Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν μιλησες, κατηγορησες εναν ανθρωπο που αγαπαει τα σκυλια του για εγωισμο.

το αν εχεις θεμα ή οχι να το κοιταξεις στον προσωπικο σου χωροχρονο. εισαι offtopic Και ακυρος

• Like 6
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχεις ίσως λανθασμένη εντύπωση για το τι εστί αγάπη :rolleyes:

Όσο για τα υπόλοιπα, λόγω του εριστικού και ειρωνικού ύφους σου -και μόνο- τρως ignore και συνέχισε να μιλάς μόνος σου αν θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.

πως μπορω να μαθω απο τι εχασα το σκυλο μου?

Σίγουρα το forum φημίζεται για τη βοήθεια που προσφέρει σε κάθε είδους πρόβλημα αλλά τώρα να κάνουμε και νεκροψία νεκροτομή... ε αυτό πάει πολύ

• Like 4
Δημοσ.

φαντάσου τί έχει να γίνει άμα τρυπώσει καμιά γάτα στο σπίτι με 6 σκυλιά..

Δεν εχουν κανενα προβλημα οταν πανε στο χωριος και παιζουν με τις γατες.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κρατάς σε οροφοδιαμέρισμα, δηλαδή φυλακή, 6 σκυλιά.

Πραγματικά, άσχετα από το αν ένοχλούν τους άλλους γείτονες το βρίσκω αφάνταστα εγωιστικό από μεριάς σου.

Εκτος το μεγαλωσομο που το βρηκε η κορη μου σε ενα χαρτοκουτο με αλλα 5 μεσα στο καταχειμωνοο εξω απο το Λυκειο τα αλλα ειναι σκυλια του σπιτιου. Το εφερε σπιτι...Τι να το εκανα ?

• Like 2
Δημοσ.

Σίγουρα το forum φημίζεται για τη βοήθεια που προσφέρει σε κάθε είδους πρόβλημα αλλά τώρα να κάνουμε και νεκροψία νεκροτομή... ε αυτό πάει πολύ

φιλε κανενας δε σου ειπε να κανεις νεκροψια. ενα θεμα ξεκινησα, αν δε γουσταρεις να συζητησεις δικαιωμα σου. κανεις δε σε αναγκασε

Δημοσ.

Μπήκε λέει σπίτι μου, μου σκότωσε το σκύλο,το συζητήσαμε πολιτισμένα μιας και με τους γείτονες πρέπει να τα έχεις καλά, αλλά δεν κατέληξα τελικά αν τον έπνιξε ο σκύλος του ή αν μου τον σκότωσε αυτός με χτύπημα στο κεφάλι!!!!!!!

Διαβάζοντας μπλα μπλα ρε φίλε πολλές φορές νομίζω ότι ζω σε άλλο πλανήτη, ειλικρινά όμως δεν παίζει να συμβαίνουν αυτά στον πλανήτη που ζω εγώ!!

Το αφήνω, θα εκνευριστώ και δεν λέει, άντε καληνύχτα.

• Like 3
Δημοσ.

Όντως ότι να ναι, να τα έχει καλά με τον μογγολο γείτονα που δεν έχει εκπαιδευσει το σκυλί. Ρε μπαγασα εάν σου έτρωγε το μωρό τι θα έκανες;

Δημοσ.

φιλε κανενας δε σου ειπε να κανεις νεκροψια. ενα οτι να 'ναι θεμα ξεκινησα, αν δε γουσταρεις να συζητησεις δικαιωμα σου. κανεις δε σε αναγκασε

Φίλε έχεις δίκιο, είναι ένα θέμα που χρήζει συζήτησης, θα βγάλουμε όλοι τον ιατροδικαστή που κρύβουμε μέσα μας και θα βγάλουμε πόρισμα χωρίς μάλιστα να έχουμε δει το άτυχο τετράποδο 

ΙΒΤL

θα εκνευριστώ και δεν λέει, άντε καληνύχτα.

Κάτσε ρε συ πού πας είναι ένα θέμα που αν μη τι άλλο προσφέρεται για συζήτηση!

Ρε μπαγασα εάν σου έτρωγε το μωρό τι θα έκανες;

Θα άνοιγε θρεντ.

• Like 4
Δημοσ.

Μπήκε λέει σπίτι μου, μου σκότωσε το σκύλο,το συζητήσαμε πολιτισμένα μιας και με τους γείτονες πρέπει να τα έχεις καλά, αλλά δεν κατέληξα τελικά αν τον έπνιξε ο σκύλος του ή αν μου τον σκότωσε αυτός με χτύπημα στο κεφάλι!!!!!!!

Διαβάζοντας μπλα μπλα ρε φίλε πολλές φορές νομίζω ότι ζω σε άλλο πλανήτη, ειλικρινά όμως δεν παίζει να συμβαίνουν αυτά στον πλανήτη που ζω εγώ!!

Το αφήνω, θα εκνευριστώ και δεν λέει, άντε καληνύχτα.

Μπορεί να το παίζει τόσο άνετος γιατι παράλληλα ενω συνέβη αυτό με το σκυλί ο OP μαμούσε την γυναίκα του γείτονα :P μην κινήσουμε τώρα και υποψίες :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κρατάς σε οροφοδιαμέρισμα, δηλαδή φυλακή, 6 σκυλιά.

Πραγματικά, άσχετα από το αν ένοχλούν τους άλλους γείτονες το βρίσκω αφάνταστα εγωιστικό από μεριάς σου.

Το ειρωνικό υφάκι και τις κακόγουστες εξυπνάδες τις χρησιμοποιείς για να νομίζεις πως φαίνεσαι πιο έξυπνος στον συνομιλητή σου ή τις χρησιμοποιείς γενικότερα νομίζοντας ότι σου δίνει πόντους και επιχειρήματα εκεί που δεν έχεις;

Στο θέμα μας.

Επειδή λοιπόν δεν ξέρεις (και ούτε μπορείς γιατί δεν μιλάνε), δεν παίρνεις αποφάσεις γι' αλλους (στην περίπτωση μας τα σκυλιά) ώστε να καλύψεις τα δικά σου "κενά" με την συντροφιά τους.

Και εσύ ποιος είσαι ρε μεγάλε που θα κρίνεις τον άλλον αν έχει κενά συντροφικότητας και είναι εγωιστής; Τι αποφάσεις για άλλους και παρλαπίπες γράφεις; Άνθρωπος είναι το σκυλί για να το ρωτήσουμε; Αντι να του πεις και μπράβο που μάζεψε τα ζώα και δεν τα αφήνει έξω στο έλεος των συνθηκών και του κάθε τρελούν με τις φόλες τον κράζεις κιόλας. Έλεος με κάτι τέτοιες απόψεις που διαβάζω κατά καιρούς, σε λίγο θα ακούσουμε οτι θα πρέπει να υπογράψουμε σύμφωνο συμβίωσης με το ζώο για να το πάρουμε στο σπίτι μας.

Τα σκυλιά τα πήρε ο άλλος για να μην μείνουνε στον δρόμο, από το να μείνουν στον δρόμο αδέσποτα μέσα στο κρύο και τις καιρικές συνθήκες άρρωστα καλύτερα να πάνε στο σπίτι, μικρού μεγέθους σκυλιά είναι εξάλλου. Προφανώς και τα πήρε ο άνθρωπος στο σπίτι του γιατί δεν θέλει να βρίσκονται στον δρόμο και οχι για να καλύψει τα κενά του, 1-2 σκυλιά υπερεπαρκούν αν έχει κενά συντροφικότητας ο άλλος δεν θα πάρει 6 σκυλιά κλεισμένα κάπου μόνο και μόνο για τα κενά του, θα μένει σε μεγάλο διαμέρισμα για να τα πάρει. Τα κατοικίδια ζώα το μόνο που χρειάζονται είναι αγάπη από έναν υπεύθυνο καλό και ενημερωμένο ιδιοκτήτη, τα υπόλοιπα είναι να χουμε να λέμε.

Δημοσ.

Και εσύ ποιος είσαι ρε μεγάλε που θα κρίνεις τον άλλον αν έχει κενά συντροφικότητας και είναι εγωιστής; Τι αποφάσεις για άλλους και παρλαπίπες γράφεις; <μπλσ μπλα μπλα>

Με το "Και εσύ ποιος είσαι ρε μεγάλε" και με το "Τι αποφάσεις για άλλους και παρλαπίπες γράφεις;" λες και μιλάς στα φιλαράκια σου ή δεν ξέρω κι εγώ που, δεν κάθησα καν να διαβάσω τα υπόλοιπα που γράφεις και ελπίζω να μην περιμένεις απάντηση.

Δημοσ.

Καλυτερα να σταματησετε τις αντεκλησεις και τις προσβολες που περα απο οτι απαγορευονται απο τους κανονισμους ειναι και off topic. Επισης συμβουλες προς αλλους για το αν πρεπει να εχουν ζωα και που και πως,κρατηστε τις για τον εαυτο σας. Οταν καποιος δεν παραβιαζει συγκεκριμενο νομο ως προς την ιδιοκτησια ενος ζωου,το πως θα το εχει και σε ποιο μερος ειναι δικο του θεμα.

Τωρα στο θεμα. Με βαση αυτη την φραση που εγραψε ο TS στο αρχικο του post :

Πριν μια βδομαδα εχασα το σκυλο μου. νωρις το πρωι τον ακουσα να γαβγιζει και αμεσως μετα εναν ηχο σαν κλαμα δυνατο. δεν ξανακουστηκε. τον βρηκαμε να ξεψυχαει και εβγαλε αιμα απο το στομα του. μεχρι χθες λεγαμε οτι τον επνιξε το pitbull του γειτονα

Απο εμπειρια επειδη απο μικρος ειχα πολλα χρονια ζωα ,κυριως γατια και σκυλια,αποκλειω φολα η καποιο δηλητηριο.Οπως λες το περιστατικο, ο σκυλος σου δεχτηκε δυνατο χτυπημα απο ανθρωπο που τον πονεσε πολυ για αυτο εβγαλε αυτο το ουρλιαχτο.Χτυπημα που αποδειχτηκε θανατηφορο.Αν ηταν σκυλοκαβγας θα ακουγοταν και το αλλο το σκυλι να γαβγιζει οταν παλευαν.Εστω και αν η παλη κρατουσε λιγο. Εφοσον ο γειτονας σου,σου ειπε οτι τα ειδε να μαλωνουν και δεν προλαβε να τα χωρισει,μαλλον λεει ψεμματα και του εδωσε μια γερη.

Οπως ειπαν καποιοι,επρεπε εκεινη την στιγμη να φερεις κτηνιατρο να σου κανει μια διαγνωση,αλλα ακομη και αν εβλεπε χτυπημα που εγινε απο ανθρωπο,θα πρεπει να υπαρχει αυτοπτης μαρτυρας η αν ειχατε καποια καμερα ασφαλειας,να εχει καταγραψει την σκηνη. Αποδειξεις με λιγα λογια δεν εχεις,παρα μονο ισχυρες υποψιες οτι το σκοτωσε ο γειτονας σου.

Ποσο παλιος ειναι? Ηρθε προσφατα? Εχει δημιουργησει στο παρελθον προβληματα και εντασεις? Να εχεις τον νου σου γιατι ανθρωπος που φερεται ετσι,εχει εγκληματικες τασεις και ειναι αληταρας με λιγα λογια. Προσωπικα θα τον εκδικουμουν πολυ ασχημα αλλα με τροπο που να μην φαινοταν οτι το εκανα εγω,αρκετο καιρο μετα,ωστε να μην εχει ευκολες υποψιες.Αλλα το θεμα ειναι δικο σου.Αυτο που λεω δεν ειναι το λογικοτερο,αλλα σε καποια πραγματα,σε καποιες βαναυσοτητες,απανταω καταλληλα οταν πρεπει,με υπομονη,σχεδιο και πονηρια.

• Like 1
Δημοσ.

Που είναι το νήμα με τα πίτμπουλ; :P

έλα ρε αφού τα είπαμε την άλλη φορά , είναι παρεξηγημένη ράτσα , τα πίτμπουλ είναι καλά κ ήρεμα σκυλιά , επειδή κάποιοι τα εκπαιδεύουν και γίνονται cool n nice είναι το ίδιο με όλα τα άλλα σκυλιά που είναι έτσι απο τη φύση τους χωρίς εκπαίδευση. 

τι μαλακίες έλεγα πως είναι απ τα σκυλιά που επιβάλλεται να τα εκπαιδεύσει εκπαιδευτής αλλιώς είναι επικίνδυνα(επειδή ακριβώς έχουν τη δύναμη να γίνουν ) ε ?  

είτε έχεις αυτό

kanis.jpg

είτε έχεις αυτό

index~~element831.jpg

το ίδιο πράγμα σωστά?

η ειρωνεία είναι πως το θέμα το είχα ανοίξει πριν δυο μήνες για μια παρόμοια ιστορία που μου έκανε εντύπωσηκαι για τον σκύλο του γείτονα και για το γείτονα κ για τον ιδιοκτήτη κυρίως που ήταν μαλθακός σε σημείο να χάσει δυο σκύλους. Μια οικογένεια που το pitbull του γείτονα μπήκε , τους σκότωσε το σκύλο , τραυμάτισε σοβαρά τον δεύτερο(του είχε ξεκολλήσει κομμάτια δέρμα μέχρι κ απο το πρόσωπο παρέα με το ένα αφτί)  και μετά απο καιρό μπήκε και επιτέθηκε ξανά στον τραυματία σκύλο αχρηστεύοντας του τα πόδια ενώ ανάρρωνε. Είχε φωτογραφίες απο όλα , μέχρι και απο το βλέμμα του σκύλου δολοφόνου με τα μούτρα γεμάτα αίματα να παραφυλάει σαν την γάτα με το ποντίκι , να βρει ευκαιρία να ξαναμπεί. 

δεν μπορώ να βάλω link βέβαια γιατι "Το συγκεκριμένο θέμα έχει πιθανόν διαγραφεί." 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...