Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ κουλούρι διαβάζεις και σε χαλάει.

η πήγαινα τράπεζα κάθε μέρα 2 φορές για τη δουλειά μου για 6 μήνες και το είδα με τα μάτια μου

πάντως αν μιλάς με τέτοιο στυλάκι κ real life μη σου κάνει εντύπωση που μαλώνεις οπου πας , ίσως φταίει κ η δική σου συμπεριφορά και δεν είναι όλοι οι άλλοι περίεργοι ;)

• Like 7
Δημοσ.

η πήγαινα τράπεζα κάθε μέρα 2 φορές για τη δουλειά μου για 6 μήνες και το είδα με τα μάτια μου

πάντως αν μιλάς με τέτοιο στυλάκι κ real life μη σου κάνει εντύπωση που μαλώνεις οπου πας , ίσως φταίει κ η δική σου συμπεριφορά και δεν είναι όλοι οι άλλοι περίεργοι ;)

Πλακα πλακα σε αγνωστους δεν μιλαμε οπως μας καπνισει εγω ειμαι πάντα με τον πληθυντικο και το κυριε.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ξέρεις ομως καλά Ποινικο Κώδικα δεν κινδυνεύεις :-D σφαλιάρες θα πέσουν μονο αν σου επιτεθει ο άλλος μέχρι τοτε τον γαζώνεις με τα λογια. Η γλώσσα κοκκαλα δεν έχει και κοκκαλα τσακιζει.  :devil:

Και η αυτοάμυνα πλέον,σε μπλέκει σε κάποιες περιπτώσεις αν ο άλλος το έχει βάλει σκοπό...Και είναι να μην μπλέξεις,γιατί έχει ο διάολος πολλά ποδάρια...

Δημοσ.

Και η αυτοάμυνα πλέον,σε μπλέκει σε κάποιες περιπτώσεις αν ο άλλος το έχει βάλει σκοπό...Και είναι να μην μπλέξεις,γιατί έχει ο διάολος πολλά ποδάρια...

Ναι ολο μου λενε οτι έχω πολλα ποδάρια. Αυτοάμυνα οχι να τον σκοτώσεις αλλα να τον αφοπλισεις. Παντως δεν έχει τυχει να την χρησιμοποιήσω για να ειμαι ειλικρινης ειμαι και λιγο πονηρος αμα βλεπω τον άλλο και ειναι μαλακας μπορει να πάω κάπως και με τα νερά του. Ισα για να αποφυγω μια ανώφελη συγκρουση. Κάποιος φιλος παλιοτερα μου ελεγε οτι τους κομπλεξικους πρεπει να τους έχεις απο κοντα... δεν ειχε αδικο ειναι οι πιο επικινδυνοι γιατι ειναι απρόβλεπτοι.

Δημοσ.

Πλακα πλακα σε αγνωστους δεν μιλαμε οπως μας καπνισει εγω ειμαι πάντα με τον πληθυντικο και το κυριε.

ε καλά στο internet δεν έχει θέμα ούτε με πείραξε, απλά της το λέω για έξω σε περίπτωση που έχει τέτοιο στυλάκι(μπορεί κ να μην έχει δεν την ξέρω ) το απότομο ίσως παίζει ρόλο. καθαρά για να τη βοηθήσω της το γράφω επειδή ξέρω κ άλλη που έχει τέτοιο στυλ real life και δεν το καταλαβαίνει , το θεωρεί απολύτως normal αλλα αναρωτιέται που λαμβάνει περίεργες συμπεριφορές.  

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ολο μου λενε οτι έχω πολλα ποδάρια. Αυτοάμυνα οχι να τον σκοτώσεις αλλα να τον αφοπλισεις. Παντως δεν έχει τυχει να την χρησιμοποιήσω για να ειμαι ειλικρινης ειμαι και λιγο πονηρος αμα βλεπω τον άλλο και ειναι μαλακας μπορει να πάω κάπως και με τα νερά του. Ισα για να αποφυγω μια ανώφελη συγκρουση. Κάποιος φιλος παλιοτερα μου ελεγε οτι τους κομπλεξικους πρεπει να τους έχεις απο κοντα... δεν ειχε αδικο ειναι οι πιο επικινδυνοι γιατι ειναι απρόβλεπτοι.

Ήμουν νευρικός σαν άτομο,οπότε ο καλός θεούλης με έχει προστατεύσει απο το να πάω να εκπαδευτώ στο οτιδήποτε,γιατί θα κατέληγα στη φυλακή (όχι πως δεν κυκλοφορούν τέτοιοι σε σχολές πολεμικών τεχνών,ευτυχώς απειροελάχιστοι...)..Τωρα πια,τσιμουδιά ή τρολάρισμα με τα νερά τους και δρόμο...Έχουμε και παιδάκια...

Δημοσ.

Μόνοι τους τσακώνονται, εγώ όπως είπα κάθομαι με ύφος νιρβάνα και αν απαντήσω θα ειναι πολύ ήρεμα. Για αυτό σκάνε από τα νεύρα.

Ναι, το διαπιστώσαμε.

Δημοσ.

Μόνοι τους τσακώνονται, εγώ όπως είπα κάθομαι με ύφος νιρβάνα και αν απαντήσω θα ειναι πολύ ήρεμα. Για αυτό σκάνε από τα νεύρα.

Ναι, το διαπιστώσαμε.

Εκτος αμα μας λενε μλκιες :devil:

Δημοσ.

Όταν το scanner δεν μπορεί να διαβάσει το bar code τότε πληκτρολογούν τον κωδικό και είναι το ίδιο.

Κάτι δεν στέκει εδώ.

Αγαπούλα μ, δεν χρειάζεται πτυχίο να είσαι πωλήτρια. Όμορφη ας είσαι, και ας μην έχεις τελειώσει ούτε δημοτικό.

Δημοσ.

έτσι πρέπει κ ας τους να ξεφτιλίζονται  :-D

Δημοσ.

Γελάστηκα και είπα να πάω μια φορά να αγοράσω ένα μπουφάν από τα bitsiani στο Κόσμος.λόγω υποχρέωσης πήγα με φόρμα, ζακέτα, αθλητικά και παλαιστινιακό.η αντιμετώπιση των πωλητών ήταν γεμάτη ειρωνεία του τύπου ότι πουλάμε ρούχα σε διαφορετικό βαλάντιο.Αφού τους ευχήθηκα να κάνουν έρωτα με άτομα του ίδιου φύλου και ότι τα ρούχα τους είναι για τέτοιο σινάφι, φώναξαν τον υπεύθυνο και με έδιωξαν λέγοντας με το ίδιο όσον αφορά το που προορίζονται τα ρούχα τους.

• Like 1
Δημοσ.

Γελάστηκα και είπα να πάω μια φορά να αγοράσω ένα μπουφάν από τα bitsiani στο Κόσμος.λόγω υποχρέωσης πήγα με φόρμα, ζακέτα, αθλητικά και παλαιστινιακό.η αντιμετώπιση των πωλητών ήταν γεμάτη ειρωνεία του τύπου ότι πουλάμε ρούχα σε διαφορετικό βαλάντιο.Αφού τους ευχήθηκα να κάνουν έρωτα με άτομα του ίδιου φύλου και ότι τα ρούχα τους είναι για τέτοιο σινάφι, φώναξαν τον υπεύθυνο και με έδιωξαν λέγοντας με το ίδιο όσον αφορά το που προορίζονται τα ρούχα τους.

Πολλές φορές μετράει η εικόνα, συμβαίνει σχεδόν παντού.

Δημοσ.

Γελάστηκα και είπα να πάω μια φορά να αγοράσω ένα μπουφάν από τα bitsiani στο Κόσμος.λόγω υποχρέωσης πήγα με φόρμα, ζακέτα, αθλητικά και παλαιστινιακό.η αντιμετώπιση των πωλητών ήταν γεμάτη ειρωνεία του τύπου ότι πουλάμε ρούχα σε διαφορετικό βαλάντιο.Αφού τους ευχήθηκα να κάνουν έρωτα με άτομα του ίδιου φύλου και ότι τα ρούχα τους είναι για τέτοιο σινάφι, φώναξαν τον υπεύθυνο και με έδιωξαν λέγοντας με το ίδιο όσον αφορά το που προορίζονται τα ρούχα τους...

Ξέρεις ρε αδερφέ,τί μου αρέσει σε αυτά;;;Που ενώ μισθολογικά,ακόμη και σε ΚΑΙ ΚΑΛΑ ανωτερου επιπεδου μαγαζια,είναι στον πάτο με 300-400-500 και αν,επειδή το "επιβάλει" το status,έχουμε ύφος...Παλιότερα,γιατί τώρα δεν βγαίνουν τα μαρούλια,γουστάριζα χοντρά που έσκαγαν μπαρμπάδες με σαγιονάρες και μόλις τους κουνιόταν κανένας τέτοιος,του χώνανε το πακέτο χαρτονομίσματα στη μούρη του πωλητή και το έραβε με τεμενάδες....

• Like 1
Δημοσ.

Το κακό με τις πωλήτριες / πωλητές είναι ότι μερικοί δεν έχουν ιδέα για το τι πουλάνε. Το έχω συναντήσει πολλές φορές κυρίως σε μαγαζιά με pc. Μια φορά μία δεν ήξερε τι είναι το λειτουργικό σύστημα σε έναν υπολογιστή. Την τρολλαρα κανονικά. Απλά τις βάζουν και καλά λόγω εμφάνισης να τραβήξουνε θύματα.

Δημοσ.

Δεν τα ήξερα αυτά τα ρούχα και τα γουγλαρα. Οταν πουλάς 15 ευρώ τη μπλούζα δεν σε παίρνει να έχεις τέτοιο ύφος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...