Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

καλά κάτι τέτοιο ^ κάνουν άλλα παράσιτα στις τράπεζες ... πάνε παίρνουν 20-30 νούμερα πρωί πρωί μέρες που γίνεται χαμός κ τα πουλάνε......

Σοβαρά μιλάς;!

Δημοσ.

<p>καλά κάτι τέτοιο ^ κάνουν άλλα παράσιτα στις τράπεζες ... πάνε παίρνουν 20-30 νούμερα πρωί πρωί μέρες που γίνεται χαμός κ τα πουλάνε......</p>

ΑΜΑΝ τα καθαρματα και ετσι; εχουν παιξει ιδιο σκηνικο.

Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμενα παντως επεσε στην αντίληψη μου ενα πρoσφατο thread

http://www.insomnia.gr/topic/602307-ντρέπομαι-τους-μεγάλους-άντρες/

Ρε μλκς πού πήγε το thread? πάλι άργησα γαμώτο

Δεν είναι πάντα ισορροπημένα και νορμάλ αυτά τα άτομα! Τι παιχνίδι παίζατε αλήθεια;;

Ενα στρατηγικής με κάτι κάρτες, στα αγγλικά, το χε φέρει κάποιος απέξω. Δεν θυμάμαι όνομα

Δημοσ.

Δοξα τω θεω διαγραφηκε η μλκ

Γιατι αλλα διαγραφονται και αλλα κλειδωνονται;

Ποιο ειναι το νοημα του κλειδωματος και δεν διαγραφονται απλα ολα;

• Like 1
Δημοσ.

Δοξα τω θεω διαγραφηκε η μλκ

Γιατι αλλα διαγραφονται και αλλα κλειδωνονται;

Ποιο ειναι το νοημα του κλειδωματος και δεν διαγραφονται απλα ολα;

Ουτε εγω θα κρατουσα στο φορουμ μου θρεντ μεσα στο οποιο υπηρχε ποστ που έμμεσα έκανε ενα αθλιο αστειο περι παιδεραστιας το γεγονος οτι δεν το πηρε χαμπάρι η συγκεκριμενη να ζητησει συγγνώμη ή να το διορθωσει δεν σημαινει πως δεν προβληματισε κάποιους άλλους.

Αυτα ειναι σοβαρά να ξέρεις. Δεν τα λες ουτε για πλάκα ουτε αμα σε πειράξει κάτι στον αλλον. Ειναι σαν ενα χτυπημα κατω απο τη μέση. Μπορει και εγω να της την μπηκα στην αρχη δεν αντιλέγω αλλα δεν συμπεριφέρεσαι έτσι.

Δημοσ.

Είχα πάει σε ένα κατάστημα με ρούχα και μετά από αρκετή αναμονή στην ουρά του ταμείου, δεν σκάναρε κάτι. Πάω λοιπόν να φέρω ένα άλλο και όταν έπεστρεψα περίμενα να τελειώσει με τον πελάτη που είχε και αμέσως μετά πήγα. Η πελάτισσα λοιπόν που θα ήταν επόμενη νευρίασε τόσο πολύ που με σκυλόβρισε, πέταξε τα ρούχα της πάνω μου και έφυγε. :wacko:

'Αλλη φορα στο ΙΚΑ είχα πάει με το μωρό και μετά από λίγη αναμονή μου έδωσαν προτεραιοτητα. Οση ώρα ήμουν στο γκισέ, άκουγα μια φωνή από πίσω να λέει πράγματα του στιλ "σα δε ντρέπεται να κουβαλάει το μωρό εδώ για να μην περιμένει η ξετσίπωτη". Αυτό επαναλαμβανόταν παραφρασμένο για πέντε λεπτά περίπου.

Τι ωραίες ιστορίες έχετε?

Τι να σχολιάσεις για τη γενιά του πολυτεχνείου;

Ολη τη μέρα σκέφτεται πως θα ζήσει εις βάρος των υπολοίπων και των επόμενων γενιών.

Ολη η ενέργειά τους πάει εκεί στο 100%.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που εγώ έχω μάθει από συγγενή αστυνομικό,είναι πως είναι πλέον αναρίθμητα τα παραδείγματα υποκειμένων (μόνο έτσι μπορώ να τα χαρακτηρίσω) που προκαλούν τον άλλο σε σημείο βιαιοπραγίας για αποκομιδή χρηματικού οφέλους...Βάζουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο (δεν ξέρεις ποιον συναντάς,και τί σκ..α κουβαλάει) για το χ υποθετικό ποσό που θα κερδίσουν σε δίκη,λέμε τώρα...Άκου ρε μπίζνα...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που εγώ έχω μάθει από συγγενή αστυνομικό,είναι πως είναι πλέον αναρίθμητα τα παραδείγματα υποκειμένων (μόνο έτσι μπορώ να τα χαρακτηρίσω) που προκαλούν τον άλλο σε σημείο βιαιοπραγίας για αποκομιδή χρηματικού οφέλους...Βάζουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο (δεν ξέρεις ποιον συναντάς,και τί σκ..α κουβαλάει) για το χ υποθετικό ποσό που θα κερδίσουν σε δίκη,λέμε τώρα...Άκου ρε μπίζνα...

Αν ξέρεις ομως καλά Ποινικο Κώδικα δεν κινδυνεύεις :-D σφαλιάρες θα πέσουν μονο αν σου επιτεθει ο άλλος μέχρι τοτε τον γαζώνεις με τα λογια. Η γλώσσα κοκκαλα δεν έχει και κοκκαλα τσακιζει.  :devil:

Δημοσ.

Άρα το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να μάθει να μη βιαιοπραγεί με μαλακίες και ταυτόχρονα ο κατεργάρης μένει με το πουλί στο χέρι; Win-win.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω,σε άλλη περίπτωση,βρεθεί αυτόπτης μάρτυρας του παρακάτω...

Κορυδαλλός,καγκουρας με σουπερ κωλοφτιαγμένο-δεν-θυμάμαι-μάρκα σε στυλ Enterprise,με γυναίκα μέσα (σπάνιο;))))),την μπαίνει σε κάποιον,που μέσα από το παράθυρο φαίνεται μεγάλης ηλικίας,για ασήμαντη αφορμή (ξέρετε τώρα,δεν σε αφήνω να περάσεις,κλπ) όλο φούσκωμα και μούσκουλα,Hercules!

Κατεβαίνει ο μικροκαμωμένος.εξήντα-plus(ιδανικός για να παίξει το Χάρο σε ταινία θρίλερ),κάτω από το φορτηγάκι που οδηγούσε,και βγάζει από την καρότσα,αν έχετε το θεό σας (μάλλον ήταν από εργασία),μικρό τσεκούρι...ΡΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ;;;;;

O μουσκουλάτος,φυσικά,Speedy Gonzales...Έμεινα μ.....ς...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...