kkyris Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα, σας διαβάζω καιρό και πλέον γράφω γιατί θα χρειαστώ τις γνώσεις σας. Θα χρειαστώ μητρική και επεξεργαστή να συμπληρώσουν τα υπόλοιπα που υπάρχουν. Χρήση : Είναι το home pc με χρήση browsing, office, και επειδή βρίσκεται σε συζυγικό υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι και αθόρυβο. Θέλω το νέο σύστημα να εισάγει σιγά-σιγά ένα μικρούλη 7χρονο στο gaming. Gamer εγώ δεν είμαι και δεν έχω χρόνο να γίνω, ούτε ο μικρός ακόμα (έχει καιρό...). Άρα μιλάμε για all around χρήση με λίιιιιγο gaming. Όταν θα σοβαρέψουν τα πράγματα θα αγοραστεί ps5-6 ή xbox2-3. Οθόνη 17" και ο μικρός δεν θα καταλάβει αν το παιχνίδι είναι 3ετίας... i) Το ποσό που διαθέτουμε: 150-220 ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/ ) όχι iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: κανένα iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? θα χρησιμοποιηθεί η υπάρχουσα 17" 10ετίας v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? υπάρχουν όλα vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) καλύτερα από ένα (Αθήνα) για να δώσω το υπόλοιπο κουτί να τα μοντάρουν vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Ναι για αυτό να είναι από το ίδιο κατάστημα (βλέπε vi) viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Υπάρχουν γνήσια win10 ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού οχι x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας όχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού όχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Θα χρησιμοποιηθεί κουτί : rush case sharkoon (προσοχή είναι κοντό) , τροφοδοτικό enermax pro 425, μνήμη 4gb (2*2gb 1333mhz), σκληρός δίσκος υπάρχει. Επίσης θέλω να υπάρχει είσοδος pci για την κάρτα wifi, έξοδος dvi για το τωρινό monitor & hdmi για το μέλλον. Δεν θέλω ανεξάρτητη κάρτα γραφικών λόγω θορύβου για αυτό και κοιτάζω βασικά δύο λύσεις και κρίνετε εσείς την τρίτη : 1. Α8-7600 2. i3-6100 3. G4400 και ξεχωριστή κάρτα γραφικών low profile λόγω κουτιού και passive ψύξη λόγω θορύβου Μου Αρέσει ο δυνατός πυρήνας του i3 αλλά δεν ξέρω πόσο πλέον χάνει (αν χάνει) από τον Α8 σε γραφικά. Στο skroutz πάντως οι χρήστες του i3 μιλάνε με πολύ καλά λόγια για τις δυνατότητες της ενσωματωμένης gpu. Επίσης αν και φοβάμαι πως για την χρήση που θέλω ο Α8 είναι καταλληλότερος δεν θέλω να δώσω €170 σε μια πλατφόρμα που σε 6 μήνες δεν θα υπάρχει. Την βοήθεια σας παρακαλώ.
cpttony Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Το ιδανικό είναι να έβαζες τον ι3 6100, αποδίδουν καλύτερα τα γραφικά του από τον Α8, αλλά αν βάλεις ι3 (το ίδιο ισχύει για τον G440) πρέπει να αλλάξεις και RAM, να πας δηλαδή σε DDR4. Αλλά βγαίνει.. CPU:http://www.skroutz.gr/s/7546182/Intel-Core-i3-6100-Box.html M/B:http://www.skroutz.gr/s/8050797/Asus-H110M-K.html RAM:http://www.skroutz.gr/s/6290743/HyperX-Fury-4GB-DDR4-2133MHz-HX421C14FB-4.html (δεν έχει 2η PCI) Εναλλακτικά, για να κρατήσεις τις RAM και για να έχεις 2η PCI (αν δεν κάνω λάθος έχει 2η) CPU:http://www.skroutz.gr/s/4981866/Intel-Pentium-G3258-Box.html (αρκετή καλή) M/B:http://www.skroutz.gr/s/3820100/Asrock-H81M.html GPU:http://www.skroutz.gr/s/7199278/XFX-Radeon-R7-360-2GB-R7-360P-2SF5.html (θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σου για αρκετά χρόνια, ειδικά αν εισαι σε αναλύσεις <1080) Η πρώτη σύνθεση σου δίνει μεγαλύτερη ελαστικότητα σε μελλοντική αναβάθμιση (RAM, GPU)! Υ.Γ Το κουτί που λες, παίρνει m-ATX, αν το βρήκα σωστά
kkyris Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Πρώτα από όλα μου αρέσει η απάντηση σου ως προς το γεγονός πως η απόδοση της ενσωματωμένης του ι3 θα είναι καλήτερη από τον Α8, αν και amdάκιας προτιμώ να επενδύσω σε νέα πλατφόρμα και όχι σε επεξεργαστές 3ετίας. Υπάρχει κάποιο έμπιστο τεστ να αποδεικνύεται η ανωτερότητα αυτή ή το λες εμπειρικά? Δεύτερον όντως το κουτί μου είναι mATX Σχετικά με την ddr4 γιατί ??? Βλέπω πως υπάρχουν μητρικές 1151 με ddr3 όπως αυτή http://www.skroutz.gr/s/7580246/Gigabyte-B150M-HD3-DDR3.html η οποία έχει νομίζω ότι ζητάω ddr 1333 & hdmi & dvi & pci παλαιά. ομοίως : http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/f/292343_370856_565996/DDR3-uATX-Micro-ATX-1151.html'] Υπάρχει καμία παγίδα που δεν ξέρω? Επίσης αν "πετάξω" τα dimmάκια ddr3 και πάω σε ddr4 τότε αφαιρώ λεφτά από την μητρική π.χ. http://www.skroutz.gr/s/7831498/Asrock-H110M-HDV.html και βγαίνει στα 210 με 1 4άρι ddr4 το θέμα είναι αξίζει???
cpttony Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Συγγνώμη, αλλά είδα λάθος συγκρίσεις.. και η απάντηση μου ήταν ολίγον εμπειρική.. Ο ι3 νικάει τον Α8 σε επεξεργαστική δύναμη, αλλά στα iGPU ο Α8 αποδίδει καλύτερα. (Αυτή την φορά με στοιχεία η απάντηση). Αναφέρθηκε, όταν πρωτοβγήκαν οι Skylake (νέα γενιά), ότι αν βάλεις DDR3 σε μητρική με Skylake επεξεργαστή, υπήρχε πρόβλημα, "The memory controller is inside the processor and it supports DDR4 - 1866 / 2133MHz at 1.25v and DDR3L-1333 / 1600 at 1.35V (όχι οι κανονικές DDR3 μνήμες που δουλεύουν σε 1.5V-1.65V). Memories with higher voltage overheat the cpu and it might fail sooner or later". Εσύ διαλέγεις!
kkyris Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Τώρα με σκοτωσες, σκοτσεζικο ντους μια ζεστό και μια κρύο. Άρα επί του θέματος και επειδή σκοπεύω να το κρατήσω μια 5ετια, η χρήση που κάνει το Home pc μου είναι αστεία, δεν πρέπει να ρισκάρω την υγεία του συστήματος βάζοντας τις ddr3, αν επιλέξω τον ι3. Στο παράδειγμα που εδειξες να υποθέσω πως μετράει την μόνο την gpu και έτσι τα νούμερα του ι3 θα ήταν ίδια με τον ι5 αφού φοράνε και οι δύο την hd 530? Έχω μπερδευτεί και βρίσκομαι σε δίλημμα, νοιώθω πώς ο Α8 είναι η σωστή επιλογή για εμένα αλλά να επενδυσω σε τσιπ 3ετιας δεν πάει το χέρι μου. Εσύ τι θα έκανες?
cpttony Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Στο παράδειγμα που εδειξες να υποθέσω πως μετράει την μόνο την gpu και έτσι τα νούμερα του ι3 θα ήταν ίδια με τον ι5 αφού φοράνε και οι δύο την hd 530? Ναι, είναι η iGPU. Yπάρχει και η μέση λύση, αν δεν το πρόσεξες, με τον G3258 και την 360.. Ο G3258 έχει παρόμοιες επιδώσεις με τον G4400.
