Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικες μπορει να ειναι και κακοπληρωμένες μη νομιζεις. οΠΟΤΕ μπορει να τη πληρώσει ο πελάτης.

ούτε καν , οι κακοπληρωμένοι δεν βγάζουν τέτοια κόμπλεξ και υφάκια, το πολύ πολύ να βαριούνται να σε εξυπηρετήσουν και να δουλεύουν slow motion 

Δε θα έλυνε όμως το δικό σου πρόβλημα επικοινωνίας...  ;)

μια χαρά δουλεύει , στους πολιτισμένους πολιτισμένα και στους απολίτιστους απολίτιστα 

πρέπει να μιλάς στην γλώσσα του άλλου αλλιώς δεν σε καταλαβαίνει 

όχι οτι θα πας να κοπανάς κόσμο αλλα η συγκεκριμένη ένα λεκτικό χεσιματάκι το ήθελε να πάρει μπρος 

Δημοσ.

Καλά η βία ποτέ δεν είναι η λύση, αλλά ποτέ, μα ποτέ δεν θα ξεχάσω το βλέμμα της όταν της άπλωσα τα λεφτά στον πάγκο, χωρίς να την βρίσω, χωρίς τίποτα. Αυτό συμβαίνει πάρα πολύ συχνά σε καταστήματα καλλυντικών, κυρίως από μάρκες του κώλου για μένα, όπως MAC. Σνομπ του κερατά, μερικές ρατσίστριες και δεν συμμαζεύεται.

• Like 2
Δημοσ.

ούτε καν , οι κακοπληρωμένοι δεν βγάζουν τέτοια κόμπλεξ και υφάκια, το πολύ πολύ να βαριούνται να σε εξυπηρετήσουν και να δουλεύουν slow motion 

μια χαρά δουλεύει 

Πλακα πλακα και εγω αμα δεν πληρωνομουν απλα θα εκανα τα λιγοτερα το πιο πιθανο θα ηταν να αντιμιλάω στον ιδιοκτητη παρα στον πελάτη. Αλλωστε ο τελευταιος δεν φταιει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά η βία ποτέ δεν είναι η λύση, αλλά ποτέ, μα ποτέ δεν θα ξεχάσω το βλέμμα της όταν της άπλωσα τα λεφτά στον πάγκο, χωρίς να την βρίσω, χωρίς τίποτα. Αυτό συμβαίνει πάρα πολύ συχνά σε καταστήματα καλλυντικών, κυρίως από μάρκες του κώλου για μένα, όπως MAC. Σνομπ του κερατά, μερικές ρατσίστριες και δεν συμμαζεύεται.

ε ναι κ εγώ μεταξύ σοβαρού κ αστείου το είπα, όχι οτι θα γυρνάμε να κοπανάμε κόσμο , αλλα θεωρώ πολύ extreme τέτοιες συμπεριφορές , να πας να αφήσεις τα λεφτά σου και να σε αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδι , λες και σου κάνουν χάρη 

• Like 2
Δημοσ.

ε ναι κ εγώ μεταξύ σοβαρού κ αστείου το είπα, όχι οτι θα γυρνάμε να κοπανάμε κόσμο , αλλα θεωρώ πολύ extreme τέτοιες συμπεριφορές , να πας να αφήσεις τα λεφτά σου και να σε αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδι , λες και σου κάνουν χάρη 

Και μεις μεταξύ σοβαρού και αστείου το πήραμε. The point is: όσο σκατένια και να είναι η συμπεριφορά του άλλου, δε δικαιολογεί σκατένια συμπεριφορά εκ μέρους σου. Η τελευταία χαρακτηρίζει αποκλειστικά εσένα. Δεν το σχολίασα για να κάνω διάλεξη αλλά για να σου την πω ελαφρά να σε τσιγκλίσω.

/offtopic

Δημοσ.

Κανονικά σκατένια συμπεριφορά θα έπρεπε να είχαμε απέναντι σε τέτοια άτομα, αλλά μπροστά στον κίνδυνο να τους προκαλέσουμε τραυματισμό και μετά να φάμε και μήνυση και να τρέχουμε με δικηγόρους δικαστήρια και να πληρώνουμε, καλύτερα να ψάχνουμε άλλους τρόπους χωρίς βια για να λύνουμε τέτοια θέματα, π.χ λεκτικούς τρόπους.

• Like 1
Δημοσ.

Νταξει οκ αυτά δεν γίνονται ουτε στην Ουγκάντα, ούτε στον τελευταίο Πακιστανο δεν λες 'αυτό δεν είναι για την τσέπη σου'

Δεν μπορώ να διανοηθώ ούτε σαν ενδεχόμενο καν, οτι μπορεί να μου συμβεί ποτε κατι τέτοιο  στην ζωη μου .

• Like 2
Δημοσ.

Και μεις μεταξύ σοβαρού και αστείου το πήραμε. The point is: όσο σκατένια και να είναι η συμπεριφορά του άλλου, δε δικαιολογεί σκατένια συμπεριφορά εκ μέρους σου. Η τελευταία χαρακτηρίζει αποκλειστικά εσένα. Δεν το σχολίασα για να κάνω διάλεξη αλλά για να σου την πω ελαφρά να σε τσιγκλίσω.

/offtopic

ε καλά ναι , αυτό είναι σίγουρο αλλα αν λάμβανα τέτοια συμπεριφορά δεν ξέρω αν θα είχα την ψυχραιμία να κάνω ότι έκανε η iris , το πιθανότερο βέβαια να με έβλεπε η υπάλληλος να φλιπάρω και να το μάζευε 

Δημοσ.

Νταξει οκ αυτά δεν γίνονται ουτε στην Ουγκάντα, ούτε στον τελευταίο Πακιστανο δεν λες 'αυτό δεν είναι για την τσέπη σου'

Δεν μπορώ να διανοηθώ ούτε σαν ενδεχόμενο καν, οτι μπορεί να μου συμβεί ποτε κατι τέτοιο  στην ζωη μου .

Δες το link που έβαλα προηγούμενη σελίδα.

Δημοσ.

Δες το link που έβαλα προηγούμενη σελίδα.

Μόλις το διάβασα, εκεί βέβαια μιλάμε για Ζυρίχη και για τσάντα των 38.000 ευρώ αλλά και πάλι δεν επιτρέπεται αυτή η συμπεριφορά μου φαίνεται αδιανόητη ..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να διανοηθώ ούτε σαν ενδεχόμενο καν, οτι μπορεί να μου συμβεί ποτε κατι τέτοιο στην ζωη μου .

Σιγα μην μιλησε ετσι πωλητης σε πελατη.

Γενικα μην παιρνετε και στα πολυ σοβαρα οτι γραφεται στο internet.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις το διάβασα, εκεί βέβαια μιλάμε για Ζυρίχη και για τσάντα των 38.000 ευρώ αλλά και πάλι δεν επιτρέπεται αυτή η συμπεριφορά μου φαίνεται αδιανόητη ..

To να κάνει μια τσάντα 38.000€ ίσως είναι ακόμα πιο ακατανόητο! :D

• Like 1
Δημοσ.

To να κάνει μια τσάντα 38.000€ ίσως είναι ακόμα πιο ακατανόητο! :D

Και ακομα πιο ακατανοητο...να θελει καποιος να την αγορασει!

Δημοσ.

Και ακομα πιο ακατανοητο...να θελει καποιος να την αγορασει!

Αυτό όχι και τόσο, τα πολλά λεφτά δεν ξοδεύονται αν δεν κάνεις τέτοιες υπερβολές και δεν ξεχωρίζεις κιόλας ότι έχεις τόσα λεφτά αν δεν τις κάνεις...αυτούς που τους ενδιαφέρει να ξεχωρίζουν με τέτοιο τρόπο δηλαδή :)

Δημοσ.

Σιγα μην μιλησε ετσι πωλητης σε πελατη.

Γενικα μην παιρνετε και στα πολυ σοβαρα οτι γραφεται στο internet.

Συμφωνώ απόλυτα γι αυτό είπα πως αυτά δεν γίνονται ουτε στην Ουγκάντα ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...