Mr_Proper Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Και ο Αλεξ και εγώ λέμε ότι αποτελεί δείκτη potential που έχει κάποιος. Ο αμπλαούμπλας λέει ότι δεν παίζει καμία σημασία, αλλά παίζει αν είναι κάτω από κάποιο όριο, αλλά δεν παίζει γιατί και κάτω από κάποιο όριο καταφέρνουν πραγματα, αλλα εκ των πραγμάτων αυτά τα πράγματα είναι καλύτερα από αυτά που κάνω εγώ, αλλά αν είναι εβραίος o άλλος κι έχει 12 δάχτυλα, δεν είναι πρωταθλητής σκακιού, σε αντίθεση με τους GM του 1800 που μπορούν να παίξουν τον Φισερ και τον Νευτωνα. @ proper είσαι πιο χαζός κι από τα λάχανα τελικά κι αυταπόδεικτο δείγμα αυτού που λέω. Το capacity σου είναι δεδομένο. Περιμένω πάλι, είτε να εξαφανιστείς από το forum μόλις αρχιζω να ξεθάβω επικά πράγματα που έχεις γράψει στο παρελθόν, είτε να ξανξαναξανααλλάξεις username. ναι. ναι. ναι. Ναι. Ναι. Ναι. ΝΑΙ. Ωραία αφού είσαστε όλοι ειδικοί εδώ μέσα και έχετε άποψή (άποψη και γνώμη δεν ειναι ακριβώς συνώνυμα το άποψη έχει μέσα του το ρήμα ορώ δηλαδή βλέπω θα πρέπει πρώτα να δείς και να καταλάβεις για να έχεις άποψη γνώμη μπορεί να έχει ο καθένας και της π@@τσας ο χαβάς γνώμη έχει) Αφού λοιπόν όπως είπα έχετε άποψη για το πόσο μπορεί να πάει κάποιος απο το Χ IQ στο Y .... (btw to ΙQ φτάνει με την επίσημα ισχύουσα κατανομή τα 160 όχι τα 190 the more you know) Πείτε μου σας παρακαλώ να μάθω Με ποιόν τρόπο προκύπτει το αποτέλεσμα σε ενα IQ τεστ τι σημαίνει δηλαδή έβγαλα 90 ή 140 (ή 190 κατα εσάς) στο τεστ πως μοιράζονται τα φασόλια διδάξτε με σας παρακαλώ και παράλληλα ορκιστείτε ότι δεν googλάρατε για βρείτε πως και πως ήδη το ξέρατε... Γιατι για να τα λέτε όλα αυτά για να έχετε απΟΨΗ δηλαδή για αυτά παει να πεί πως ΗΔΗ ασχοληθήκατε και ξέρετε και για αυτό μιλάτε... Δεν γίνεται να ξέρεις αν κάποιος μπορεί να πάει απο το 90 στο 200 αν δεν ξέρεις πως βγαίνει το 90 και το 200 και τι σημαίνουν απαντήστε μου λοιπόν και με το που απαντήσετε (γιατι αν ξέρετε αυτό που ξέρω και εγώ ακολουθούν σφαλιάρες) θα τα πούμε και τα υπόλοιπα ω πάνσοφε στρατηγέ της ρώμης στο τοταλ γουορ Και γιατι ΑΝ δεν ξέρετε παει να πει πως τόση ωρα τσαμπουνάτε αυθαιρεσίες δικές σας και μαλακίες.... ΓΝΩΜΕΣ δηλαδή. και αν συμβαίνει αυτό προκύπτουν και διάφορα άλλα συμπεράσματα για αυτά που προσάπτετε σε εμένα. βάλτε το χέρι στα αρχίδια (αν υπάρχουν όσο μικά και αν ειναι) και απαντήστε ειλικρινά
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Συνοψίζω τα κείμενα σας σε δύο quotes (για να μην το ξεφτιλίσουμε με τα σεντόνια) It's safe to say όμως ότι κάποιος με IQ 90 δεν μπορεί να εκπαιδευτεί μέχρι το 190 γιατί βιολογικά, δεν είναι εκεί. ναι. ναι. ναι. Ναι. Ναι. Ναι. ΝΑΙ. Εδώ έχουμε σοβαρές/αρκετές έρευνες που να τεκμηριώνουν τα βιολογικά όρια και ότι αυτά βρέχει χιονίσει δεν αλλάζουν; Δεν ξέρω αν υπάρχουν, ρωτάω. Αν έχετε (όχι μόνο εσείς) δώστε. Απλά μην μου απαντήσετε με "κάνε google και θα βρεις". Εγώ στηρίζω ότι τα βιολογικά όρια είναι λίγο στο φλου και ότι δεν υπάρχουν (ή δεν έχω δει) αρκετές αποδείξεις που να θέτουν απόλυτα όρια. Το άλλο point μου είναι ότι το "ultra high IQ" δεν είναι το ιερό δισκοπότηρο που όλοι πρέπει να έχουν σε ύψιστη ύμνηση και πως "πρέπει" να κυνηγήσουν αν τους λείπουν 30-40-50 πόντοι IQ. Τον άλλον που ήταν ιδιοφυία δεν τον έβαλα τυχαία ως παράδειγμα. παιδιά αν γίνεται μη γράφετε σεντόνια όμως ναι; είμαστε κι εμείς που αποσπάται η προσοχή μας γρήγορα και διαβάζουμε μόνο του defacer γιατί πετάει χαριτωμενιές ενδιάμεσα. 'στω. Ξέρω γιατί απάντησες έτσι ξαφνικά Μπορείς να έχεις πέος 30 εκατοστά αλλά να είσαι παρθένος μοναχός στο άγιο όρος. Paradox fact: Και οι γυναίκες μπορούν να ανταπεξέλθουν στα σεντονοdebates των ανδρών εξίσου καλά οκ - γιατί όμως αυτού του είδους η εκπαίδευση έχει σχέση με το IQ? Νομίζω ότι και εγώ και άλλοι στα ποστ μας υποστηρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά είδη intelligence και το iq είναι ένα από αυτά. Για τον ίδιο λόγο κάποιος με υψηλό IQ δεν είναι απαραίτητα καλός αθλητής κτλ.. Όποιος είναι μεγαλωμένος στον Αμαζόνιο επίσης έχει προσαρμοστεί βιολογικά το σώμα του μετά από χιλιάδες χρόνια να ζει σε εκείνο το περιβάλλον, κάτι που δεν ισχύει για τον λευκό (και δεν έχει και σχέση με το IQ). Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι ένας ενήλικας (από τα περίπου 18) θα αποκτησει άλλους 5-10-15 πόντους IQ μετά από 10-15 χρόνια. Μόνο από την ηλικία. Κάτι τέτοιο σε γενικές γραμμές. Δεν θυμάμαι ακριβώς νούμερα, τι και πως. Απλά έχει πάρα πολλές παραμέτρους για να βγει μια ξεκάθαρη άκρη. Η αναλογία "ΙQ με σωματότυπο" δεν είναι 100% ακριβής για προφανείς λόγους. Δεν θελω να εξηγήσω με 600 λέξεις σεντόνια γιατί θα κουράσω τους συνομιλητές μου.
alex_000 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν υπάρχουν, ρωτάω. Αν έχετε (όχι μόνο εσείς) δώστε. Απλά μην μου απαντήσετε με "κάνε google και θα βρεις". Εγώ στηρίζω ότι τα βιολογικά όρια είναι λίγο στο φλου και ότι δεν υπάρχουν (ή δεν έχω δει) αρκετές αποδείξεις που να θέτουν απόλυτα όρια. Δεν λες εσύ καμία ένδειξη για το αντίθετο ? Γιατί εγώ πχ δεν θυμάμαι να είδα κανένα χαζοβιόλη να έρχεται μια μέρα και να εντυπωσιάζει με την εξυπνάδα του. (Εννοώ ότι τα δικά μου συμπεράσματα είναι στηριγμένα εμπειρικά, δηλαδή στο ότι δεν βλέπω μεγάλες διαφορές στους ανθρώπους που γνωρίζω όσον αφορά το cognitive ability ώστε να είναι κάτι φλού) Επίσης με βάση αυτό που λες θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι το IQ είναι σαν τον αθλητισμό πχ και έχει μεγάλο impact το lifestyle σου ή η συνεχείς προπόνηση σου. Αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να συμβαίνει και το αντίθετο (από πάνω προς τα κάτω) εφόσον αποδέχεσαι τα μεγάλα όρια. ΠΧ κάποιος που είναι πολύ έξυπνος να έρχεται μια μέρα (χωρίς να υπάρχουν βιολογικές αλλαγές, εξαρτήσεις ναρκωτικά η ατυχήματα κτλ) και να είναι στα όρια του mentally challenging με IQ πολύ κάτω από τον μέσο όρο. Δεν το είδα ποτέ αυτό να συμβαίνει προσωπικά. βάλτε το χέρι στα αρχίδια (αν υπάρχουν όσο μικά και αν ειναι) και απαντήστε ειλικρινά Δεν μπορώ να βάλω το χέρι στα αρχίδια είμαι στην δουλειά. Θα το δω πιο μετά
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δεν λες εσύ καμία απόδειξη καλύτερα? Γιατί εγώ πχ δεν θυμάμαι να είδα κανένα χαζοβιόλη να έρχεται μια μέρα και να εντυπωσιάζει με την εξυπνάδα του. Δηλαδή ο σκοπός του IQ είναι να εντυπωσιάζει; Εγώ νόμιζα ότι είναι ένας μετρητής εφυίας. Αν θέλεις να εντυπωσιαστείς με κάτι μεγάλο, κοίτα χαμηλά Ο εντυπωσιασμός δεν χρειάζεται υψηλό IQ. Παράλληλα το IQ (στο top 1% ας πούμε) δεν φαίνεται "με το μάτι". Συνήθως χρειάζονται αξιόπιστα τεστς και μλκιες Παίρνω quote από google An Intelligence Quotient, or IQ, is a measure of what psychologists call our "fluid and crystallized intelligence." Put simply, an IQ test measures your reasoning and problem-solving abilities. ΥΓ Κάποια στιγμή θα διαβάσω τα σεντόνια του Proper από περιέργεια. Έτσι επειδή θεωρώ πως έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις