DragonDagger Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ποιο e-mail χρησιμοποιείτε και γιατί; Δεν θα αναφερθώ στο θέμα ασφάλειας διότι όλα είναι κάρα φακελωμένα... άλλα από θέμα επιλογών, γραφικό περιβάλλον κ.λ.π τι θεωρείτε καλύτερο; Είμαι σε gmail και σκέφτομαι να πάω σε microsoft. Υπάρχουν διαφορές που βοηθούν καλύτερα τον χρήστη;
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 βαλε thunderbird και θα ξεμπερδεψεις με το γραφικο περιβαλλον. Δεν ξερω αν το hotmail εχει επιλογη αλλα αυτο που μου αρεσει στο Gmail ειναι τα φιλτρα στα μειλ ωστε να ειναι ολα στη θεση τους χωρις να κανεις τιποτα 1
Iris_89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Gmail και έχω επαγγελματικό mail από την δουλειά. Gmail επειδή έχει καλύτερo ui και προσωπικά το θεωρώ ασφαλέστερο.
Glikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Hotmail το main που έχω. Έχει απλό ui και ασφαλές. Έχω και Gmail και yahoo αλλά σαν δεύτερα.
Lanike71 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Και γιατί θες mail μέσω browsing; Βάλε thunderbird και να το στήσεις ακριβώς όπως θες. 2
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Gmail και hotmail έχω. Το ίδιο πράγμα κάνουν όλα, θέμα συνήθειας είναι πιο πολύ. Και όπως γράφτηκε μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν mail client και να είναι όλα ίδια.
Marios mariakos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Gmail,Freemail,Outlook(το Outlook με λογαριασμό Microsoft και χωρίς διεύθυνση).
sangelos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αν σε ενδιαφέρει η ασφάλεια τότε Protonmail (προς το παρόν με πρόσκληση) και tutanota που αναφέρθηκε πιο πριν...
patrickdrd Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 yahoo και client σε desktop δεν χρειαζεται/χρειαζεσαι, υπαρχει το blue/typemail στο android και καθαρισες
konsoulito Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Gmail με χρήση Thunderbird ως email client σε PC και της Gmail εφαρμογής σε Android.
Log@n Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Protonmail, απλο, λιτο και (θεωρω) ασφαλεστερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα