Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είσαι καθυστερημένος? Δλδ τι παραπάνω έχεις εσύ από τους άπειρους ντόπιους σε όλες αυτές τις χώρες που ζούνε σε πολύ χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο απο οτι ζει ενας σερβιτόρος στην Ελλάδα.

Ούτε τις γλώσσες δεν ξέρεις σε αυτές τις χώρες. Ωρίμασε και προσγειώσου γιατί μιλάς σαν 15χρονο παιδάκι που δεν έχει δει ούτε χάρτη στην ζωή του.

90cabfd54da748824b81b184b93ccc62.jpg

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν κάνει καλοκαίρι ταξίδι απλά θα την μισήσει από την πρώτη στιγμή που θα πατήσει στο αεροδρόμιο, θα πάρει την πρώτη ανάσα και θα καταλάβει πως είναι να ζεις στους 30 κάτι  βαθμούς με φουλ υγρασία.

και στην Ελλάδα το καλοκαιρι έτσι ειναι.

μηπως εκει ειναι 40 βαθμοι κελσιου και υγρασια;

τώρα τον φιλο Ράμπο απορώ πως του κατέβηκε να θελει να παει Ταυλάνδη :-D

Δημοσ.

Πήγαινε ντελίβερι σε νησί τότε ντόινγκ εδώ δεν έχουμε και καρχαρίες μπορείς άφοβα να βουτάς.

jRjkrkd_700wa_0.gif

Έχουμε ακόμα και λευκους

εκεί θα έχω τον ήλιο κ τις απέραντες παραλίες όμως

Ποιο πολύ ήλιο και παραλία από την Ελλάδα;

Κακό τρολ είσαι μικρέ.

Βασικά φύγε από την Ελλάδα και πάνε όπου θες για πολλούς λόγους

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αυτό το ξέρουμε αλλά κανένας δεν χρησιμοποιεί αυτούς τους όρους στις μέρες μας.

Και ο συκοφαντισμός ήταν κατηγορία που αποδίδονταν σε άτομα που καρφώνανε κάποιον που έκλεβε σύκα.... δεν νομίζω σήμερα να χρησιμοποιείται με την ίδια έννοια

Α εσύ απλά την είπες τριτοκοσμική μεταφορικά επείδη είναι υπανάπτυκτη και φτωχή σαν Zimbabwe ή την Καμπότζη ας πούμε οκ.

Cape Town:

0f93a84b35c4.jpg

Johannesburg

3238236713.jpg

Δημοσ.

ρε μη του μιλάτε άσχημα του ραμπίκουλα.. μπορεί να έβλεπε Ταϋλανδέζες στον ύπνο του το παιδί

• Like 2
Δημοσ.

και στην Ελλάδα το καλοκαιρι έτσι ειναι.

μηπως εκει ειναι 40 βαθμοι κελσιου και υγρασια;

τώρα τον φιλο Ράμπο απορώ πως του κατέβηκε να θελει να παει Ταυλάνδη :-D

Δεν υπαρχει καμία σχέση στο κλίμα. Οποίος δεν εχει παει σε τέτοιες χώρες δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορα. Το καλοκαιρι ειδικα η υγρασία ειναι η διπλή

post-368670-0-34582000-1456843751_thumb.jpg

post-368670-0-20836400-1456843766_thumb.jpg

Δημοσ.

πως σου καρφωθηκε αυτην η ιδεα? Κι εγω θελω πολυ να φυγω απο εδω κι ενω σκεφτομαι για χωρες οπως Αγγλια ή ΗΠΑ που ξερω και πολυ καλα την γλωσσα,που εχουμε παρομοια κουλτουρα και που υπαρχουν και πολλοι ομοεθνεις , παλι φοβαμαι και δισταζω. κι εσυ θες να πας σε μια χωρα που οχι μονο την γλωσσα δεν θα ξερεις,αλλα κι οι ανθρωποι θα εχουν εντελως διαφορετικη κουλτουρα απο την δικη σου και στον εργασιακο χωρο θα εισαι πιο σκλαβος κι απο σκλαβος με τις ωρες που θα δουλευεις και τον μισθο που θα παιρνεις. μη νομιζεις πως θα δουλευεις κανενα 8ωρο και μετα θα πηγαινεις και θα την αραζεις στη παραλια. ασε που για σενα που θα εισαι κι εντελως ξενος εκει θα ειναι κι αρκετα επικινδυνα. φανταζομαι δε θες να βρεθεις σε κανενα χαντακι απο την πρωτη βδομαδα σου εκει!

Δημοσ.

Ταιλάνδη? αυτοί είναι πολύ χειρότερα από εμάς,αν μου έλεγες Ιαπωνία ναι.

Ασε που πρέπει να ξέρες και τη γλώσσα πολύ καλά.

Δημοσ.

Δυστυχώς την σήμερον εποχή όποιος ονειρεύεται να ζήσει σε έναν παραδεισένιο τόπο απλοϊκά χωρίς να αγχώνεται για χαράτσια ΔΕΗ και τα σχετικά είναι τρελός/ονειροπαρμένος με Ταϊλανδέζες/καμικάζι...ο μόνος ρομαντικός είμαι πια σε αυτή τη χώρα? 

Δημοσ.

Δυστυχώς την σήμερον εποχή όποιος ονειρεύεται να ζήσει σε έναν παραδεισένιο τόπο απλοϊκά χωρίς να αγχώνεται για χαράτσια ΔΕΗ και τα σχετικά είναι τρελός/ονειροπαρμένος με Ταϊλανδέζες/καμικάζι...ο μόνος ρομαντικός είμαι πια σε αυτή τη χώρα? 

Όχι υπάρχουν και άλλοι που τρολάρουν τόσο αποτυχημένα. :-)

• Like 4
Δημοσ.

ο μόνος ρομαντικός είμαι πια σε αυτή τη χώρα? 

Δεν το πιστεύω, είναι κι άλλοι (για Ταϋλάνδη)

Δημοσ.

Όχι υπάρχουν και άλλοι που τρολάρουν τόσο αποτυχημένα. :-)

ότι ναναι είσαι πραγματικά...εντάξει φυσικά όπως προείπα δεν μου ήρθε ξαφνικά να γίνω μετανάστης για Ασία αλλά ήταν όνειρο απο τα 20 και μέχρι σήμερα μάζευα λεφτά δουλεύοντας...πιστεύω πως πολλοί νέοι έχουν ως όραμα να φύγουν απο την Ελλάδα σήμερα

Δημοσ.

Α εσύ απλά την είπες τριτοκοσμική μεταφορικά επείδη είναι υπανάπτυκτη και φτωχή σαν Zimbabwe ή την Καμπότζη ας πούμε οκ.

Cape Town:

0f93a84b35c4.jpg

Johannesburg

3238236713.jpg

Ναι κανένας δενα αμφισβήτησε ότι υπάρχει ενα μικρό ποσοστό πλούτου εκει.... αλλά αυτά ειναι φωτό για τους τουρίστες...

Στην πραγματικότητα ειναι κυριολεκτικά και μεταφορικά ζούγκλα...

ληστείες, βιασμοί σε καθημερινή βάση

δολοφονίες

φτώχεια

ακόμη περισσότερο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα απο το δικό μας (ο πρωθυπουργός τους ειναι ενας μαφιόζος που παίζει να μην έβγαλε και λύκειο)

Αυτές ειναι οι αληθινές φωτογραφίες της Νοτιας Αφρικής

969982_1395947598.4265.jpg

3311469795_56259244c7_z-e1453461857985.jAAEAAQAAAAAAAAQ1AAAAJDA5MTQzYTc2LWYyYTYtSouth-Africa-Xenophobic-Violence-Displac89516534.jpgsouth-africa-crime-map.jpgsouth-african-police-arrest.jpgRioting-crowds-rampage-th-001.jpg

Αυτά δεν έχουν πλαστικές σφαίρες μέσα...

000_DV1518872.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...