γινεται μεσα στη σχεση. "Ταιριαζω" δε σημαινει απαραιτητα εχω το ιδιο μορφωτικο,κοινωνικο ή οικονομικο επιπεδο. Καποια στιγμη αυτα ξεπερνιουνται. Το "ταιριαζω" ειναι αποτελεσμα της απο κοινου θελησης και προσπαθειας (με σεβασμο,κατανοηση,εκτιμηση)να ερθουν κοντα δυο διαφορετικοι ανθρωποι...και ειμαστε ολοι μας διαφορετικοι.

Οποιος ομως εμμενει πεισματικα στον κλειστο δικο του κοσμο δεν εχει τετοια προοπτικη.

Είναι πολύ όμορφο όταν ταιριάζουν δυο άτομα πάντως. Ασχέτως χαρακτήρα, στάτους κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Axl εσύ δεν είχες κάνει ένα βίντεο στο YouTube λέγοντας οτι είσαι απο τους πιο διάσημους YouTubers? Ή κάτι τέτοιο. Και τώρα λες ότι είσαι και μοντέλο. Θελω να καταλήξω στο οτι ο ναρκισσισμός ειναι άσχημο πράγμα. Οπότε δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά

*Αλξ, λεω ειρωνικα ότι είμαι διασημος για να αποδειξω αφ ενός ότι όλα είναι θεμα πιαρ και αφ ετερου για να στηρίξω το παραδοξο ότι η φημη η η επικληση στη φημη παραγει φημη. Τωρα λεω ότι εχω δουλεψει ως μοντελο.

ο ναρκισσισμος είναι υπεροχος, αγαπαω τον ναρκισσισμο οσο δεν εχει αντικτυπο σε άλλες ζωες περαν του ναρκισσου.

δε χρειαζεται να με παρεις στα σοβαρα. τον εαυτο σου να προσεχεις να μην παρεις στα σοβαρα, μονο. όπως και ολοι μας.

Δημοσ.

Ο ναρκισσισμός έχει άμεσο αντίκτυπο στις ζωές των ατόμων με τα οποία συναναστρέφεται ο νάρκισσος. Ιατρικά αποδεδειγμένο

• Like 2
Δημοσ.

δεν ξερω σε ποιανου το αξιακο συστημα μετραει ως οτιδήποτε η εμφανιση, αν στο δικο σας, παρανοειτε, η ομορφια αφορα μονο τη βιομηχανια ομορφιας, για όλες τις άλλες πτυχες της υπαρξης (θα επρεπε να) είναι παντελως αδιαφορη, καθ ότι μιλαμε για παρα πολύ ρευστη εννοια που αποκτα συγκεκριμενη υποσταση πλεον μονο μεσω αυτης της βιομηχανιας. Πιο παλια, μεσω της τεχνης, που ηταν πολύ πιο κοντα στην εννοια της στρατευμενης τεχνης, αρα και όχι και τοσο τεχνης.

ολοι επιλεγουν ελευθερα συντροφο, να κατηγοριοποιούμε είναι επικινδυνο. επισης, στηριξα το ελευθερο χιωμα χωρις δικαιολογηση η απαιτηση απολογίας.

για αλτρουισμο δεν εχω μιλησει.

επισης το μονο που κανω είναι να κριντζαρω σε αυτό το θρεντ και το μονο που εχω οντως να πω είναι "πρόβλημα"

Α νομιζα οτι εχεις γεμισει ταμπελες το θρεντ απο τον αλτρουισμο που σε διακατεχει,για το κοινο καλο που λεμε,anyway.
Δημοσ.

Valerie, προς τι η προσωπική επίθεση σε μένα πριν? :)

Και όσον αφορά το ερώτημα σου, μάτια έχεις και βλέπεις.

Δημοσ.

Valerie, προς τι η προσωπική επίθεση σε μένα πριν? :)

Και όσον αφορά το ερώτημα σου, μάτια έχεις και βλέπεις.

Επιτέθηκε κάποιος σε σένα προσωπικά πριν;

Εγώ νόμιζα συζήτηση κάναμε και διαφωνούσαμε. Ήρεμα ρε παιδιά μη κλειδώσει κι αυτό έλεος.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...