Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ναι αφού ξεφεύγετε ευκολότερα με τα γνωστά ...ναζάκια! :P

Ε ναι αφού ξεφεύγετε ευκολότερα με τα γνωστά ...ναζάκια! :P

Παντως για οποιον έχει διαβασει κια λιγο Ιστορια ξέρει οτι οι μεγαλυτεροι πολεμοι στην Ιστορια έχουν προέλθει απο τις Γυναικες. Τις Κλεοπατρες και Καισαρας τι για την Ωραια Ελενη κτλπ κτλπ...

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τα περισσότερα ξεκατινιάσματα τα κάνουν γέροι και γριές.

Εμένα πάντως σαν οδηγό με έχουν βρίσει χυδαία(ενώ είχαν άδικο κιόλας) άντρες μέσης ηλικίας κυρίως.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως για οποιον έχει διαβασει κια λιγο Ιστορια ξέρει οτι οι μεγαλυτεροι πολεμοι στην Ιστορια έχουν προέλθει απο τις Γυναικες. Τις Κλεοπατρες και Καισαρας τι για την Ωραια Ελενη κτλπ κτλπ...

Πέστα γιατί κυκλοφορεί εδω μέσα κόσμος που δεν έχει ιδέα από ιστορία και πιστεύει το αντίθετο. Και όχι μόνο αυτό αλλά τα διαδίδουν και παραέξω:

- Β Παγκόσμιος: Αδολφίνα Χίτλερ

- Μογγολικές εισβολές στην Ευρώπη: μια σειρά από γυναίκες με πρώτη τη Τζεγκίνα Χαν

- Πόλεμοι των 3 βασιλείων στην Κίνα: κάτι κινέζες, μπερδεύω τα ονόματά τους

- Πρώτος παγκόσμιος: ήταν να μη δολοφονηθεί η Φερδιναντίνα από τις 6 γυναίκες συνωμότριες

- Κατακτήσεις της Αμερικής: από μια σειρά ευρωπαίες εξερευνήτριες, για λογαριασμό ευρωπαίων βασιλισσών

Εννοείται μέσα στη λίστα όσων έχουν διαβάσει ιστορία όπως είπες είναι και ο Τροϊκός Πόλεμος που δεν ξέρουμε αν έγινε ποτέ τίποτα τέτοιο για λογαριασμό της Ωραίας Ελένης, η οποία δεν είναι ιστορικό πρόσωπο. Με άλλα λόγια, δεν υπήρχε.

Εκτός από αυτές τις λεπτομέρειες σε όλα τα υπόλοιπα έχεις δίκιο.

• Like 15
Δημοσ.

Ελα ρε που δεν τσακωνεστε οι αντρες. Μεχρι κ ξυλο πεφτει. . .

Έχω μια τέτοια περίπτωση που ήμουν πολύ κοντά να έρθω σε καβγά.

Οικογενειακοί φίλοι σε μια κοντινή κωμόπολη, έχουν ένα κατάστημα στον δρόμο που είναι το ΚΤΕΛ.

Μια μέρα περπατούσε στον δρόμο μια γριά η οποία μετα βίας στέκονταν όρθια. Προσπαθούσε να πάει όσο πιο γρήγορα γίνονταν, προκειμένου να προλάβει το λεωφορείο που θα έφευγε σε μερικά λεπτά. Γλιστράει και πέφτει στη μέση του δρόμου. 

Εμείς δεν έχουμε καταλάβει τι έγινε, γιατί δεν έχουμε άμεση πρόσβαση στον δρόμο, μέχρι που ακούμε φωνές από τους γείτονες.

Βγαίνουμε αμέσως έξω και βλέπουμε έναν νεαρό να βοηθάει την γιαγιά να σηκωθεί. Με το που επανήλθε αυτή στα πόδια της, φεύγει και έρχεται σε εμάς να μας μαλώσει με ύφος πως δεν την βοηθήσαμε και ότι είμαστε αχάριστοι. Του λέω πως εφόσον προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει την γριά, το δικό του χρέος δεν τελειώνει στο 'απλά την σήκωσα από τον δρόμο και φεύγω'.

Ο τύπος μάλλον βιάζονταν, γιατί θα τον χώριζε η γκόμενα αν αργούσε μερικά λεπτά παραπάνω...

Δημοσ.

Έχω μια τέτοια περίπτωση που ήμουν πολύ κοντά να έρθω σε καβγά.

Οικογενειακοί φίλοι σε μια κοντινή κωμόπολη, έχουν ένα κατάστημα στον δρόμο που είναι το ΚΤΕΛ.

Μια μέρα περπατούσε στον δρόμο μια γριά η οποία μετα βίας στέκονταν όρθια. Προσπαθούσε να πάει όσο πιο γρήγορα γίνονταν, προκειμένου να προλάβει το λεωφορείο που θα έφευγε σε μερικά λεπτά. Γλιστράει και πέφτει στη μέση του δρόμου.

Εμείς δεν έχουμε καταλάβει τι έγινε, γιατί δεν έχουμε άμεση πρόσβαση στον δρόμο, μέχρι που ακούμε φωνές από τους γείτονες.

Βγαίνουμε αμέσως έξω και βλέπουμε έναν νεαρό να βοηθάει την γιαγιά να σηκωθεί. Με το που επανήλθε αυτή στα πόδια της, φεύγει και έρχεται σε εμάς να μας μαλώσει με ύφος πως δεν την βοηθήσαμε και ότι είμαστε αχάριστοι. Του λέω πως εφόσον προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει την γριά, το δικό του χρέος δεν τελειώνει στο 'απλά την σήκωσα από τον δρόμο και φεύγω'.

Ο τύπος μάλλον βιάζονταν, γιατί θα τον χώριζε η γκόμενα αν αργούσε μερικά λεπτά παραπάνω...

Αχαριστοι που δε βοηθησατε την ξενη γιαγια

Τα περισσότερα ξεκατινιάσματα τα κάνουν γέροι και γριές.

Εμένα πάντως σαν οδηγό με έχουν βρίσει χυδαία(ενώ είχαν άδικο κιόλας) άντρες μέσης ηλικίας κυρίως.

Ναι ρε τα χουν χαμενα.

Μια φορα ανοιγω την πορτα του αυτοκινητου να βγω και στα 5 μετρα πισω αρχισε να διαμαρτυρεται ενας γερος. Στην αρχη λεω τι επαθε μωρε αυτος μετα καταλαβα οτι θεωρουσε οτι το ανοιγμα της πορτας θα μπορουσε να τον χτυπησει. Ασχετα που ηταν πεντε μετρα πισω

Δημοσ.

Αχαριστοι που δε βοηθησατε την ξενη γιαγια

Πως να την βοηθήσουμε όταν η καημένη δεν μπορούσε να φωνάξει? Θα μαντεύαμε ότι έπεσε στον δρόμο?

Έγινε αθόρυβα το περιστατικό. Μόνο όταν φώναξαν οι γείτονες καταλάβαμε τι έγινε.

Δημοσ.

Ελα ρε που δεν τσακωνεστε οι αντρες. Μεχρι κ ξυλο πεφτει. . .

Υ.Γ γιατι ζιο θελω να πιστευω οτι θα εχω καλυτερα πραγματα να κανω απτο να ξεκατινιαζομαι εδω μεσα

άλλο το ξεκατίνιασμα κ άλλο να δώσω μια κουτουλιά κ να φύγω , αλλα για μαλακίες λόγους ποτέ , καλό είναι να σκεφτόμαστε πως ότι κάνουμε έχει και αντίκτυπο . Αυτή που θα ξεμαλλιάσεις μπορεί αύριο να είναι αφεντικό σου στην καινούρια δουλειά , αυτός που θα χτυπήσω μπορεί να είναι πατέρας της γκόμενας που θα γνωρίσω ή ακόμα και να βγάλει όπλο κ να μου ρίξει (ακραίο αλλα μπορεί να συμβεί) οπότε γενικότερα καλό είναι να κρατάμε ένα πολιτισμένο επίπεδο και να μην φτάνουμε σε ακραίες λύσεις. Αν κάποιος μου κάνει κάτι χοντρό ίσως δεν κρατηθώ κ τον χτυπήσω , αλλα μετά θα το μετανιώσω , θα νιώθω οτι μόλυνα το τσι μου

Η καλύτερη λύση είναι να επικοινωνείς με τον ανώτερο εαυτό σου και να του λες να είναι χαλαρός σαν τους Κινέζους μοναχούς στο κουν χουαν που ακόμα και αν τους πυροβολήσεις θα συνεχίσουν να σε κοιτάζουν με το ίδιο βλέμμα , αυτό της γαλήνης. (sorry αν τους μπέρδεψα αλλα νομίζω αυτοί είναι που και καλά δεν σκοτώνουν , είναι κατα της βίας και δεν τρώνε χοιρινά) 

• Like 1
Δημοσ.

Πως να την βοηθήσουμε όταν η καημένη δεν μπορούσε να φωνάξει? Θα μαντεύαμε ότι έπεσε στον δρόμο?

Έγινε αθόρυβα το περιστατικό. Μόνο όταν φώναξαν οι γείτονες καταλάβαμε τι έγινε.

Οχι δεν καταλαβες.

Ειρωνικα το ειπα

Το αχαριστοι δεν κολλαει

Αφου δεν την ειδατε ρε καταλαβα

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο θέμα :P Καλά το κλασσικο με τον καδο πολλές φορές το έχω πετύχει, μια συγκεκριμενη γριά όταν τύχαινε και πετουσα σκουπίδια στον καδο της τα πέταγε στην πόρτα μας μέχρι που είχε μια μυρωδάτη έκπληξη την τελευταία φορά και απο τότε το έκοψε.

Η ίδια παλι γραία έχοντας αφήσει το αυτοκίνητο απο έξω απο το σπίτι της (οχι πάνω στο πεζοδρόμιο κανονικά στο δρόμο) πετάγεται έξω με στυλ νιντζα και κανει εδώ είναι το παρκινγκ της νταλικας του γιού μου,δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία ο πατέρας μου και ξεκινάει η γριά να κοπαναει το αμάξι και καλά για να ακούσουμε.

Ε δεν ήθελε πολύ έμεινε εκεί το αμαξί μέχρι να εκραγεί η κ@λογρια

• Like 2
Δημοσ.

Το χειρότερο είναι που πιάνουν θέσεις στο δρόμο για παρκάρισμα με ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. 

Από γέρους και οικογένειες μέχρι και μαγαζιά. 

Και το οποίο είναι παράνομο (κάτι σαν παρεμπόδιση στο οδόστρωμα) αλλά μπορεί να κόψει πρόστιμο μόνο η τροχαία ή η δημοτική αστυνομία.... και άντε φέρε τους όταν πρέπει και άντε να μην το μαζέψει αυτός που το άφησε για να δείξεις ότι όντως είχε γίνει. 

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικά εγώ δει απο ντιβανοκασελες ως βαρέλι που βάζουν ελιές οοοοοτι μα οτιιι άχρηστο έχει ο καθένας το κανει παρκομετρo :P

Δημοσ.

Τώρα που γράψατε περί πάρκινγκ..

Επαρχιώτης φοιτητής, με διαμέρισμα στα Εξάρχεια και κάτοχος αυτοκινητου,συνδυασμός τζακ-ποτ..

Μέχρι να μάθω τις καβάντζες της περιοχής,απλά έκανα απελπισμένους κύκλους στα τετράγωνα.

Μια φορά,βλέπω από μακριά μια θέση πάρκινγκ,αλλά καθώς πλησίαζα είδα και ένα καφάσι και έναν 50άρη plus μπάρμπα καθισμένο σε μια καρέκλα.

Του κάνω νόημα και μου κάνει κι αυτός ότι περιμένει να φορτώσουν....

Την επόμενη,ξανά το ίδιο σκηνικό,οποτε λέω με τη νεανική μου αφέλεια από μέσα μου:"Μάλλον δε θα πρόλαβαν να φορτώσουν χθες". :rolleyes: :-D

Ώσπου κάποια από τις επόμενες μέρες που περνάω από το ίδιο σημείο πεζός,καταλαβαίνω ότι αυτό το αργόσχολο παράσιτο

φυλούσε όποια θέση πάρκινγκ άδειαζε,για γνωστούς του γείτονες οι οποίοι του έδιναν και κανενα ψιλό για τον κόπο του..

Την επόμενη φορά που με είδε,είχα ήδη πατήσει το καφάσι του και πρόλαβε τελευταία στιγμή να φύγει από το οδοστρωμα μαζί με την καρέκλα του.

Κατέβηκα σαν άλλος Mad Max και του είπα,ότι αν δω έστω και μια δαχτυλιά στο αμάξι μου τις επόμενες μέρες για δήθεν αντίποινα,

θα σε βάλω να κάτσεις ανάποδα στην καρέκλα σου.Μου είπε ότι θα φωνάζε τους γιούς του και μπλα,μπλα,μπλα,

αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Ο μπάρμπας συνέχισε το έργο του,απλά όποτε πλησίαζα να παρκάρω εγώ,την έκανε με ελαφρά..

• Like 5
Δημοσ.

καλά κάτι τέτοιο ^ κάνουν άλλα παράσιτα στις τράπεζες ... πάνε παίρνουν 20-30 νούμερα πρωί πρωί μέρες που γίνεται χαμός κ τα πουλάνε......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...