SteveMusic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Γειά και χαρά παιδιά! Έχω ένα πρόβλημα το οποίο έχει ως εξής. Ενώ έβαλα κάρτα και έχω κανονικά για μηνύματα όταν πάω να στείλω που λέει πως η αποστολή απέτυχε και ενώ στο μεταξύ έχω στείλει κάποια τώρα μου γράφει αυτό. Τηλέφωνα μπορώ και παίρνω κανονικά. Ξέρει κανείς τι παίζει ; Ευχαριστώ!
patsi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως δεν περιμένες αρκετά ώστε να μπορείς να στείλεις μηνύματα; Γιατί ενώ τα χρήματα στο να πάρεις τηλέφωνο είναι άμεσα διαθέσιμα τα μηνύματα αργούν λίγο. Πχ εμένα έχει τύχει να περιμένω και 15λεπτο μεχρι να μπορώ να στείλω μετά την ανανέωση.
krami Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 μηπως ειναι παλιο το κινητο και γεμισε η μικρη μνημη του? δοκιμασε να διαγραψεις μερικα αχρειαστα μηνυματα και ξαναστειλε μετα sms
SteveMusic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Το κινητό είναι καινούργιο (Samsung galaxy Note 4).Και από χθες που έστειλα κάποια πάλι τα ίδια δεν ξέρω τι να κάνω. Κάρτα έχω και όλα καλά μηνύματα συνεχίζει να μη στέλνει. 1
NikosKallithea Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Αλλαξε εφαρμογή μηνυμάτων και θα δουλέψουν, βαλε αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.p1.chompsms&hl=el 1
SteveMusic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Πάλι τίποτα ρε παιδιά ! και στέλνω και στην κοσμοτε να δω πόσα λεπτά κτλπ έχω που είναι δωρεάν και πάλι δεν στέλνει!
nikos903 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Κέντρο μηνυμάτων είναι το σωστό; Για δες το αν θες. Βρίσκεις ποιο είναι του παρόχου σου και το βάζεις εκεί αν δεν είναι το σωστό. λινκ 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 +1 @nikos903 Απλα δεν εχει μπει ο αριθμος του κεντρου μηνυματων! Edit: Για βαλε αυτο στο κεντρο μηνυματων +3097100000
Swimmer21 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Τιποτα παιδια τα δοκιμασα ! Πηγαινε ρυθμισεις > εφαρμογες > και βρες την εφαρμογη μηνυματων (Στην καρτελα ΟΛΑ ή ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ).. Μπες μεσα και διεγραψε το cache της, δεδομενα κλπ οτι λεει.. Μπορει να σου διαγραφτουν τα μηνυματα νομιζω αλλα μπορει να πιασει.
SteveMusic Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 To εκανα,παλι τιποτα. Μα καλα, θα μας τρελανει? Eνω εστελνε μια χαρα τωρα τι?Δεν ξερω τι αλλο να κανω.
Swimmer21 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 To εκανα,παλι τιποτα. Μα καλα, θα μας τρελανει? Eνω εστελνε μια χαρα τωρα τι?Δεν ξερω τι αλλο να κανω. Επανεκκίνηση εκανες? Εβγαλες την SIM και την ξαναεβαλες? Αυθεντικη ROM ή Custom είναι? Παιζει να ειναι και προβλημα της Cosmote, κατι κανει και αλλαζει ονομα τωρα, αλλαξε το ονομα παροχου στο κινητο μου σημερα σε "COSMOTE Mobile Communications S.A"..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα