Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πλέον ευγένιες κτλ μόνο στην περιοχή μου που γνωριζόμαστε με τους περισσότερους. Σε οποιαδήποτε άλλος μέρος (εκτός εξωτερικού) τους γαμ#$% όλους! Γυναίκες γκαστρωμένες με δύο μωρά στην αγκαλιά, ηλικιωμένους με πι, λεπρούς κοκ να ψοφήσετε όλοι αν δεν έρθετε αιμόφυρτοι δεν παίρνετε σειρά, ούτε θέση σε ΜΜΜ. Έτσι για να μάθετε να ψηφίζετε αυτά που ψηφίζετε. ΨΟΦΟΣ. Επίσης στο μετρό μόνο την τελευταία φορά που είχα κατέβει Αθήνα για καμια βδομάδα βγήκα με ορμή όταν σταματάει ο συρμός και πάνε να ΜΠΟΥΝ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΣ, έριξα δύο άτομα κάτω τη μια γκόμενα με τα μισά κιλά από τα δικά μου κ άλλος στα μέτρα μου μπουρναζοκάγκουρας. Φωνάζαν κτλ, τους έγραψα στα @@ κι έφυγα. ΟΥΓΚ ΡΕ!

αχ, ο Ελληνας, τι ωραια ρατσα :)

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

αυτό μου τη σπάει και μένα πολύ.. όχι μόνο στήνονται σα τα ζώα κοιτάζοντας με αγωνία για άδειο κάθισμα και δεν σε αφήνουν να βγείς.. ακόμα και όταν βγείς σε μεγάλο σταθμό (Ομόνοια, Σύνταγμα κτλ) τριγυρνάνε σα τις κότες ακανόνιστα από δω και κεί χωρίς να έχουν συναίσθηση ότι θα πέσουν πάνω σου.. τριτοκοσμικά ΖΩΑ.. καλά τα λέει ο αλλος πάνω.. 

• Like 1
Δημοσ.

Μου έχει τύχει σε "κυριλέ" μαγαζί με ρούχα. Βέβαια δεν ήμουν λέτσος. Casual ντυμένος. Φόρμα με t-shirt και all starakia. Με κοίταζε ο υπάλληλος λες και κατέβηκα από το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Πολύ αγένεια ο τύπος.

ακριβως επειδη ειναι κυριλε το μαγαζι η συμπεριφορα των υπαλληλων πρεπει να ειναι  αψογη προς ολους. εγω το κανω σχεδον επιτηδες να μπαινω σε κυριλε μαγαζια με πολυ καζουαλ ντυσιμο. ετσι και μου πει κανεις τπτ θα ακουσει καμπανα μεγατονων.

• Like 2
Δημοσ.

ακριβως επειδη ειναι κυριλε το μαγαζι η συμπεριφορα των υπαλληλων πρεπει να ειναι αψογη προς ολους. εγω το κανω σχεδον επιτηδες να μπαινω σε κυριλε μαγαζια με πολυ καζουαλ ντυσιμο. ετσι και μου πει κανεις τπτ θα ακουσει καμπανα μεγατονων.

Ούτε εγώ εχω θέμα να μπω σε τέτοια μαγαζιά casual. Ίσα ίσα το εύχομαι να μου πει κανείς μακακια. Πέφτει τρολλαρισμα αν τους βλέπω να με στραβοκοιτάνε. Στην τελική γραμμένους τους έχουμε

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πλέον ευγένιες κτλ μόνο στην περιοχή μου που γνωριζόμαστε με τους περισσότερους. Σε οποιαδήποτε άλλος μέρος (εκτός εξωτερικού) τους γαμ#$% όλους! Γυναίκες γκαστρωμένες με δύο μωρά στην αγκαλιά, ηλικιωμένους με πι, λεπρούς κοκ να ψοφήσετε όλοι αν δεν έρθετε αιμόφυρτοι δεν παίρνετε σειρά, ούτε θέση σε ΜΜΜ. Έτσι για να μάθετε να ψηφίζετε αυτά που ψηφίζετε. ΨΟΦΟΣ. Επίσης στο μετρό μόνο την τελευταία φορά που είχα κατέβει Αθήνα για καμια βδομάδα βγήκα με ορμή όταν σταματάει ο συρμός και πάνε να ΜΠΟΥΝ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΣ, έριξα δύο άτομα κάτω τη μια γκόμενα με τα μισά κιλά από τα δικά μου κ άλλος στα μέτρα μου μπουρναζοκάγκουρας. Φωνάζαν κτλ, τους έγραψα στα @@ κι έφυγα. ΟΥΓΚ ΡΕ!

Γνήσια ελληνική συμπεριφορά. Εσυ είσαι χειρότερος απο αυτούς που κράζεις.

Δημοσ.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε σά κοινωνία για να πάμε μπροστά είναι να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ τα πάντα να λειτουργούν όπως πρέπει..

Πρέπει να ακολουθήσουμε το δόγμα της μηδενική ανοχής.. πχ παρκάρει ο άλλος παράνομα πάνω στη στάση που περιμένεις το λεωφορείο, στο γκαράζ σου, στο διάδρομο πεζών? - Σκάστου τα λάστιχα! Σπάστου τους καθρέπτες! Γρατζουνισέ του το αμάξι με το κλειδί σου! βάλτου ζάχαρη στο ντεπόζιτο! Θα το ξανακάνει???

Ένα παράδειγμα λέω..

Αφού από τη "δημοτική αστυνομία" μέχρι και το αντίστοιχο υπουργείο δέν κάνει κανένας τη δουλειά του πάρε τη κατάσταση στα χέρια σου.. Εχουμε μάθει να τα λέμε το κράτος και το κράτος.. ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...