Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια, έχω το s6 με το τελευταίο update 6.0.1, έκανα hard reset και μετά από μια περίπου ώρα εκεί που ήταν με 60% μπαταρία και πλήρως λειτουργικό, πάω να το ξεκλειδώσω και βλέπω ότι έχει κλείσει.Προσπαθώ να το ανοίξω και δεν ανοίγει ούτε μπαίνει σε hard reset mode(power+home+volume buttons).

Υπάρχει περίπτωση να χάλασε?

Δημοσ.

Τίποτα, είναι νεκρό. Δεν δείχνει ούτε ότι φορτίζει ούτε τίποτα. Δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς πλήκτρων χωρίς αποτέλεσμα.

Αν είναι δυνατόν, στα καλά καθούμενα. Να το πάω στο κατάστημα που έγινε η αγορά? Έχει service η samsung θεσσαλονίκη?

Δημοσ.

Παίρνεις την απόδειξη και πας στο κατάστημα που το αγόρασες. Αυτοί θα αναλάβουν να το στείλουν στο service ή θα σου δώσουν οδηγίες για να το στείλεις εσύ. Έχε υπόψιν ότι εάν έχει γράψει ο knox ίσως στο βγάλουν εκτός εγγύησης εάν το προσέξουν.

Δημοσ.

Ποιός knox φίλε μου, σου λέω είναι νεκρό. Δεν ανοίγει, δεν μπαίνει σε hard reset mode, δεν δείχνει ότι φορτίζει και δεν κάνει δόνηση. Το έβαλα για φόρτιση μπας και γίνει τίποτα, αλλά χλωμό το κόβω.

Δημοσ.

Εάν το είχες root πριν χαλάσει θα έχει γράψει ο knox αυτό είπα. Εφόσον είναι νεκρό κάνε χρήση της εγγύησης.

Δημοσ.

δοκιμασε να βγαλεις τη μπαταρία για κανενα διωρο;; βεβαιωσου οτι αδειασε απο ρευματα πατωντας καμια δεκαρια φορες ολα τα πληκτρα... επειτα ξαναβαλτην και δοκιμασε

Δημοσ.

Τίποτα, είναι νεκρό. Δεν δείχνει ούτε ότι φορτίζει ούτε τίποτα. Δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς πλήκτρων χωρίς αποτέλεσμα.

Αν είναι δυνατόν, στα καλά καθούμενα. Να το πάω στο κατάστημα που έγινε η αγορά? Έχει service η samsung θεσσαλονίκη?

Και στον Γερμανο αν πας με την εγγυηση και την ταυτοτητα σου θα το στειλουν στην Samsung.

Εγγυηση εχεις κανονικα εφοσων δεν το εχεις πειραξει.

Εννοω ρουταρισμα,bootloader κτλ.

Δημοσ.

Η μπαταρία στο s6 είναι ενσωματωμένη δε βγαίνει.

ακυρο τοτε... Δεν το εχω δει ποτε το s6... Τα καλα της apple αρχισαν κ αυτοί...

Δημοσ.

root δεν είχα κάνει, ο knox ήταν απείραχτος, στο iphone μου είχε τύχει και την επόμενη μέρα πριν το στείλω άνοιξε. Αν μέχρι αύριο το πρωί δεν ανοίξει το στέλνω. Λογικά refurbished θα πάρω?

Δημοσ.

Πρώτα απ όλα δοκίμασε να το αναστήσει με τους εξής τρόπους:

1) Κατεβάζεις στο pc το Smartswich συνδέεις το κινητό και αν το αναγνωρίσει πας πάνω δεξία και κάνεις emergency restore

2) Κατεβάζεις το odin και περνάς το stock firmware μέσω αυτού 

Αλλιώς στη Θεσσαλονίκη το πας κατ ευθείαν στο Λιμάνι στη Micro tech http://www.micro-tech.com.gr/  με την απόδειξη αγοράς. Μη πας στο κατάστημα που το πήρες πάνε micro tech. Δε σου δίνουν Refurbished σου φτιάχνουν αυτό. 

Δημοσ.

Επιστρέφω, το πήγα micro-tech τελικά και έγινε αλλαγή κεντρικής πλακέτας εντός εγγύησης. Το παρέλαβα χθες, όλα καλά μέχρι στιγμής. 

Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι έχει το ίδιο IMEI και είναι και αυτό branded(vodafone ιταλικό). Όταν ρώτησα αν αλλάζει το IMEI μου είπαν ότι η samsung κρατάει το ίδιο, αλλά μου πέρασαν και την ίδια rom(voda)?

Μπορώ να δω αν έγινε όντως αλλαγή πλακέτας? 

Δημοσ.

Επιστρέφω, το πήγα micro-tech τελικά και έγινε αλλαγή κεντρικής πλακέτας εντός εγγύησης. Το παρέλαβα χθες, όλα καλά μέχρι στιγμής.

Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι έχει το ίδιο IMEI και είναι και αυτό branded(vodafone ιταλικό). Όταν ρώτησα αν αλλάζει το IMEI μου είπαν ότι η samsung κρατάει το ίδιο, αλλά μου πέρασαν και την ίδια rom(voda)?

Μπορώ να δω αν έγινε όντως αλλαγή πλακέτας?

Οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...