Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραία.

αφού λοιπόν ξεκαθαρίσαμε ότι το γκομενάκι δεν αποτελεί αντικείμενο του πόθου σου και γενικώς δε ψήνεσαι να χαρτογραφήσεις το κορμάκι της, πάμε παρακάτω.

καταρχήν ντροπιάζεις το αντρικό φύλο.

τι θα πει ντρέπεσαι να της μιλήσεις; μήπως είσαι κότα; λυράτη;

λυπάμαι που θα στο πω αλλά η κατάσταση θα χειροτερέψει.

βλέπει ότι κάνει ότι θέλει και δε μιλάς και θα ξεσαλώσει κι άλλο.

τα πράγματα είναι απλά.
φέρσου σαν άντρας και την επόμενη φορά που θα κάνουν φασαρία πες της να το βουλώσουν αμέσως μη πηδήξεις τη βεράντα και τις μαμήσεις όλες εκεί μέσα

τώρα που το σκέφτομαι.. μήπως το κάνει επίτηδες για να της κάνεις παρατήρηση; και μόλις πας στο σπίτι της τσαακ.......να σε γραπώσει;
το σκέφτηκες και αυτό;

τεσπα, κάνε αυτό που σου είπα και επέστρεψε να μας πεις το αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και είναι και φυσιολογικό. Ειδικά απτην στιγμή που λες ότι δεν κάνουν τίποτα τρελό με μουσικές και τέτοια απλά νέα παιδιά ειναι μιλάνε και γελάνε. Τώρα τις ώρες το βράδυ αργά που είναι κοινής ησυχίας πήγαινε ένα βράδυ και πες "Σε παρακαλώ αν μπορείτε καντε ησυχία γιατί ακούγεται πολύ και δεν μπορεις να κοιμηθείς". Πιστεύω θα το σεβαστούν.

Simple as that.

κοιτα δεν ειπα πως δεν ειναι αλλα οταν ξερεις πως ενοχλεις τοσο,δε πας συνεχεια σε αυτο το σπιτι που δεν γινεται να κανεις φασαρια. αυτο ειναι και λιγο θεμα σεβασμου! κι εγω φοιτητης ημουν κι ειμαι ακομη στο μεταπτυχιακο μου κι ετσι δεν εκανα ποτε ουτε σε δικο μου σπιτι ουτε σε αλλουνου. μονιμη λυση προφανως και δεν υπαρχει παντως. μια συμβουλη εχω μονο για οσους ψαχνουν σπιτι , ποτε να μην νοικιασουν καποιο που ειναι κολλητα με αλλο,που εχουν την ιδια βεραντα και φυσικα χωρις να ελενξουν τους γειτονες πρωτα. μακρια απο φοιτητες!

ωραία.

αφού λοιπόν ξεκαθαρίσαμε ότι το γκομενάκι δεν αποτελεί αντικείμενο του πόθου σου και γενικώς δε ψήνεσαι να χαρτογραφήσεις το κορμάκι της, πάμε παρακάτω.

τα πράγματα είναι απλά.

φέρσου σαν άντρας και την επόμενη φορά που θα κάνουν φασαρία πες της να το βουλώσουν αμέσως μη πηδήξεις τη βεράντα και τις μαμήσεις όλες εκεί μέσα

τώρα που το σκέφτομαι.. μήπως το κάνει επίτηδες για να της κάνεις παρατήρηση; και μόλις πας στο σπίτι της τσαακ.......να σε γραπώσει;

το σκέφτηκες και αυτό;

ολα τα τρολλ εδω μαζευτηκατε? το σεξ στο μυαλο σας συνεχεια. ειπαμε της αρεσω δε της αρεσω πολυ που με ενοιαξε. επειτα φιλε τι να κανουμε. δεν ειμαστε ολοι βαρβαταντρες σαν εσενα προφανως να βριζουμε τους αλλους στα μουτρα και να τους βαζουμε στη θεση τους. δε μου αρεσει να κανω παρατηρησεις το ειπα και πιο πανω. αλλα και να της το πω το προβλημα δε νομιζω καν να λυθει. και στο κατω κατω δεν ειναι δικο σου θεμα τι χαρακτηρας ειμαι. το θεμα το ξεκινησα λεγοντας πως προσπαθω να αποφυγω την παρατηρηση , οποτε τα ηλιθια αυτα σχολια να περισσευουν.

Δημοσ.

ωραία.

τα πράγματα είναι απλά.

το σκέφτηκες και αυτό;

'Ωπα ρε κατούρα και λίγο...

• Like 4
Δημοσ.

ωραία.

τα πράγματα είναι απλά.

το σκέφτηκες και αυτό;

Τελικά το nickname δεν είναι καθόλου τυχαίο :rolleyes:

• Like 3
Δημοσ.

παιδιά αφήστε τις ωραιότητες και τις προτιμήσεις.. ότι κάτσει στα χέρια σας το τρώτε.. εδώ χανόμαστε και σείς ψάχνετε μοντέλα..

Ο Universal ονομα και πραμα ο φιλος!

Δημοσ.

Μου φαίνεται είσαι πολύ ευγενικός.

Εμένα μου έχουν κάνει παρατήρηση στις 10 το βράδυ επειδή περπάταγα και ντροπή μου δλδ αλλά οι υπόλοιποι θέλουν να διαβάσουν άρα εγώ δεν μπορώ να περπατάω.Μάλιστα η εν λόγω κοπελίτσα είπε στην ιδιοκτήτρια ότι αν δεν σταματήσω θα μου φέρει την αστυνομία.

Η γνώμη μου είναι πες της το ευγενικά και όλα θα λυθούν.Εδώ άλλοι φέρνουν τον κόσμο πάνω κάτω για το τίποτα, κι εσύ που έχεις δικαιολογημένο αίτημα δεν μιλάς;

Δημοσ.

Μου φαίνεται είσαι πολύ ευγενικός.

Εμένα μου έχουν κάνει παρατήρηση στις 10 το βράδυ επειδή περπάταγα και ντροπή μου δλδ αλλά οι υπόλοιποι θέλουν να διαβάσουν άρα εγώ δεν μπορώ να περπατάω.Μάλιστα η εν λόγω κοπελίτσα είπε στην ιδιοκτήτρια ότι αν δεν σταματήσω θα μου φέρει την αστυνομία.

Η γνώμη μου είναι πες της το ευγενικά και όλα θα λυθούν.Εδώ άλλοι φέρνουν τον κόσμο πάνω κάτω για το τίποτα, κι εσύ που έχεις δικαιολογημένο αίτημα δεν μιλάς;

Να σου καναν παρατηρηση επειδη περπαταγες χλωμο.

Να σου καναν παρατηρηση επειδη περπαταγες με τακουνια ή τσοκαρα ή οτιδηποτε παρεμφερες σε θορυβο, ειναι λογικοτατο.

Δημοσ.

Όχι χλωμό.Με τις κάλτσες περπάταγα.

Σε ξενώνα έμενα, σε δωμάτιο που προηγουμένως μένανε δύο φοιτήτριες και η ιδιοκτήτρια αναγκάστηκε να τους αλλάξει δωμάτιο γιατί μάλλον έκαναν φασαρία και η κοπελίτσα απο κάτω δεν μπορούσε να διαβάσει (αυτό είναι λογικό).

Δημοσ.

Όχι χλωμό.Με τις κάλτσες περπάταγα.

Σε ξενώνα έμενα, σε δωμάτιο που προηγουμένως μένανε δύο φοιτήτριες και η ιδιοκτήτρια αναγκάστηκε να τους αλλάξει δωμάτιο γιατί μάλλον έκαναν φασαρία και η κοπελίτσα απο κάτω δεν μπορούσε να διαβάσει (αυτό είναι λογικό).

Δεν νομιζω οτι σου καναν παρατηρηση για περπατημα με τις καλτσες παντως. Εκτος απο παραλογο , αγγιζει τα ορια του υπερφυσικου, διοτι το περπατημα με τις καλτσες δεν ακουγεται οπως ολοι μας γνωριζουμε.. Υπερβαλλεις λιγακι εσυ, πιθανως υπερβαλει και η διαβαστερη γειτονισα σου και η αληθεια βρισκεται μαλλον στην μεση.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι σου καναν παρατηρηση για περπατημα με τις καλτσες παντως. Εκτος απο παραλογο , αγγιζει τα ορια του υπερφυσικου, διοτι το περπατημα με τις καλτσες δεν ακουγεται οπως ολοι μας γνωριζουμε.. Υπερβαλλεις λιγακι εσυ, πιθανως υπερβαλει και η διαβαστερη γειτονισα σου και η αληθεια βρισκεται μαλλον στην μεση.

Κάνε μας τη χάρη

Δημοσ.

λετε να της πω δηλαδη ρε παιδια? η αληθεια ειναι πως δε το 'χω κιολας πολυ με αυτα εννοω κομπλαρω να παω να της κανω παρατηρηση λες κι ειμαι 100 χρονων (ειμαι 25). την εχω συναντησει 2-3 φορες

Έλα ρε μαν χτύπα της το βράδυ το κουδούνι αν γίνεται συνεχώς φασαρία και πες της κάτι σε στύλ "θα ήθελα να παρακαλέσω να κάνετε λίγη ησυχία γιατί ακούγεστε έντονα στο διαμέρισμά μου" και μπλα μπλα.

Αν δεν σταματήσει τώρα, επειδή λες οτι σε 4 μήνες φεύγεις, κάτσε να ακούς τον θόρυβο και φύγε στο 4μηνο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...