Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι μην αμφισβητειτε τοσο πολυ.. Πριν χρονια οταν ημουν 48-49 κιλα με το ζορι, σε ενα μαγαζι με ρουχα,δεν ξερω αν ηταν πωλητρια ή η αφεντικινα , για μια μπλουζα που ηθελα και ηταν ψιλομεγαλη πανω μου,μου ειπε "τι την θες,εσυ εισαι δειγμα γυναικας" .

• Like 2
Δημοσ.

Είχα πάει σε μαγαζί της Γλυφάδας να πάρω ένα καλό φόρεμα, το βλέπω στη βιτρίνα, μπαίνω μέσα. Μια πωλήτρια κοντά στην εμμημόπαυση μέσα. Όλο ευγένεια εγώ, μπλα μπλα μπορώ να δοκιμάσω αυτό το φόρεμα? Με κοιτάει εξονυχιστικά πάνω κάτω (ψιλοχύμα ντύσιμο, plus οτι μοιάζω με ανήλικο), ξανά με κοιτάει, ρίχνει αυτό το απαίσιο γελάκι και μου απαντάει με υφάκι "ξέρεις, δε νομίζω πως το μαγαζί εδώ κάνει για το βαλάντιο σου". Αμάν λέω, έπεσα σε αγ*μητη, ψυχραμία. Δεν λέω τίποτα, ανοίγω την τσάντα και της ακουμπάω τα κατοστάρικα. " Τώρα κάνει την ρωτάω ή μήπως να μιλήσω με το αφεντικό?

Πήρα το φόρεμα ΣΥΝ ένα άλλο δώρο.

Παρόμοιες καταστάσεις έχω πετύχει σε αρκετά γνωστό κοσμηματοπωλείο, με πιο ήπια αντίδραση εννοείται :)

Μέχρι εκεί καλά το πήγες. Eγώ θα της τα έδειχνα (σι γουάτ αη ντιντ δέαρ;..) και θα έφευγα

demotivation.us_LIKE-A-BOSS-_13587003173

• Like 2
Δημοσ.

Ναι μην αμφισβητειτε τοσο πολυ.. Πριν χρονια οταν ημουν 48-49 κιλα με το ζορι, σε ενα μαγαζι με ρουχα,δεν ξερω αν ηταν πωλητρια ή η αφεντικινα , για μια μπλουζα που ηθελα και ηταν ψιλομεγαλη πανω μου,μου ειπε "τι την θες,εσυ εισαι δειγμα γυναικας" .

Τώρα να πας!

(Εσύ είπες ότι έχεις παραπάνω κιλά, όχι εγώ! :P )

• Like 2
Δημοσ.

Τώρα να πας!

(Εσύ είπες ότι έχεις παραπάνω κιλά, όχι εγώ! :P )

Ευχαριστω ρε... να'σαι καλα με ανεβασες στα ουρανια!αχαχαχα!

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι εκεί καλά το πήγες. Eγώ θα της τα έδειχνα (σι γουάτ αη ντιντ δέαρ;..) και θα έφευγα

demotivation.us_LIKE-A-BOSS-_13587003173

Μα ήθελα το φόρεμα ρε γαμώτο :P

Δημοσ.

Ευχαριστω ρε... να'σαι καλα με ανεβασες στα ουρανια!αχαχαχα!

Ξέρω ότι δεν παρεξηγείς τέτοια αστεία! :)

(Πιστεύω δηλαδή!)

• Like 1
Δημοσ.

Μα ήθελα το φόρεμα ρε γαμώτο :P

Aυτά τα φορέματα έχουν καταστρέψει κόσμο... Τότε θα έφευγα σηκώνοντάς το

again

hqdefault.jpg

• Like 1
Δημοσ.

το ευγενικό που μπορείς να πεις είναι οτι τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια αλλα είναι πολύ κλασικό κ βαρετό

θα μπορούσες να πεις κάτι λιγο επιθετικό όπως "τώρα που το λες και το παρατηρώ έχεις δίκιο , θα την αγοράσω όμως γιατι είναι πολύ ωραία και απο σήμερα θα αρχίσω να τρώω πολύ για να παχύνω , να γίνω σαν εσένα και να μου πηγαίνει γάντι" 

δεν έχει σημασία αν ήταν αδύνατη κανονική ή παχιά , αν πεις σε γυναίκα θα τρώω πολύ να παχύνω να γίνω σαν εσένα την έχεις στείλει, πιθανότατα θα πέρναγε την υπόλοιπη μέρα μπροστά στον καθρέφτη να στριφογυρνάει με αμφιβολίες  χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

"Αρεσει πολυ στον αντρα σου ομως, οποτε θα την παρω."

• Like 8
Δημοσ.

Καλά η βία ποτέ δεν είναι η λύση, αλλά ποτέ, μα ποτέ δεν θα ξεχάσω το βλέμμα της όταν της άπλωσα τα λεφτά στον πάγκο, χωρίς να την βρίσω, χωρίς τίποτα. Αυτό συμβαίνει πάρα πολύ συχνά σε καταστήματα καλλυντικών, κυρίως από μάρκες του κώλου για μένα, όπως MAC. Σνομπ του κερατά, μερικές ρατσίστριες και δεν συμμαζεύεται.

Δυστυχως η ματαιοδοξια ειναι απο τα μεγαλυτερα χαρακτηριστικα μιας γυναικας που δουλευει σε τετοιους χωρους.

Προσωπικα για να αποφυγω οποιοδηποτε υποτιμητικό βλέμμα και συνηθως οταν ειναι να παω σε Χοντος, ή ακριβα μαγαζια ντυνομαι καλα (δλδ οχι φορμες-αθλητικά, αλλά ουτε τακουνι) και βαφομαι ωραια σε λογικα πλαισια για πρωινες ωρες. Ετσι ποτέ μου δεν εχω συναντησει πωλήτρια με σνομπάρει.

Δημοσ.

Καλα πλακα κανετε τωρα??? παιζουν τέτοια σκηνικα στα γυναικεια καταστηματα??? πωπω τρελος ανταγωνισμος μεταξυ γυναικων τελικα. Ρε με τι μλκιες καθονται και ασχολουνται "ειμαι ομορφοτερη..." "οχι εγω ειμαι...." χαχαχαχα "σε χοντραινει αυτο το ρουχο..." "οχι εσενα χοντραινει..." χαχαχα ελεος

• Like 2
Δημοσ.

Καλά η βία ποτέ δεν είναι η λύση, αλλά ποτέ, μα ποτέ δεν θα ξεχάσω το βλέμμα της όταν της άπλωσα τα λεφτά στον πάγκο, χωρίς να την βρίσω, χωρίς τίποτα. Αυτό συμβαίνει πάρα πολύ συχνά σε καταστήματα καλλυντικών, κυρίως από μάρκες του κώλου για μένα, όπως MAC. Σνομπ του κερατά, μερικές ρατσίστριες και δεν συμμαζεύεται.

Nαι αλλα εκανες παπαριτσα .Μπορουσες να φωναξεις τον προισταμενο αλλα σε καμμια περιπτωση δεν επρεπε να σκασεις λεφτα στα γιδια.Καλα δεν εχετε δει το pretty woman κοριτσια ? Που μπαινει στο μαγαζι με τα ψωνια απο αλλο μαγαζι και της λεει (της υπαλληλου)...ας προσεχες  :-)

• Like 6
Δημοσ.

Nαι αλλα εκανες παπαριτσα .Μπορουσες να φωναξεις τον προισταμενο αλλα σε καμμια περιπτωση δεν επρεπε να σκασεις λεφτα στα γιδια.Καλα δεν εχετε δει το pretty woman κοριτσια ? Που μπαινει στο μαγαζι με τα ψωνια απο αλλο μαγαζι και της λεει (της υπαλληλου)...ας προσεχες :-)

Βασικά να μου. Ήθελα να την κάνω να ντραπεί για την κοτσάνα που είπε, και προφανώς να μάθει να βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό της πριν μιλήσει στο εκάστοτε άτομο.

Shit, δεν έχω δει την ταινία.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι να με έχουν σνομπάρει ποτέ σε "καλά" μαγαζιά και πολύ συχνά πάω λετσαρία (φόρμες, άβαφτη, αχτένιστη). Πείτε μου που να πάω να διασκεδάσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...