kathytherion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 και τι σε κραταει απο το να τον κανεις!? Πριν προχωρησω σε γαμο με τη σχεση που εχω θελω να σύζησουμε ενα διαστημα μαζι και μετα να παμε στο επομενο βημα
Nelnel Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Χμμ, ναι, μόνο που πάλι το 99% των γάμων που σε καλούν είναι Κικίτσες και Χρύσανθοι. Εκτός και αν ο κύκλος σου περιορίζεται στους κοντινούς που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Σορρυ κιολας αλλα το 99% που θα με καλεσει κ θα υπολογιζει στην αξια του δωρου μου, δε θα νοιαστει ουτε οταν αρρωστησω, ουτε οταν ειμαι ανεργη, δε θα χαρει οταν βρω δουλεια, ουτε εναν ανθρωπο με τον οποιο θα ειμαι χαρουμενη. Το 1% αντιθετως, θα ειναι εκει, σε καθε ενα απο αυτα. Οποτε προτιμω να ζω περιορισμενη στο 1%. Χμμ, ναι, μόνο που πάλι το 99% των γάμων που σε καλούν είναι Κικίτσες και Χρύσανθοι. Εκτός και αν ο κύκλος σου περιορίζεται στους κοντινούς που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Σορρυ κιολας αλλα το 99% που θα με καλεσει κ θα υπολογιζει στην αξια του δωρου μου, δε θα νοιαστει ουτε οταν αρρωστησω, ουτε οταν ειμαι ανεργη, δε θα χαρει οταν βρω δουλεια, ουτε εναν ανθρωπο με τον οποιο θα ειμαι χαρουμενη. Το 1% αντιθετως, θα ειναι εκει, σε καθε ενα απο αυτα. Οποτε προτιμω να ζω περιορισμενη στο 1%. 2
kathytherion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ε θα είναι πιο παραδοσιακός τότε! Οχι, παλι καλα, συμφωνουμε ακραδαντα σ αυτο! Να σημειωσω επισης τη μαγκια που ειχε κανει μια παλια μου καθηγητρια. Το πηγαινε για μπαραδοσιακο θθησκευτικο με τα κλαπατσιμπαλα κλπ και τελευταια στιγμη αποφασιζει να κανει εναν λιτο πολιτικο γαμο με κανα 2 φιλους και με τα λεφτα που θα διναν για τα παρελκομενα πηγανε 15 μερες ταιλανδη! 3
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πριν προχωρησω σε γαμο με τη σχεση που εχω θελω να σύζησουμε ενα διαστημα μαζι και μετα να παμε στο επομενο βημα Δεν διορθώνω ποτέ συνήθως, απλά επειδή το είδα και το γράφουν - λένε πολλοί. Δεν πάει και συζήσουμε και μαζί. Ή συζήσουμε σκέτο ή ζήσουμε μαζί. Μην το πάρεις στραβά 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πριν προχωρησω σε γαμο με τη σχεση που εχω θελω να σύζησουμε ενα διαστημα μαζι και μετα να παμε στο επομενο βημα δεν εννοουσα γιατι δεν το κανεις τωρα αλλα γενικα οταν ερθει η ωρα τι σε κραταει να μην το κανεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μια γενική μικρή επισήμανση. Οι μη παντρεμένοι καλό είναι να μην λένε μεγάλα λόγια, καθώς όταν έρθει η ώρα (με το καλό) μόνο οι έχοντες τα χρήματα για γάμο (κοινώς δεν εξαρτώνται από γονείς) και πολλά balls για να σπάσουν αυγά, υλοποιούν κατά γράμμα τις σκέψεις τους!
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μια γενική μικρή επισήμανση. Οι μη παντρεμένοι καλό είναι να μην λένε μεγάλα λόγια, καθώς όταν έρθει η ώρα (με το καλό) μόνο οι έχοντες τα χρήματα για γάμο (κοινώς δεν εξαρτώνται από γονείς) και πολλά balls για να σπάσουν αυγά, υλοποιούν κατά γράμμα τις σκέψεις τους! Συμφωνώ αρκετά, το έγραψα κιόλας ότι πολλοί το σκέφτονται αλλά λίγοι το κάνουν, αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι ένας "εναλλακτικός" γάμος θέλει πολλά λεφτά. Από αυτή την άποψη είναι πολλά τα ζευγάρια που μπορούν να τον κάνουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Balls για να επιβάλλει το ζευγάρι αυτό που θέλει σε οτιδήποτε αφορά ο γάμος. Λεφτά δεν πρόκειται να αποκτήσουμε ποτέ, δεν σημαίνει πως δεν θα παντρευτείς ή δεν θα κάνεις οικογένεια, απλά θα δυσκολευτείς από λίγο έως πολύ. Και για να μην λέτε πως λέω λόγια του αέρα: Σχετικά πρόσφατα παντρεμένος και σκοπός της γυναίκας μου κι εμένα ήταν λίγοι συγγενείς και πολλοί φίλοι, άνθρωποι δηλαδή που γουστάραμε να είναι εκεί. Ακούγαμε τις γνωστές κουβέντες δεξιά κι αριστερά, μα αρραγές μέτωπο και όλα πήγαν όπως τα θέλαμε με εξαίρεση κανά 2-3 ανθρώπους (σε σύνολο 100). Ήταν όμως ψυχοφθόρο.....
Nelnel Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Οταν θες να κανεις ενα γαμο ακριβως οπως τον θες, φροντιζεις να μαζεψεις τα χρηματα που θα χρειαστουν πρωτα κ μετα τον κανεις. Κ ετσι δεν εχεις υποχρεωση σε κανεναν. Τωρα για το θεμα των καλεσμενων που οι γονεις σου εμφανιζουν μια λιστα με 300 ατομα κ τους μισους δε τους ξερεις κ τους υπολοιπους τους ειδες τελευταια φορα στα 13 σου...εκει εξαρταται ποσο αντεχεις το κλαμα της μανας που "απ οταν γεννηθηκες ονειρευομουν αυτη τη στιγμη, να ερθουν ολοι να σε καμαρωσουν κ τωρα μου λες να μη τους καλεσω, θες να με πεθανεις;;" Αν το αντεχεις το παλευεις, αντε να κανεις κ μια υποχωρισουλα πχ "καλα η θεια Τουλα, ο θειος Χαριλαος κ η κυραΜαριτσα απεναντι ας ερθουν, αλλα μονο αυτοι" αν ειναι ατομα που ξερεις οτι εχουν καλη σχεση με τους γονεις ασχετα που εσυ δε τους βλεπεις ποτε. Αν δε το αντεχεις,αφηνεις τη μανουλα να κανει οτι θελει. Αν ομως οι γονεις συμμετεχουν ή καλυπτουν ολα τα εξοδα, οκ τοτε ναι εχεις υποχρεωση να κανεις υποχωρησεις. Εγω παντως ειμαι αρκετα στριμμενο κ εχω βαλει ορια εδω κ πολλα χρονια. Οποτε ξερουν οτι θα ακουσω τι θελουν κ οτι απαντησω δε θα αλλαξει. Οταν θες να κανεις ενα γαμο ακριβως οπως τον θες, φροντιζεις να μαζεψεις τα χρηματα που θα χρειαστουν πρωτα κ μετα τον κανεις. Κ ετσι δεν εχεις υποχρεωση σε κανεναν. Τωρα για το θεμα των καλεσμενων που οι γονεις σου εμφανιζουν μια λιστα με 300 ατομα κ τους μισους δε τους ξερεις κ τους υπολοιπους τους ειδες τελευταια φορα στα 13 σου...