Laurelien Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Sorry αλλά έχω βαρεθεί να ακούω την υποκρισία των άθεων στο θέμα με τις γιορτές. Δεν σε ενδιαφέρουν και δεν συμβολίζουν κάτι για εσένα αλλά στο τραπέζι που θα σε καλέσουν οι συγγενείς με τα κοψίδια θα πας τρέχοντας. Η πρωτοχρονιά δεν σε ενδιαφέρει αλλά αμφιβάλλω αν έχεις την ίδια άποψη και για την ημέρα των γενεθλίων σου. Όχι δεν πάω επειδή δεν έχω όρεξη να βλέπω τους συγγενείς μου και γενικά τέτοιες κοινωνικές υποχρεώσεις δεν τις μπορώ. Κι ούτε τα γενέθλιά μου γιορτάζω, τα έχω βγάλει από το facebook κιόλας για να μην με πρήζουν με μηνύματα. Οπότε άσε τέτοιου είδους υποθέσεις.
Vapir Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Sorry αλλά έχω βαρεθεί να ακούω την υποκρισία των άθεων στο θέμα με τις γιορτές. Δεν σε ενδιαφέρουν και δεν συμβολίζουν κάτι για εσένα αλλά στο τραπέζι που θα σε καλέσουν οι συγγενείς με τα κοψίδια θα πας τρέχοντας. Η πρωτοχρονιά δεν σε ενδιαφέρει αλλά αμφιβάλλω αν έχεις την ίδια άποψη και για την ημέρα των γενεθλίων σου. ποια υποκρισία ? εγώ το λέω ξεκάθαρα, μου αρέσουν οι γιορτές για τη μάσα , δεν πιστεύω σε θεούς κ άγιους Βασιλίδες και φυσικά δεν πάω σε συγγενείς που δε γουστάρω για κοψίδια και να το παίξω πιστός , έχω σπίτι και γλεντάω με αυτούς που γουστάρω κ μόνο. Δεν υπάρχουν τυπικές υποχρεώσεις για εμένα την υποκρισία θα την βρεις μέσα στην εκκλησία και πίσω απο δήθεν πιστούς που η συντριπτική πλειοψηφία έχει κάνει κάποια απο τα "7 θανάσιμα αμαρτήματα" καθημερινότητα 1
DDevil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Όχι δεν πάω επειδή δεν έχω όρεξη να βλέπω τους συγγενείς μου και γενικά τέτοιες κοινωνικές υποχρεώσεις δεν τις μπορώ. Κι ούτε τα γενέθλιά μου γιορτάζω, τα έχω βγάλει από το facebook κιόλας για να μην με πρήζουν με μηνύματα. Οπότε άσε τέτοιου είδους υποθέσεις. χαχαχα σιγα ρε τι σκάλωμα έχεις φάει?
Laurelien Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 ποια υποκρισία ? εγώ το λέω ξεκάθαρα, μου αρέσουν οι γιορτές για τη μάσα , δεν πιστεύω σε θεούς κ άγιους Βασιλίδες και φυσικά δεν πάω σε συγγενείς που δε γουστάρω για κοψίδια και να το παίξω πιστός , έχω σπίτι και γλεντάω με αυτούς που γουστάρω κ μόνο. Δεν υπάρχουν τυπικές υποχρεώσεις για εμένα την υποκρισία θα την βρεις μέσα στην εκκλησία και πίσω απο δήθεν πιστούς που η συντριπτική πλειοψηφία έχει κάνει κάποια απο τα "7 θανάσιμα αμαρτήματα" καθημερινότητα Πες τα. Ή αυτοι που ειναι θρησκοι και νηστευουν και περιμενου πως και πως μετα να φανε σαν ζωα τα αρνια και τα κοκορετσια. χαχαχα σιγα ρε τι σκάλωμα έχεις φάει? Για ποιο απ'ολα λες; xD 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 αλλά στο τραπέζι που θα σε καλέσουν οι συγγενείς με τα κοψίδια θα πας τρέχοντας. Υπάρχει άνθρωπος που λέει όχι σε φαγητό;
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Υπάρχει άνθρωπος που λέει όχι σε φαγητό; εγω
Glikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Υπάρχει άνθρωπος που λέει όχι σε φαγητό; Ανάλογα το φαγητό.
Bspus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Sorry αλλά έχω βαρεθεί να ακούω την υποκρισία των άθεων στο θέμα με τις γιορτές. Δεν σε ενδιαφέρουν και δεν συμβολίζουν κάτι για εσένα αλλά στο τραπέζι που θα σε καλέσουν οι συγγενείς με τα κοψίδια θα πας τρέχοντας. Η πρωτοχρονιά δεν σε ενδιαφέρει αλλά αμφιβάλλω αν έχεις την ίδια άποψη και για την ημέρα των γενεθλίων σου. Ναι γιατι αν καποιος πει οτι δεν θα ερθει στο τραπεζι γιατι δεν ειναι θρησκος οι συγγενεις του ως καλοι χριστιανοι θα δειξουν κατανοηση. Η υποκρισια των θρησκων σε τοσα αλλα θεματα δεν σε ενοχλει? Η μηπως σου αρκει να ψαχνεις μεμωνομενα παραδειγματα οπως το παραπανω με τα κοψιδια (που δεν ειναι καν υποκρισια) αλλα αντιστοιχα θρησκων δεν σε πειραζουν γιατι θεωρεις οτι δεν ειναι κανονας? Το εχω ξαναπει οτι πλεον ολες αυτες οι γιορτες εχουν και κοσμικο χαρακτηρα, οσο και αν δεν αρεσει στους "true believers" και ειναι ακυρο να κατηγορεις καποιον για υποκρισια επειφη δεν κλεινεται στο σπιτι του παραμονη Χριστουγεννων, αλλα ρε μπαγασα και τα γενεθλια και η πρωτοχρονια? Αφου ολος ο κοσμος εχει κανει standardize στο γρηγοριανο ημερολογιο το οποιο βασιζεται στην υποτιθεμενη ημερα γεννησεως του Χριστου πως να μην να το χρησιμοποιουν οι μη χριστιανοι?
defacer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Sorry αλλά έχω βαρεθεί να ακούω την υποκρισία των άθεων στο θέμα με τις γιορτές. Δεν σε ενδιαφέρουν και δεν συμβολίζουν κάτι για εσένα αλλά στο τραπέζι που θα σε καλέσουν οι συγγενείς με τα κοψίδια θα πας τρέχοντας. Η πρωτοχρονιά δεν σε ενδιαφέρει αλλά αμφιβάλλω αν έχεις την ίδια άποψη και για την ημέρα των γενεθλίων σου. Και που'σαι ακόμα. Ξέρεις τι άλλο κάνουν οι αλήτες οι άθεοι; Όχι απλά πηγαίνουν στο γιορτινό τραπέζι, μπορεί να πάνε μέχρι και μέσα στην εκκλησία αν π.χ. παντρεύεται κανένας φίλος τους. Το χωράει το μυαλό σου τέτοια υποκρισία, για να μοιραστούν τη χαρά ενός φίλου να μπουν στον οίκο του θεού στον οποίο δεν πιστεύουν; Και να'ταν μόνο αυτό καλά θα ήταν πάλι, αλλά αυτοί οι άθεοι πραγματικά δεν έχουν το θεό τους. Ξέρεις τι έκανε ένας άθεος τον περασμένο Σεπτέμβρη; Βάφτισε το γιο μου σε θρησκευτική τελετή!!! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και η γυναίκα του που είναι κι αυτή άθεη ήταν από δίπλα καθ' όλη τη διάρκεια! Εγώ λέω να τους τουφεκίσουμε μια και καλή. 4
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Και που'σαι ακόμα. Ξέρεις τι άλλο κάνουν οι αλήτες οι άθεοι; Όχι απλά πηγαίνουν στο γιορτινό τραπέζι, μπορεί να πάνε μέχρι και μέσα στην εκκλησία αν π.χ. παντρεύεται κανένας φίλος τους. Το χωράει το μυαλό σου τέτοια υποκρισία, για να μοιραστούν τη χαρά ενός φίλου να μπουν στον οίκο του θεού στον οποίο δεν πιστεύουν; Και να'ταν μόνο αυτό καλά θα ήταν πάλι, αλλά αυτοί οι άθεοι πραγματικά δεν έχουν το θεό τους. Ξέρεις τι έκανε ένας άθεος τον περασμένο Σεπτέμβρη; Βάφτισε το γιο μου σε θρησκευτική τελετή!!! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και η γυναίκα του που είναι κι αυτή άθεη ήταν από δίπλα καθ' όλη τη διάρκεια! Εγώ λέω να τους τουφεκίσουμε μια και καλή. Αυτό, όπως και το παντρεύονται θρησκευτικά οι άθεοι δεν μπορώ να το καταλάβω. Ξέρω ότι είναι για τους άλλους κλπ αλλά και πάλι μου φαίνεται περίεργο. Ειδικά για τα βαφτίσια, που κάνουν στο παιδί τους αυτό που κατηγορούν τους άλλους ότι κάνουν. 1
Laurelien Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Και που'σαι ακόμα. Ξέρεις τι άλλο κάνουν οι αλήτες οι άθεοι; Όχι απλά πηγαίνουν στο γιορτινό τραπέζι, μπορεί να πάνε μέχρι και μέσα στην εκκλησία αν π.χ. παντρεύεται κανένας φίλος τους. Το χωράει το μυαλό σου τέτοια υποκρισία, για να μοιραστούν τη χαρά ενός φίλου να μπουν στον οίκο του θεού στον οποίο δεν πιστεύουν; Και να'ταν μόνο αυτό καλά θα ήταν πάλι, αλλά αυτοί οι άθεοι πραγματικά δεν έχουν το θεό τους. Ξέρεις τι έκανε ένας άθεος τον περασμένο Σεπτέμβρη; Βάφτισε το γιο μου σε θρησκευτική τελετή!!! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και η γυναίκα του που είναι κι αυτή άθεη ήταν από δίπλα καθ' όλη τη διάρκεια! Εγώ λέω να τους τουφεκίσουμε μια και καλή. Ναι γιατι το αλλο... Εμενα πεθανε ενας ξαδερφος μου και πηγα στην κηδεια του. Μπηκα σε εκκλησια δηλαδη οσο τον διαβαζαν.
defacer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Αυτό, όπως και το παντρεύονται θρησκευτικά οι άθεοι δεν μπορώ να το καταλάβω. Ξέρω ότι είναι για τους άλλους κλπ αλλά και πάλι μου φαίνεται περίεργο. Ειδικά για τα βαφτίσια, που κάνουν στο παιδί τους αυτό που κατηγορούν τους άλλους ότι κάνουν. Είμαι εδώ για να λύσω όλες σου τις απορίες. Θρησκευτικές τελετές: δεν έχω κάνει γάμο γιατί too much αλλά τι ακριβώς σου φαίνεται περίεργο; Ότι είμαστε περικυκλωμένοι από θρήσκους τους οποίους αγαπάμε όχι γιατί είναι θρήσκοι αλλά επειδή είναι οικογένεια και οι οποίοι αν δε δουν τελετή δε θα ησυχάσουν ούτε στον τάφο; Επίσης, υπάρχει μια τεράστια μερίδα κόσμου η οποία θέλει να κάνει το τελετουργικό όχι γιατί πιστεύει απαραίτητα αλλά επειδή τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου (όχι θρησκευτικής φύσης) από πάντα. Για παράδειγμα ξέρω κοπέλες που δεν πατάνε εκκλησία αλλά θέλουν οπωσδήποτε κάποια στιγμή να ντυθούν νύφες και να τις περιμένει ο γαμπρός και να του πατήσουν το πόδι και μετά να τους πετάνε ρύζια. Whatever works for them. Συγκεκριμένα για τη βάφτιση, για μένα είναι ένα καθαρά κοινωνικό γεγονός. Δεν ανησυχώ μη πάθουν τα παιδιά μου τίποτα γιατί ούτε και γω έπαθα όταν με βάφτισαν: ήμουν πολύ μικρός για να καταλαβαίνω οτιδήποτε. Αν κάποια στιγμή με ρωτήσουν τα παιδιά για ποιό λόγο τα βάφτισα εφόσον δεν πιστεύω θα τους πω ακριβώς αυτό το πράγμα που λέω τώρα σε σένα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Κανεις διαιτα??? ποτε, απλα αν δεν ειναι η ωρα μου για φαγητο ή το φαγητο ειναι απο αυτα που δεν τρωω (οχι λογο οτι δεν μου αρεσει αλλα λογο μαγειρεματος πχ τηγανιτα) δεν ντρεπομαι να πω οχι οποιος και να ναι ο αλλος. επειδη ειμαι περιεργος για την αποψη σου μιας και εισαι συζητησιμος και με επιχειρηματα. Πολλοι πιστευουν οτι αν δεν βαφτισεις το παιδι σου και καλα θα εχει "κοινωνικα" προβληματα και οτι θα το περιθωριοποιηση κτλ! Εγω λεω οτι δεν θα εχει καμια επιδραση στο πως θα μεγαλωσει. Εσυ τι λες? ΥΓ: χτες εκει που περπατουσα με σταματανε δυο κοπελας απο το Αμερικα ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ. Τα 10 καλυτερα λεπτα στην Εσθονια
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Και που'σαι ακόμα. Ξέρεις τι άλλο κάνουν οι αλήτες οι άθεοι; Όχι απλά πηγαίνουν στο γιορτινό τραπέζι, μπορεί να πάνε μέχρι και μέσα στην εκκλησία αν π.χ. παντρεύεται κανένας φίλος τους. Το χωράει το μυαλό σου τέτοια υποκρισία, για να μοιραστούν τη χαρά ενός φίλου να μπουν στον οίκο του θεού στον οποίο δεν πιστεύουν; Και να'ταν μόνο αυτό καλά θα ήταν πάλι, αλλά αυτοί οι άθεοι πραγματικά δεν έχουν το θεό τους. Ξέρεις τι έκανε ένας άθεος τον περασμένο Σεπτέμβρη; Βάφτισε το γιο μου σε θρησκευτική τελετή!!! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και η γυναίκα του που είναι κι αυτή άθεη ήταν από δίπλα καθ' όλη τη διάρκεια! Εγώ λέω να τους τουφεκίσουμε μια και καλή. αχ αυτός ο νονός .... αχ (βαχ) ποτε, απλα αν δεν ειναι η ωρα μου για φαγητο ή το φαγητο ειναι απο αυτα που δεν τρωω (οχι λογο οτι δεν μου αρεσει αλλα λογο μαγειρεματος πχ τηγανιτα) δεν ντρεπομαι να πω οχι οποιος και να ναι ο αλλος. επειδη ειμαι περιεργος για την αποψη σου μιας και εισαι συζητησιμος και με επιχειρηματα. Πολλοι πιστευουν οτι αν δεν βαφτισεις το παιδι σου και καλα θα εχει "κοινωνικα" προβληματα και οτι θα το περιθωριοποιηση κτλ! Εγω λεω οτι δεν θα εχει καμια επιδραση στο πως θα μεγαλωσει. Εσυ τι λες? ΥΓ: χτες εκει που περπατουσα με σταματανε δυο κοπελας απο το Αμερικα ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ. Τα 10 καλυτερα λεπτα στην Εσθονια δεν θα έχει κανένα απολύτως θέμα κοινωνικά...εκκλησιαστικά ναι (δεν έχει δικαίωμα ταφής κατά το χριστιανικό πρότυπο) υπάρχει και το ενδεχόμενο καύσης βεβαίως επίσης, αφήνεις το παιδί σου με το δικαίωμα να αποφασίσει την θρησκεία του σε ικανό και λογικό επίπεδο σκέψης. αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις