nickosXXX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Από την Παρασκευή το πρωί προσπάθησα να μπω στο email μου και μου έβγαλε το παραπάνω σφάλμα. Δοκίμασα όλες τις πιθανές λύσεις - εκκαθάριση cookies, ιστορικού, αλλαγή browser κ.ο.κ αλλά χωρίς αποτέλεσμα! Συνεχώς το ίδιο σφάλμα. Προσπάθησα μέσα από το chat της yahoo να βρω κάποια άκρη, αλλά μου είπαν πως δεν έχουν δικαιοδοσία να το ελέγξουν γιατί είναι Yahoo Greece! Έχει εμφανιστεί αυτό το πρόβλημα και σε άλλους? Είναι πραγματικά μεγάλο πρόβλημα, γιατί χρειάζομαι άμεσα το συγκεκριμένο mail (επαγγελματικοί λόγοι) και έχω μείνει ξεκρέμαστος. Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο, ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
nickosXXX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασα σε κάθε άλλη περιοχή (US, UK και πάει λέγοντας), ακόμα και με proxy αλλά πάντα το πρόβλημα είναι εκεί. Δυστυχώς και από το κινητό δεν είχα καμία τύχη!
sistah Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Εχεις σιγουρευτει οτι εχεις κανει sign out απο καθε πιθανη συσκευη/browser?Υποθετοντας οτι εχεις κανει σωστα ολα τα steps που ανεφερες δεν βρισκω κατι αλλο στο internet.Εαν εχεις αλλο yahoo λογαριασμο, μπορεις να μπεις?Αλλιως δοκιμασε να κανεις ενα νεο οτινανικο να δεις πως συμπεριφερεται.Τελος δοκιμασε αυτο: you can get help by contacting us directly on Twitter @YahooCare – send us a direct message with your Yahoo ID and we’ll be glad to look into this for you.
Xristaras12 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 και γω πρόσφατα είχα παρόμοιο θέμα με μερικά email και τελικά έφτιαξε μόνο του μετά απο 3-4 μέρες εαν θυμάμαι καλά. Δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι αλλα προσωπικά δεν με απασχολούσε ήταν αυτά που κρατάω για αρχείο.
nickosXXX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Σε κάποιον άλλο λογαριασμό που έχω μπαίνει κανονικά, χωρίς πρόβλημα. Έχω κάνει sign-out σε όλες τις συσκευές και εκκαθάριση cache-δεδομένων. Μάλλον πρόκειται για θέμα της Yahoo. Πάντως η εξυπηρέτηση είναι ανύπαρκτη (και σε chat και σε email)!
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 δεν το είδα, απλός το βρήκα και στο ανεβάζω, δες το
nickosXXX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δυστυχώς το δοκίμασα επανειλημμένα, χωρίς αποτέλεσμα.
Makis38 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Το παρατηρώ και μάλιστα συχνότερα από το παρελθόν, αλλά έχω το com και μετά από λίγη ώρα, κανά δεκάλεπτο φτιάχνει, αλλά ώρες-ώρες μου κάνει και άλλα κουλά...
nickosXXX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει τουλάχιστον κανένας τρόπος να πάρω τα email που έχει το mailbox ως backup γιατί δεν βλέπω να φτιάχνει σύντομα!
TheAccountant Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 δοκιμασε να σεταρεις ενα outlook στο PC και να κατεβάσεις μεσω POP την αλληλογραφία σου. Γι αυτους και για αλλους πολλους λογους χρησιμοποιω πάντα outlook client για τα παντα. Ποτε email στηριζομενος μονο σε ενα web interface. Τα mail παντα πρεπει να ναι διαθεσιμα στο PC.
geioannou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 αυτο που εχω καταλαβει και εγω μετα απο τουλαχιστων 17-18 χρονια καθημερινης χρησης yahoo mail, ειναι οτι τα 2-3 τελευταια χρονια γινονται πολλες μικρες μικρες μ@λ@κιτσες απο την μερια της yahoo. και μιας και μιλαμε για μια απο τις 2-3 κολοσσούς εταιριες παγκοσμίως, δεν μπορω να καταλαβω το γιατι !!!
nickosXXX Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασα να το σετάρω στο Thunderbird και με IMAP και με POP3. Με IMAP μου έβγαλε server bug, ενώ με POP3 ότι δεν υπάρχουν νέα μηνύματα στο mailbox.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα