kazuper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Εαν βρισκατε σε ενα μπουφαν 50€ και θελατε να κανετε ενα δωρο στον εαυτο σας τι θα αγοράζατε; 1
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αν σου αρέσει να βγαίνεις βγες και ξόδεψέ τα σε φαΐ - ποτό. Αν δεν σου αρέσει πάρε κανένα παιχνίδι αν παίζεις ή βιβλία ή κάτι για το pc σου. Μπορείς να πληρώσεις και κανένα λογαριασμό ή να πας σούπερ μάρκετ.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Θα έπαιρνα κάτι στα παιδιά μου η θα έβγαινα έξω με την γυναίκα μου.Βασικά μπορώ να τα συνδυάσω και τα 2. Πάω να ψάξω κανά μπουφάν τώρα.... 2
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 και γιατι να τα ξοδεψεις απαραιτητως; αν χρειαζεσαι κατι αγορασε το αλλιως βαλτα στην ακρη. 2
kazuper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 εχω πολυ καιρο να αγορασω κατι για εμενα - ο προυπολογισμος δεν πεφτει εξω...
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Έχω πολύ καιρό να το πάθω αυτό πάντως! Πιστεύω είναι γενικό το φαινόμενο 1
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Πιστεύω είναι γενικό το φαινόμενο (Πιο) μικρός έβρισκα και κάτω κανένα φράγκο και σε ρούχα, τώρα τίποτα... 1
kazuper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Έχω πολύ καιρό να το πάθω αυτό πάντως! ας ειναι καλα η αλλαγη εποχης που με εκανε να το βγαλω απο την ντουλαπα! 1
bluesattack Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ξεχασμενα στο μπουφαν , σαν να λεμε τα βρηκα στο δρομο ? Θα επαιζα μια δεκαδα , ενα πατημα, για να τα τριπλασιασω η θα τα ετρωγα σε ενα...
Mr_Proper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Καλαματιανό;ενα καλό γεύμα σε καλό εστιατόριο; Θα πήγαινα σε μια σελίδα με προσφορές (τύπου groupon που έκλεισε απλα αναφέρω αυτή για να μην νομίζεις ότι κάνω διαφήμιση) και θα διάλεγα κάτι που να μου αρέσει απο υπηρεσίες όπως μασάς μέχρι γκάτζετ θα κοιτούσα τα πιο φτηνά αεροπορικά της ράιαν (που καμιά φορά ειναι κάτω απο 50 πήγαινε έλα) θα έκλεινα ενα ταξίδι κάπου που δεν έχω παει στην ελλάδα (ή αλλού) θα έπινα εναν καφέ εκει και θα γυρνούσαΘα αγόραζα λουλούδια στην κοπέλα μου. ή στην μαμά μου την έχω παραμελήσει τόσα χρόνια καλό ειναι να κάνω κάτι και για αυτή 1
kazuper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 το σκεφτηκα το δωρο για την ανηψια μου - αλλα δεν ξερω τι να παρω τα εχει ολα....
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 το σκεφτηκα το δωρο για την ανηψια μου - αλλα δεν ξερω τι να παρω τα εχει ολα.... Άστο τότε, δεν θα το εκτιμήσει! Ξόδεψέ τα για σένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις