Vapir Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Τελευταία άρχισα να τρώω λάχανο και με χάλασε,οπότε κ εγώ το σταμάτησα αλλα το πρόβλημα συνεχίζει. Γενικά τρώω πολλά λαχανικά μέσα στη μέρα γιατι μ αρέσουν αλλα το έχω περιορίσει στα 2-3 μαρούλια και λίγο κρεμμυδάκι χλωρό και λίγο σπανάκι ξέρω γω . Τα περνάω απ το τηγάνι να μαλακώσουν και βάζω πιπέρια , και λίγο πελτέ που περιέχει κανέλα , γαρίφαλο κλπ. Το καλοκαίρι τα τρώω ωμά σε σαλάτα αλλα τώρα γουστάρω αυτό. Το γράφω μπας κ έχει σημασία γιατι τονίζω οτι απο πάντα τρώω πολλά λαχανικά , μόνο με κουνουπίδι/μπρόκολο/λάχανο είχα πρόβληματο πρόβλημα είναι οτι και μαζεύω αέρια, βρωμάνε σαν τον θάνατο , νιώθω πρησμένος και κλάνω σαν δαιμονισμένος.Μέχρι να φάω λαχανικά το μεσημέρι είμαι κομπλέ . μετά το χάος. Τι να κάνω? υπάρχει κάποιο προβιοτικό ή δεν ξέρω τι που να βοηθάει στη χώνεψη και στα αέρια? η μόνη λύση που βρήκα είναι κάτι τεχνικές για να κλάνεις που είδα στο νετ ... σκύβεις δημιουργώντας ορθή γωνία κλπ , αυτό βέβαια γίνεται και με τις άρσεις ποδιών για κοιλιακούς , πάλι αδειάζω απο αέρια. Μιλάω για πολλά αέρια , σε φάση ΜΠΡΟΥΦ όχι πρατσ.είχα ξανανοίξει θέμα παλιότερα σχετικά με αυτό αλλα κόβοντας τότε το κουνουπίδι κ το μπρόκολο σταμάτησα να έχω αέρια, τώρα τρώω μόνο μαρούλι και κρεμμυδάκι χλωρό !τι παίζει ? η κλανιές είναι veggie farts 1000% , έχουν χαρακτηριστική μυρωδιά , σαν σάπια λαχανικά Στην αρχή το βρήκα αστείο , έκλανα κ γέλαγα με τις αντιδράσεις των δικών μου , αλλα τώρα αρχίζει κ γίνεται ενοχλητικό , είναι άβολο και με ενοχλεί κ το στομάχι μου. Γιαυτό απαντήστε σοβαρά , δεν είναι ερώτηση για να έχουμε να λέμε ...thx.
veteranos123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 με ενοχλεί κ το στομάχι μου. Γιαυτό απαντήστε σοβαρά , δεν είναι ερώτηση για να έχουμε να λέμε ... thx. Σοβαρές-σωστές απαντήσεις θα πάρει μόνο από γιατρό και όχι από ένα forum πόσο μάλλον άσχετο με τα ιατρικά. 2
Silverage Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Πάρε αυτά τα γιαούρτια για το χέσιμο ή απο το φαρμακείο πουλάνε χάπια με προβιοτικά. Σοβαρές-σωστές απαντήσεις θα πάρει μόνο από γιατρό και όχι από ένα forum πόσο μάλλον άσχετο με τα ιατρικά. Ο πόνος απο τα πολλά αέρια θέλει γιατρό; 1
veteranos123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Πάρε αυτά τα γιαούρτια για το χέσιμο ή απο το φαρμακίο πουλάνε χάπια με προβιοτικά. Ο πόνος απο τα πολλά αέρια θέλει γιατρό; και αν ειναι κατι αλλο;
φιρίκι Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Σίγουρα τα πολλά λαχανικά επειδή είναι δύσπεπτα προκαλούν αέρια. Κοτζάμ μελέτες κατηγορούν τις αγελάδες οτι ευθύνονται για μέρος των αεριών που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου! Θέλω να σταθώ σε κάτι που είπες σε άλλο νήμα, vapir, οτι πίνεις πολύ τσάι. Ξέρω από πρώτο χέρι οτι κι' αυτό παίζει μεγάλο ρόλο, ειδικά το πράσινο. Επινα περίπου τρια λίτρα τσάι την ημέρα, τώρα το έχω περιορίσει κάπου στο ένα. Ακόμη και τώρα κι' ενώ δεν τρώω πολλά λαχανικά η εξαέρωση είναι εντυπωσιακή ώρες-ώρες Καλό θα ήταν να δεις και κάναν γαστρεντερολόγο βέβαια.
idomeneas7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μπορώ να με φανταστώ με τίποτα να πηγαίνω σε γαστρεντερολόγο και να λέω "γεια σας, ήρθα επειδή κλάνω πολύ". Βαπιρ, εσύ το' χεις? 2
totem_lost Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Πες του 'Γιατρέ μου, κλάνω σα δαιμονισμένος'. Ακούγεται καλύτερα. 12
Vapir Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια τρωω κανα 2 κιλα λαχανικα τη μερα Και γιαουρτια τρωω μισο κιλο Τι διαφορα εχειωτο γιαουρτι για χεσιμο? Δεν εχω δυσκοιλιοτητα, παω τουαλετα καθε πρωι στις 8 και καθε βραδυ στις 11 παρα
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Σοβαρές-σωστές απαντήσεις θα πάρει μόνο από γιατρό και όχι από ένα forum πόσο μάλλον άσχετο με τα ιατρικά. Mη το λες αυτό, το συγκεκριμένο forum έχει επιδείξει πολλές επιτυχίες στην αντιμετώπιση ιατρικών θεμάτων. 5
φιρίκι Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Ωπα ρε παιδιά, γι' αυτό είναι εκεί ο άνθρωπος! Αμα δεν είμαστε ειλικρινείς μαζί του τι να κάνει κι αυτός; Είναι κάπως σαν να πηγαίνεις στα συγκρουόμενα και να θέλεις να τηρήσεις τον ΚΟΚ κατα γράμμα: άσκοπο
idomeneas7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μην τρως κρεμμύδια είπαμε. Δεν έχεις δει το κοράκι? Onions make you fart big time. 1
opera Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Το πρώτο πράγμα που θα σου πει ο γαστρεντερολόγος είναι "κόψε τα λαχανικά". Είναι γνωστό ότι ερεθίζουν το έντερο,σταμάτα και τα μαρουλάκια-κρεμμυδάκια μερικές μέρες να ηρεμήσει το έντερο. Μην αρχίσεις όμως φασόλια-φακές κλπ. Τα φρούτα είναι ανώτερα των λαχανικών από κάθε πλευρά. http://www.iatronet.gr/symptom-checker/aeria-metewrismos.html http://www.iatrikostypos.com/epixeiriseis/proionta-kai-farmaka/dyspepsia-kai-meteorismos-kathimerina-provlimata-pou-mporoun-na-antimetopistoun-apotelesmatika 1
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Σοβαρές-σωστές απαντήσεις θα πάρει μόνο από γιατρό και όχι από ένα forum πόσο μάλλον άσχετο με τα ιατρικά. Μας προσβάλεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις