Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι τυχαίο που τέτοια περιστατικά περιλαμβάνουν κατά συντριπτική πλειοψηφία γυναίκες;

Οχι γιατι οι άντρες βαριουνται να ασχοληθουν με μαλακιες. Οχι ολοι βεβαια.

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είχα πάει σε ένα κατάστημα με ρούχα και μετά από αρκετή αναμονή στην ουρά του ταμείου, δεν σκάναρε κάτι. Πάω λοιπόν να φέρω ένα άλλο και όταν έπεστρεψα περίμενα να τελειώσει με τον πελάτη που είχε και αμέσως μετά πήγα. Η πελάτισσα λοιπόν που θα ήταν επόμενη νευρίασε τόσο πολύ που με σκυλόβρισε, πέταξε τα ρούχα της πάνω μου και έφυγε. :wacko:

'Αλλη φορα στο ΙΚΑ είχα πάει με το μωρό και μετά από λίγη αναμονή μου έδωσαν προτεραιοτητα. Οση ώρα ήμουν στο γκισέ, άκουγα μια φωνή από πίσω να λέει πράγματα του στιλ "σα δε ντρέπεται να κουβαλάει το μωρό εδώ για να μην περιμένει η ξετσίπωτη". Αυτό επαναλαμβανόταν παραφρασμένο για πέντε λεπτά περίπου.

Τι ωραίες ιστορίες έχετε?

Δεν έχω ιστοριες αμα τσακωθω θα ειναι για κάτι σοβαρο. Πέταξε τα ρουχα και έφυγε στα @@ σου βλαμμενη ηταν. Αντι να κατσει να συζητησει τι την πειραξε και να το λυσετε ευγενικα έκανε σπασμωδικες κινησεις. Τι κακομαθημενες κυκλοφορουν ρε πστ. Ε ρε βουρδουλας και στρατιωτικος περιπατος που χρειάζεται μετα μας λεει η ανωνυμη ταλιμπανεζους.

Για το ΙΚΑ θα γυριζα πισω και θα ελεγα για μενα μιλας? γιατι δεν το λες μπροστα μου και με κουτσομπολευεις? το μωρο σε πειραξε?

• Like 2
Δημοσ.

Stavi the great return? :)

Ας ελπισουμε πως οχι. Απλα ειπα αυτο το σκ να μην κανω τιποτα αλλο περα απτο να ξαπλωνω κ να χαζευω στο διαδικτυο

Δημοσ.

Ας ελπισουμε πως οχι. Απλα ειπα αυτο το σκ να μην κανω τιποτα αλλο περα απτο να ξαπλωνω κ να χαζευω στο διαδικτυο

Γιατί;!

Δημοσ.

Οχι γιατι οι άντρες βαριουνται να ασχοληθουν με μαλακιες. Οχι ολοι βεβαια.

εμεις οι αντρες και αν ασχολουμαστε με μαλακιες....

αλλα δεν ειναι παραξενο :devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά έχω αλλεργία στην ...Κουτοπονηριά! Και επειδή σαν λαός την έχουμε στο DNA μας, καταλαβαίνετε πόσο υποφέρω καθημερινά!  :mad:

• Like 1
Δημοσ.

Ελα ρε που δεν τσακωνεστε οι αντρες. Μεχρι κ ξυλο πεφτει. . .

Υ.Γ γιατι ζιο θελω να πιστευω οτι θα εχω καλυτερα πραγματα να κανω απτο να ξεκατινιαζομαι εδω μεσα

• Like 3
Δημοσ.

Ελα ρε που δεν τσακωνεστε οι αντρες. Μεχρι κ ξυλο πεφτει. . .

Υ.Γ γιατι ζιο θελω να πιστευω οτι θα εχω καλυτερα πραγματα να κανω απτο να ξεκατινιαζομαι εδω μεσα

Οι άντρες που κάνεις παρέα μπορει. Οι υπολοιποι οχι. Μη τσουβαλιάζουμε.

Δημοσ.

Οι άντρες που κάνεις παρέα μπορει. Οι υπολοιποι οχι. Μη τσουβαλιάζουμε.

Ποιοι αντρες που κανω παρεα ρε συ?? Συνεχως τα περιστατικα που ακουμε στις ειδησεις για σοβαρους ξυλοδαρμους απο αντρες δε συμβαινουν?

Σπανιως θα γινει κατι τετοιο απο γυναικες. Οι γυναικες μεχρι το ξεκατινιασμα πανε, οι αντρες το χοντραινουν

Δημοσ.

Ποιοι αντρες που κανω παρεα ρε συ?? Συνεχως τα περιστατικα που ακουμε στις ειδησεις για σοβαρους ξυλοδαρμους απο αντρες δε συμβαινουν?

Σπανιως θα γινει κατι τετοιο απο γυναικες. Οι γυναικες μεχρι το ξεκατινιασμα πανε, οι αντρες το χοντραινουν

Α εντάξει αφου το ακουσες στις ειδησεις :-D  ε οι γυναικες δεν χρειαζεται να τσακωθουν με μπουνιες βάζουν τους άντρες να το κάνουν αυτο :-D  μηπως να ψάξουμε να βρουμε ποσα περιστατικα απο πισω κρυβουν γυναικες?

Δημοσ.

Εβλεπα και κατι δοκυμαντερ

Γυρω στο 20% των φυλακισμενων ειναι γυναικες. . . Το υπολοιπο 80% ειναι αντρες. . .

Let's face it. . . You have a twisted mind

• Super Moderators
Δημοσ.

Εβλεπα και κατι δοκυμαντερ

Γυρω στο 20% των φυλακισμενων ειναι γυναικες. . . Το υπολοιπο 80% ειναι αντρες. . .

Let's face it. . . You have a twisted mind

Ε ναι αφού ξεφεύγετε ευκολότερα με τα γνωστά ...ναζάκια! :P 

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...