zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εγώ είχα δοκιμάσει ένα ρούχο και κοιταζόμουν στον καθρέφτη και μια άλλη πελάτισσα μπήκε μπροστά μου για να κοιταχτεί αυτή. Και είχε τέτοια σκυλόφατσα που κρατήθηκα να μην την σπρώξω να πέσει με τα μούτρα στον καθρέφτη. Πόση ώρα κοιταζόσουν;;
Glikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Πριν λίγο καιρό σε ενα κατάστημα με ρούχα καθώς χάζευα να δω τι θα πάρω δυο γυναίκες παραδίπλα στο γυναικείο τμήμα άρχισαν να φωνάζουν με μια υπάλληλο. Δεν ξέρω πως άρχισε και ποιος έφταιγε αλλα σε μια φάση η μια από αυτές άρχισε να μαλλιοτραβιέται με την υπάλληλο. Μπήκα σε pop corn mode κοιτώντας την "μάχη". Νευρικό γέλιο μέχρι δακρύων. Best.Shopping.Day.Ever. 4
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Πριν λίγο καιρό σε ενα κατάστημα με ρούχα καθώς χάζευα να δω τι θα πάρω δυο γυναίκες παραδίπλα στο γυναικείο τμήμα άρχισαν να φωνάζουν με μια υπάλληλο. Δεν ξέρω πως άρχισε και ποιος έφταιγε αλλα σε μια φάση η μια από αυτές άρχισε να μαλλιοτραβιέται με την υπάλληλο. Μπήκα σε pop corn mode κοιτώντας την "μάχη". Νευρικό γέλιο μέχρι δακρύων. Best.Shopping.Day.Ever. Θα έφευγα νομίζω. Δεν μου αρέσει να βλέπω τσακωμούς, ειδικά για γελοίους λόγους. 2
Glikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εγώ γέλαγα ασταμάτητα. Σαν κριάρια μαλώνανε. Για κάποιο λόγο καθώς τις έβλεπα να μαλλιοτραβιόνται μου προκαλούσε γέλιο. Τις χωρίσανε τελικά μετά από λιγο. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εννοείται οτι πήγε μπροστά. Οταν χρειαστηκε περιμενε οσο επρεπε. Προβλημα του καταστήματος που δεν περνουσε το barcode. Τι ηθελες να περιμενει παλι ολη τη σειρα; Εγώ από αυτό που είπε κατάλαβα οτι δεν σκάναρε το μηχάνημα και μέχρι να λυθεί το θέμα έφυγε και πήρε και άλλα ρούχα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αφήσεις εκεί το καρότσι ή κάτι, εμένα δεν θα μου κάνει εντύπωση αν έρθουν και άλλοι πελάτες μετά στην ουρά και κάποιοι που δεν είδανε τι έγινε διαμαρτυρηθούν. Στην θέση της θα περίμενα πίσω στην σειρά. Πριν λίγο καιρό σε ενα κατάστημα με ρούχα καθώς χάζευα να δω τι θα πάρω δυο γυναίκες παραδίπλα στο γυναικείο τμήμα άρχισαν να φωνάζουν με μια υπάλληλο. Δεν ξέρω πως άρχισε και ποιος έφταιγε αλλα σε μια φάση η μια από αυτές άρχισε να μαλλιοτραβιέται με την υπάλληλο. Μπήκα σε pop corn mode κοιτώντας την "μάχη". Νευρικό γέλιο μέχρι δακρύων. Best.Shopping.Day.Ever. Τα νεύρα των υπαλλήλων με την δουλειά που έχουνε αναλόγως και του μαγαζιού, γίνονται εύκολα τσατάλια πλέον. Εγώ μερικά σ/κ πηγαίνω mcdonald και συμβαίνουν διάφορα περιστατικά που και που με πελάτες να στρέφονται αδίκως κατά των υπαλλήλων.
Glikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Λογικό. Αλλά δεν ξερω πως άρχισε το συγκεκριμένο σκηνικό. Πάντως είχε πλάκα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Λογικό. Αλλά δεν ξερω πως άρχισε το συγκεκριμένο σκηνικό. Πάντως είχε πλάκα. Πιθανότατα για να φτάσουν σε σημείο μαλλιοτραβήγματος 2 κοπέλες, θα έπεσε καμιά σπόντα ή σχόλιο περί εμφάνισης από την μια στην άλλη και η άλλη το άκουσε και ξεκίνησε ο καβγάς.
Laurelien Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εγω θυμαμαι πολλους υπαλληλους που ηταν αγενεις και μια με κοιτουσε απο πανω μεχρι κατω. Ή αλλες φορες απλα κοιτουσα τριγυρω και στεκονταν παραδιπλα λες και τους κουραζα που μπηκα στο μαγαζι.
Iris_89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εγω θυμαμαι πολλους υπαλληλους που ηταν αγενεις και μια με κοιτουσε απο πανω μεχρι κατω. Ή αλλες φορες απλα κοιτουσα τριγυρω και στεκονταν παραδιπλα λες και τους κουραζα που μπηκα στο μαγαζι. Upper class μαγαζιά? Τέτοιες συμπεριφορές έχω πετύχει σε μερικά μαγαζιά επειδή δεν ήμουν στην πένα.
Laurelien Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Upper class μαγαζιά? Τέτοιες συμπεριφορές έχω πετύχει σε μερικά μαγαζιά επειδή δεν ήμουν στην πένα. Οχι κανονικα μαγαζια.
Glikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εγω θυμαμαι πολλους υπαλληλους που ηταν αγενεις και μια με κοιτουσε απο πανω μεχρι κατω. Ή αλλες φορες απλα κοιτουσα τριγυρω και στεκονταν παραδιπλα λες και τους κουραζα που μπηκα στο μαγαζι. Μου έχει τύχει σε "κυριλέ" μαγαζί με ρούχα. Βέβαια δεν ήμουν λέτσος. Casual ντυμένος. Φόρμα με t-shirt και all starakia. Με κοίταζε ο υπάλληλος λες και κατέβηκα από το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Πολύ αγένεια ο τύπος.
Miracle Worker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μπορεί να είναι και τυχαίο, αλλά από την εμπειρία μου στις 'πλούσιες' περιοχές μου φαίνεται παίζουν πιο πολλά ξεκατινιάσματα. Μια φορά, ήμουν στο Κολωνάκι, πιτσιρικάς, και μπαίνω σε ένα μάρκετ να πάρω έναν χυμό. Πάω στο ταμείο, δεύτερος και πίσω μου έρχεται ένας τυπάς με φουλ κολωνακιώτικο στυλ, με γεμάτο καρότσι. Εκείνη την ώρα μου κάνει νόημα ένας φίλος μου να του πάρω ένα νεράκι, το οποίο βρισκόταν σε ένα ανοιχτό ψυγείο, 2 μέτρα μακριά μου. Ε, μόλις το πήρα και γύρισα στη θέση μου, ο τύπος με το καρότσι άρχισε rant, με ψευτοευγενικό λεξιλόγιο...
Silverage Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Είχε τύχει πριν μερικά χρόνια στην μάνα μου να της την πει μια τύπισα για ηλίθιο λόγο. Έχουμε κοντά στο σπίτι έναν κάδο που πετάμε τα σκουπίδια. Η μάνα μου ήθελε να πάει κάπου αλλού και πήρε τα σκουπίδια και τα πέταξε σε έναν άλλο κάδο που είναι 100 μέτρα πιο κάτω γιατί ήταν στο δρόμο της.Βγαίνει τότε μία που έμενε απο απέναντι και της ζήταγε το λόγο γιατί τα πέταξε σε εκείνο τον κάδο... 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Είχε τύχει πριν μερικά χρόνια στην μάνα μου να της την πει μια τύπισα για ηλίθιο λόγο. Έχουμε κοντά στο σπίτι έναν κάδο που πετάμε τα σκουπίδια. Η μάνα μου ήθελε να πάει κάπου αλλού και πήρε τα σκουπίδια και τα πέταξε σε έναν άλλο κάδο που είναι 100 μέτρα πιο κάτω γιατί ήταν στο δρόμο της.Βγαίνει τότε μία που έμενε απο απέναντι και της ζήταγε το λόγο γιατί τα πέταξε σε εκείνο τον κάδο... Πω καλά έχω ξανακούσει από γνωστούς μου για τέτοια περιστατικά κυρίως με γέρους οτι και καλά ο τάδε κάδος είναι της πολυκατοικίας και γιατί τα πετάτε στον άλλον και μπλα μπλα, βρε δεπαναγα, δημόσια περιουσία είναι ο κάδος πληρώνουμε τέλη καθαριότητας και πετάμε τα σκουπίδια μας σε όποιον κάδο μας γουστάρει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις