Προς το περιεχόμενο

Νέες σειρές EB-G7000 και EB-L1000U βιντεοπροβολέων εγκατάστασης από την Epson


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νέους βιντεοπροβολείς εγκατάστασης είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στην αγορά η Epson, με την εταιρεία να τους παρουσιάζει επίσημα σε συνέντευξη τύπου, δίνοντας έμφαση στην τεχνολογία προβολής 3LCD και τα πλεονεκτήματα που φέρνει έναντι άλλων τεχνολογιών.

Έτσι η σειρά EB-G7000 αποτελείται από έξι μοντέλα, τα EB-G7800, EB-G7200W, EB-G7000W, EB-G7905U, EB-G7900U και EB-G7400U, και προορίζονται για επαγγελματικές χρήσεις με έμφαση στην υψηλή ποιότητα χρωμάτων όπως διασπιστώσαμε από κοντά, αλλά και σε προβολές που γίνονται σε μεγάλους χώρους όπως σε αμφιθέατρα και μουσεία. Επιπλέον η Epson παρουσίασε και τη σειρά EB-L1000U που αποτελείται από έξι laser βιντεοπροβολείς, με ανώτερη ποιότητα χρωμάτων. Από αυτά, ξεχωρίζει ο βιντεοπροβολέας EB-L1405U που στηρίζεται στην τεχνολογία 3LCD της Epson η οποία αποδίδει ομοιόμορφα τον λευκό και έγχρωμο φωτισμό. Μάλιστα η εταιρεία ανέφερε ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία αποδίδει τρεις φορές πιο φωτεινά χρώματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, βάση του βιομηχανικού προτύπου CLO.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν ανάλυση 4K, με την Epson να δίνει εγγύση πέντε ετών ή 20.000 ωρών λειτουργίας. Όπως δήλωσε η κα Μαρία Μάσσιου, διευθύντρια γραφείου της Epson Hellas, η Epson καταλαμβάνει την πρώτη θέση και στην ελληνική αγορά όσον αφορά την πώληση βιντεοπροβολέων άνω των 4.000 lumens, home cinema, κάτω των 4.000 lumens και Ultra Short Throw.

 

Η διάθεση τους στην αγορά υπολογίζεται τους επόμενους μήνες, με τις τιμές να μην έχουν ανακοινωθεί για την ώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στη πράξη να τους δω, πόσο βαθύ μαύρο αποδίδουν, θα δείχνει μαύρο στις σκοτεινές σκηνές η θα είναι γκριζέ στο αποτέλεσμα ;

Αμφιβάλω αν θα είναι καλύτεροι από τους JVC.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...