Προς το περιεχόμενο

The Official Fashion Design thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

;) καλό ψάξιμο! Αλλά όπως είπες κι εσύ, δυστυχώς τα πιο πολλά είναι πολυέστερ ρε γαμώτο...

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέτοιο πουκάμισο σε λογική τιμή που βρίσκω στη Θεσσαλονίκη;

και χαρακτηριζεται κάπως αλλιώς ένα τέτοιο πουκάμισο με διαφορετικό χρώμα στο κολλαρο και στις μανσετες;

adrika-poukamisa.jpg

• Like 1
Δημοσ.

hey ωραία θέμα.δν έχω στυλ ο σκοπός είναι ν βγω ντυμένη από το σπίτι.φοραω τα πάντα εκτός από φούστες.I like clothes so keep posting.

Δημοσ.

Μερικες γυναίκες δεν σας αρεσει να φορατε φουστες, αλλα οταν τυχει και βαλετε εντυπωσιάζεται τον αλλον.

Καλο το κολαν, το τζιν, αλλα μια φουστα δινει ενα ωραιο συν στην γυναικα, ειδικα αν εχει ωραια ποδια

Δημοσ.

Τέτοιο πουκάμισο σε λογική τιμή που βρίσκω στη Θεσσαλονίκη;

και χαρακτηριζεται κάπως αλλιώς ένα τέτοιο πουκάμισο με διαφορετικό χρώμα στο κολλαρο και στις μανσετες;

adrika-poukamisa.jpg

Με διαφορετικο κολλαρο λεγονται Contrast-Collar shirts. 

επισης με διαφορετικο collar and cuffs, παλαιοτερα εδω τα λεγαμε ''party shirts''   :-D

Bεβαια τωρα αν το ψαξεις ετσι,  πιθανον να σου βγαλει Hawain patterns κλπ.... :P

• Like 1
Δημοσ.

σκέφτομαι τώρα για καλοκαίρι να αγοράσω χαβανέζικα πουκάμισα τα οποία θα αφήνω ανοιχτά (αποτριχωμένο στήθος φυσικά) αλλα δεν ξέρω τι τύπο σορτσ να φοράω 
Είναι ανάγκη να βάλω σαγιονάρα ή υπάρχει και κανένα άλλο τύπου καλοκαιρινό παπουτσάκι να ταιριάζει ? 
Με αθλητικά δε λέει 

Δημοσ.

γεια σας συγγνωμη δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει αυτο το τοπικ

πως μπορω να σας εξυπηρετησω? ^_^

σκέφτομαι τώρα για καλοκαίρι να αγοράσω χαβανέζικα πουκάμισα τα οποία θα αφήνω ανοιχτά (αποτριχωμένο στήθος φυσικά) αλλα δεν ξέρω τι τύπο σορτσ να φοράω 
Είναι ανάγκη να βάλω σαγιονάρα ή υπάρχει και κανένα άλλο τύπου καλοκαιρινό παπουτσάκι να ταιριάζει ? 
Με αθλητικά δε λέει 

εσπαδριγες η πεδιλα υποθετω. αθλητικα τυπου airmax οχι, σιγουρα, αλλα μπορεις να το βαλεις με κανα σταρακι η καποιο καζουαλ βανς. βρες που θες να κανεις αναφορες με το ντυσιμο σου, τα χαβανεζικα πουκαμισα εμενα μου κανουν πολυ ακτες στις ΗΠΑ, πιο πολυ ισως απο χαβαη, οποτε ενα oldschool σκειτ παπουτσι ειναι μεσα. διαφωνω πολυ με τα χαβανεζικα πουκαμισα τα ανοιχτα, αλλα αμα εχεις παρει τις αποφασεις σου ποια ειμαι γω να φερω αντιρρησεις.

• Like 1
Δημοσ.

γεια σας συγγνωμη δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει αυτο το τοπικ

πως μπορω να σας εξυπηρετησω?  ^_^

εσπαδριγες η πεδιλα υποθετω. αθλητικα τυπου airmax οχι, σιγουρα, αλλα μπορεις να το βαλεις με κανα σταρακι η καποιο καζουαλ βανς. βρες που θες να κανεις αναφορες με το ντυσιμο σου, τα χαβανεζικα πουκαμισα εμενα μου κανουν πολυ ακτες στις ΗΠΑ, πιο πολυ ισως απο χαβαη, οποτε ενα oldschool σκειτ παπουτσι ειναι μεσα. διαφωνω πολυ με τα χαβανεζικα πουκαμισα τα ανοιχτα, αλλα αμα εχεις παρει τις αποφασεις σου ποια ειμαι γω να φερω αντιρρησεις.

σ'ευχαριστώ man, για πλάκα είπα το ανοιχτό πουκάμισο , απλά μ αρέσουν τα χαβανέζικα και τα χρωματιστά και το καλοκαίρι ντύνομαι ουράνιο τόξο . Για τα σκ8 παπούτσια δεν το είχα σκεφτεί , thanks 

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω πουκάμισο σαν αυτό του πρώτου, για πείτε, πού μπορεί να βρω στην Αθήνα;

Αυτό , όχι, denim, η κάποιο πολύ κοντά. Thanks!

Smart-Casual-Shirts.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...