εκει εξαρταται ποσο αντεχεις το κλαμα της μανας που "απ οταν γεννηθηκες ονειρευομουν αυτη τη στιγμη, να ερθουν ολοι να σε καμαρωσουν κ τωρα μου λες να μη τους καλεσω, θες να με πεθανεις;;" Αν το αντεχεις το παλευεις, αντε να κανεις κ μια υποχωρισουλα πχ "καλα η θεια Τουλα, ο θειος Χαριλαος κ η κυραΜαριτσα απεναντι ας ερθουν, αλλα μονο αυτοι" αν ειναι ατομα που ξερεις οτι εχουν καλη σχεση με τους γονεις ασχετα που εσυ δε τους βλεπεις ποτε. Αν δε το αντεχεις,αφηνεις τη μανουλα να κανει οτι θελει. Αν ομως οι γονεις συμμετεχουν ή καλυπτουν ολα τα εξοδα, οκ τοτε ναι εχεις υποχρεωση να κανεις υποχωρησεις. Εγω παντως ειμαι αρκετα στριμμενο κ εχω βαλει ορια εδω κ πολλα χρονια. Οποτε ξερουν οτι θα ακουσω τι θελουν κ οτι απαντησω δε θα αλλαξει. 2
Soufesis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μια γενική μικρή επισήμανση. Οι μη παντρεμένοι καλό είναι να μην λένε μεγάλα λόγια, καθώς όταν έρθει η ώρα (με το καλό) μόνο οι έχοντες τα χρήματα για γάμο (κοινώς δεν εξαρτώνται από γονείς) και πολλά balls για να σπάσουν αυγά, υλοποιούν κατά γράμμα τις σκέψεις τους! Εκεί χάνεται πιστεύω χάνεται η μπάλα. Όταν δεν έχεις μια ή ο γάμος γίνεται με ξένα λεφτά δεν μπορείς να βαράς το ζουρνά και οι άλλοι να χορεύουν. Το αποκορύφωμα του παραπάνω είναι να λάβω προσκλητήριο για γάμο που δεν έγραφε πχ "ο Τάκης και η Στέλλα σας καλούμε στον γάμο μας..." αλλά "θα θέλαμε να σας καλέσουμε στον γάμο των παιδιών μας Τάκη και Στέλλας... "
Iris_89 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Η μάνα μου, μου είχε πει πως αν δεν κάνω θρησκευτικό δεν θα έρθει, προτίμησε να το πάει σε άλλο επίπεδο. Πόνταρε στο οτι δεν θα παντρευτώ χωρίς εκείνους. Προσπάθησα έτσι για το γαμώτο να της αλλάξω γνώμη, ανένδοτη. Έτσι κι εγώ προχώρησα άφοβα και πάνω απ' όλα, ήρεμη, χωρίς άλλη μουρμούρα. Τώρα το έχει μετανιώσει βέβαια. 3
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Η μάνα μου, μου είχε πει πως αν δεν κάνω θρησκευτικό δεν θα έρθει, προτίμησε να το πάει σε άλλο επίπεδο. Πόνταρε στο οτι δεν θα παντρευτώ χωρίς εκείνους. Προσπάθησα έτσι για το γαμώτο να της αλλάξω γνώμη, ανένδοτη. Έτσι κι εγώ προχώρησα άφοβα και πάνω απ' όλα, ήρεμη, χωρίς άλλη μουρμούρα. Τώρα το έχει μετανιώσει βέβαια. Δεν έχετε σκοπό να κάνετε θρησκευτικό;
Iris_89 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχετε σκοπό να κάνετε θρησκευτικό; Όχι 1
Jethro Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ θέλω grande γάμο πάντως ! Μια φορά θα το κάνεις το καλό (ή μαλακία θα δείξει στη πορεία!) να μην έχεις να το θυμάσαι?! Αν και στρατιωτικό γάμο πλέον δεν θέλουν :/ Κακά τα ψέματα για το γλεντι και την βαβουρα γινεται ο γαμος
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ θέλω grande γάμο πάντως ! Μια φορά θα το κάνεις το καλό (ή μαλακία θα δείξει στη πορεία!) να μην έχεις να το θυμάσαι?! Αν και στρατιωτικό γάμο πλέον δεν θέλουν :/ Και γι'αυτό η πορεία θα δείξει! Τι είναι ο στρατιωτικός γάμος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα