Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, αγορασα προσφατα μια μηχανή εσπρεσσο και θελω να μου προτεινετε τι καφε να αγορασω. Ψαχνω για κατι που δεν θα πικριζει αλλα να εχει γεματη γευση.. Εχω την εξης καφετεριέρα http://www.emag.ro/espressor-heinner-soft-cream-1050w-1l-15-bar-inox-hem-250/pd/DHZ3JBBBM/ και σκοπευω να παρω και ενα φθηνο μυλο κοπης..επισης αν γινεται να μου πειτε απο που να αγορασω χαρτινα ποτηρια με καπακι ετσι ωστε να μπορω να παρω τον καφε πακετο.

Δημοσ.

Καλησπέρα , ποτηράκια μπορείς να βρεις στα super market και στα καταστήματα με χαρτικά 

Καφέ έπαιρνα έτοιμο κομμένο (άγνωστης μάρκας-προέλευσης) από διαφορετικά καφεκοπτεία  , μέχρι που ξεκίνησα να αγοράζω από τοπικό κατάστημα με μεγάλη ποικιλία , κάθε φορά παίρνω και διαφορετικό (πάλι) με τη βοήθεια του παλικαριού εκεί,  απλά να δω τι θα μου "κάτσει" καλά , έχω ήδη δοκιμάσει τον LAVAZZA - CREMA E GUSTO και έχω ακόμα λίγο από τον 2ο KIMBO COFFEE ESPRESSO - AROMA ITALIANO, 250GR  ,  επόμενη αγορά μου θα είναι κάτι σε πιο ακριβό τον LUCAFFE COFFEE ESPRESSO - 100% ARABICA GROUNDED, 250G TIN BOX που είναι 100% arabica .

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, αγορασα προσφατα μια μηχανή εσπρεσσο και θελω να μου προτεινετε τι καφε να αγορασω. Ψαχνω για κατι που δεν θα πικριζει αλλα να εχει γεματη γευση.. Εχω την εξης καφετεριέρα http://www.emag.ro/espressor-heinner-soft-cream-1050w-1l-15-bar-inox-hem-250/pd/DHZ3JBBBM/ και σκοπευω να παρω και ενα φθηνο μυλο κοπης..επισης αν γινεται να μου πειτε απο που να αγορασω χαρτινα ποτηρια με καπακι ετσι ωστε να μπορω να παρω τον καφε πακετο.

την μηχανή την αγορασες από το σύνδεσμο που έστειλες?? Ποια είναι η αντιστοιχία σε ευρώ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...