Anorymous Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον ειδα πριν λιγη ωρα μια ανακοινωση που ελεγε οτι απο τα 100 ενσημα που ηθελε απο 1/1/2016 παλι τωρα θελει 50 με νεα αποφαση που βγηκε. Τσεκαρα αν εχω ασφαλιστικη δυνατοτητα και ειδα οτι απο 1/3 θα εχω μεχρι τελος φεβρουαριου 2017 ενω μεχρι πριν λιγες μερες που ειχα παει μου ελεγαν οτι θελει 100 (εχω 57). Οποτε ειπα να ενημερωσω οσους εληξε η ασφαλεια η δεν ειχαν καθολου ασφαλεια μεχρι τωρα οπως εγω να πανε απο τριτη στο ΙΚΑ για βιβλιαριο. 4
makfil Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μπορείς να δεις την ασφαλιστική ικανότητα εδώ. 1
Pintsie Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Σε δοξάζω! Δεν ξέρεις πώς την περίμενα την ασφάλεια!!!
Anorymous Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Σε δοξάζω! Δεν ξέρεις πώς την περίμενα την ασφάλεια!!! Καταλαβαινω απολυτα και εγω δεν ειχα ασφαλεια και ετρεχα στο ικα την μια δεν φαινοντουσαν τα ενσημα και την αλλη φαινοντουσαν αλλα ηθελε πλεον 100.
Pintsie Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 εγώ δουλεύω 7 μήνες και δεν είχα ασφάλεια! τι μου λες τώρα?! Μιλάμε είναι πραγματικά απαράδεκτοι!
Anorymous Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 εγώ δουλεύω 7 μήνες και δεν είχα ασφάλεια! τι μου λες τώρα?! Μιλάμε είναι πραγματικά απαράδεκτοι! και εχω σχεδον τα ιδια ξεκινησα σε 5μηνο τον Αυγουστο και μεχρι τωρα δεν ειχα ασφαλεια, μαλιστα αρρώστησα και πηγα στα επιγοντα οπου επρεπε να πληρωσω. 1
Pintsie Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 τώρα πώς πάω πχ για εξετάσεις; (Η τελευταία φορά που ήμουν ασφαλισμένη, ήταν προ 3ετίας κι έχουν αλλάξει πολλά από ότι βλέπω!)Πάω απλά με το βιβλιάριο ή πρέπει να εκτυπώσω κάτι ;
eidikos33 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 τωρα δηλαδη οποιος εχει αμκα εχει δωρεαν ιατροφαρμακευτικη περίθαλψη; τοτε τι σκατε για τα 50 ενσημα;
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μπορείς να δεις την ασφαλιστική ικανότητα εδώ. Σύμφωνα με το παραπάνω link έχουμε κανονικά ασφάλεια μέχρι 28/02/2017 (εγώ η γυναίκα μου και τα παιδιά) Φέτος δούλεψα 2 μήνες και απολύθηκα. Τα 50 ένσημα που μου έβαλαν φέτος συνεπάγονται ότι θα ανανεωθεί η ασφάλεια μέχρι 28/02/2018?
Anorymous Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 τώρα πώς πάω πχ για εξετάσεις; (Η τελευταία φορά που ήμουν ασφαλισμένη, ήταν προ 3ετίας κι έχουν αλλάξει πολλά από ότι βλέπω!) Πάω απλά με το βιβλιάριο ή πρέπει να εκτυπώσω κάτι ; απο οτι ξερω απο τον αδερφο μου θελει μονο αμκα για απλους γιατρους και βιβλιαριο αν πας σε νοσοκομειο. τωρα δηλαδη οποιος εχει αμκα εχει δωρεαν ιατροφαρμακευτικη περίθαλψη; τοτε τι σκατε για τα 50 ενσημα; εχει αν αν 29 εως 55 και εχει ενσημα τα προηγουμενα χρονια αναλογα με την ηλικια ανεβαινει τα ενσημα που θελει. Σύμφωνα με το παραπάνω link έχουμε κανονικά ασφάλεια μέχρι 28/02/2017 (εγώ η γυναίκα μου και τα παιδιά) Φέτος δούλεψα 2 μήνες και απολύθηκα. Τα 50 ένσημα που μου έβαλαν φέτος συνεπάγονται ότι θα ανανεωθεί η ασφάλεια μέχρι 28/02/2018? αν τα εκανες το 16 τα μεροκαματα ναι φυσικα πρεπει να βγει και του χρονου η σχετικη ανακοινωση για την τροποποιηση απο 100 σε 50. 1
xifiassamsung Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ποσο καιρο κανουν τα ενσημα να περαστουν στην καρτελα του ικα?
eidikos33 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 απο οτι ξερω απο τον αδερφο μου θελει μονο αμκα για απλους γιατρους και βιβλιαριο αν πας σε νοσοκομειο. εχει αν αν 29 εως 55 και εχει ενσημα τα προηγουμενα χρονια αναλογα με την ηλικια ανεβαινει τα ενσημα που θελει. αν τα εκανες το 16 τα μεροκαματα ναι φυσικα πρεπει να βγει και του χρονου η σχετικη ανακοινωση για την τροποποιηση απο 100 σε 50. δν καταλαβα τι λες
Anorymous Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 δν καταλαβα τι λες τι δεν καταλαβες ακριβως ? 1) Ειπα βιβλιαριο θελει μονο σε νοσοκομειο σε γιατρο πας μονο με το ΑΜΚΑ, 2)τα ατομα που ειναι 29 εως 55 μπορουν να εχουν ασφαλεια αν εχουν καποια ενσημα τα προηγουμενα χρονια πχ δουλευες 10 χρονια αλλα τωρα 3 χρονια δεν εχεις μεροκαματο τα παλαια ενσημα σε καλυπτουν 3) αν εχεις 50 ενσημα μεσα στο 16 θα εχεις ασφαλεια και το 18 αν ανανεωθει η τροποποιηση για τα 50 ενσημα αν δεν ανανεωθει θα θες 100. Ποσο καιρο κανουν τα ενσημα να περαστουν στην καρτελα του ικα? 3 μηνες τουλαχιστον και αν βγαζεις για πρωτη φορα θες +2 μηνες απο τοτε που θα φανουν για να εχεις ασφαλεια. 1
Miracle Worker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Και τώρα, ποια είναι τα δικαιώματά μας; Believe it or not, δεν έχω πάει σε γιατρό ως ανεξάρτητα ασφαλισμένος. Παλιά ήμουν έμμεσα ασφαλισμένος, στον πατέρα μου, που είχε δημοσίου. Μετά πήγα κανά δύο φορές ως ανασφάλιστος. Βέβαια και τώρα λέει "έμμεσα ασφαλισμένος", δεν ξέρω γιατί. Μπορώ να πάω τζάμπα επίσκεψη μέσω ΕΟΠΥΥ; Γράφουν το ίδιο εύκολα φάρμακα όπως στου δημοσίου; Επίσης, για γενική αίματος/ γενικό τσεκάπ τι προβλέπεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα