Th3Beh0ldeR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Παιδιά δέν έχετε ιδέα τί είναι η Ταϋλάνδη και τα παρεμφερή τριτοκοσμικά κράτη.. σε ένα ντοκιμαντέρ είχα δεί ότι πουλάγαν οι χωρικοί τα παιδιά τους για λίγα δολάρια και οι τύποι αφού τα δένανε χέρια-πόδια τα κλείνανε σε κλουβιά και τα πηγαίνανε σα κρέας στα πορνεία.. τα αγοράκια ladyboys κλασσικά.. είχε πάει ένας φίλος μου ναυτικός σε ένα πορνείο και η τσατσά του λέει με Χ δολλάρια κάνε ότι θές μαζί της.. σκότωσέ την, φάτην .. τέτοια σκηνικά.. χαμός στα ναρκωτικά και το έγκλημα.. διαφθορά όσο δέν πάει.. μόνο ανώμαλοι πάνε στην Ταυλάνδη και Ελληνες εφοπλιστές για μόνιμα.. no bad feelings Αλήθεια έχεις πάει ποτέ σε αυτές τις "τρικοσμικές χώρες" γιατί αυτά που γράφεις μου θυμίζουν λόγια της μάνας μου που δεν έχει βγει ποτέ εκτός Ελλάδας. Σόρρυ κιόλας αλλά πέρσι πήγα Ταυλάνδη και δεν είμαι ούτε ανώμαλος ούτε Έλληνας εφοπλιστής.... ακόμα και Καμπότζη που έκατσα λίγες μέρες, τριτοκοσμικά ναι δεν λέω, παιδιά να δουλεύουν στα τουριστικά καράβια κ.α. αλλά αυτά δεν τα είδα ποτέ. Επίσης πες τον φίλο σου αν είχε ζήσει τις εποχές που η αστυνομία κούρευε γούλι, εδώ στην κοσμική μας χώρα, τους μακρυμάλλιδες και τους κρεμούσε ταμπέλα "είμαι ένας τέντυ-μπόις"! Αλλά μην πας πολύ μακριά, δες και εδώ το κατίνιασμα που πέφτει για όσους δεν πιστεύουν στο θεό, ομοφυλόφιλους κτλ κτλ. 1
mylo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Με 3 χιλιαρικα που εχεις στην ακρη οχι ταυλανδη δε πας για μεταναστης αλλα ουτε απο τουμπα κορδελιο.
livefreeordie Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δυστυχώς την σήμερον εποχή όποιος ονειρεύεται να ζήσει σε έναν παραδεισένιο τόπο απλοϊκά χωρίς να αγχώνεται για χαράτσια ΔΕΗ και τα σχετικά είναι τρελός/ονειροπαρμένος με Ταϊλανδέζες/καμικάζι...ο μόνος ρομαντικός είμαι πια σε αυτή τη χώρα? τι εννοεις οταν λες ρομαντικα? τι ακριβως φανταζεσαι δηλαδη? μαλλον πολλες ταινιες βλεπεις... κι επισης υπαρχουν ενα σωρο αλλες χωρες χωρις χαρατσια κτλ οι οποιες ειναι εξισου ομορφες,πιο ασφαλεις και με καλυτερο μελλον (πχ Σουηδια)
rambo1992 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 φίλε μου η Σουηδία μέσα στην κατάθλιψη δες ποσοστά αυτοκτονιών
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αλήθεια έχεις πάει ποτέ σε αυτές τις "τρικοσμικές χώρες" γιατί αυτά που γράφεις μου θυμίζουν λόγια της μάνας μου που δεν έχει βγει ποτέ εκτός Ελλάδας. Σόρρυ κιόλας αλλά πέρσι πήγα Ταυλάνδη και δεν είμαι ούτε ανώμαλος ούτε Έλληνας εφοπλιστής.... ακόμα και Καμπότζη που έκατσα λίγες μέρες, τριτοκοσμικά ναι δεν λέω, παιδιά να δουλεύουν στα τουριστικά καράβια κ.α. αλλά αυτά δεν τα είδα ποτέ. Επίσης πες τον φίλο σου αν είχε ζήσει τις εποχές που η αστυνομία κούρευε γούλι, εδώ στην κοσμική μας χώρα, τους μακρυμάλλιδες και τους κρεμούσε ταμπέλα "είμαι ένας τέντυ-μπόις"! Αλλά μην πας πολύ μακριά, δες και εδώ το κατίνιασμα που πέφτει για όσους δεν πιστεύουν στο θεό, ομοφυλόφιλους κτλ κτλ. Εδώ έχεις άδικο, το ανάποδο γίνεται! 2
ScorpioX777 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ότι ναναι είσαι πραγματικά...εντάξει φυσικά όπως προείπα δεν μου ήρθε ξαφνικά να γίνω μετανάστης για Ασία αλλά ήταν όνειρο απο τα 20 και μέχρι σήμερα μάζευα λεφτά δουλεύοντας...πιστεύω πως πολλοί νέοι έχουν ως όραμα να φύγουν απο την Ελλάδα σήμερα Ειναι και το Βιετναμ διπλα, που πολεμουσε ο ηρωας σου.Το Αμερικανικο ονειρο το καταλαβαινω, αλλα το Ασιατικο λιγο δυσκολο.Και αφου θες τοσο πολυ Ασια, γιατι δεν πας προς Ιαπωνια μερια.
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 απο δουλειά τι παίζει? Σε τέτοια μέρη (Κρήτη, Ρόδο, Σαντορίνη, Μύκονο) δεν γίνεται να μη βρεις δουλειά για 6-7 μήνες. Για μένα κάνε κάτι τέτοιο και το σκέφτεσαι μετά για μετανάστευση. Λογικά θα έχεις και περισσότερα λεφτά στην άκρη.
rambo1992 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ειναι και το Βιετναμ διπλα, που πολεμουσε ο ηρωας σου.Το Αμερικανικο ονειρο το καταλαβαινω, αλλα το Ασιατικο λιγο δυσκολο.Και αφου θες τοσο πολυ Ασια, γιατι δεν πας προς Ιαπωνια μερια. εκεί πρέπει να ξέρεις την γλώσσα
tsapman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Tα ποσα που ακουστηκαν παραπανω για ενα ταξιδι στην Ταιλανδη ειναι εξωπραγματικα. Ενα 10ημερο να παρεις μια ιδεα δεν πρεπει να κοστισει παραπανω απο 1000 ευρω (το μεγαλυτερο κοστος ειναι τα αεροπορικα που θα ειναι γυρω στα 500-600 ευρω με επιστροφη). Τα καθημερινα σου εξωδα ως ταξιδιωτης δεν πρεπει να ειναι πανω απο 25 ευρω ( ~1000 Baht). Βεβαια η μεταναστευση ειναι αλλο θεμα, περα απο ολα τα αλλα (φτωχια, δυσκολια ευρεσης εργασιας, πολυ χαμηλοτερη μισθοι απο Ελλαδα) υπαρχει και το θεμα της visas. (λογικα θα εχεις τουριστικη και θα τρεχεις σε γειτονικη χωρα καθε μερικους μηνες να την ανανεώνεις). Αμα εχεις κεφαλαιο στην ακρη να ξεκινησεις δικια σου επιχειρηση βεβαια τα πραγματα ισως αλλαζουν. Υπαρχουν αρκετοι ευρωπαιοι που εχουν ανοιξει επιχειρήσεις σχετικες με τον τουρισμο, φωτογραφικα tour, καταδυσεις κτλπ και επικαλουνται δυτικα επιπεδα ασφαλειας και υπηρεσιων και χρεωνουν αναλογως. 1
Silverage Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Tα ποσα που ακουστηκαν παραπανω για ενα ταξιδι στην Ταιλανδη ειναι εξωπραγματικα. Ενα 10ημερο να παρεις μια ιδεα δεν πρεπει να κοστισει παραπανω απο 1000 ευρω (το μεγαλυτερο κοστος ειναι τα αεροπορικα που θα ειναι γυρω στα 500-600 ευρω με επιστροφη). Τα καθημερινα σου εξωδα ως ταξιδιωτης δεν πρεπει να ειναι πανω απο 25 ευρω ( ~1000 Baht). Βεβαια η μεταναστευση ειναι αλλο θεμα, περα απο ολα τα αλλα (φτωχια, δυσκολια ευρεσης εργασιας, πολυ χαμηλοτερη μισθοι απο Ελλαδα) υπαρχει και το θεμα της visas. (λογικα θα εχεις τουριστικη και θα τρεχεις σε γειτονικη χωρα καθε μερικους μηνες να την ανανεώνεις). Αμα εχεις κεφαλαιο στην ακρη να ξεκινησεις δικια σου επιχειρηση βεβαια τα πραγματα ισως αλλαζουν. Υπαρχουν αρκετοι ευρωπαιοι που εχουν ανοιξει επιχειρήσεις σχετικες με τον τουρισμο, φωτογραφικα tour, καταδυσεις κτλπ και επικαλουνται δυτικα επιπεδα ασφαλειας και υπηρεσιων και χρεωνουν αναλογως. 500€ εισιτήρια; Πού πάει, Θεσσαλονίκη;
totem_lost Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Εγώ έδωσα 650eu για roundtrip απευθείας από Amsterdam
tsapman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 500€ εισιτήρια; Πού πάει, Θεσσαλονίκη; Αναλογα την εποχη ναι. https://www.google.co.uk/flights/?curr=EUR#search;f=ATH;t=BKK,DMK;d=2016-04-10;r=2016-04-18 473 ευρω with Aeroflot at the time of retrieval. Αμα παιξεις με τις ημερομηνιες θα βρεις και με τις "καλες" αεροπορικες με ~ 600 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα