Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λοιπον, σε μια κριση νοσταλγιας( να ναι καλα το ρετρο τοπικ) αποφασισα ν αναζητησω ενα ηλεκτρονικο παιχνιδι χειρος που ειχα μικρη και εμοιαζε πανω κατω με αυτο στην εικονα. Ψαχνω, που λετε, στο google, φτωχα τ αποτελεσματα και περιορισμενα στα κινεζικα μαγαζια τυπου alibaba και 40 κλεφτες.

Το προβλημα: ενω ειναι παμφθηνα της ταξεως 80 λεπτα το καθε κομματι θα πρεπει να κανω μαζικη χονδρικη παραγγελια κανα 5000αρο ηλεκτρονικα.

Προσπαθω να σκεφτω τροπο να κανω παραγγελια μεμωνομενα μερικα κομματια(να κρατησω για μενα και να κανω μερικα δωρακια σε νοσταλγους που ξερω), αλλα δεν ξερω τροπο. Να το ζητησω στεγνα απο τον κινεζο πωλητη με φοβο να φαω πορτα, η να ζητησω ας πουμε να μου στειλει 1 κομματι ως δειγμα? Και αν κανω το 2ο, πως να του ζητησω δειγμα χωρις να εκτεθω απο τη στιγμη που δεν εχω μαγαζι?

post-276450-0-09326300-1456500818_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε ποιο site κοιτάς και πρέπει να πάρεις τόσα; Είναι κάποια σάιτ που είναι για χονδρική, ας πούμε το alibaba. Αλλά έχει το αντίστοιχο για λιανική που είναι το aliexpress.

Αν δεν βρεις πάρε 5000 και άνοιξε μαγαζί! :P :D

Δημοσ.

Σε ποιο site κοιτάς και πρέπει να πάρεις τόσα; Είναι κάποια σάιτ που είναι για χονδρική, ας πούμε το alibaba. Αλλά έχει το αντίστοιχο για λιανική που είναι το aliexpress.

Αν δεν βρεις πάρε 5000 και άνοιξε μαγαζί! :P :D

Μωρε ν ανοιξω, κι αν δεν θα πουλησω? Θα γεμισω το σπιτι μου τετρις μπρελοκ!

Περα απ την πλακα μονο σε χονδρικη τα βρισκω, τα κινεζικα λιανικης δεν εχουν καθολου τετοια μικρα, ουτε και το ebay...

Δημοσ.

Μωρε ν ανοιξω, κι αν δεν θα πουλησω? Θα γεμισω το σπιτι μου τετρις μπρελοκ!

Περα απ την πλακα μονο σε χονδρικη τα βρισκω, τα κινεζικα λιανικης δεν εχουν καθολου τετοια μικρα, ουτε και το ebay...

Αυτό, όπως καταλαβαίνεις, αποκλείεται να ισχύει.

Για του λόγου το αληθές, με ένα γρήγορο ψαξιματάκι, βρήκα αυτό.

Βέβαια ο τύπος του έχει γ...σει το κ...ατο στα ταχυδρομικά αλλά φαντάζομαι ότι ένα πιο προσεκτικό ψάξιμο ίσως βγάλει και άλλα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Για δες εδώ κάτι έχει:

http://www.dx.com/p/mini-118-in-1-tetris-game-console-keychain-5815#.VtB4vREcSW8

Σε jumbo ή μαγαζί με κινέζικα κοίταξες;

Αστα αυτο που ειχα μικρη απ τα τζαμπο το χα παρει κ τωρα δν εχουν τιποτα...σκεφτηκα να παω με αυτη τη φωτο μια βοκτα κεντρο αθηνα και να ρωτησω σε κινεζικα αν καταφερω να συνεννοηθω...

Αυτο που μου στειλες το χα δει, ειναι sold out και οχι ακριβως αυτο π ψαχνω...

Αυτό, όπως καταλαβαίνεις, αποκλείεται να ισχύει.

Για του λόγου το αληθές, με ένα γρήγορο ψαξιματάκι, βρήκα αυτό.

Βέβαια ο τύπος του έχει γ...σει το κ...ατο στα ταχυδρομικά αλλά φαντάζομαι ότι ένα πιο προσεκτικό ψάξιμο ίσως βγάλει και άλλα αποτελέσματα.

Εψαξα κι εγω, αυτο ειναι το πιο οικονομικο απο αυτα που ειδα και διαφερει αρκετα απο αυτο π ψαχνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...