Προς το περιεχόμενο

Ανακαινιση σπιτιου εξωτερικα


navigator0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας!

Σκεφτομαι να αναικαινισω εξωτερικα ενα σπιτι δυοροφο και ψαχνω για προσφορες απο εταιριες. Αυτο που σκεφτομαι να γινει ειναι βαψιμο, κλεισιμο μικρορωγμων και κλεισιμο σημειων που εχει φυγει καποιο κομματι σοβα. Επειδη θελω να γινει καλη δουλεια και πρεπει να στηθουν σκαλωσιες, ψαχνω κατι αξιοπιστο και δοκιμασμενο. Καμια προταση παρακαλω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα φίλε,

 

Έκανα πρόσφατα μια έρευνα αγοράς για ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας, μάζεψα αρκετές προσφορές. Πολύ χρήσιμο βρήκα  αυτό συμπληρώνεις τη φόρμα και σου στέλνουν προσφορές συνεργεία ανακαίνισης, κάποια έχουν και αξιολογήσεις. Ετσι μπορείς να δεις εύκολα τι γίνεται στην αγορά. Εννοείτε ότι για να αποφασίσεις κανονίζεις συναντήσεις μετά. Αν ήμουν στην θέση σου πάντως θα έκανα θερμοπρόσοψη κτιρίου, αφού μετα από 2-3 χρόνια κάνεις απόσβεση και έχεις κάνει και θερμομόνωση και ανακαίνιση.    

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού θέλεις σκαλωσιές χρειάζεσαι άδεια άρα και μηχανικό. Ο μηχανικός μπορεί να σου δώσει συμβουλές τόσο για υλικά όσο και για συνεργεία.

Αυτό που θέλεις να κάνεις είναι πολύ σημαντική δουλεία και θα πρέπει να κρατήσει για χρόνια. Επίσης όπως λέει ο Γιάννης αν δεν έχεις εξωτερική μόνωση τώρα είναι η ευκαιρία να βάλεις. (θ΄ αυξήσει το κόστος αλλά ίσως μακροπρόθεσμα σε συμφέρει).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...