*nenya* Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 καλό ψάξιμο! Αλλά όπως είπες κι εσύ, δυστυχώς τα πιο πολλά είναι πολυέστερ ρε γαμώτο... 1
mary Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Τέτοιο πουκάμισο σε λογική τιμή που βρίσκω στη Θεσσαλονίκη; και χαρακτηριζεται κάπως αλλιώς ένα τέτοιο πουκάμισο με διαφορετικό χρώμα στο κολλαρο και στις μανσετες; 1
gatokoritso Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 hey ωραία θέμα.δν έχω στυλ ο σκοπός είναι ν βγω ντυμένη από το σπίτι.φοραω τα πάντα εκτός από φούστες.I like clothes so keep posting.
Liverpool89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μερικες γυναίκες δεν σας αρεσει να φορατε φουστες, αλλα οταν τυχει και βαλετε εντυπωσιάζεται τον αλλον. Καλο το κολαν, το τζιν, αλλα μια φουστα δινει ενα ωραιο συν στην γυναικα, ειδικα αν εχει ωραια ποδια
Unabomber Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Τέτοιο πουκάμισο σε λογική τιμή που βρίσκω στη Θεσσαλονίκη; και χαρακτηριζεται κάπως αλλιώς ένα τέτοιο πουκάμισο με διαφορετικό χρώμα στο κολλαρο και στις μανσετες; Με διαφορετικο κολλαρο λεγονται Contrast-Collar shirts. επισης με διαφορετικο collar and cuffs, παλαιοτερα εδω τα λεγαμε ''party shirts'' Bεβαια τωρα αν το ψαξεις ετσι, πιθανον να σου βγαλει Hawain patterns κλπ.... 1
Vapir Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 σκέφτομαι τώρα για καλοκαίρι να αγοράσω χαβανέζικα πουκάμισα τα οποία θα αφήνω ανοιχτά (αποτριχωμένο στήθος φυσικά) αλλα δεν ξέρω τι τύπο σορτσ να φοράω Είναι ανάγκη να βάλω σαγιονάρα ή υπάρχει και κανένα άλλο τύπου καλοκαιρινό παπουτσάκι να ταιριάζει ? Με αθλητικά δε λέει
alxlightning Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 γεια σας συγγνωμη δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει αυτο το τοπικ πως μπορω να σας εξυπηρετησω? σκέφτομαι τώρα για καλοκαίρι να αγοράσω χαβανέζικα πουκάμισα τα οποία θα αφήνω ανοιχτά (αποτριχωμένο στήθος φυσικά) αλλα δεν ξέρω τι τύπο σορτσ να φοράω Είναι ανάγκη να βάλω σαγιονάρα ή υπάρχει και κανένα άλλο τύπου καλοκαιρινό παπουτσάκι να ταιριάζει ? Με αθλητικά δε λέει εσπαδριγες η πεδιλα υποθετω. αθλητικα τυπου airmax οχι, σιγουρα, αλλα μπορεις να το βαλεις με κανα σταρακι η καποιο καζουαλ βανς. βρες που θες να κανεις αναφορες με το ντυσιμο σου, τα χαβανεζικα πουκαμισα εμενα μου κανουν πολυ ακτες στις ΗΠΑ, πιο πολυ ισως απο χαβαη, οποτε ενα oldschool σκειτ παπουτσι ειναι μεσα. διαφωνω πολυ με τα χαβανεζικα πουκαμισα τα ανοιχτα, αλλα αμα εχεις παρει τις αποφασεις σου ποια ειμαι γω να φερω αντιρρησεις. 1
Vapir Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 γεια σας συγγνωμη δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει αυτο το τοπικ πως μπορω να σας εξυπηρετησω? εσπαδριγες η πεδιλα υποθετω. αθλητικα τυπου airmax οχι, σιγουρα, αλλα μπορεις να το βαλεις με κανα σταρακι η καποιο καζουαλ βανς. βρες που θες να κανεις αναφορες με το ντυσιμο σου, τα χαβανεζικα πουκαμισα εμενα μου κανουν πολυ ακτες στις ΗΠΑ, πιο πολυ ισως απο χαβαη, οποτε ενα oldschool σκειτ παπουτσι ειναι μεσα. διαφωνω πολυ με τα χαβανεζικα πουκαμισα τα ανοιχτα, αλλα αμα εχεις παρει τις αποφασεις σου ποια ειμαι γω να φερω αντιρρησεις. σ'ευχαριστώ man, για πλάκα είπα το ανοιχτό πουκάμισο , απλά μ αρέσουν τα χαβανέζικα και τα χρωματιστά και το καλοκαίρι ντύνομαι ουράνιο τόξο . Για τα σκ8 παπούτσια δεν το είχα σκεφτεί , thanks 1
gamanos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Θέλω πουκάμισο σαν αυτό του πρώτου, για πείτε, πού μπορεί να βρω στην Αθήνα; Αυτό , όχι, denim, η κάποιο πολύ κοντά. Thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα