Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι υπαρχουν ατομα που βρισκουν εκεινη την ωρα αστεια να πουν που δεν τα εχουν σκεφθει απο πριν στο σπιτι τους?

Ακομα και τα freestyle ραπς πιστευω πως ειναι ετοιμοι στιχοι στην ακρη του μυαλου τους που τους ενωνουν με λεξουλες που βλεπουν μπροστα τους ( tus).

ο Τζορτζ καρλιν αυτα που ελεγε πχ στα θεατρα του βγαιναν εκεινη την ωρα; Ηταν προσχεδιασμενα. Το ιδιο που κανει και ο λαζοπουλος.

Ονομασε εναν που θαυμαζεις και συμφωνει με τις αποψεις σου..

εγώ έχω φιλαράκι που μπορεί να κάνει free ώρες μόνος του...

αλλά δεν είναι εκει το θέμα

δεν ειναι ότι το να τα έχεις σκεφτεί απο πριν κάποια αστεία κακό... το να έχεις προετοιμάσει μονόλογο όμως είναι κακό (τότε κάνεις κωμωδία στην καλύτερη ή επιθεώρηση όχι stand-up)

ειδκά όταν αυτός ο μονόλογος ειναι GTP ....

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν εχω παρατηρησει τοσο εντονο πολιτικο χιουμορ, κάθε άλλο, νομιζω ότι περιστρέφεται γυρω από Ελληνες vs Δυτικοι, χονδροφοβια, σεξισμουλιδες.

Χαιρομαι όταν σχεδόν δεν ενοχλούμαι σε παραστασεις.

Το "στο μυαλό του Σίλα" πχ το πιάνεις stand-up ? αν ναι δε συμφωνείς με αυτό που λέω?

Ακόμα και ο Ζαραλίκος που βάζει πολύ μπάλα μέσα και άλλα ... τι ποσοστό του χρόνου του το τρώει σε πολιτική?

Δημοσ.

Παντού στον κόσμο τα κείμενα είναι προβαρισμένα, δε βγαινει κάποιος να πει ότι του κατέβει εκείνη τη στιγμή.

Εμένα αυτό που μου τη σπάει στο ελληνικό stand-up είναι η ταχύτητα με την οποία καταλήγει η θεματολογία της στη πολιτική

εγώ stand-up comedy μαγαζιά ξέρω κάτι μπαράκια (τα περισσότερα τρύπες) που μπορεί να πάει ο καθένας και να πεί την ιστορία του τον πόνο του ότι θέλει....  ακόμη και εγώ ας πούμε...  (κάτι σαν καραοκε μπαρ σκέψου -που ούτε τέτοια έχουμε-)

τώρα αν μαζεύονται πολοί βγαίνουν νούμερα για το ποιος θα μιλήσει πρώτος...

μέσα απο αυτή την διαδικασία και γυρνώντας απο bar σε bar κάποιοι με ταλέντο βγαίνουν μπροστά και αποκτούν όνομα αλλά δεν αλλάζει κάτι πέρα ότι το πολύ πολύ να κάνει κάποιος μια εισαγωγή και να τους ονοματίσει πριν έρθει η σειρά τους ή να τους καλέσει κάποιος που έχει τέτοιο μαγαζί να συμμετάσχουν και να τους πληρώσει γιατι φέρνουν κόσμο...

Δημοσ.

Για πείτε και καμιά καλή παράσταση να πάω το ΣΚ. Ο Σίλας Σεραφείμ τι λέει;

Ειναι αρκετα καλος, αλλα το γυρναει πολυ στα πολιτικα. Απο κει και περα...

Χατζηπαυλου: πολυ καλος, γελασα πολυ με την παρασταση "ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα" , φετος παιζει καινουριο και θελω να οαω.

Ζαραλικος: ετσι κι ετσι, πολυ πολιτικα, και τραβαγε υπερβολικα τ αστεια οποτε δεν εβγαινε γελιο σ εμενα.

Τιτκωβ: τον ειχα δει κανα 2 φορες και ειχε πλακα, τυχαινει να μ αρεσουν και τα βιντεακια του, δεν βγαζουν γελιο αλλα ειναι ειρωνικος και μ αρεσει αυτο.

Μαλιατσης καλος

Jeremy ετσι κι ετσι

Γενικα για πρωτη επαφη νομιζω αξιζει να πας σε καποιο μαγαζι που εμφανιζονται 3-4 κωμικοι και κανουν ςπο ενα μικρο νουμερο, δεν θα βαρεθεις κιολας. Μετα καταληγεις σε πιο συγκεκριμενους κωμικους.

προτιμω ενα πιο σχεδιασμενο νουμερο που να εχει ωραια και γρηγορη ροη, να μ αφηνει να θελω κι αλλο δηλαδη, παρα εναν κωμικο που μονο αυτοσχεδιαζει αλλα το τραβαει απ τα μαλλια και με κανει να βαριεμαι και να θελω να τελειωσει.

• Like 1
Δημοσ.

Τι σημαίνει κριντζάρω; Το έχεις γράψει και αλλού.

cringe-αρω

Το "στο μυαλό του Σίλα" πχ το πιάνεις stand-up ? αν ναι δε συμφωνείς με αυτό που λέω?

Ακόμα και ο Ζαραλίκος που βάζει πολύ μπάλα μέσα και άλλα ... τι ποσοστό του χρόνου του το τρώει σε πολιτική?

ειπαμε, δεν τον μπορω το Σιλα

ο Τιτουφης εγραψε καινουρια κειμενα τελικως? εχω κανα τριμηνο να τον δω.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Σίλας είναι ο μόνος (απ τους άντρες του ""χώρου"") που χωνεύω :P  και σαν προσωπικότητα τον εκτιμώ  αν και διαφωνώ σε μερικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πολιτική δεν παύει να ειναι σκεπτόμενο άτομο και μορφωμένο με την ουσιαστική έννοια της λέξης

• Like 1
Δημοσ.

Ο Σίλας είναι ο μόνος που χωνεύω :P  και σαν προσωπικότητα τον εκτιμώ  αν και διαφωνώ σε μερικά ζητήματα που έχουν να κάνουν στην πολιτική δεν παύει να ειναι σκεπτόμενο άτομο και μορφωμένο με την ουσιαστική έννοια της λέξης

νομιζω ότι δεν παιζει να συμφωνήσουμε ποτε :P

Δημοσ.

Δεν πειράζει δεν γίνεται να αρέσουμε ή να συμφωνούμε με όλους αρκεί να μπορούμε να συμβιώνουμε ειρηνικά και πολιτισμένα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...