Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν διορθώνω ποτέ συνήθως, απλά επειδή το είδα και το γράφουν - λένε πολλοί. Δεν πάει και συζήσουμε και μαζί. Ή συζήσουμε σκέτο ή ζήσουμε μαζί.

Μην το πάρεις στραβά :)

Εγω ειμαι grammar nazi, πως εκανα τετοιο λαθος! Thanks για την επισημανση!

δεν εννοουσα γιατι δεν το κανεις τωρα αλλα γενικα οταν ερθει η ωρα τι σε κραταει να μην το κανεις?

Εμενα τιποτα, το χω ξεκαθαρισει και σε οικογενεια κλπ οτι θα ναι πολυ σκετος ο γαμος μου. Και μετα αν ολα πανε βασει σχεδιου, ενα ταξιδι.αμα.

Η μάνα μου, μου είχε πει πως αν δεν κάνω θρησκευτικό δεν θα έρθει, προτίμησε να το πάει σε άλλο επίπεδο. Πόνταρε στο οτι δεν θα παντρευτώ χωρίς εκείνους. Προσπάθησα έτσι για το γαμώτο να της αλλάξω γνώμη, ανένδοτη. Έτσι κι εγώ προχώρησα άφοβα και πάνω απ' όλα, ήρεμη, χωρίς άλλη μουρμούρα. Τώρα το έχει μετανιώσει βέβαια.

Ελα ρε δεν ηρθε?τι κολλημα κι αυτο με τους θρησμευτικους.

απο πεποιθηση και μονο θα τον αποφυγω κι εγω, πολιτικος γαμος ειναι οτι πρεπει, δεν χρειαζομαι την ευλογια και την εγκριση του Θεου για να παντρευτω..

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως αν δεν είναι κοντινοί σου και σκέφτεσαι να πας δώρο 20 ευρώ, μην πας καθόλου. Πιό πολύ τους κοστίζει το φαγητό σου στο τραπέζι.

Αν είναι πολύ κοντινοί σου οκ, θα δείξουν κατανόηση.

Κάπως έτσι το υπολογίζω κι εγώ, να μη μπούνε και μέσα!

Ε οχι δα! Γαμο δε θελαν; Ας καναν πολιτικο και οχι δεξιωσεις/μκλς/κλπ. Σιγα μη σκεφτω αν μπαινουν και μεσα. Που το ιδιο το ζευγαρι δεν μπαινει, αλλά οι γονεις επωμιζονται τα εξοδα στο 99%.

ΥΓ. Σπανια να παω καλεσμενη σε γαμο απο υποχρεωση. Απλα δεν παω.

• Like 5
Δημοσ.

Ελα ρε δεν ηρθε?τι κολλημα κι αυτο με τους θρησμευτικους.

απο πεποιθηση και μονο θα τον αποφυγω κι εγω, πολιτικος γαμος ειναι οτι πρεπει, δεν χρειαζομαι την ευλογια και την εγκριση του Θεου για να παντρευτω..

Δεν ήρθαν, όχι. Δεν είναι μόνο το θρησκευτικό στη μέση, είναι οτι προτίμησε να μην έρθει παρά να βάλει αυτό που λέμε νερό στο κρασί της. Δεν πειράζει, περάσαμε καλύτερα.
  • Like 1
Δημοσ.

Ε οχι δα! Γαμο δε θελαν; Ας καναν πολιτικο και οχι δεξιωσεις/μκλς/κλπ. Σιγα μη σκεφτω αν μπαινουν και μεσα. Που το ιδιο το ζευγαρι δεν μπαινει, αλλά οι γονεις επωμιζονται τα εξοδα στο 99%.

ΥΓ. Σπανια να παω καλεσμενη σε γαμο απο υποχρεωση. Απλα δεν παω.

Εγώ το υπολογίζω πάντως, δεν ξέρω μπορεί να είναι και βλακεία!

Δημοσ.

Κι εμένα μου την σπάει αυτό το πράγμα να κάνουν κουμάντο οι γονείς σε όλα. Πόσο μάλλον όταν οι συντάξεις και οι μισθοί των παλιών είναι υψηλότερα από τους μισθούς των νέων, οπότε το βλέπουν ως μοχλό πίεσης να περάσει το δικό τους. Γεροντοκρατία όλε.

Καλύτερα πολιτικός γάμος χωρίς περιττά έξοδα και φιοριτούρες. Δεν τα μπορώ τα θεαθήναι και λοιπές μικροαστικές βλακείες επίδειξης πλούτου...

Δημοσ.

Εγώ το υπολογίζω πάντως, δεν ξέρω μπορεί να είναι και βλακεία!

Για τις σπανιες περιπτωσεις που με καλουν σε τετοιο γαμο, δεν το σκεφτομαι.

Για το γαμο της αδερφης μου, φιλης μου ή πρωτης μου ξαδερφης που γεννηθηκαμε με 15 μερες διαφορα και μεγαλωσαμε μαζι, εκει θα ξηλωθω για το δωρο. Μη σου πω, θα ρωτησω στη ψυχρα, τι χρειαζεστε να σας το παρω ή ποσα λεφτα θελετε για να αγορασετε το ταδε.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εμένα μου την σπάει αυτό το πράγμα να κάνουν κουμάντο οι γονείς σε όλα. Πόσο μάλλον όταν οι συντάξεις και οι μισθοί των παλιών είναι υψηλότερα από τους μισθούς των νέων, οπότε το βλέπουν ως μοχλό πίεσης να περάσει το δικό τους. Γεροντοκρατία όλε.

Καλύτερα πολιτικός γάμος χωρίς περιττά έξοδα και φιοριτούρες. Δεν τα μπορώ τα θεαθήναι και λοιπές μικροαστικές βλακείες επίδειξης πλούτου...

Αν πληρώνουν οι γονείς φυσικό είναι να έχουν λόγο. 

Και ένας θρησκευτικό γάμος μπορεί να σου κοστίσει εξίσου λίγα με ένα πολίτικο αν βγάλεις το θεατράλε.  

Δεν πας ντυμένος με γαμπριάτικο. Γυαλιστερό κοστούμι, γιλέκο, παπιγιόν,  μανικετόκουμπα και λουστρίνι τα ξεχνάς. Αν αργότερα από περιέργεια προσπαθήσεις να το φορέσεις ή θες να κάνεις αναπαράσταση της πρώτης νύχτας συνειδητοποιείς ότι έχεις πάρει 7 κιλά γιατί έκανες 4 μήνες δίαιτα πριν για να χωρέσεις και μετά το γάμο τα παράτησες. 

Προτιμάς ένα φόρεμα αντί για νυφικό με δαντέλες και τούλια (99,99% η γυναίκα δεν θα είναι τόσο αγνή πριν το γάμο για να δικαιούται τόσο άσπρο  :P ). Χωρίς νυφικό γλιτώνεις και χαλαρά ένα χιλιάρικο που θα σου κοστίσει το "νυφικό¨χτένισμα, "νυφικό" μακιγιάζ, "νυφικό"  μανικιούρ/πεντικιούρ.

Αφήνεις το ναό χωρίς να τον στολίσεις, μπορείς να δώσεις μια ωραία ανθοδέσμη στη νύφη και όχι "νυφική" ανθοδέσμη. Μάντεψε πόση χρηματική διαφορά μπορεί να προσθέσει η λέξη "νυφική"

Δεν βάζεις τον κώλο σου στο πίσω δερμάτινο κάθισμα της νοικιασμένης limo πόσο μάλλον όταν την υπόλοιπη ζωή σου οδηγάς seat marbela. Για κώλους με τέτοιες ανησυχίες υπάρχουν και τα μερσεντές ταξί, δίνεις την ελάχιστη διαδρομή και έζησες το όνειρο. 

• Like 4
Δημοσ.

Αν πληρώνουν οι γονείς φυσικό είναι να έχουν λόγο. 

Και ένας θρησκευτικό γάμος μπορεί να σου κοστίσει εξίσου λίγα με ένα πολίτικο αν βγάλεις το θεατράλε.  

Δεν πας ντυμένος με γαμπριάτικο. Γυαλιστερό κοστούμι, γιλέκο, παπιγιόν,  μανικετόκουμπα και λουστρίνι τα ξεχνάς. Αν αργότερα από περιέργεια προσπαθήσεις να το φορέσεις ή θες να κάνεις αναπαράσταση της πρώτης νύχτας συνειδητοποιείς ότι έχεις πάρει 7 κιλά γιατί έκανες 4 μήνες δίαιτα πριν για να χωρέσεις και μετά το γάμο τα παράτησες. 

Προτιμάς ένα φόρεμα αντί για νυφικό με δαντέλες και τούλια (99,99% η γυναίκα δεν θα είναι τόσο αγνή πριν το γάμο για να δικαιούται τόσο άσπρο  :P ). Χωρίς νυφικό γλιτώνεις και χαλαρά ένα χιλιάρικο που θα σου κοστίσει το "νυφικό¨χτένισμα, "νυφικό" μακιγιάζ, "νυφικό"  μανικιούρ/πεντικιούρ.

Αφήνεις το ναό χωρίς να τον στολίσεις, μπορείς να δώσεις μια ωραία ανθοδέσμη στη νύφη και όχι "νυφική" ανθοδέσμη. Μάντεψε πόση χρηματική διαφορά μπορεί να προσθέσει η λέξη "νυφική"

Δεν βάζεις τον κώλο σου στο πίσω δερμάτινο κάθισμα της νοικιασμένης limo πόσο μάλλον όταν την υπόλοιπη ζωή σου οδηγάς seat marbela. Για κώλους με τέτοιες ανησυχίες υπάρχουν και τα μερσεντές ταξί, δίνεις την ελάχιστη διαδρομή και έζησες το όνειρο. 

Στην περιπτωση,που επιλεγεις το θεατραλε....

πως θα εχει απηχηση-επιτυχια η παρασταση? Πως θα βγαλουμε τα εξοδα της παραγωγης?

Καλωντας κοινο..μεγαααλο κοινο.

• Like 2
Δημοσ.

Αν πάντως θα έκανα ποτέ θρησκευτικό, ΑΝ, θα ήθελα να είναι κλειστή ceremony low profile. Θεατριλίκια κλπ είναι άθλια.

Δημοσ.

@Soufesis

"99,99% η γυναίκα δεν θα είναι τόσο αγνή πριν το γάμο για να δικαιούται τόσο άσπρο :P "

Και να εκτεθει βρε η κοπελα; Ακους να μη βαλει ασπρο κατασπρο νυφικο!

Θες να πεθανει η δολια η μανα που διαλαλουσε στις φιλεναδες οτι η κορουλα της, το καμαρι της, το τριανταφυλλακι της, θα εμενε αγνο μεχρι την πρωτη νυχτα του γαμου;;

Ο ερμος ο πατερας πως θα ξαναβγει στο καφενειο;

Απορια: τι εννοεις αναπαρασταση; δε φτανει μια φορα; γιατι να θελησει καποιος να ξαναβαλει το γαμπριατικο; κ η αλλη βαζει παααλι το νυφικο; βρε δε παμε καλα...

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν πλαστικοί που κάνουν παρθενορραφή με το αζημίωτο για τα wannabe αμόλυντα τριανταφυλλάκια. :P Μην πικραθεί και η μαμά άδικα...

Πλάκα πλάκα πάντως παίζει να είμαστε πιο ανατολίτικη χώρα σε σχέση με την Τουρκία, τουλάχιστον σε σύγκριση με την Κωνσταντινούπολη.

Δημοσ.

@Soufesis

"99,99% η γυναίκα δεν θα είναι τόσο αγνή πριν το γάμο για να δικαιούται τόσο άσπρο :P "

Και να εκτεθει βρε η κοπελα; Ακους να μη βαλει ασπρο κατασπρο νυφικο!

Θες να πεθανει η δολια η μανα που διαλαλουσε στις φιλεναδες οτι η κορουλα της, το καμαρι της, το τριανταφυλλακι της, θα εμενε αγνο μεχρι την πρωτη νυχτα του γαμου;;

Ο ερμος ο πατερας πως θα ξαναβγει στο καφενειο;

Απορια: τι εννοεις αναπαρασταση; δε φτανει μια φορα; γιατι να θελησει καποιος να ξαναβαλει το γαμπριατικο; κ η αλλη βαζει παααλι το νυφικο; βρε δε παμε καλα...

Πολλές φορές χρειάζεται να ξαναντυθείς για φωτογραφίες! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...