Dannie Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια αν ξερει καποιος να με βοηθησει εχω 2 κινητα με συνδεση στην Wind(με δεσμευση 18 μηνες και εχουν περασει οι 9) αλλα εδω και περισσοτερο απο ενα μηνα δεν εχω σημα μεσα στο σπιτι(Καλλιθεα-Δοιρανης).Ολο λενε οτι το διορθωνουν και μου στελνουν μηνυματα οτι το φτιαχτηκε αλλα τιποτα εχω αγανακτησει καθως δεν με αφηνουν να φυγω χωρις μεγαλο προστιμο(δηλαδη οι ανθρωποι ειναι γελοιοι καθαρη φασιστικη συμπεριφορα τους λεω στειλτε καποιον απο την εταιρεια να δειτε οτι δεν εχω σημα).Το θεμα ειναι τι μπορω να κανω εγω.Μπορω να φυγω χωρις ποινη???Μπορω να παω στην προστασια καταναλωτη να πω οτι με εκβιαζουν με προστιμο αν φυγω ενω αυτοι φταινε αυτοι με τις κεραιες τους που μαλλον τις ανακαλυψαν καποιοι και τις ξηλωσαν γιατι ηταν παρανομες.Τι μπορω να κανω?Να παω νομικα με δικηγορο?Ξερει καποιος?Ευχαριστω! (δεν εχει και ενισχυτες σηματος...σαν αλλες εταιρειες).
Mr_Proper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ στην θέση σου θα έβρισκα το συμβόλαιο και θα διάβαζα τους όρους δεν ειναι και καμιά βίβλος μια δυο σελίδες Α4 είναι... νομίζω εκει θα λεει αν μπορείς να διακόψεις το συμβόλαιο και υπο ποιες συνθήκες.. μετα χρησιμοποιείς αυτό το κομμάτι που γράφει στο συμβόλαιο στην τηλεφωνική σου συζήτηση με την wind ζητώντας διακοπή. Πάντως δύσκολα να βγάλεις άκρη είναι οι πιο αμόρφωτοι και άσχετοι στο τηλεφωνικό κέντρο της wind ειναι μπάχαλο δεν ξέρω καν πως κρατιέται βιώσιμη σαν εταιρία... σίγουρα ο CEO και οι manager θέλουν απόλυση με την μια απο εκει βρομάει η δουλειά μου φαίνεται... 2
mylo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Σιγουρα ειναι θεμα δικτυου και οχι τηλεφωνου;
Dannie Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Σιγουρα ειναι θεμα δικτυου και οχι τηλεφωνου; Δυο διαφορετικες τηλεφωνικες γραμμες δυο πολυ καλα κινητα και οσοι εχουν wind στην περιοχη εχουν το ιδιο προβλημα πρεπει καποια κεραια να ανακαλυψαν κατοικοι κρυμμενη καπου και αναγκαστηκαν να την βγαλουν εξου και το κακο σημα αποτομα. 1
kfyros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχεις καλό σήμα ή δεν έχεις καθόλου σήμα; Ζήτα δωρεάν κάποια λύση δυνατού σήματος.Γραπτώς. Αφού αναφέρεις τις κλήσεις υποστήριξης και τις λανθασμένες απαντήσεις ότι φτιάχτηκε.Και ότι αίτημα κάνεις , κάνε το γραπτώς και ζήτα αντίγραφο.Σε κατάστημα κατά προτίμηση.Σίγουρα υπάρχει όρος ότι μπορείς να διακόψεις αν δεν σου παρέχεται η υπηρεσία όπως πρέπει κλπ.Και αν δεν υπάρχει , είναι μέσα στις θεμιτές εναλλακτικές πρακτικές.Θα σε ταλαιπωρήσουν βέβαια, και μάλλον θα πρέπει να φτάσεις στην ΕΕΤΤ. By the way, τσέκαρε ότι έχει σήμα κάποια άλλη εταιρεία που θα αποφασίσεις να πας αν δεν λυθεί το πρόβλημα. Αν δεν στρώσει πάντως το πράγμα, κάνε καταγγελία στη σύμβαση με δική τους υπαιτιότητα , και γράψε ότι εξαιτίας της μη λήψης της υπηρεσίας έχεις θετικές και αποθετικές ζημίες (ειδικά αν τα χρησιμοποιείς για επαγγελματική χρήση), και έχεις αναγκαστεί να κάνεις αυτό και εκείνο και το άλλο..Πιάνουν αυτά. 1
testtesttest Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Παντως για την ιστορια, φασιστικη συμπεριφορα της wind Θα ηταν να σε βαλει σε στρατοπεδο συγκεντρωσης μεχρι να εξολοθρευσει εσενα και την οικογενεια σου, οχι να σου χρεωνει ενα ποσο για να αλλαξεις παροχο.
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στην Καλλιθέα (Σοφοκλέους-Χαροκόπου) εδώ και 1-2 μήνες. Προφανώς έγιναν καταγγελίες και ξηλώθηκαν κεραίες.
Dannie Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Παντως για την ιστορια, φασιστικη συμπεριφορα της wind Θα ηταν να σε βαλει σε στρατοπεδο συγκεντρωσης μεχρι να εξολοθρευσει εσενα και την οικογενεια σου, οχι να σου χρεωνει ενα ποσο για να αλλαξεις παροχο. Φασισμος δεν ειναι μονο οτι αφορα τι εγινε πριν χρονια με τους Εβραιους(ενταξει ειναι τραβηγμενο εκ μερους μου θα μπορουσα να πω εκβιαστικη) αλλα και οταν καποιος σε εκβιαζει οτι αν τολμησεις να φυγεις απο την εταιρεια του θα πληρωσεις προστιμο ενω ξερει οτι στην περιοχη δεν υπαρχει καλο εως καθολου σημα(δηλαδη πληρωνεις για ανυπαρκτες υπηρεσιες).Εσυ αυτη την συμπεριφορα της WIND πως θα την ονομαζες???Αλλα πρεπει να εχεις χρηματα να τους κανεις μηνυση για εκβιασμο και σιγουρα θα δικαιωθεις... Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στην Καλλιθέα (Σοφοκλέους-Χαροκόπου) εδώ και 1-2 μήνες. Προφανώς έγιναν καταγγελίες και ξηλώθηκαν κεραίες. Εμαθα οτι ξηλωθηκαν παρανομες κεραιες το θεμα ειναι οτι αφου ξερουν τι γινεται γιατι σε παιδευουν ...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα