costacurta Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά έχετε κανεί θεραπεία για προβλήματα σε μυς με την μέθοδο prp? Ανάπλαση με αίμα. Έχω ένα παράξενο τραυματισμό και μου είπε σαν εναλλακτική αυτήν την μέθοδο ο γιατρός στα 300 ευρώ αλλά επίσης μου είπε ότι μπορεί να μην πετύχει σε μεγάλο ποσοστό. (το έθεσε κάπως κομψα) Κάποια προσωπική εμπειρία? Πμ Επίσης αν κάποιος γνωρίζει κάνα ψαγμενο ορθοπαιδικο στην Θεσσαλονίκη ας στείλει ινμποξ
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά έχετε κανεί θεραπεία για προβλήματα σε μυς με την μέθοδο prp? Ανάπλαση με αίμα. Έχω ένα παράξενο τραυματισμό και μου είπε σαν εναλλακτική αυτήν την μέθοδο ο γιατρός στα 300 ευρώ αλλά επίσης μου είπε ότι μπορεί να μην πετύχει σε μεγάλο ποσοστό. (το έθεσε κάπως κομψα) Δεν ασχολείσαι με αυτή την μέθοδο και αναζητάς άλλη καταλληλότερη με υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας, εκτός αν θες να ρισκάρεις να πετάξεις τζάμπα τα λεφτά σου.
Mr_Proper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά έχετε κανεί θεραπεία για προβλήματα σε μυς με την μέθοδο prp? Ανάπλαση με αίμα. Έχω ένα παράξενο τραυματισμό και μου είπε σαν εναλλακτική αυτήν την μέθοδο ο γιατρός στα 300 ευρώ αλλά επίσης μου είπε ότι μπορεί να μην πετύχει σε μεγάλο ποσοστό. (το έθεσε κάπως κομψα) Κάποια προσωπική εμπειρία? Πμ Επίσης αν κάποιος γνωρίζει κάνα ψαγμενο ορθοπαιδικο στην Θεσσαλονίκη ας στείλει ινμποξ για την καράφλα το θες;
funbreaker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/550604-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%8E%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CF%83/page-2?do=findComment&comment=53941477
costacurta Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 για την καράφλα το θες; Ατροφια μιριαιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα