Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Μενω σε ενα studio στο 4ο οροφο το οποιο ειναι κολλητα ουσιαστικα με το διπλα διαμερισμα(το οποιο ειναι studio επισης) και μοιραζομαστε και την ιδια βεραντα απλως εχει διαχωριστικο. Μενω εδω 4 χρονια και δεν ειχα ιδιαιτερα θεματα. Περυσι ομως εφυγε το παιδι απο διπλα κι ηρθε μια αλλη. Τον τελευταιο καιρο η διπλανη εχει ξεσαλωσει. Φερνει συνεχεια φιλους τους και καθονται εδω με τις ωρες. το σπιτι της ειναι πολυ μικρο(το μισο απο το δικο μου) ,ηχομονωση ανυπαρκτη φυσικα κι ακουγονται ολα λες κι ειναι μεσα στο σπιτι μου,γιατι μαζευονται κι αρκετα ατομα. Καθονται επισης στη βεραντα, με τις ωρες κιολας, κι ακουω τα παντα λες και καθομαι κι εγω μαζι τους. Δε τους φερνει καθε μερα,αλλα τους φερνει αρκετα συχνα και δεν ξερω τι να κανω πλεον,πρεπει σε ολα να πηγαινω με το προγραμμα τους,στο ποτε θα κοιμηθω και ποτε θα εχει ησυχια για να διαβασω. Δε ξερω τι να της πω,να μην καθεται στη βεραντα ή να μη τους φερνει σπιτι? Αυτο δε γινεται γιατι θα μου πει σπιτι μου ειναι οτι θελω θα κανω κι εκτος αυτου δε θελω να προκαλεσω κανεναν καβγα γιατι ετσι κι αλλιως σε 4 μηνες θα μετακομισω. Εκτος αυτου μπορει μετα να το παρει και στραβα και να το κανει κι επιτηδες μετα(εχει τυχει σε φιλη μου) Σας εχει τυχει κατι παρομοιο εσας ? Και πως το αντιμετωπισατε?

• Like 1
Δημοσ.

Το γειτονικό/φιλικό : Ντριν κουδούνι, γνωριμία, ευγενικά για λίγο σεβασμό με το θορυβο

Το τυπικό/νομότυπο: Υπάρχουν ώρες κοινής ησυχίας (θεσπισμένες με νόμο). Ενημερώνεις και αν το θέμα δε λήγει ή το παρακάνουν καλείς αστυνομία για 2-3 κλήσεις. 

Το επιθετικό : Αρπάζεις ένα κουζινομάχαιρο, βαράς τις πόρτες και με κόκκινα μάτια (βάλε λίγο κολλύριο) άρχισε τις φωνές 

ΥΓ: Αν η φασαρία ειναι από "βογκητα" χτυπας κουδούνι και λες είτε συμμετάσω ή σκάτε. 

• Like 27
Δημοσ.

Καλησπερα! Μενω σε ενα studio στο 4ο οροφο το οποιο ειναι κολλητα ουσιαστικα με το διπλα διαμερισμα(το οποιο ειναι studio επισης) και μοιραζομαστε και την ιδια βεραντα απλως εχει διαχωριστικο. Μενω εδω 4 χρονια και δεν ειχα ιδιαιτερα θεματα. Περυσι ομως εφυγε το παιδι απο διπλα κι ηρθε μια αλλη. Τον τελευταιο καιρο η διπλανη εχει ξεσαλωσει. Φερνει συνεχεια φιλους τους και καθονται εδω με τις ωρες. το σπιτι της ειναι πολυ μικρο(το μισο απο το δικο μου) ,ηχομονωση ανυπαρκτη φυσικα κι ακουγονται ολα λες κι ειναι μεσα στο σπιτι μου,γιατι μαζευονται κι αρκετα ατομα. Καθονται επισης στη βεραντα, με τις ωρες κιολας, κι ακουω τα παντα λες και καθομαι κι εγω μαζι τους. Δε τους φερνει καθε μερα,αλλα τους φερνει αρκετα συχνα και δεν ξερω τι να κανω πλεον,πρεπει σε ολα να πηγαινω με το προγραμμα τους,στο ποτε θα κοιμηθω και ποτε θα εχει ησυχια για να διαβασω. Δε ξερω τι να της πω,να μην καθεται στη βεραντα ή να μη τους φερνει σπιτι? Αυτο δε γινεται γιατι θα μου πει σπιτι μου ειναι οτι θελω θα κανω κι εκτος αυτου δε θελω να προκαλεσω κανεναν καβγα γιατι ετσι κι αλλιως σε 4 μηνες θα μετακομισω. Εκτος αυτου μπορει μετα να το παρει και στραβα και να το κανει κι επιτηδες μετα(εχει τυχει σε φιλη μου) Σας εχει τυχει κατι παρομοιο εσας ? Και πως το αντιμετωπισατε?

Αν κάνει φασαρία ώρα κοινής ησυχίας τότε να πας σε πρώτη φάση ευγενικά και πολιτισμένα να της μιλήσεις. Αν δεν καταλαβαίνει σε δεύτερη φάση αρχίζει ο τσαμπουκάς.

Βέβαια αν είναι τελείως τρύπιο το σπίτι και ακούγεται τόσο δυνατά η ομιλίας τους (δηλαδή δεν παρτάρουν ή βάζουν δυνατά μουσική η φωνάζουν δυνατά) ε τότε εκεί τί να πεις ; Να είναι μουγκή στο ίδιο της το σπίτι;

Αν όμως δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας . Όσο και αν ουρλίαζει όσο και αν "βογκάει "  όσο και αν φωνάζει ,δικαίωμα της !

Δημοσ.

Έχω βρεθεί ακριβώς στην θέση σου τελευταίο εξάμηνο ήρθε φοιτήτρια δίπλα και μέχρι της 6 το πρωί κακάριζε με τις φίλες της. Περνάει μία μέρα, περνάει δεύτερη το ίδιο, ε την τρίτη πάνω κατά της 3 το βράδυ και της ζητάω να κάνει ησυχία. Μετά δεν ξανά ακούστηκε.  

Δημοσ.

λετε να της πω δηλαδη ρε παιδια? η αληθεια ειναι πως δε το 'χω κιολας πολυ με αυτα εννοω κομπλαρω να παω να της κανω παρατηρηση λες κι ειμαι 100 χρονων (ειμαι 25). την εχω συναντησει 2-3 φορες στο ανσανσερ στην αρχη που ειχε ερθει και δεν εκανε ετσι,ειχα συστηθει κι εχουμε ενα τυπικο γεια. καθεται οτι ωρες να ειναι με τους φιλους της. μπορει να ειναι πρωι ή απογευμα που δεν ειναι ωρες κοινης ησυχιας αλλα μπορει να ειναι και βραδυ (μεχρι πολυ αργα) ή μεσημερι που ειναι! εχουν κλεισει στο μπαλκονι κι 7 ωρες συνεχομενες. μουσικη και τετοια δε βαζουν αλλα μιλανε δυνατα και κακαριζουν! το σπιτι ειναι λιγο σαπιο σε σχεση με ηχομονωση αλλα κι αυτοι δε σεβονται τιποτα,αν μιλουσαν πιο σιγα και φυσικα καθονταν μεσα συνεχεια πιστευω δε θα ακουγονταν τοσο τουλαχιστον. αλλα και παλι το σπιτι μου ειναι 42 τετραγωνικα. αυτηνης δεν ειναι ουτε 30. σκεφτειτε οτι μαζευονται εκει πανω απο 5 ατομα. και μονο που γκαριζουν και χασκογελανε φτανει εγω ποτε δε φερνω ατομα πολλα γιαυτο ακριβως τον λογο. τωρα παιζει και να με εχει ακουσει κανα δυο φορες που την εριχνα μπινελικια οταν μιλουσα με εναν φιλο μου.

Δημοσ.

Ε εντάξει μην το βλέπεις σαν παρατήρηση. Πες δυο κουβέντες ευγενικά και βλέπεις. Δεν γίνεται να το αφήνεις έτσι πάντως. Δείξε την δικαιολογημένη ενόχλησή σου.

Δημοσ.

Ε εντάξει μην το βλέπεις σαν παρατήρηση. Πες δυο κουβέντες ευγενικά και βλέπεις. Δεν γίνεται να το αφήνεις έτσι πάντως. Δείξε την δικαιολογημένη ενόχλησή σου.

αμα αφηνα ενα σημειωμα μηπως θα ηταν καλυτερα?

Δημοσ.

αμα αφηνα ενα σημειωμα μηπως θα ηταν καλυτερα?

Να σου δωσω και ενα τηλεφωνο μου να της μιλησω αν θες... Σου εστειλα πμ
  • Like 1
Δημοσ.

χαχα παιδια δε θελω ουτε να της χωθω ουτε να της κανω αντιποινα (αν και μπορω ανετα αν της σπασω τα νευρα αλλα αυτο δε θα βγαλει καπου) θελω την ησυχια μου,να μπορω να διαβαζω και να κοιμαμαι οποτε θελω εγω οχι οποτε θελει αυτην! το θεμα ειναι οπως ειπα και πιο πανω οτι μαλλον με εχει ηδη ακουσει να τις ριχνω κατι ωραια μπινελικια με εναν φιλο μου και δεν θελω και πολυ να παω τωρα και να το παιξω πολιτισμος και τα σχετικα. κι αυτην εχει καταλαβει προφανως οτι ενοχλει και δε την πολυνοιαζει!

Δημοσ.

μπορεί να το κάνει επίτηδες για να πάς να της μιλήσεις.. και σύ μπορεί να θες να το φάς αλλά να το παλεύεις για κάποιο λόγο.. λέμε τώρα.. σε 4 μήνες πολλά γίνονται..

Δημοσ.

μπορεί να το κάνει επίτηδες για να πάς να της μιλήσεις.. και σύ μπορεί να θες να το φάς αλλά να το παλεύεις για κάποιο λόγο.. λέμε τώρα.. σε 4 μήνες πολλά γίνονται..

ειναι κακασχημη και φερνει λιγο στον γκοτζιλα! εκτος αυτου δεν υπαρχει περιπτωση! απλα ειναι γαιδαρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...