JohnTehGreek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Σε ποια χώρα ζεις εσύ; Η Ελλάδα έχει μερικές απο τις ομορφότερες παραλίες στον κοσμο.
Mr_Proper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 έφαγε τώρα βαρυστομάχιασε και τον έπιασαν οι μελαγχολίες απλά, θα του περάσει
rambo1992 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 δεν με καταλαβαίνει κανείς σας....αν μείνω εδώ δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω οικογένεια κ να ζήσω όπως οι δικοί μου με μια αξιοπρεπή δουλειά...τουλάχιστον αν φύγω για Ταϊλάνδη ή Κούβα θα μπορέσω να ζω άνετος χωρίς το άγχος κ την πίεση που έχω τώρα 1
UniversalMachine Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 μιά που μιλάμε για τριτοκοσμικές χώρες θα ήθελα να σας καταθέσω και την Νότια Αφρική που θεωρείται πολιτισμένη και τεχνολογικά εξελιγμένη χώρα.. παιδιά μήν κάνετε το λάθος και πατήσετε εκεί.. το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να βγάλετε το πορτοφόλι σας σε δημόσια θέα ή ακόμα χειρότερα να κρατάτε χαρτονομίσματα.. σας έχουν χιμίζει από 5 διαφορετικές κατευθύνσεις να σας ληστέψουν με πιστόλια και μαχαίρια.. Ειδικά στη πρωτεύουσα που είναι μιά απο τίς πιό επικίνδυνες πόλεις στο κόσμο.. σας έχουν καθαρίσει για 5 Ευρώ.. υπάρχουν λίγοι ζάμπλουτοι και πάρα πολλοί πάμφτωχοι που ζούνε σε παράγκες.. απίστευτη χώρα! μιλάνε 11 διαφορετικές γλώσσες (!) και έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό AIDS στο κόσμο.. παρόλ αυτά έχει πολύ τουρισμό.. αλλά η αστυνομία κάνει περίπολο τις παραλίες και τα ξενοδοχεία κάθε 5 λεπτά.. μήν νομίζετε ότι επειδή έχει τουρισμό ειναι και όλα καλά.. Αυτός ο Ράμπο τοπικ-στάρτερ μου θυμίζει τον τύπο στη ταινία Σαλβαντόρ (1986) για κάποιο λόγο 1
Mr_Proper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 δεν με καταλαβαίνει κανείς σας....αν μείνω εδώ δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω οικογένεια κ να ζήσω όπως οι δικοί μου με μια αξιοπρεπή δουλειά...τουλάχιστον αν φύγω για Ταϊλάνδη ή Κούβα θα μπορέσω να ζω άνετος χωρίς το άγχος κ την πίεση που έχω τώρα Μην αυτοκαταδικάζεσαι γιατι έτσι θα αποτύχεις όπου και να πάς 1
JohnTehGreek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 δεν με καταλαβαίνει κανείς σας....αν μείνω εδώ δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω οικογένεια κ να ζήσω όπως οι δικοί μου με μια αξιοπρεπή δουλειά...τουλάχιστον αν φύγω για Ταϊλάνδη ή Κούβα θα μπορέσω να ζω άνετος χωρίς το άγχος κ την πίεση που έχω τώρα Δεν ξέρω ποιος σου τα είπε αυτά... Αυτές οι χώρες που αναφέρεις βρίσκονται όλες υπο κατάρρευση. Δεν εφαρμόζονται οι νόμοι, δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει σοβαρή κοινωνία, όλοι διεφθαρμενοι κτλ. Ο κόσμος εκεί πεινάει!!! Μπες στο Google 5 λεπτά να δεις για τι πράμα μιλάω. Είσαι στην Ελλάδα, σε μια χώρα που τα νησιά της βουλιάζουν από τον τουρισμό κάθε χρόνο μόνο και μόνο για τον υπέροχο ήλιο της και τις απίστευτα μοναδικές παραλίες... Το βρίσκω πολύ γελοίο να ψάχνεις αλλού για να βγεις παραλίες και ήλιο... Για να τελειώσω, Αν δεν βαριέσαι και θες όντως να δουλέψεις θα βρεις πολύ εύκολα δουλειά σε σοβαρές χώρες όπως οι ΗΠΑ, Αγγλία, Σουηδία, Γερμανία κτλ. Με κανονικό μισθό σε μια νορμαλ κοινωνία. 1
rambo1992 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 έχω 3000 ευρώ στην άκρη..λέτε να έχω μπροστά μου ότι ζητάω αλλά να μην μπορώ να το δω?
Silverage Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Πες οτι πας κάπου. Αν θες 2000 για τα εισιτήρια, εκεί με τί θα ζήσεις;
Mr_Proper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 έχω 3000 ευρώ στην άκρη..λέτε να έχω μπροστά μου ότι ζητάω αλλά να μην μπορώ να το δω? άλλοι δεν έχουν ούτε 3 ευρώ στην άκρη και αισθάνονται καλύτερα.... Εγώ δεν λέω ότι έχεις μπροστά σου ό,τι ζητάς και δεν μπορείς να το δείς... εσύ μπορεί να ζητάς να κάνεις καβάλα με πίγασους .... Αυτό που λέω ότι λάθος πράματα ζητάς και λάθος εντυπώσεις έχεις για το που θα τα βρείς... πρέπει να ψάξεις που ειναι το νόημα γιατι μάλλον ειναι αλλού και όχι εκει που βλέπεις... 1
rambo1992 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Πες οτι πας κάπου. Αν θες 2000 για τα εισιτήρια, εκεί με τί θα ζήσεις; χίλια ευρω πιστεύω αρκούν μέχρι να βρω κάτι να κάνω εκεί πέρα
Silverage Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 χίλια ευρω πιστεύω αρκούν μέχρι να βρω κάτι να κάνω εκεί πέρα Και αν σου τελειώσουν μετά τί γίνεται; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα