Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια χωρις πλακα τωρα αυτο με τις αγγελιες που ζητανε 10 πράγματα απο κάτω και καμια αρια 10αρια γλωσσες προγραμματισμου δεν ειναι υποκριτικο? ειναι δυνατον να ξέρει κάποιος υποψηφιος τοσες πολλες γλωσσες? εγω θα το ρωτουσα αυτο την πρωτη μέρα στον εργοδοτη. Θα μου πεις εγω θα πηγαινα και φουλ χαλαρος ακομα και ανεργος να ημουν ειμαι περιπτωση. Αλλα θα το ρωτουσα ακομα και αγχωμενος να ημουν.

Οταν λεμε ξερω απο C προφανως δεν εννοουμε οτι ξέρεις να γραφεις ενα προγραμμα που κανει αριθμητικη βασικη σε 2 αριθμους. Αλλα να γράφεις σοβαρά προγραμματα που κάθε γλωσσα για να την μαθεις καλα θελει 1 χρονο το λιγοτερο.

Οι εργοδότες είναι σαν τις γκομένες φίλε DDevil... ζητάνε 10 για να πάρουν 5, γιατί άμα ζητήσουν 5 δεν θα πάρουν ούτε 3. :)

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια χωρις πλακα τωρα αυτο με τις αγγελιες που ζητανε 10 πράγματα απο κάτω και καμια αρια 10αρια γλωσσες προγραμματισμου δεν ειναι υποκριτικο? ειναι δυνατον να ξέρει κάποιος υποψηφιος τοσες πολλες γλωσσες? εγω θα το ρωτουσα αυτο την πρωτη μέρα στον εργοδοτη. Θα μου πεις εγω θα πηγαινα και φουλ χαλαρος ακομα και ανεργος να ημουν ειμαι περιπτωση. Αλλα θα το ρωτουσα ακομα και αγχωμενος να ημουν.

Οταν λεμε ξερω απο C προφανως δεν εννοουμε οτι ξέρεις να γραφεις ενα προγραμμα που κανει αριθμητικη βασικη σε 2 αριθμους. Αλλα να γράφεις σοβαρά προγραμματα που κάθε γλωσσα για να την μαθεις καλα θελει 1 χρονο το λιγοτερο.

Σιγά το πράμα που ζητάει. C# java και sql.

Δημοσ.

Σήμερα είδα και "αγγελία" που σαν προαπαιτούμενο είχε IQ 125+

Πλεον τα χω δει όλα με τον ελλην εργοδότη.

Λίνκ?
Δημοσ.

Σιγά το πράμα που ζητάει. C# java και sql.

Μα ναι...! Ειδικά για τον s/w engineer, μία χαρά specifications είναι. Εντελώς φυσιολογικά. Δεν ειρωνεύομαι.

Δημοσ.

Στον ομιλο οτε χρειαζονται 3 πραγματα για να προσληφθεις.

Βισμα βισμα και βισμα. ...

Α εχει κι ενα 4ο.βισμα :P

Επιβεβαιώνω από προσωπική εμπειρία....

Δημοσ.

Να ρωτήσω..

Εφόσον ο ΟΤΕ είναι εταιρία, τότε το να παίρνει όποιον θέλει δεν είναι δικαίωμά του;

• Like 2
Δημοσ.

Να ρωτήσω..

Εφόσον ο ΟΤΕ είναι εταιρία, τότε το να παίρνει όποιον θέλει δεν είναι δικαίωμά του;

και το να τρως κάθε μέρα μια κούπα απορρυπαντικό πλυντηρίου δικαίωμα σου είναι (το "σου" ειναι γενικό μην το πάρεις προσωπικά)

αλλά και που είναι δικαίωμα σου τι σημαίνει; :P

Αν και στις ευνομούμενες χώρες υπάρχουν διατάξεις και κανονισμοί ως προς το ποιους θα επιλέγεις στην δουλειά σου αν ανακοινώσεις Χ θέση με Χ προσόντα.  Γιατι και οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα και όχι μονο οι επιχρίσεις δεν γίνεται να χάνουν τον χρόνο τους ή να αδικούνται εξαιτίας του χαβά της επιχείρησης.

Στην Ελλάδα δεν θα με εξέπληττε όμως αν δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο.

Δημοσ.

Να ρωτήσω..

όχι ακριβώς, στα ταμεια ασφαλισης/συνταξης του συμβάλει σε αρκετά μεγαλο ποσοστό το κράτος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και στις ευνομούμενες χώρες υπάρχουν διατάξεις και κανονισμοί ως προς το ποιους θα επιλέγεις στην δουλειά σου αν ανακοινώσεις Χ θέση με Χ προσόντα.  Γιατι και οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα και όχι μονο οι επιχρίσεις δεν γίνεται να χάνουν τον χρόνο τους ή να αδικούνται εξαιτίας του χαβά της επιχείρησης.

Έχεις ξεπεράσει και τον εαυτό σου ακόμα. "Δικαιώματα των εργαζομένων" όταν μιλάμε για άτομα που δεν έχουν προσληφθεί ακόμα.

Πες μας μια ευνομούμενη χώρα όπου μια ιδιωτική επιχείρηση δεν έχει τελείως ελεύθερη επιλογή στο ποιόν θα προσλάβει από το pool των υποψηφίων που μπορούν νόμιμα να εργαστούν. Πώς "αδικείται" κάποιος που δεν προσελήφθη; Ήταν δικαίωμά του να προσληφθεί και κάποιος του το στέρησε;

Επεξ/σία από billdanos
  • Like 1
Δημοσ.

Όπως θα γνωρίζετε όμως, η σύνταξή σας επιδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό με 535 εκατ. ευρώ το χρόνο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του 2012 υπάρχει επιδότηση 535 εκατ. ευρώ το χρόνο σε έναν αριθμό 46.000 συνταξιούχων του ΟΤΕ. Τουτέστιν, 11.000 ευρώ κατά κεφαλήν επιδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλ. τα έσοδα από φόρους που καταβάλουν ως επί το πλείστον και μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα με λιγότερες ετήσιες απολαβές.

ολοκληρο το άρθρο στο link. Το αν ειναι δικαιωμα τους να προσλάβουν όποιον γουστάρουν, ναι, αρκει να το κάνουν με δικά τους λεφτά ;)
  • Like 2
Δημοσ.

https://lawyalty.wordpress.com/2014/06/12/eπιδοτήσεις-συντάξεων-απο-τον-κρατικό/

ολοκληρο το άρθρο στο link. Το αν ειναι δικαιωμα τους να προσλάβουν όποιον γουστάρουν, ναι, αρκει να το κάνουν με δικά τους λεφτά ;)

ΟΚ. Και να ρωτήσω... αυτό που πόσταρες δεν αφορά τους ΗΔΗ συνταξιούχους;

Τέλος, από όσο ξέρω, το ελληνικό δημόσιο έχει μετοχές στον ΟΤΕ. Δεν του ανήκει. Μάλιστα, εάν τα ξέρω καλά, έχει και το μικρότερο ποσοστό.

Υ.Γ. Btw.. Uncle Bens... πόσες πιθανότητες έχεις να φέρεις εξάρες με ένα ζευγάρι ζάρια; :D

Δημοσ.

όχι, αφορά και αυτούς που πέρνουν σύνταξη και αυτούς που θα πάρουν και πληρώνουν λιγότερες εισφορές αναλογικά με τις συντάξεις που πληρώνει το ταμείο τους. 

Το κράτος έχει μεν το μικροτερο ποσοστό στις μετοχές του οτε, αλλά πληρώνει την μεγαλύτερη επιδότηση στο ταμείο του...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...