Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες, Η κοπελα μου ανοιξε ενα Mail σε rar μορφη και της κλειδωσε το pc μαλλον για λιτρα. Εκτος απο το φορματ που ειναι η ευκολη λυση, αν βγαλω τον δισκο, τον κανω εξωτερικο με θηκη που εχω και τον συνδεσω μεσω usb σε αλλο pc, θα μπορεσω να παρω τα αρχεια ή θα κανω μια τρυπα στο νερο και θα φορμαρω 2 pc μετα? Επισης υπαρχει περιπτωση αν τρεξω κανα kaspersky Να φτιαξει?

Θελω να την βοηθησω γιατι εχει θεμα στη δουλεια..Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Aν μιλαμε για τον γνωστο crypto ιο,δεν κερδίζεις κάτι με όλη αυτην την διαδικασία.
Δεν ειναι πως ειναι κλειδωμένο το λειτουργικό και αν τον βάλεις σε αλλο pc θα λειτουργήσει.
Ειναι τα ίδια τα αρχεία κλειδωμένα.

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχω δει ακομα ποιον ιο εχει. Αυτος κρυπτογραφει? Της ηρθε ενα Mail Που ελεγε σερβερ, και επειδη λαμβανει απο εναν σερβερ μπερδευτηκε και το ανοιξε. Αλλα το βραδυ θα παω στη δουλεια να το παλεψω. Θα τη ρωτησω. 

Δημοσ.

δεν ξερω, καθως το βραδυ θα παω..αλλα αν ειναι κρυπτογραφημενα τι νοημα εχει? θα μπορω να τα παρω?

Αν ειναι να φτιαξω. αλλιως μπαινω και απο αλλο pc κανοντας τον εσωτερικο , εξωτερικο..με θηκη.

Δημοσ.

To αντιβιοτικο το πολυ να βρει τον ιο.

Η αποκρυπτογραφηση ειναι αλλο  θέμα,και ΔΕΝ μπορει να το κανει κανέναν αντιβιοτικο.

καλα αυτο το ξερω. Να υποθεσω οτι δεν υπαρχει λυση στην αποκρυπτογραφηση ετσι?

μου ειπε τωρα οτι της βγαζει οτι τα εχεια εχουν κρυπτογραφηθει με το rsa2048 και aes128 και δινει κατι λινκς για να δει τι ειναι και οτι μπορει πολυ ευκολα να παρει ενα κλειδι για αποκρυπτογραφηση απο το ταδε site..

Σας λενε τιποτα τα ονοματα αυτα?

Μαλλον θα της πατησω φορματ να τελειωνω..δεν τη νοιαζουν τα αρχεια, δουλευει cloud τα προγραμματα της οποτε απλα θα χασει μερικα excel, που θα ξαναστησει. 

Απο αυριο θα παιρνει και back up. (δεν επαιρνε λογω cloud).

Δημοσ.

καλα αυτο το ξερω. Να υποθεσω οτι δεν υπαρχει λυση στην αποκρυπτογραφηση ετσι?

μου ειπε τωρα οτι της βγαζει οτι τα εχεια εχουν κρυπτογραφηθει με το rsa2048 και aes128 και δινει κατι λινκς για να δει τι ειναι και οτι μπορει πολυ ευκολα να παρει ενα κλειδι για αποκρυπτογραφηση απο το ταδε site..

Σας λενε τιποτα τα ονοματα αυτα?

Μαλλον θα της πατησω φορματ να τελειωνω..δεν τη νοιαζουν τα αρχεια, δουλευει cloud τα προγραμματα της οποτε απλα θα χασει μερικα excel, που θα ξαναστησει. 

Απο αυριο θα παιρνει και back up. (δεν επαιρνε λογω cloud).

Aν δεν υπαρχει καν η πίκρα των χαμένων αρχείων,αδικα το συζηταμε :P format κ εφυγες :D

Δημοσ.

Αν ειναι με cryptowall δοκιμασε με το shadow browser να τραβηξεις οσα αρχεια σε ενδιαφερουν ενα ενα.Δες πως δουλευει το προγραμμα και προσπαθησε να σωσεις οτι μπορεις.Ισως και να καταφερεις κατι...Αλλιως μονο format..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...