TopCLR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Τώρα με σκοτωσες, σκοτσεζικο ντους μια ζεστό και μια κρύο. Άρα επί του θέματος και επειδή σκοπεύω να το κρατήσω μια 5ετια, η χρήση που κάνει το Home pc μου είναι αστεία, δεν πρέπει να ρισκάρω την υγεία του συστήματος βάζοντας τις ddr3, αν επιλέξω τον ι3. Στο παράδειγμα που εδειξες να υποθέσω πως μετράει την μόνο την gpu και έτσι τα νούμερα του ι3 θα ήταν ίδια με τον ι5 αφού φοράνε και οι δύο την hd 530? Έχω μπερδευτεί και βρίσκομαι σε δίλημμα, νοιώθω πώς ο Α8 είναι η σωστή επιλογή για εμένα αλλά να επενδυσω σε τσιπ 3ετιας δεν πάει το χέρι μου. Εσύ τι θα έκανες? Μιας και παραπάνω ανέφερες οθόνη 17" δεκαετίας (= 1280x1024 στην καλύτερη περίπτωση) και ο μικρός δεν είναι (ακόμα) gamer ωστε να "ψάχνεται" με βαριά παιχνίδια, η καλύτερη λύση θα ήταν ο i3 6100 με τις DDR4. Δεν θα έχει πρόβλημα o ι3 στα γραφικά με την χαμηλή (για τα σημερινά δεδομένα) ανάλυση της οθόνης σου + παίρνεις φρέσκια πλατφόρμα αναβαθμίσημη (για όσο αποφασίσει η Intel ) . Αν κάποια στιγμή δυσκολέψουν τα πράγματα με τις απαιτήσεις του μικρού, προσθέτεις αν θέλεις και μια GPU (ή πας στην λύση της κονσόλας που ανέφερες). 1
SpirosZ68 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Προσωπικα θα πηγαινα σε 1150 με τις υπαρχουσες μνημες (θα κοιταγα και το qualified vendor list του κατασκευαστη και θα επελεγα μητρικη που να τις εχει στη λιστα καλου κακου) και επεξεργαστη i3 4170.Δεν θα πηγαινα σε 3258 για τον απλουστατο λογο οτι ο επεξεργαστης αυτος ειναι πολυ καλος αλλα μονο αν τον υπερχρονισεις. Ωστοσο υπερχρονισμος σημαινει εξτρα ψυξη, δυνατο τροφοδοτικο, γνωσεις και χρονο για δοκιμες. Μελλοντικα αν χρειαστεις αναβαθμιση θα προσθεσεις απλα μια συγχρονη καρτα γραφικων που θα υποστηριζει τα παιχνιδια της εποχης της και ισως και εναν i5 η i7 που ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχουν σε αφθονια στα μεταχειρισμενα. Αν αναλογιστεις οτι σημερα υπαρχουν αξιοπρεπη συστηματα 7ετιας 6ετιας και 5ετιας βασισμενα σε socket 775, 1366 και 1156 που με μια καλη καρτα γραφικων παιζουν σχεδον τα παντα νομιζω οτι ειναι υπερβολη να παει κανεις σε skylake μονο και μονο επειδη ειναι το πιο προσφατο socket. Επισης για απλη χρηση browsing ταινιες και ακομα και light gaming (LOL, Dota2 etc) οι ενσωματωμενες καρτες γραφικων ειναι παραπανω απο αρκετες ακομα και στους απλους Pentium.
Aten-Ra Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Αν έχεις κάτι να κάνεις την δουλεία σου για τώρα περίμενε 2-3 μήνες βγαίνει η καινούργια πλατφόρμα της AMD το AM4.
kkyris Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μιας και παραπάνω ανέφερες οθόνη 17" δεκαετίας (= 1280x1024 στην καλύτερη περίπτωση) και ο μικρός δεν είναι (ακόμα) gamer ωστε να "ψάχνεται" με βαριά παιχνίδια, η καλύτερη λύση θα ήταν ο i3 6100 με τις DDR4. Δεν θα έχει πρόβλημα o ι3 στα γραφικά με την χαμηλή (για τα σημερινά δεδομένα) ανάλυση της οθόνης σου + παίρνεις φρέσκια πλατφόρμα αναβαθμίσημη (για όσο αποφασίσει η Intel ) . Αν κάποια στιγμή δυσκολέψουν τα πράγματα με τις απαιτήσεις του μικρού, προσθέτεις αν θέλεις και μια GPU (ή πας στην λύση της κονσόλας που ανέφερες). επειδή είναι κρίμα να σκοτώσω την νέα πλατφόρμα με τις παλαιές μνήμες θα είναι η καλύτερη λύση φαντάζομαι. Προσθέτω στο κόστος +€80 από τον Α8 , αρχίζει όμως και ανοίγει η διαφορά πλέον αρκετά βάζοντας τις μνήμες και έξτρα στικάκι για wifi γιατί δεν βρήκα μητρική με pci Προσωπικα θα πηγαινα σε 1150 με τις υπαρχουσες μνημες (θα κοιταγα και το qualified vendor list του κατασκευαστη και θα επελεγα μητρικη που να τις εχει στη λιστα καλου κακου) και επεξεργαστη i3 4170. Δεν είναι κρίμα στα ίδια χρήματα να αγοράσεις την παλαιά πλατφόρμα με την (νομίζω) χειρότερη ενσωματωμένη gpu μόνο και μόνο για να κρατήσω τις μνήμες? Αν δώσω €200 για κάτι τόσο παλαιό να μην δώσω €150 για τον Α8-7600 με καλύτερη gpu ή +€20 για το νέο? g3258 έχω στο γραφείο, δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα (στοκ εννοείται όπως θα είναι και οτιδήποτε εγώ πάρω). Αν έχεις κάτι να κάνεις την δουλεία σου για τώρα περίμενε 2-3 μήνες βγαίνει η καινούργια πλατφόρμα της AMD το AM4. Δεν καίγομαι , θα μπορούσα να περιμένω αλλά νομίζω πως θα βγουν q4 2016 και με το καλό q1 2017 για να τσουλήσουν στην αγορά. Τι πληροφορίες έχεις??? Γενικά τον συνδυασμό i3-6100 & ddr3 τον αποκλείετε? Λόγω μελλοντικής υγείας του συστήματος όπως ανέφερε ο cpttony ή επειδή προφανώς δεν θα απολαμβάνω τις δυνατότητες του λόγω των μνημών (@1333)? Θεωρητικά θα μου ήταν η οικονομικότερη λύση μιας και βρήκα την http://www.skroutz.gr/s/7947210/Asus-H110M2-D3.html η οποία και 4 dimm slots έχει και pci για την κάρτα wifi... Παρεμπιπτόντως ευχαριστώ και τους 4 για την βοήθεια σας, συγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω (ο μικρός είναι άρρωστος...) και τρέχω λίγο σήμερα.
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Συγγνώμη, αλλά είδα λάθος συγκρίσεις.. και η απάντηση μου ήταν ολίγον εμπειρική.. κακιά εμπειρία..μην την ξαναεμπιστευτείς. Επίσης αν και φοβάμαι πως για την χρήση που θέλω ο Α8 είναι καταλληλότερος δεν θέλω να δώσω €170 σε μια πλατφόρμα που σε 6 μήνες δεν θα υπάρχει. Αυτή θα υπάρχει,για τους Ιντελ ανησυχούμε.,Ρεαλιστικά αν το δεις,αν σε Ιντελ κάψεις μητρική,που είναι και το πιο σύνηθες.δεν βρίσκεις πριν από σοκετ 1150.Σε αμδ ,και αθλον χ2 να έχεις,όχι απλά βρίσκεις καινούρια,έχεις και επιλογές. Οι ενσωματωμένες των ιντελ ,κάνουν για άριστη χρήση γραφείου και ταινιών,αλλά μέχρι εκεί.Λογικά θα σε καλύψουν και για το γκειμινγ του μικρού,αλλά και με μία τύπου 5450 π.χ ,που και φθηνη είναι,και ανεμιστήρα δεν έχει,θα είσαι μια χαρά.Η λογική λέει να πας αμδ Α,αλλά οι μνήμες σου δεν θα αποδώσουν τα μέγιστα με την ενσωματωμένη τους,οπότε θεωρωντας πως ο σκληρός είναι σατα CPU INTEL PENTIUM DUAL CORE G3460 3.50GHZ LGA1150 - BOX72.50 €ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS H81M-C RETAIL56.90 € Gigabyte GeForce GT610 2GB LP Silent (GV-N610SL-2GL)43,39 € 172 ευρώ περίπου ή CPU AMD A8-7600 3.10GHZ BOX86.97 €ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS A88XM-E RETAIL66.51 €RAM KINGSTON HX324C11SR/4 4GB 2400MHZ DDR3 XMP HYPERX SAVAGE26,80 € Περίπου 180 ευρώ,αλλά και χωρίς την μνήμη,με τις δικές σου,δουλειά θα κάνεις. Τώρα,αν θες να φτάσουμε τα 220,κοιτάμε για άλλα,αρκεί να προσδιορίσουμε τι παιχνίδια θα παίζει. Και περαστικά του.
SpirosZ68 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι κρίμα στα ίδια χρήματα να αγοράσεις την παλαιά πλατφόρμα με την (νομίζω) χειρότερη ενσωματωμένη gpu μόνο και μόνο για να κρατήσω τις μνήμες? Αν δώσω €200 για κάτι τόσο παλαιό να μην δώσω €150 για τον Α8-7600 με καλύτερη gpu ή +€20 για το νέο? g3258 έχω στο γραφείο, δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα (στοκ εννοείται όπως θα είναι και οτιδήποτε εγώ πάρω). Κατα τη γνωμη μου οχι. Δεν ειναι κριμα καθολου. Κριμα ειναι να αγορασεις κατι που δεν εχει δυνατοτητες αναβαθμισης,ή η αναβαθμιση του ειναι ασυμφορη, η η αναβαθμιση του δεν ειναι επαρκης. Οσο για την GPU των intel πραγματικα δεν βρισκω σε τι υστερει για την χρηση που ειπες οτι την θες. Εκτος αν παιζεις παιχνιδια και μου διεφυγε. Ο δε G3258 ειναι ενας επεξεργαστης που πραγματικα δεν λεει τιποτα αν δεν τον πας στα 4.2Ghz τουλαχιστον. Κριμα τον ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη.
Aten-Ra Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δεν καίγομαι , θα μπορούσα να περιμένω αλλά νομίζω πως θα βγουν q4 2016 και με το καλό q1 2017 για να τσουλήσουν στην αγορά. Τι πληροφορίες έχεις??? Η Πλατφόρμα ΑΜ4 θα βγει μέχρι τον Ιούνιο, πρώτα με τα BristolRidge APU (CPU + iGPU) και μετά προς το τέλος του χρόνου θα βγουν οι ZEN CPU. Αν μπορείς να περιμένεις 2-3 μήνες τότε εγώ θα έπαιρνα AM4 με ένα APU για αρχή και μελλοντικά θα μπορείς να κάνεις αναβάθμιση και σε καινούργια ΖΕΝ APU που θα βγουν το 2017 αλλά και σε ZEN CPU. Απλά μάζεψε σε 2-3 μήνες 60-80 Ευρώ μεχρι να βγει το ΑΜ4 να πάρεις DDR-4 μνήμες .
kkyris Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 @10010010 00101110 10010001 σε ευχαριστώ να είσαι καλά, Πραγματικά είσαστε φοβεροί ,μπορεί να μην δίνετε αυτό που θέλω να ακούσω αλλά πραγματικά κάνετε αυτό που πρέπει, τροφή για σκέψη, σας ευχαριστώ όλους. Όσον αφορά τα παιχνίδια , έχω να παίξω καμιά 20αριά χρόνια , οπότε ούτε εγώ ξέρω τι θέλω , αλλά ούτε και ο μικρός (και θα αργήσει να μάθει ) σχετικά με την ερώτηση των 100100100010111010010001 & spirosz68 @Aten-ra με φτιάχνεις άγρια, το πρόβλημα δεν είναι η χρηματική διαφορά. Αφού έτσι και αλλιώς είμαι διατεθειμένος να πληρώσω τώρα ι3, θα ήταν λάθος της amd να βγάλει πιο ακριβά την αντίπαλη πλατφόρμα. Άλλωστε αφού μιλάμε και για σοβαρό gaming αλλά για "παιδικό" το μηχάνημα θα ζήσει καμία 5ετία , το κόστος χάνεται στον χρόνο. Αν κριθώ να πάρω άμεσα την απόφαση τότε τείνω προς την ακριβή λύση i3-6100&ddr4 και σε 2 χρόνια αν χρειαστεί να πέσει και καμία gpu. Δεν ήξερα πως "σκοτώνεις" τον Α8 με τις υπάρχουσες μνήμες, Aν αντέξω με το laptop μπορώ να περιμένω έως το καλοκαίρι (αν με το καλό τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα) χωρίς desktop για ένα νέο i3 vs bristol Ευχαριστώ παιδιά, αν έχει κάτι να προσθέσει κανείς , δεκτό το θέμα είναι ανοιχτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα