evabb Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό που δε ξέρω να εξηγήσω είναι το αίμα από το στόμα του σκύλου. Εάν πνίγηκε από το πιτμπουλ θα έβγαζε αίμα από το στόμα? Πιο πιθανό δεν είναι από κάποια κάκωση στο κεφάλι έπειτα από ξυλοδαρμό? μπορει να ηταν και φολα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό που δε ξέρω να εξηγήσω είναι το αίμα από το στόμα του σκύλου. Εάν πνίγηκε από το πιτμπουλ θα έβγαζε αίμα από το στόμα? Πιο πιθανό δεν είναι από κάποια κάκωση στο κεφάλι έπειτα από ξυλοδαρμό? Αίμα από το στόμα μπορούν να βγάλουν τα ζώα αν φάνε κάτι φόλες συγκεκριμένες. Αυτό δεν αποκλείει οτι μπορεί να το δάγκωσε στον λαιμό εξωτερικά το pitbull και να ήταν τόσο δυνατό το δάγκωμα που να προχώρησε το τραύμα εσωτερικά και να έβγαλε αίμα από το στόμα. Αυτό επίσης δεν αποκλείει να χτυπήθηκε δυνατά με αντικείμενο ο σκύλος σε κάποιο σημείο και να βγήκε πάλι αίμα. Εν ολίγοις, έπρεπε να είχες εξετάσει τον σκύλο τουλάχιστον εξωτερικά αν υπήρχαν δαγκωματιές και τραύματα, αν δεν έχει σίγουρα αποκλείεται η επίθεση από άλλο σκύλο και πιθανόν και από αντικείμενο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Χωρις υπονοιες για καποιον οποιος εχει σκυλια πρεπει να φροντιζει και για την σωματικη τους ασφαλεια αλλα και την υγιεινη τους . 170 ευρω εδωσα πριν ένα χρονο για ένα σιοροπι 50ml για το καλαζαρ που επαθε ένα γερικο ημιαιμο που εχω. Μαζι με εξετασεις κλπ εχω ξεπερασει τα 350 ευρω και δεν μου περισευουν καθολου αλλα είναι ψυχούλες τα σκυλια. Εχω 6 συνολικα μεσα στο σπιτι . 7
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Χαρά στο κουράγιο σου που κρατάς 6 σκυλιά! Να υποθέσω μένεις σε μονοκατοικία με μεγάλη αυλή και οχι πολλούς γείτονες σε κοντινή απόσταση. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Χαρά στο κουράγιο σου που κρατάς 6 σκυλιά! Να υποθέσω μένεις σε μονοκατοικία με μεγάλη αυλή και οχι πολλούς γείτονες σε κοντινή απόσταση. Όχι...Ειμαι σε οροφοδιαμερισμα πολυκατοικίας με 4 συνολικα διαμερίσματα . Μονο το μεγαλοσωμο εβγαζα 2 φορες την ημερα εξω για την αναγκη του αλλα τωρα πια δεν μπορει την σκαλα και χρησιμοποιει την βεραντα.Είναι 14 ετων Εχω αυτό ,3 γιορσαιρ , ένα μαλτεζ και ένα πεκινουα κανις στα 15 του Ειχα 4 και τα αλλα δυο προηλθαν από ...αποδοχή κληρονομιας της πεθερας μου πριν 3 χρονια Ο ...θυλικος γιγαντας των 2 κιλων !!! 8
dollyyy19 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Η αληθεια ειναι πως με υποψίες δίκαζαν στο μεσαίωνα. Ευτυχώς η δυστυχώς σημερα χρειάζεσαι κάτι παραπάνω απο υποψία, αλλιως κινδυνευεις να βρεθεις εσυ ως κατηγορουμενος.αν διαβαζες το νημα απο την αρχη,θα εβλεπες οτι ενω ειχε υποψιες για τον γειτονα,ο γειτονας ομολογησε για το πιτμπουλ......στρατα,στρατουλα....ενα βημα την φορα,μην μπερδικλωθεις......
UniversalMachine Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 φαντάσου τί έχει να γίνει άμα τρυπώσει καμιά γάτα στο σπίτι με 6 σκυλιά..
l337 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Όχι...Ειμαι σε οροφοδιαμερισμα πολυκατοικίας με 4 συνολικα διαμερίσματα . Μονο το μεγαλοσωμο εβγαζα 2 φορες την ημερα εξω για την αναγκη του αλλα τωρα πια δεν μπορει την σκαλα και χρησιμοποιει την βεραντα.Είναι 14 ετων Εχω αυτό ,3 γιορσαιρ , ένα μαλτεζ και ένα πεκινουα κανις στα 15 του Ειχα 4 και τα αλλα δυο προηλθαν από ...αποδοχή κληρονομιας της πεθερας μου πριν 3 χρονια Ο ...θυλικος γιγαντας των 2 κιλων !!! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κρατάς σε οροφοδιαμέρισμα, δηλαδή φυλακή, 6 σκυλιά. Πραγματικά, άσχετα από το αν ένοχλούν τους άλλους γείτονες το βρίσκω αφάνταστα εγωιστικό από μεριάς σου.
testtesttest Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 καλα δεν ειναι και αμυγδαλεζα, για τα συγκεκριμενα σκυλια μια χαρα μου φαινεται.
l337 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Διαφωνώ μιας και κανείς δεν ρώτησε τα ίδια τα σκυλιά.
testtesttest Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 εχεις δικιο συνηθως τα σκυλια περνανε απο συνεντευξη πριν εγκατασταθουν καπου. 2
l337 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Το ειρωνικό υφάκι και τις κακόγουστες εξυπνάδες τις χρησιμοποιείς για να νομίζεις πως φαίνεσαι πιο έξυπνος στον συνομιλητή σου ή τις χρησιμοποιείς γενικότερα νομίζοντας ότι σου δίνει πόντους και επιχειρήματα εκεί που δεν έχεις;Στο θέμα μας.Επειδή λοιπόν δεν ξέρεις (και ούτε μπορείς γιατί δεν μιλάνε), δεν παίρνεις αποφάσεις γι' αλλους (στην περίπτωση μας τα σκυλιά) ώστε να καλύψεις τα δικά σου "κενά" με την συντροφιά τους. 1
testtesttest Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 αρα οποιοσδηποτε εχει σκυλο,ακομα και σε κηπο, τα εχει φυλακισμενα γιατι δεν εχει καταφερει να τα ρωτησει. cool story bro.
l337 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω αν χρειάζεται να απαντήσω σε κάποιον που απαντά ως αχυράνθρωπος (strawman) Παρόλα αυτά.. Μίλησα για διαμερίσματα, εκεί αναφέρθηκε και ο συμφορουμίτης.Εάν μιλάμε για κήπο, τεράστιο, ίσως να μην είχα θέμα. Εξαρτάται το που βρίσκεται (πόλη, χωριό κλπ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις