Mr_Proper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Είσαι καθυστερημένος? Δλδ τι παραπάνω έχεις εσύ από τους άπειρους ντόπιους σε όλες αυτές τις χώρες που ζούνε σε πολύ χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο απο οτι ζει ενας σερβιτόρος στην Ελλάδα. Ούτε τις γλώσσες δεν ξέρεις σε αυτές τις χώρες. Ωρίμασε και προσγειώσου γιατί μιλάς σαν 15χρονο παιδάκι που δεν έχει δει ούτε χάρτη στην ζωή του.
BigBOSS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αν κάνει καλοκαίρι ταξίδι απλά θα την μισήσει από την πρώτη στιγμή που θα πατήσει στο αεροδρόμιο, θα πάρει την πρώτη ανάσα και θα καταλάβει πως είναι να ζεις στους 30 κάτι βαθμούς με φουλ υγρασία. και στην Ελλάδα το καλοκαιρι έτσι ειναι. μηπως εκει ειναι 40 βαθμοι κελσιου και υγρασια; τώρα τον φιλο Ράμπο απορώ πως του κατέβηκε να θελει να παει Ταυλάνδη
tsakonas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Πήγαινε ντελίβερι σε νησί τότε ντόινγκ εδώ δεν έχουμε και καρχαρίες μπορείς άφοβα να βουτάς. Έχουμε ακόμα και λευκους εκεί θα έχω τον ήλιο κ τις απέραντες παραλίες όμωςΠοιο πολύ ήλιο και παραλία από την Ελλάδα; Κακό τρολ είσαι μικρέ. Βασικά φύγε από την Ελλάδα και πάνε όπου θες για πολλούς λόγους 1
totem_lost Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ναι αυτό το ξέρουμε αλλά κανένας δεν χρησιμοποιεί αυτούς τους όρους στις μέρες μας. Και ο συκοφαντισμός ήταν κατηγορία που αποδίδονταν σε άτομα που καρφώνανε κάποιον που έκλεβε σύκα.... δεν νομίζω σήμερα να χρησιμοποιείται με την ίδια έννοια Α εσύ απλά την είπες τριτοκοσμική μεταφορικά επείδη είναι υπανάπτυκτη και φτωχή σαν Zimbabwe ή την Καμπότζη ας πούμε οκ. Cape Town: Johannesburg
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ρε μη του μιλάτε άσχημα του ραμπίκουλα.. μπορεί να έβλεπε Ταϋλανδέζες στον ύπνο του το παιδί 2
Soufesis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 και στην Ελλάδα το καλοκαιρι έτσι ειναι. μηπως εκει ειναι 40 βαθμοι κελσιου και υγρασια; τώρα τον φιλο Ράμπο απορώ πως του κατέβηκε να θελει να παει Ταυλάνδη Δεν υπαρχει καμία σχέση στο κλίμα. Οποίος δεν εχει παει σε τέτοιες χώρες δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορα. Το καλοκαιρι ειδικα η υγρασία ειναι η διπλή
livefreeordie Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 πως σου καρφωθηκε αυτην η ιδεα? Κι εγω θελω πολυ να φυγω απο εδω κι ενω σκεφτομαι για χωρες οπως Αγγλια ή ΗΠΑ που ξερω και πολυ καλα την γλωσσα,που εχουμε παρομοια κουλτουρα και που υπαρχουν και πολλοι ομοεθνεις , παλι φοβαμαι και δισταζω. κι εσυ θες να πας σε μια χωρα που οχι μονο την γλωσσα δεν θα ξερεις,αλλα κι οι ανθρωποι θα εχουν εντελως διαφορετικη κουλτουρα απο την δικη σου και στον εργασιακο χωρο θα εισαι πιο σκλαβος κι απο σκλαβος με τις ωρες που θα δουλευεις και τον μισθο που θα παιρνεις. μη νομιζεις πως θα δουλευεις κανενα 8ωρο και μετα θα πηγαινεις και θα την αραζεις στη παραλια. ασε που για σενα που θα εισαι κι εντελως ξενος εκει θα ειναι κι αρκετα επικινδυνα. φανταζομαι δε θες να βρεθεις σε κανενα χαντακι απο την πρωτη βδομαδα σου εκει!
groot Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Επίσης, εάν θυμάμαι καλά, αυτή την περίοδο η Ταϊλάνδη είναι σε στρατιωτικό καθεστώς.
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Πάρε ρε ράμπο λίγο από Ταϋλάνδη http://www.exotictrips.gr/posts/%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B4%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B5%CF%84/ ok αν μείνεις μόνιμα μπορεί να μην είναι τόσο ρόδινα αλλά γιόλο
Big Boss Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ταιλάνδη? αυτοί είναι πολύ χειρότερα από εμάς,αν μου έλεγες Ιαπωνία ναι. Ασε που πρέπει να ξέρες και τη γλώσσα πολύ καλά.
rambo1992 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δυστυχώς την σήμερον εποχή όποιος ονειρεύεται να ζήσει σε έναν παραδεισένιο τόπο απλοϊκά χωρίς να αγχώνεται για χαράτσια ΔΕΗ και τα σχετικά είναι τρελός/ονειροπαρμένος με Ταϊλανδέζες/καμικάζι...ο μόνος ρομαντικός είμαι πια σε αυτή τη χώρα?
NT1G Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δυστυχώς την σήμερον εποχή όποιος ονειρεύεται να ζήσει σε έναν παραδεισένιο τόπο απλοϊκά χωρίς να αγχώνεται για χαράτσια ΔΕΗ και τα σχετικά είναι τρελός/ονειροπαρμένος με Ταϊλανδέζες/καμικάζι...ο μόνος ρομαντικός είμαι πια σε αυτή τη χώρα? Όχι υπάρχουν και άλλοι που τρολάρουν τόσο αποτυχημένα. 4
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ο μόνος ρομαντικός είμαι πια σε αυτή τη χώρα? Δεν το πιστεύω, είναι κι άλλοι (για Ταϋλάνδη)
rambo1992 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Όχι υπάρχουν και άλλοι που τρολάρουν τόσο αποτυχημένα. ότι ναναι είσαι πραγματικά...εντάξει φυσικά όπως προείπα δεν μου ήρθε ξαφνικά να γίνω μετανάστης για Ασία αλλά ήταν όνειρο απο τα 20 και μέχρι σήμερα μάζευα λεφτά δουλεύοντας...πιστεύω πως πολλοί νέοι έχουν ως όραμα να φύγουν απο την Ελλάδα σήμερα
Mr_Proper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Α εσύ απλά την είπες τριτοκοσμική μεταφορικά επείδη είναι υπανάπτυκτη και φτωχή σαν Zimbabwe ή την Καμπότζη ας πούμε οκ. Cape Town: Johannesburg Ναι κανένας δενα αμφισβήτησε ότι υπάρχει ενα μικρό ποσοστό πλούτου εκει.... αλλά αυτά ειναι φωτό για τους τουρίστες... Στην πραγματικότητα ειναι κυριολεκτικά και μεταφορικά ζούγκλα... ληστείες, βιασμοί σε καθημερινή βάση δολοφονίες φτώχεια ακόμη περισσότερο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα απο το δικό μας (ο πρωθυπουργός τους ειναι ενας μαφιόζος που παίζει να μην έβγαλε και λύκειο) Αυτές ειναι οι αληθινές φωτογραφίες της Νοτιας Αφρικής Αυτά δεν έχουν πλαστικές σφαίρες μέσα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα