Εγω ειμαι ρε Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σας θα μπω κατευθείαν στο ψητό, είμαι φοιτητής και έχω ενοικιάσει ένα σπιτάκι, έχω υπογράψει το συμβόλαιο του σπιτιού αλλά δεν έχω πάρει εγώ ο ίδιος το συμβόλαιο στα χέρια μου. Επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη και μου είπε ότι η εφορία το έχει στείλει στο taxisnet (ή κάτι παρόμοιο, δεν κατάλαβα ακριβώς), μπορεί κανείς να μου εξηγήσει πως δουλεύει το σύστημα, κανονικά ο ιδιοκτήτης δεν σου το δίνει το συμβόλαιο χέρι - χέρι και ειδικά όταν μένει ακριβώς από πάνω μου ; Τι πρέπει να κάνω, καμιά συμβουλή;
idomeneas7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Γιατί, να το κορνιζάρει? Μπες στο taxisnet και δες το αν θες να σιγουρευτείς ότι είναι σωστό.
cosmos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ναι για να το κορνιζάρει...και να το καμαρώνει...
gregdel Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Πρεπει να μπεις και εσύ στο λογαριασμό σου στο taxis και να αποδεχτείς τη μίσθωση, αλλίως δεν έχει κάποια ισχύ. EDIT: Λαθος διατύπωση... ισχύ νομική έχει αν εχεις υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης, απλά δεν θα μπορείς εσύ να το χρησιμοποιήσεις σε ΔΕΗ κλπ Από εκεί θα το τυπώσεις για κάθε νόμιμη χρήση. 1
kfyros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Πρεπει να μπεις και εσύ στο λογαριασμό σου στο taxis και να αποδεχτείς τη μίσθωση, αλλίως δεν έχει κάποια ισχύ. EDIT: Λαθος διατύπωση... ισχύ νομική έχει αν εχεις υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης, απλά δεν θα μπορείς εσύ να το χρησιμοποιήσεις σε ΔΕΗ κλπ Από εκεί θα το τυπώσεις για κάθε νόμιμη χρήση. Αν διαφέρει σε σχέση με αυτό που υπογράψατε, ΔΕΝ το αποδέχεσαι και ζητάς αυτό που σου έδωσε να υπογράψεις. Αν ήταν πολυσέλιδο και δεν έχεις υπογράψει όλες τις σελίδες, μπορεί να άλλαξε αυτές που δεν έχεις υπογράψει. επίσης απαγορεύονται μουτζούρες - blanco και άλλες διορθώσεις. Αν γίνουν τέτοιες , απαιτείται υπογραφή και σημείωση ότι αποδέχεσαι και τις διορθώσεις (στην γραμμή τάδε) σε κάθε σελίδα που υπάρχουν. Όλα αυτά, είναι για να προστατέψουν την "αυθεντικότητα" ενός συμβολαίου από αλλοιώσεις εκ των υστέρων. Και τα χρησιμοποιείς παντού , ακόμα και σε υπεύθυνες δηλώσεις, βάζεις γραμμές όπου υπάρχει κενό (στο section της δήλωσης) για να μην πάει κάποιος και συμπληρώσει κάτι εκ των υστέρων. Καλύτερα είναι να είναι ηλεκτρονικά αρχεία που τυπώνονται ώστε να μην μπορεί ο άλλος να γράψει κάτι χειρόγραφο εκ των υστέρων και να υπάρχουν οι πρωτότυπες υπογραφές και σφραγίδες σε κάθε σελίδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα