blackm76 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 καλησπερα σας. παιδια διαβασα αρκετα και γραφτηκα στο skrill.προσθεσα μια καρτα απο εναν λογαριασμο μου και εκανα και την επαληθευση και μου κρατησε 1.24 ευρω.1)τωρα πανω σε αυτο ηθελα να ρωτησω κατι πολυ σημαντικο.υπαρχει κινδυνος να μου τραβηξη μονο του λεφτα απο τον λογαριασμο μου ανεξελενκτα;;;2)αυριο θα παω να βαλω 20 ευρω για να παραγγειλω την πλαστικη καρτα ωστε να αγοραζω απο το ιντενετ.νομιζω καλα τα καταφερα μεχρι εδω ετσι δεν ειναι;;;3)μπορω κανονικα μολις ερθει η πλαστικη καρτα να την συνδεσω στο paypal σωστα;;;4)και κατι που δεν εχω καταλαβει απο την αρχη......αφου το skrill εχει εδρα την αγγλια πως με αφηνει και την φορτωνω με λεφτα;;;παραξενο μου φαινεται αλλα αφου γινεται με βολευει ωστε να μπορω να αγοραζω απο το ebay παραδειγμα.5)κατι ακομα......δεν θα επρεπε με το που γραφτηκα να μου δωσει εναν αριθμο λογαριασμου;;;;δεν βλεπω πουθενα κατι τετοιο.η αναγκαστηκα μονο με την καρτα μπορω να αγορασω απο το ιντερνετ;;;6)και κατι παρα πολυ σημαντκο που μολις ειδα,οταν θελω να φορτωσω λεφτα μου ζηταει τον αριθμο ταυτοτητας μου.γιατι;;;;;ειναι φυσιολογικο;;;; περιμενω την απαντηση σας συντομα.ευχαριστω.
noah.johnson Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 δεν ξέρω εαν έχεις ψαχτεί καθόλου, πάντως η λύση skrill είναι από τις τελευταίες επιλογές κυρίως για λόγους χρεώσεων. ωστόσο οι απατήσεις 1. όχι χρήματα χωρίς λόγο δεν μπορεί να σου πάρει. 2. υπάρχει και η επιλογή να στείλεις χρήματα από οποιαδήποτε κάρτα, αρκεί να έχεις πιστοποιήσει τον skrill λογαριασμό σου. 3. ναι μπορείς. 4. εφόσον επιλέξεις κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η skrill σου δίνει είτε λογαριασμό Γερμανίας, είτε λογαριασμό Ελλάδας (τράπεζα πειραιώς) τα στέλνεις όπου θες, αυτά τα χρήματα θα πιστωθούν στον skrill λογαριασμό σου σε 3-4 μέρες. 5. κάτω από το balance θα πατήσεις το upload. 6. καλό είναι να πιστοποιήσεις τον λογαριασμό σου, είναι για λόγους ασφαλείας.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 δεν ξέρω εαν έχεις ψαχτεί καθόλου, πάντως η λύση skrill είναι από τις τελευταίες επιλογές κυρίως για λόγους χρεώσεων. ωστόσο οι απατήσεις 1. όχι χρήματα χωρίς λόγο δεν μπορεί να σου πάρει. 2. υπάρχει και η επιλογή να στείλεις χρήματα από οποιαδήποτε κάρτα, αρκεί να έχεις πιστοποιήσει τον skrill λογαριασμό σου. 3. ναι μπορείς. 4. εφόσον επιλέξεις κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η skrill σου δίνει είτε λογαριασμό Γερμανίας, είτε λογαριασμό Ελλάδας (τράπεζα πειραιώς) τα στέλνεις όπου θες, αυτά τα χρήματα θα πιστωθούν στον skrill λογαριασμό σου σε 3-4 μέρες. 5. κάτω από το balance θα πατήσεις το upload. 6. καλό είναι να πιστοποιήσεις τον λογαριασμό σου, είναι για λόγους ασφαλείας. καλησπέρα, ποια ειναι καλυτερη λυση για τετοια υπηρεσια και εμενα με ενδιαφερει..??
noah.johnson Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 καλησπέρα, ποια ειναι καλυτερη λυση για τετοια υπηρεσια και εμενα με ενδιαφερει..?? εγώ χρησιμοποιώ την number26, άλλες αντίστοιχες που έχω δοκιμάσει είναι η revolut και η leupay. συνήθως για να στείλεις χρήματα σε αυτές τις υπηρεσίες τα στέλνεις μέσα από το internet banking και η μεταφορά χρεώνετε 1 ευρώ. σε αντίθεση με την skrill και αυτό είναι το μόνο θετικό, μπορείς να πας σε ένα κατάστημα πειραιώς για την κατάθεση σου, που ουσιαστικά τα στέλνεις δωρεάν. βέβαια η κάρτα skrill έχει άλλες χρεώσεις όπως έξοδα έκδοσης, έξοδα ετήσιας συνδρομής και υπέρογκα ποσά σε μετατροπή συναλλάγματος.
spartak1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 εγώ χρησιμοποιώ την number26, άλλες αντίστοιχες που έχω δοκιμάσει είναι η revolut και η leupay. συνήθως για να στείλεις χρήματα σε αυτές τις υπηρεσίες τα στέλνεις μέσα από το internet banking και η μεταφορά χρεώνετε 1 ευρώ. σε αντίθεση με την skrill και αυτό είναι το μόνο θετικό, μπορείς να πας σε ένα κατάστημα πειραιώς για την κατάθεση σου, που ουσιαστικά τα στέλνεις δωρεάν. βέβαια η κάρτα skrill έχει άλλες χρεώσεις όπως έξοδα έκδοσης, έξοδα ετήσιας συνδρομής και υπέρογκα ποσά σε μετατροπή συναλλάγματος. Η Πειραιώς χρεώνει 5 ευρω στο ταμείο για να καταθέσεις χρήματα στο λογαριασμό της skrill. Δεν είναι δωρεάν. Επιβεβαιωμένο την προηγούμενη βδομάδα σε κατάστημα
noah.johnson Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Η Πειραιώς χρεώνει 5 ευρω στο ταμείο για να καταθέσεις χρήματα στο λογαριασμό της skrill. Δεν είναι δωρεάν. Επιβεβαιωμένο την προηγούμενη βδομάδα σε κατάστημα ωραία πληροφορία, δεν ίσχυε πριν μήνες. οπότε πλέον δεν υπάρχει κάτι θετικό στην skrill κατά την άποψη μου.
spartak1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ωραία πληροφορία, δεν ίσχυε πριν μήνες. οπότε πλέον δεν υπάρχει κάτι θετικό στην skrill κατά την άποψη μου. Ναι γιατί πριν είχαν λογαριασμό στην άλφα. Το Γενάρη πήγαν Πειραιώς. Για όλα τα υπόλοιπα που γράφεις για τη skrill συμφωνώ απόλυτα
theopan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Η Skrill είνα το κατεξοχήν μέσο συναλλαγής με τα στοιχηματζίδικα. Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα (για όσους ασχολούνται με το θέμα). Από εκεί και πέρα κάποιοι μπορεί να νιώθουν πιο "ασφαλείς" καταθέτοντας λεφτά σε υποκατάστημα τράπεζας στη γειτονιά τους ή έστω κάνοντας έμβασμα σε λογαριασμό που βρίσκεται σε Ελληνική τράπεζα από το να τα στέλνουν στο εξωτερικό. Κι εγώ την εγκατέλειψα (αν και ούτως ή άλλως δεν τη χρησιμοποιούσα) λόγω των μεγάλων χρεώσεων/προμηθειών που είχαν (1,9% νομίζω για φόρτιση με κάρτα; ) αλλά κυρίως για το 10ευρο "ετήσια έξοδα συντήρησης".
harryvoi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ΄Οταν δοκίμασα να την συνδέσω στο paypal δεν μου την έκανε αποδεκτή, έκανε όμως αποδεκτή την neteller
theopan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ΄Οταν δοκίμασα να την συνδέσω στο paypal δεν μου την έκανε αποδεκτή, έκανε όμως αποδεκτή την neteller Δεν συνδέεται στο Paypal η Skrill από όσο θυμάμαι.
blackm76 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 1)Αν η skrill βασίζεται σε λογαριασμό της Πειραιώς τότε πως μπορείς να κάνεις αγορά από το εξωτερικό αφού δεν επιτρέπεται να στείλεις λεφτά έξω; Παιδιά να σας πω ακριβώς τι θέλω να κάνω. Λοιπόν εγώ θέλω να κάνω αγορές από το ίντερνετ όπως e-bay και διάφορες σελίδες με κινητά τηλέφωνα. Και λόγο των capital control κατέληξα να κοιτάω αυτές τις εταιρείες αν και πριν με το PayPal ήμουν μια χαρά. Πριν δω την skrill είχα δει την revolut αλλά έλεγε ότι μπορείς να την φορτώσεις μέχρι 500 ευρώ το μήνα ενώ η skrill έχει μεγαλύτερο όριο. 2)Ενημερώστε με σας παρακαλώ ως αναφορά την revolut. Ισχύει όντως αυτό το όριο; 3)Δεν έχει τόσες πολλές χρεώσεις όσο η skrill; 4)Και κάτι ακόμα, στην skrill από ότι είδα τα λεφτά φορτωνονται άμεσα. Στην revolut λέει θέλουν 3-4 μέρες για να φορτώνουν. Ισχύει κάτι τέτοιο; 5)επισεις τι είναι το neteller; 6) εάν όπως λέτε βασίζεται σε λογαριασμό της Πειραιώς γιατί όταν πήγα στην Πειραιώς το πρωί και ρώτησα αν γνωρίζουν τίποτα για την skrill δεν ξέρανε τίποτα μου είπαν; 7)γενικά πείτε μου σας παρακαλώ πως λειτουργούν αυτές οι εταιρίες και τι ακριβώς είναι και κάνουν γιατί δεν πολυκαταλαβα. Και ποια θα μου συστηνατε γιατί έτσι όπως μου τα λέτε εμένα η σκέψη μου ξαναγυρναει στην revolut.
l3ft3r1s Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 1) Η καρτα skrill δεν εκδίδεται από Ελληνικη Τράπεζα. Άρα μπορείς να κάνεις αγορά απ' έξω. Η skrill δεν έχει το όριο των 500 ευρώ φορτισης επειδή μπορείς να την φορτίσεις και εντός του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος, δεν στέλνεις εσύ τα χρήματα στο εξωτερικό. Τώρα, αν δουλεύει με ebay και paypal, βλέπε παραπάνω. 2) Ως αναφορά? What? Τι εννοεις? 3) Αν εννοείς τη revolut, ναι η revolut έχει λιγότερες χρεώσεις από τη skrill. 4) Που το είδες ότι φορτώνουν άμεσα στη skrill μέσω κατάθεσης? 5) Η neteller είναι κάτι σαν την skrill. 6) Η skrill δεν είναι προϊόν της Πειραιώς για να ξέρουν γι αυτή οι υπάλληλοί της, παρά μόνο ένας απλός πελάτης τους με τραπεζικό λογαριασμό. Εσύ πρέπει να πας με τον αριθμό λογαριασμού τους έτοιμο αν θες να κάνεις κατάθεση. 7) Σε αυτές τις εταιρείες έχεις έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό / πορτοφόλι συνδεδεμένο με μία κάρτα, όπως ακριβώς και στην Τράπεζά σου δηλαδή, με τη διαφορά ότι αυτός ο λογαριασμός δεν είναι αναγνωρίσιμος από καμία άλλη υπηρεσία, Τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Καλύτερα να προτιμήσεις αυτό που σε μπερδεύει λιγότερο...
blackm76 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Η skrill δεν είναι προϊόν της Πειραιώς για να ξέρουν γι αυτή οι υπάλληλοί της, παρά μόνο ένας απλός πελάτης τους με τραπεζικό λογαριασμό. Εσύ πρέπει να πας με τον αριθμό λογαριασμού τους έτοιμο αν θες να κάνεις κατάθεση. 1)που βλεπεις τον αριθμος λογαριασμου της skrill ωστε να πας στην τραπεζα και να κανεις την καταθεση οπως λες;;;; και αν δεν πας στην τραπεζα το κανεις απο το κουμπι καταθεσης της σελιδας μεσω καρτας σωστα;;; εχει σημασια σε ποια τραπεζα θα πας να κανεις την καταθεση;;; 2) Σε αυτές τις εταιρείες έχεις έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό / πορτοφόλι συνδεδεμένο με μία κάρτα, όπως ακριβώς και στην Τράπεζά σου δηλαδή, με τη διαφορά ότι αυτός ο λογαριασμός δεν είναι αναγνωρίσιμος από καμία άλλη υπηρεσία, Τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Καλύτερα να προτιμήσεις αυτό που σε μπερδεύει λιγότερο... μπορες να εισαι γραμμενος και στις 2 για να το πω ποιο απλα ,δηλαδη να εχω λογαριασμο και στην skrill kai stin revolut ταυτοχρονα;;;; 3)ποσο χρονο χρειαζεται για να μεταφορθουν τα λεφτα απο το λογαριασμο μου στον λογαριασμο τις skrill που εκανα;;; γιατι στην σελιδα της skrill παραδειγμα εκανα μια καταθεση δοκιμαστικη 1 ευρω και αυτο μου πηρε 1,24(ουτε αυτο ξερω αν ειναι λογικο)και στο ebanking μου λεει οτι στις προβλεψεις οτι εχω εκρεμει ποσο 1,24 ευρω.ποσες μερες θελει να ολοκληρωθει η μεταφορα;;; επισεις πρεπει πρωτα να ολοκληρωθει η μεταφορα και μετα να κανω αγορα με την skrill;; 4)κατι ακομα προσπαθησα να κλεισω τον λογαριασμο που ανοιξα στην skrill και μου λεει οτι δεν γινετε αυτην την στιγμη;;;γιατι;;; μηπως δεν γινετε επειδη δεν εχει ολοκληρωθει ακομα η μεταφορα των χρηματων;;; 5)εχω συνδεση τον λογαριασμο τις skrill με την καρτα του του ελληνικου λογαριασμου της τραπεζας μου.αν θελω να αφαιρεσω την καρτα που συνδεσα για να προσθεσω μια ακομα πως γινετε;;;για την ακριβια πως προσθετω ξερω αλλα πως αφαιρω δεν ξερω γιατι δεν εχει τετοια επιλογη εκτος αν δεν την ειδα εγω.
l3ft3r1s Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 1) Upload > Manual Bank Transfer για να δεις τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού. Αν δέχεται και μπορεί να χρεώσει την κάρτα σου, ναι μπορείς να ανεβάσεις χρήματα και με αυτόν τον τρόπο. Μπορείς να πας σε όποια τράπεζα σε βολεύει. Ενημερώσου για τις σχετικές προμήθειες μόνο. 2) Αν δε σου απαγορεύει κανείς να τρως την μια μέρα τυρόπιτα από τον Γρηγόρη και την άλλη από τα Everest, τότε δε σου απαγορεύει και κανείς να είσαι γραμμένος και στις δύο υπηρεσίες. 3) Σου λέει τους χρόνους στο Upload. Μέσω κάρτας άμεσα, μέσω λογαριασμού 3-4 ημέρες. Το 1,24 μήπως είναι το ποσό που σε έχει χρεώσει για να το κάνεις verify? Αν δεν έχεις λεφτά στη skrill, δεν μπορείς να κάνεις αγορά. 4) Δεν ξέρω. Wait... αν θες να το κλείσεις γιατί τα συζητάμε όλα αυτά? 5) Δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα