Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πω καλά έχω ξανακούσει από γνωστούς μου για τέτοια περιστατικά κυρίως με γέρους οτι και καλά ο τάδε κάδος είναι της πολυκατοικίας και γιατί τα πετάτε στον άλλον και μπλα μπλα, βρε δεπαναγα, δημόσια περιουσία είναι ο κάδος πληρώνουμε τέλη καθαριότητας και πετάμε τα σκουπίδια μας σε όποιον κάδο μας γουστάρει.

Το έχω ακούσει πολλές φορές αυτό με τους κάδους! Το πιστεύει πολύς κόσμος!

Είναι τυχαίο που τέτοια περιστατικά περιλαμβάνουν κατά συντριπτική πλειοψηφία γυναίκες;

DNA :)

Δημοσ.

Να διευκρινήσω ότι το barcode ήταν μερικώς κατεστραμμένο και πως κανονικά κάποιος υπάλληλος πρέπει να πάει να φέρει άλλο ή να συνεννοηθούν για τον κωδικό. Επειδή είχαν πολλή δουλειά, προσφέρθηκα να πάω εγώ να φέρω άλλο. Σιγά μην περίμενα πάλι μισή ώρα στην ουρά για το "λάθος" μου που δεν διάλεξα ένα με άθικτο κωδικό.

• Like 3
Δημοσ.

Να διευκρινήσω ότι το barcode ήταν μερικώς κατεστραμμένο και πως κανονικά κάποιος υπάλληλος πρέπει να πάει να φέρει άλλο ή να συνεννοηθούν για τον κωδικό. Επειδή είχαν πολλή δουλειά, προσφέρθηκα να πάω εγώ να φέρω άλλο. Σιγά μην περίμενα πάλι μισή ώρα στην ουρά για το "λάθος" μου που δεν διάλεξα ένα με άθικτο κωδικό.

Σωστή 100% είσαι τότε. Η άλλη ήταν προβληματική.

Δημοσ.

Είχε τύχει πριν μερικά χρόνια στην μάνα μου να της την πει μια τύπισα για ηλίθιο λόγο.

Έχουμε κοντά στο σπίτι έναν κάδο που πετάμε τα σκουπίδια. Η μάνα μου ήθελε να πάει κάπου αλλού και πήρε τα σκουπίδια και τα πέταξε σε έναν άλλο κάδο που είναι 100 μέτρα πιο κάτω γιατί ήταν στο δρόμο της.Βγαίνει τότε μία που έμενε απο απέναντι και της ζήταγε το λόγο γιατί τα πέταξε σε εκείνο τον κάδο...

Διολου ασυνηθιστο περιστατικο.Κλασσικη χωροκτητικη συμπεριφορα ζωου , τυχερη η μητερα σου που δεν της ''επιτεθηκε'' ολη η αγελη, ολη η γειτονια δηλαδη.

Δημοσ.

Κάτι άλλο που θυμήθηκα.

Ένα απόγευμα που είχα βγεί βόλτα με έναν φίλο κατεβήκαμε στην αττική με το μετρό να πάρουμε λεωφορείο.

Ξεκινήσαμε να πάμε στην πιο πάνω στάση που δεν μαζεύει κόσμο για να προλάβουμε να βρούμε θέση. Λίγο πριν φτάσουμε, βλέπουμε το λεωφορείο να έρχεται και ξεκινήσαμε να τρέχουμε να το προλάβουμε ενώ ταυτόχρονα του κάναμε σήμα να σταματήσει στη στάση. Αυτός σταματησε δίπλα μας 10 μέτρα απο τη στάση και άρχισε και φώναζε, "τί νομίζεται οτι είμαι, ταξί"κλπ. Στην αρχή δεν δώσαμε σημασία αλλά αφού το είπε 2-3 φορές νευρίασα και του φώναξα παράτα μας και σταμάτησε.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως τα σκουπιδια ειναι σαν το κατουρημα με τους σκυλους. Ο καδος ορίζει και τη "γειτονια" σου.

• Like 1
Δημοσ.

Αγενειες εχω συναντησει πολλες και παντου.Προσωπικα στο σουπερ μαρκετ οταν παω για αρκετα πραγματα παντα δινω την σειρα μου σε 2-3 ατομα που εχουν 2 πραγματακια.

Το σκηνικο που περιεγραψες στο ΙΚΑ δεν ξερω αν θα ειχα την δυναμη να το διαχειριστω ψυχραιμα..  :mad:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είχα πάει σε ένα κατάστημα με ρούχα και μετά από αρκετή αναμονή στην ουρά του ταμείου, δεν σκάναρε κάτι. Πάω λοιπόν να φέρω ένα άλλο και όταν έπεστρεψα περίμενα να τελειώσει με τον πελάτη που είχε και αμέσως μετά πήγα. Η πελάτισσα λοιπόν που θα ήταν επόμενη νευρίασε τόσο πολύ που με σκυλόβρισε, πέταξε τα ρούχα της πάνω μου και έφυγε. :wacko:

'Αλλη φορα στο ΙΚΑ είχα πάει με το μωρό και μετά από λίγη αναμονή μου έδωσαν προτεραιοτητα. Οση ώρα ήμουν στο γκισέ, άκουγα μια φωνή από πίσω να λέει πράγματα του στιλ "σα δε ντρέπεται να κουβαλάει το μωρό εδώ για να μην περιμένει η ξετσίπωτη". Αυτό επαναλαμβανόταν παραφρασμένο για πέντε λεπτά περίπου.

Τι ωραίες ιστορίες έχετε?

αη σι γουατ γιου ντιντ δεαρ :shock:

Έρχεται η σειρά μου και εκείνη την ώρα μπαίνει φουριοζα μια "να πάρω μια γατοτροφη που διπλοπαρκαρα " και πάει να εξυπηρετήσει αυτήν η πωλήτρια, γιατί την ξέρει προσωπικά.

Όλοι ξέρουμε τι γατάκι ήθελε να ταίσει... :unsure:

Δημοσ.

Αγενειες εχω συναντησει πολλες και παντου.Προσωπικα στο σουπερ μαρκετ οταν παω για αρκετα πραγματα παντα δινω την σειρα μου σε 2-3 ατομα που εχουν 2 πραγματακια.

Το σκηνικο που περιεγραψες στο ΙΚΑ δεν ξερω αν θα ειχα την δυναμη να το διαχειριστω ψυχραιμα..  :mad:

Της απάντησα αυτής στο ΙΚΑ...ότι αν θέλει να μου πει κάτι ας το πει μπροστά μου. Μετά άρχισα κι εγω κάτι μπηχτές και με υποστήριξαν κι άλλοι. Πλάκα είχε γιατί της τα έχωσα με το γάντι κι έφυγα. Μίλαγα υπερβολικά ήρεμα και νευρίαζε περισσότερο η κυράτσα.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω τις προαλλες πηγαινοντας στη δουλεια περιμενα στο φαναρι κ καβαλαει μια το πεζοδρομιο κ μου κανει νοημα να κανω πισω να το φορτωσει ολο πανω. Εκανα πως δεν καταλαβαινα στην αρχη γιατι μου τη σπανε που παρκαρουν στα πεζοδρομια κ ο πεζος δεν εχει που να περπατησει.

Επεμενε αυτη κ γυρναω κ της κανω με το δαχτυλο οχι λεγοντας παραλληλα εδω ειναι πεζοδρομιο. Στραβωμουτσουνιασε και τα πηρα της φωναζω "μην κανεις ετσι τη φατσα σου!"

Και μετα της φωναξα αλλη μια φορα οταν ειπε "το πεζοδτομιο ειναι του καταστηματος"

ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ???? ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ???!!!!"

Επειτα αναψε πρασινο κ εφυγα μονολογωντας οτι δεν εχουμε που να περπατηδουμε κ τα σχετικα.

Τελικα ομως αποφασισα να μην ξανασχοληθω με τους μαλακες που παρκαρουν οπου βρουν γιατι αν αυτη εκεινη τη στιγμη, προσπαθώντας να με παρακαμψει κ να καταφερει να ανεβει στο πεζοδρομιο, ξαναεμπαινε στο ταχείας κυκλοφοριας ρεύμα προκαλούσε ατυχημα, θα ηταν πολυ ασχημο.

Λιγο απιθανο μεν αλλα επειδη πολλες μαλακιες συμβαινουν εκει που δεν το περιμενεις, αποφασισα να μην προσπαθησω ξανα να αποδώσω δικαιοσύνη. Ας τους γραφουν αυτοι που ειναι η δουλεια τους να το κανουν

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...