isay Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Τις προάλλες χρειάστηκα νεο νουμερο για καρτοτηλέφωνο. Πηγαίνοντας wind μου ζητήσανε 5 ευρω, αγόρασα την κάρτα και όλα οκ. Μετά απο μερικές ημέρες είδα σε μια έξοδο σταθμού μετρό άτομα ντυμένα με μπλούζες wind να δίνουν δωρεάν προ-ενεργοποιημένα νουμερα δωρεάν. Αντίστοιχα της voda/cosmote βλέπω καιρό σε πολλούς σταθμούς. Η απορία μου είναι πως κερδίζουν αυτά τα παιδιά με αυτές τις κάρτες; Ετσι κι αλλιώς είναι προενεργοποιημένες στο όνομα τους και γυρίζουν στο όνομα σου αν δώσεις ταυτότητα και τέτοια, αλλά η απορία μου ειναι πως πληρώνονται; Παίρνουν κάποιο ποσο ανα κάρτα που δίνουν; Από την άλλη σκεφτόμουν, γιατί να πάω σε κατάστημα cos/wind/voda και να πάρω κάρτα με 5-10 ευρώ και να μην πάρω από τα παιδιά στην έξοδο του μετρό; Υπάρχει κάπου κάποια παγίδα; Εχει κάποιος εργαστεί σε αντίστοιχο πεδίο για διαφωτισμό;
the other one Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Κι εγώ την είχα αυτη την απορία και την επόμενη φορά που θα περάσω θα τους ρωτήσω. Αλλά σε κάθε περίπτωση δε θα παιρνα ποτέ νούμερο από αυτούς κι όσοι το κάνουν καλοί μάγκες είναι και ενθαρρύνουν τις εταιρείες να βάζουν γλάστρες σε κάθε μετρό να μας παριστάνουν το κράχτη γιατί δε μας έφταναν όλα τα άλλα. 1
kleo1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Κι εγώ την είχα αυτη την απορία και την επόμενη φορά που θα περάσω θα τους ρωτήσω. Αλλά σε κάθε περίπτωση δε θα παιρνα ποτέ νούμερο από αυτούς κι όσοι το κάνουν καλοί μάγκες είναι και ενθαρρύνουν τις εταιρείες να βάζουν γλάστρες σε κάθε μετρό να μας παριστάνουν το κράχτη γιατί δε μας έφταναν όλα τα άλλα. συγνώμη ρε φίλε αλλά που κολλάνε όλα τα άλλα που λες με αυτό; πως μας επηρεάζει δηλαδή το γεγονός ότι μοιράζουν νουμεράκια με όλα τα άλλα.....? χαλαρώστε λίγο. άτομα που έχουν προσλάβει οι εταιρίες δεν είναι αυτοί; είχα πετύχει παλαιότερα με τις μπλούζες της vodafone και μοιράζανε δωρεάν, δεν έτυχε να πάρω 4
idomeneas7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Αν πας σε κατάστημα μόνος σου είσαι (σχεδόν) έτοιμος πελάτης οπότε θα σε χρεώσουν. Στο δρόμο όμως και σε ανυποψίαστη στιγμή το παρέχουν δωρεάν για να σε δελεάσουν να το πάρεις. Εσυ λες "τζάμπα χρόνος, θα τον πάρω να τον χαλάσω και θα πετάξω την κάρτα" όμως πολλοί μπορεί να ανακαλύψουν υπηρεσίες που τους αρέσουν και να αλλάξουν μόνιμα πάροχο. Αυτοί που τα μοιραζουν είναι από εταιρείες promotion συνήθως. 1
bedazzled Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 €1 για κάθε νούμερο παίρνουν αν δεν κάνω λάθος.
the other one Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 συγνώμη ρε φίλε αλλά που κολλάνε όλα τα άλλα που λες με αυτό; πως μας επηρεάζει δηλαδή το γεγονός ότι μοιράζουν νουμεράκια με όλα τα άλλα.....? χαλαρώστε λίγο. άτομα που έχουν προσλάβει οι εταιρίες δεν είναι αυτοί; είχα πετύχει παλαιότερα με τις μπλούζες της vodafone και μοιράζανε δωρεάν, δεν έτυχε να πάρω Χαλαρός είμαι. Εϊναι επιθετικό marketing, άχρηστη δουλειά. όπως άχρηστη δουλειά είναι και οι τηλεφωνικοί κράχτες και οι κράχτες σε εισόδους καγκουρομάγαζων και οποιαδήποτε άλλη δουλειά τέτοιας φύσης, Και δεν θέλω να στηρίζω τέτοιες κωλοδουλειές. Αν τρώγεται η κάθε εταιρεία κινητής να προσλάβει νέους για ψίχουλα ας τους βάλει τουλάχιστον σε καμιά σημαντικότερη θέση όπως το support. Άλλους τους ενοχλούν οι ζητιάνοι εμένα με ενοχλούν αυτοί οι πλασιέδες. Δείχνουν και κατά πόσο σέβεται και η κάθε εταιρεία τους ( υποψήφιους ) πελάτες της. 6
Miracle Worker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Νομίζω δεν είναι πραγματικά δωρεάν. Σου λένε δωρεάν ο αριθμός, αλλά δεν έχει καθόλου χρόνο μέσα, όπως στο κατάστημα, και πρέπει υποχρεωτικά να βάλεις 5 ευρώ για να στο δώσουν. Τουλάχιστον πριν μερικά χρόνια έτσι ήταν. 2
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 1-2 φορές που πήρα τέτοια κάρτα δεν θυμάμαι να ήταν δωρεάν.
Tzini_Gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 1 ευρω δεν ξερω αν παιρνυν για καθε νουμερο αλλα αυτο που ξερω απο ατομο μεσα που δουλευει ετσι ειναι οτι για καθε αριθμο που δινει πληρωνεται...πειτε το και ποσοστο
Phoenix7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ανάλογα την εταιρία,κάποιες χρεώνουν και το νούμερο που δίνουν έξω με 1 ευρώ. Άχρηστη δουλειά δεν είναι, δύσκολη ναι. Σκέψου ότι τα νούμερα αύτα είναι καρτοκινητα, αν σε κάποιον αρέσει και το χρησιμοποιεί, ταυτόχρονα θα έχει δουλειά (ανάλογα την χρήση) και ο/η υπάλληλος που είναι στο τηλεμάρκετινγκ και ο/η υπαλληλος καταστηματος μιας και είναι πιθανοί πελάτες. Συνήθως έχουν στόχο κάθε μήνα αυτά τα παιδια για παράδειγμα να δώσουν 20 νούμερα την ημέρα ή να κάνουν κάποιες ανανεώσεις Για τον φίλο που θεωρεί γλάστρες αυτα τα παιδιά, να δουλέψουν θέλουν και αυτα, φαντασου να δούλευε κάποιος δικός σου στο επάγγελμα αυτο. Επίσης ουτε σε αναγκάζουν να πάρεις αλλά δεν χρειάζεται και να τους κρινεις ετσι. 3
panosno1com Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 νομιζω σοτ καταστημα τα 5 € που δινεις σου τα δινουν σε υπολοιπο χρονου ομιλιας ενω αυτα του δρομου δεν εχει καθολου μεσα κ πρεπει ν α χωσεις εστω ταλιρακι 3
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Διχως να θεωρω πως ειμαι αντικειμενικος, διοτι δεν ειμαι εν προκειμενω, για καποιον λογο δε μου "καθεται" καλα να δωσω τα στοιχεια μου ετσι απλα σε καποιον (που προφανως ειναι legit ε, μην τρελαθουμε) στην εισοδο του ΜΕΤΡΟ. Δεν ξερω, διατηρω επιφυλαξεις για τη σωστη οργανωση του ολου εγχειρηματος. Πλακα πλακα πριν κατι μηνες δεν ειχε ανοιξει θεμα ενας συμφορουμιτης (ο Veteranos??) για ενα μπερδεμα που ειχε γινει με αναλογη κατασταση ή θυμαμαι λαθος? Ξαναλεω, δεν εχει κατι το αντικειμενικο η αποψη μου και σε καμια περιπτωση δεν κρινω την ικανοτητα των παιδιων που εργαζονται σε αυτο το ποστο, απλως μου φαινεται πιο οικειο το παω στο καταστημα να κανω τη δουλεια μου. 2
xpapias Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Πάντως εγώ, στοιχεία ταυτοτητας, σε αγνωστο στο δρομο, οσο και να εχει παγκο και να φορα μπλουζάκι εταιρίας, δε θα εδινα. 2
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Διχως να θεωρω πως ειμαι αντικειμενικος, διοτι δεν ειμαι εν προκειμενω, για καποιον λογο δε μου "καθεται" καλα να δωσω τα στοιχεια μου ετσι απλα σε καποιον (που προφανως ειναι legit ε, μην τρελαθουμε) στην εισοδο του ΜΕΤΡΟ. Δεν ξερω, διατηρω επιφυλαξεις για τη σωστη οργανωση του ολου εγχειρηματος. Πλακα πλακα πριν κατι μηνες δεν ειχε ανοιξει θεμα ενας συμφορουμιτης (ο Veteranos??) για ενα μπερδεμα που ειχε γινει με αναλογη κατασταση ή θυμαμαι λαθος? Ξαναλεω, δεν εχει κατι το αντικειμενικο η αποψη μου και σε καμια περιπτωση δεν κρινω την ικανοτητα των παιδιων που εργαζονται σε αυτο το ποστο, απλως μου φαινεται πιο οικειο το παω στο καταστημα να κανω τη δουλεια μου. Πάντως εγώ, στοιχεία ταυτοτητας, σε αγνωστο στο δρομο, οσο και να εχει παγκο και να φορα μπλουζάκι εταιρίας, δε θα εδινα. Το σκεφτόμουν κι εγώ έτσι αλλά τελικά τα έδωσα 2-3 φορές. Πιο πολύ σαν βοήθεια στα παιδιά. Μία κάρτα μόνο έχω χρησιμοποιήσει από αυτές που έχω πάρει. Τις άλλες απλά τις αγόρασα και τις άφησα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα