giantpow Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Αν μετά από 10 χρόνια δε βλέπονται και πεθάνουν μόνες και άσχημες εσύ θα αισθανθείς καλύτερα; Βγαινεις καθολου εξω να δεις τι γινεται ?
mary Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Σε αυτή την φάση της ζωής μου δεν σκέφτομαι παιδιά. Ζωή με τον άνθρωπο μου κοντά 1,5 χρόνο. Είμαστε σε καλή φάση, συνεννόηση στη μεταξύ μας σχέση, κατανόηση και γενικά όλα τα καλά αλλά γενικά το θέμα "παιδιά" είναι μακρυά ακόμα. Βέβαια τα 7 χρόνια διαφορά ηλικίας σε βάζουν σε σκέψεις αλλά έχουμε συμφωνήσει ότι πριν μεγαλωσουμε την οικογένεια μας θα είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση και όχι με το επίδομα και τα ψιλά που βγάζουμε τώρα. Δεν ξέρω αν στο εξωτερικό σκέφτονται την οικονομική κατάσταση αλλά έτσι σκ@τ@ όπως είμαστε εδώ, δε θεωρώ αξιοπρεπές(ίσως το τελευταίο που απέμεινε) να σε ζουν οι γονείς σου ( ή να πω καλύτερα να στερουνται και οι ίδιοι για χάρη του εγγονιου) και να σε χαρτζιλικωνουν για το εγγονι τους. 7
Valerie_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ωχ μη το μελετάμε κι αρχίσει η μάνα μου πάλι εεεεε να 28 έγινες πότε θα φτιάξεις τη ζωή σου 2
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το βλέπω να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα σε 20-30 χρόνια, εκτός αν μέχρι τότε έχει γίνει όλη η Ευρώπη ένα κράτος. Πιο πιθανό βλέπω το αντίθετο...τέλος πάντων, θα δείξει! Ωχ μη το μελετάμε κι αρχίσει η μάνα μου πάλι εεεεε να 28 έγινες πότε θα φτιάξεις τη ζωή σου Μπαίνει στο insomnia η μάνα σου;;
Valerie_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Όχι αλλά οπότε διαβάζω για μωρά λες και το διαισθάνεται και με το που μιλήσουμε στο τηλ αρχίζουμε τα μασημένα λόγια. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Πως γίνεται να ήταν όμορφη και να «μην έτυχε»; Στατιστικά να το πάρουμε δηλαδή, δεν γίνεται στους 100 άνδρες να μην βρήκε ούτε έναν κατάλληλο... μήπως είχε επικεντρωθεί σε καριέρα ή κάτι άλλο; γιατί απλά δεν το θέλανε ... βαρέθηκαν να έχουν χλαπάτσες εφ όρου ζωής
φραμπάλα Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Κι εγώ έτσι το βλέπω αλλά γενικά δεν το βλέπω γύρω μου. Όλοι παιδιά κάνουν, έχουν δεν έχουν δουλειά - λεφτά! πόσο ανεύθυνο! 2
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 γιατί απλά δεν το θέλανε ... βαρέθηκαν να έχουν χλαπάτσες εφ όρου ζωής Δεν το θέλανε οι γυναίκες εννοείς ή οι άντρες; πόσο ανεύθυνο! Συμφωνώ αλλά συμβαίνει! (Δεν είναι για όλους τόσο μεγάλο θέμα τελικά τα παιδιά πιστεύω....οι γύφτοι ας πούμε κάνουν πόσα παιδιά ο καθένας και ούτε τους νοιάζει πως θα ζήσουν, για να μην πούμε για την Αφρική! ).
ikaruga24 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Όχι αλλά οπότε διαβάζω για μωρά λες και το διαισθάνεται και με το που μιλήσουμε στο τηλ αρχίζουμε τα μασημένα λόγια. Γι αυτό κόβεις τα λόγια κάθε φορά που έρχονται όλο και πιο απότομα. Θα το χωνέψουν θέλουν δεν θέλουν. Δεν θα χαντακωθείς εσύ για να δουν αυτοί εγγόνια. 2
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Γι αυτό κόβεις τα λόγια κάθε φορά που έρχονται όλο και πιο απότομα. Θα το χωνέψουν θέλουν δεν θέλουν. Δεν θα χαντακωθείς εσύ για να δουν αυτοί εγγόνια. E καλά δεν είναι απαραίτητο ότι θα χαντακωθεί! Μπορεί να λέει καλά μου τα 'λεγες μάνα, έπρεπε να σε ακούσω νωρίτερα!
Vapir Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ωχ μη το μελετάμε κι αρχίσει η μάνα μου πάλι εεεεε να 28 έγινες πότε θα φτιάξεις τη ζωή σου εκεί απαντάς με ερώτηση "δηλαδή θεωρείς την ζωή μου χαλασμένη για να θέλει φτιάξιμο ? " θα βοηθούσε άμα μιλάγατε με sms να στείλεις κ ένα μερικά " " 1
Valerie_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Γι αυτό κόβεις τα λόγια κάθε φορά που έρχονται όλο και πιο απότομα. Θα το χωνέψουν θέλουν δεν θέλουν. Δεν θα χαντακωθείς εσύ για να δουν αυτοί εγγόνια.Δεν ξέρω αν είναι χαντακωμα η απάντηση είναι η ίδια κάθε φορά. "Άρχισες πάλι;" Ρε ζιο μόνο εσύ και τα αρκουδάκια της αγάπης τόσο θετική σκέψη πάντα :Ρ 5
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν είναι χαντακωμα η απάντηση είναι η ίδια κάθε φορά. "Άρχισες πάλι;" Ρε ζιο μόνο εσύ και τα αρκουδάκια της αγάπης τόσο θετική σκέψη πάντα :Ρ Δεν είναι και απίθανο αυτό που λέω πάντως!
g2econdo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Έγραψες πως δεν είναι σίγουρο αν ένα παιδί χρειάζεται αγάπη. Θες να μου εξηγήσεις τι δεν κατάλαβα; Δεν έχει καμία σημασία του πώς κρίνεται ένα σχέδιο (αν και συμφωνώ). Αυτό που βλέπω είναι πως ξεκίνησες παίρνοντας τη θέση πως ένα παιδί δε χρειάζεται απαραίτητα αγάπη (δεν έχω ιδέα πώς σου ήρθε αυτό, το ότι δεν έχεις παιδιά είναι φυσικά πέρα από προφανές) προκειμένου να την υποστηρίξεις, πρώτα το γενικεύεις ("δεν υπάρχουν βεβαιότητες") σε σημείο που είτε δε θα φέρει κανείς αντίρρηση ή θα πρέπει να είναι φτιαχτή (αν σου κόψω το κεφάλι είμαι βέβαιος πως θα πεθάνεις) και μετά υποστηρίζεις τη γενίκευση πηγαίνοντας σε μια (παντελώς άσχετη) ειδίκευση: εσένα οι γονείς σου νόμιζαν ότι ΑΒΓ αλλά τελικά ΧΥΖ Έχω κάπου λάθος; Αμπελοφιλοσοφίες για βεβαιότητες στη ζωή δε βλέπω το λόγο να κάνουμε, απλά απορώ αν επιμένεις σ' αυτό που είπες για τα παιδιά. Όχι δεν επιμενω, το έγραψα και άλλον πιο πάνω. Πολλά αρνητικά έχω ξεροκέφαλος όμως δεν είμαι.
skiabox Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ποιος ξέρει..Συμβαίνουν και αυτά. Επίσης έχω άλλο ένα παράδειγμα. Σχεδόν. Μια γνωστή μου στα 35, όμορφη , καλλιεργημένη και με πολύ καλή οικονομική κατάσταση, ήταν μόνη της πολύ καιρό παρά τις προσπάθειες της. Έψαχνε για σταθερή σχέση. Τελικά βρήκε έναν τύπο κοντά στα 130 κιλά (λίπος) ο οποίος δεν βλέπεται. Εντάξει θα μου πείτε δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση κλπ. Αλλά ρε παιδιά χαραμίζεται η κοπέλα. Και ο τύπος δεν ξέρω τι κουμάσι είναι. Από την μια χάρηκα που βρήκε κάποιον. Από την άλλη σκέφτηκα μήπως έκανα μαλακία που δεν χώθηκα οταν είχα την ευκαιρία. My point is, κάτι φορές μερικά άτομα συμβιβάζονται με κάτι υποδεέστερο για α β λόγο. Είτε γιατί τους πιέζει ο χρόνος είτε κάτι άλλο. Ελπίζω η περίπτωση που ανέφερα να μην είναι κάτι τέτοιο. Βασικά αν παρατηρήσεις στο δρόμο στην Ελλάδα έχουν μείνει μόνο οι υπέρβαροι. Δηλαδή όσοι έχουν λίπος οπότε έχουν και 'λίπος'. Οι υπόλοιποι για να μην πεθάνουν από την πείνα μετανάστευσαν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις