Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά και χαρά παιδιά! Έχω ένα πρόβλημα το οποίο έχει ως εξής. Ενώ έβαλα κάρτα και έχω κανονικά για μηνύματα όταν πάω να στείλω που λέει πως η αποστολή απέτυχε και ενώ στο μεταξύ έχω στείλει κάποια τώρα μου γράφει αυτό. Τηλέφωνα μπορώ και παίρνω κανονικά. Ξέρει κανείς τι παίζει ; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μήπως δεν περιμένες αρκετά ώστε να μπορείς να στείλεις μηνύματα; Γιατί ενώ τα χρήματα στο να πάρεις τηλέφωνο είναι άμεσα διαθέσιμα τα μηνύματα αργούν λίγο. Πχ εμένα έχει τύχει να περιμένω και 15λεπτο μεχρι να μπορώ να στείλω μετά την ανανέωση.

Δημοσ.

μηπως ειναι παλιο το κινητο και γεμισε η μικρη μνημη του? δοκιμασε να διαγραψεις μερικα αχρειαστα μηνυματα και ξαναστειλε μετα sms

Δημοσ.

Το κινητό είναι καινούργιο (Samsung galaxy Note 4).Και από χθες που έστειλα κάποια πάλι τα ίδια δεν ξέρω τι να κάνω. Κάρτα έχω και όλα καλά μηνύματα συνεχίζει να μη στέλνει.

• Like 1
Δημοσ.

Τιποτα παιδια τα δοκιμασα !

Πηγαινε ρυθμισεις > εφαρμογες > και βρες την εφαρμογη μηνυματων (Στην καρτελα ΟΛΑ ή ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ).. Μπες μεσα και διεγραψε το cache της, δεδομενα κλπ οτι λεει..

Μπορει να σου διαγραφτουν τα μηνυματα νομιζω αλλα μπορει να πιασει.

Δημοσ.

To εκανα,παλι τιποτα. Μα καλα, θα μας τρελανει? Eνω εστελνε μια χαρα τωρα τι?Δεν ξερω τι αλλο να κανω.

Επανεκκίνηση εκανες? Εβγαλες την SIM και την ξαναεβαλες? Αυθεντικη ROM ή Custom είναι?

Παιζει να ειναι και προβλημα της Cosmote, κατι κανει και αλλαζει ονομα τωρα, αλλαξε το ονομα παροχου στο κινητο μου σημερα σε "COSMOTE Mobile Communications S.A"..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...