Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mr_Proper, το πας αλλού το θέμα τώρα... αρκεί να σου πω ότι δεν κυβερνά η ελληνική κυβέρνηση; Τώρα θα μου πεις γιατί να πλερώνουμε puppets να τα ξύνουν με ζαμπονοτυρόπιτες και φρέντο... γιατί (ακόμα) δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή κυβέρνηση. Στα φανερά τουλάχιστον, γιατί τυπικά ξέρουμε ποιοί κυβερνάνε εδώ και 5 χρόνια... αργεί το USoE.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί συνδέεται την φορολόγηση με τους μισθούς και τα μπόνους.Οταν υπαρχει υψηλή φορολογία πολύ απλα οι επιχειρήσεις κλείνουν, δεν υπάρχει ζητηση για θεσεις εργασίας και οι μισθοι μειώνονται.Πριν την κρίση αναρωτιόταν ο κοσμος πως θα ζήσει με 750 ευρω βασικο ενω πλεον έχει φτασει στα 500...Αμα φορολογείς υψηλα της μικρες αλλα και μεγαλες ελληνικες επιχειρήσεις,τοτε πολυ απλα θα κλείσουν και θα ρθουν στην θεση τους ξενες πολυεθνικές που ουτε αυτές θα νοιάζονται για τον εργαζόμενο και το κρατος θα χανει φόρους και θα μειώνεται η εγχώρια παραγωγη κτλ.Επισης μια συμβουλή μου,το γεγονός οτι εσύ έχεις αγνες προθέσεις,δεν σημαίνει ότι εχουν και οι εργαζόμενοι σου.Για οσους κακους εργοδότες υπάρχουν,υπαρχουν αντίστοιχα και κακοι εργαζόμενοι...

ελπιζω με την εμπειρια που εχω ως εργατης κατι να εχω μαθει για κακους εργαζομενους και να τους αναγνωριζω, χαχα

γι αυτο θελω να εχω τουριστικο μαγαζι, εχει μεγαλυτερες ελπιδες στην κριση που ζουμε να αντεξει και να βγαλει. Πρόπερσι ηρθαν 20 εκ τουριστες! πέρυσι δεν ειμαι και πολυ σιγουρη αλλα ξερω οτι ειναι συνηθως γυρω στα 10εκ, τουλαχιστον αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

εγώ θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση το ξέρετε ότι 99% του χρόνου κάνεις δεν ασχολείται με τίποτα στην κυβέρνηση σήμερα ας πουμε 0 fucks have been given.. καφεδάκι οι 2,3 που πάτησαν βουλή και οι άλλοι διακοπές και γεύματα.. κανα 2 στα κανάλια και μέτα για μασάζ....

θέλω να πω το νιώθετε αυτό τι σημαίνει; κάνει register;

αύριο παλι το ίδιο μεθαύριο πάλι το ίδιο.,,

όχι μόνο δεν βρίσκονται σε πυρετώδη οργασμό εργασίας και διοικητικής μεταρρύθμισης για να σώσουν την χώρα απο τον βούρκο αλλά ούτε τα απολύτως βασικά δεν κάνουν που θα έκαναν και οι πιο αργόσχολοι στο εξωτερικό σε κράτος που ακμάζει...  σαν τους μαθητές στο 15μελές είναι ακριβώς έτσι.....

Προφανώς! Εκεί δεν βρίσκονται για να δώσουν λύσεις αλλά για να τρενάρουν το πρόβλημα. Δεν γινόταν αλλιώς βασικά, πρέπει να υπάρχει πάντα κάποιος σε αυτή την θέση που θα την δώσει ακριβώς ίδια στον επόμενο.

Mr_Proper, το πας αλλού το θέμα τώρα... αρκεί να σου πω ότι δεν κυβερνά η ελληνική κυβέρνηση; Τώρα θα μου πεις γιατί να πλερώνουμε puppets να τα ξύνουν με ζαμπονοτυρόπιτες και φρέντο... γιατί (ακόμα) δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή κυβέρνηση. Στα φανερά τουλάχιστον, γιατί τυπικά ξέρουμε ποιοί κυβερνάνε εδώ και 5 χρόνια... αργεί το USoE.

Και η ελληνική κυβέρνηση να κυβερνάει και να μην είναι puppet, έχουμε τόσο corruption που δεν αλλάζει κάτι, το γνωρίζουν και το γνωρίζουμε. Τώρα άμα γίνει το USoE κάποια στιγμή ευελπιστώ ότι όλους τους παλιούς θα τους πετάξουν έξω από την πολιτική σκηνή σε όλη την Ευρώπη και να φέρουν νέα πρόσωπα.

ελπιζω με την εμπειρια που εχω ως εργατης κατι να εχω μαθει για κακους εργαζομενους και να τους αναγνωριζω, χαχα

γι αυτο θελω να εχω τουριστικο μαγαζι, εχει μεγαλυτερες ελπιδες στην κριση που ζουμε να αντεξει και να βγαλει. Πρόπερσι ηρθαν 20 εκ τουριστες! πέρυσι δεν ειμαι και πολυ σιγουρη αλλα ξερω οτι ειναι συνηθως γυρω στα 10εκ, τουλαχιστον αν θυμαμαι καλα.

http://www.kathimerini.gr/788497/interactive/epikairothta/ereynes/katey8ynomenoi-toyristes-poy-agorazoyn-me-to-zori Να υπολογίζεις και σε κάτι τέτοια!

Δημοσ.

Η βλακεια του Έλληνα επιχειρηματια δε δικαιολογεί τις φορομπηχτικες πολιτικές του κράτους. Ακόμα χειρότερα, την ενισχύει αφού με τόσο υψηλή ανεργία ο εργαζόμενος δεν έχει δυνατότητα πίεσης προς τον εργοδότη ειδικά αν έχει οικογένεια. Σε μια υγιή οικονομία καίγεται ο εργαζόμενος διαλέγει εργοδότη.

Όσο για τον ελεύθερο επαγγελματια, τα αδέρφια μου εκεί έξω που άφησα για να γίνω μισθωτος, τους θεωρώ τους πραγματικούς ήρωες στην Ελλάδα. Καλό αγώνα.

Δημοσ.

Δεν το πάω καθόλου αλλού εκει ειναι όλη η ουσία κάθεστε και μιλάτε για μπλοκάκια και για την φορολογία που δεν βοηθά τους ε.ε κτλ δεν μιλάτε για το βασικό εκεί που βρομάει το ψάρι...

τα μπλοκάκια και η φορολογία υπάρχουν και είναι έτσι μπουρδέλο όπως είναι όχι γιατί θέλει κάποιος σώνει και ντε να σας εξαφανίσει! Αλλά γιατί βάλανε εκεί μια generic τροπολογία επειδή τους πιέσανε απο πάνω να κάνουν κάτι(οτιδήποτε) για να βρουν λεφτά.. και απο εκει και πέρα πως εφαρμόζεται αν δουλεύει δεν δουλεύει ΧΕΣΤΙΚΑΝΕ απλα τικάρανε στο bulletin της ατζέντας τους ότι "φορολογήσαμε τους ε.ε" και το δείχνουν στον "μπαμπά"

Δεν ασχολείται κανένας τους ούτε για μια ώρα που λέει ο λόγος για να την βελτιώσουν και να την προσαρμόσουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ τέλος... θα ασχοληθούν ξανά μόλις η κατάσταση πάει για πιο φούντο όπου εκεί θα κάνουν μια δεύτερη generic τροπολογία με μικροδιαφορές από την πρώτη όπου περισσότερη ώρα θα ξοδευτεί στο να την πληκτρολογήσει κάποιος στο χαρτί πάρα στο να σκεφτούν οι αρμόδιοι τι θα λέει μέσα...και θα την αφήσουν πάλι έτσι στην τύχη της μέχρι την επόμενη φορά που θα φτάσει το αυγό στον κώλο....

και εσείς καθίστε έξω απο τις βουλές να ουρλιάζετε σαν...

κάθε φορά όταν το κάνετε απο μέσα (οι 2,3 που ειναι γιατι οι άλλοι ειναι διακοπές) συγκινούνται ιδιαίτερα και φοβούνται τόσο που παραγγέλνουν δεύτερο τοστ απο τον Βαγγέλη τον κλητήρα γιατί τους συνεπήρε το άγχος...

Και αυτό γιατι δίκαιο έχεις σε αυτό που είπες "δεν κυβερνά η ελληνική κυβέρνηση" αλλά γιατι;

ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΟΠΛΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΥΘΕΡΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΖΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΕΙΠΝΑ κτλ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΛΕΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΟΥ.

Νομίζεις ότι οι δανειστές μας θέλουν να παίζουν κουκλοθέατρα; ΟΧΙ τα λεφτά "τους" θέλουν!

Όταν ενας τοκογλύφος σαν αυτούς έξω απο τα καζίνο σου βάζει τον μαχαίρι στο λαιμό και σου λέει "σε ένα  μήνα φέρε πίσω τα λεφτά μου" δεν σου λέει πως να τα φέρεις πίσω ούτε και ασχολείται με αυτό...

Τώρα αν εσύ με την απειλή της σωματικής βίας ξεμπουρδελέψεις την γυναίκα σου και τα παιδιά σου για να μαζέψεις κάνα φράγκο δεν στο ειπε ο τοκογλύφος αυτό  ας δούλευες 2 δουλειές ας έκανε το ίδιο και η γυναίκα σου και το παιδί σου...ας πωλούσες ότι είχες και δεν είχες κτλ

εκει που θέλω να καταλήξω είναι οτι αυτή η κυβέρνηση (αλλά και οι προηγούμενες -ακόμη και προ κρίσης απλά τότε δεν είχαν το μαχαίρι στο λαιμό- ) δεν ειναι ότι έχει δεμένα τα χερια... είναι ότι ΧΕΣΤΗΚΕ και κάνει μόνο ΤΟΣΟ ΟΣΟ σταγόνα σταγόνα για να φαίνεται πως λύνει το πρόβλημα σε μια απλή παρουσίαση powerpoint όπως κάποιοι διαβάζουν τα σος πριν την εξεταστική έτσι ενα πράμα... από εκεί και πέρα πριν και μετά τα ξύνουν.

Γιατι νομίζεις ότι τόσες προτάσεις απο τους συνδέσμους κτλ πάνε στον αέρα; γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ με εξαίρεση κάποιων ανωτέρων υπαλλήλων που για το τυπικό της υπόθεσης διαβάζουν την όποια αλληλογραφία κανείς δεν ασχολείται και όταν τους μεταφέρουν προφορικά με απλά λόγια (γιατι βαριούνται να ασχοληθούν πιο σοβαρά από αυτό) τι τους λένε οι πολίτες στα εκάστοτε αρμόδια συνεταιριστικά κτλ όργανα δεν ακούνε για να καταλάβουνε το ζήτημα αλλά ακούνε για να μαζέψουνε λέξεις κλειδιά τις σημειώνουνε και αυτό το κάνουν για να τις μεταφέρουν στον μονταζιέρη για να τους γράφει καλύτερα κείμενα πάνω σε αυτές τις λέξεις κλειδιά ώστε να τα λένε καλύτερα στα παράθυρα της TV για να φαίνεται πως κάτι ξέρουν για την κατάσταση!!!! το μυαλό στο κοκό δηλαδή όχι στην δουλειά...

όπως ακριβώς γίνεται στα πανεπιστήμια... όσο ασχολούνται οι φοιτητές στις νεολαίες των κομμάτων για το πως να βελτιωθεί η σχολή τους άλλο τόσο ασχολούνται και οι βουλευτές και λοιποί πολιτικοί για τον τόπο... οι γενικές συνελεύσεις τους ειναι τό ίδιο πράμα με τις συνεδριάσεις στην βουλή!! όπως τότε μαζεύονταν για τον χαβαλέ κάποιοι και μπας και βγάλουν κανένα γκομενάκι και κάποιοι άλλοι απλά για να γιουχάρουν τους αντιπάλους έτσι και σήμερα μόνο που σήμερα δεν κυνηγάνε να βγάλουν κάνα μουνάκι αλλά καμιά μπίζνα υπογράφοντας κάπου η ψηφίζοντας κατι.... γιατι επικρατεί το ίδιο χάλι!   απλά δείτε κανάλι της βουλής να γελάσετε (ή να κλάψετε)

Και γιαυτό είναι έτσι το σύστημα τους εκπαιδεύουν απο μικρούς βλέπουν (πέρα απο τους συγγενείς τους που είναι κάτι σαν υποψήφιοι επικρατείας :P ) ποιος απο τους πιτσιρικάδες είναι καλύτερος στο να διαμορφώνει κλίκες και ακούει σε εντολές ΧΡΑΠ τον αρπάζουν απο το κόμμα για πολιτική καριέρα! Την ίδια ακριβώς φιλοσοφία και πρακτική έχουν που είχαν και στην σχολή....

γιαυτό λοιπόν τα περνάτε όπως τα περνάτε αγαπητοί ε.ε γιατι όλοι χέστηκαν και για εσάς και για τα πάντα...το θέμα είναι πως θα βγουν λάδι στα μάτια του μπαμπά... πως θα κρύψουν την σκόνη που θα δεί η πεθερά .. και όχι πως να δουλέψουν για μια καλύτερη Ελλάδα.

• Like 6
Δημοσ.

Προφανώς! Εκεί δεν βρίσκονται για να δώσουν λύσεις αλλά για να τρενάρουν το πρόβλημα. Δεν γινόταν αλλιώς βασικά, πρέπει να υπάρχει πάντα κάποιος σε αυτή την θέση που θα την δώσει ακριβώς ίδια στον επόμενο.

Και η ελληνική κυβέρνηση να κυβερνάει και να μην είναι puppet, έχουμε τόσο corruption που δεν αλλάζει κάτι, το γνωρίζουν και το γνωρίζουμε. Τώρα άμα γίνει το USoE κάποια στιγμή ευελπιστώ ότι όλους τους παλιούς θα τους πετάξουν έξω από την πολιτική σκηνή σε όλη την Ευρώπη και να φέρουν νέα πρόσωπα.

http://www.kathimerini.gr/788497/interactive/epikairothta/ereynes/katey8ynomenoi-toyristes-poy-agorazoyn-me-to-zori Να υπολογίζεις και σε κάτι τέτοια!

εδω που ειμαι δεν ειναι ετσι, τουλαχιστον οχι σε τετοιο βαθμο, στο σημειο που εγω θελω να παω πηγαίνουν μονοι τους και διαλεγουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...