master1992g Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Οχι. Κατέβασα το phone info και μου βγάζει manufacture date 29-02-2016. Άρα έγινε αλλαγή, απλά αντί για την BTU μου ξαναπέρασε αυτήν που έιχε(voda OMN)
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Επιστρέφω, το πήγα micro-tech τελικά και έγινε αλλαγή κεντρικής πλακέτας εντός εγγύησης. Το παρέλαβα χθες, όλα καλά μέχρι στιγμής. Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι έχει το ίδιο IMEI και είναι και αυτό branded(vodafone ιταλικό). Όταν ρώτησα αν αλλάζει το IMEI μου είπαν ότι η samsung κρατάει το ίδιο, αλλά μου πέρασαν και την ίδια rom(voda)? Μπορώ να δω αν έγινε όντως αλλαγή πλακέτας? Παλι καλα που στο τελος εκανες το αυτονοητο απο τα παραπανω που γραφτηκαν και αυτο δεν ειναι αλλο απο το να χρησιμοποιησεις την εγγυηση που εχεις. 2
Makeran Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Πρώτα απ όλα δοκίμασε να το αναστήσει με τους εξής τρόπους: 1) Κατεβάζεις στο pc το Smartswich συνδέεις το κινητό και αν το αναγνωρίσει πας πάνω δεξία και κάνεις emergency restore 2) Κατεβάζεις το odin και περνάς το stock firmware μέσω αυτού Αλλιώς στη Θεσσαλονίκη το πας κατ ευθείαν στο Λιμάνι στη Micro tech http://www.micro-tech.com.gr/ με την απόδειξη αγοράς. Μη πας στο κατάστημα που το πήρες πάνε micro tech. Δε σου δίνουν Refurbished σου φτιάχνουν αυτό. Αν και λύθηκε το θέμα, θα ήθελα να μην προτείνετε βήματα που ακυρώνουν την εγγύηση.
kataramenos32 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Αν και λύθηκε το θέμα, θα ήθελα να μην προτείνετε βήματα που ακυρώνουν την εγγύηση. Το φλασαρισμα stock rom απο odin δεν ακυρωνει καμια εγγυηση και δεν πειραζει κανενα counter 1
Belisarius Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Το φλασαρισμα stock rom απο odin δεν ακυρωνει καμια εγγυηση και δεν πειραζει κανενα counter Ισχύει αλλά εφόσον υπάρχει εγγύηση δεν υπάρχει λόγος για πρόβλημα που έκανε μπαμ ότι ήταν hardware. 1
master1992g Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Πάντως παρατήρησα ότι στο πίσω γυαλί, τέρμα κάτω, εκεί που κουμπώνει το γυαλί με το μεταλικό μπεζελ έχει κάτι γρατζουνιές-σημάδια, προφανώς στην προσπάθεια τους να το ανοίξουν . Επίσης παρατήρησα ένα μικρό σημάδι στην οθόνη. Γενικά δεν μου άφησαν καλή εντύπωση. Όταν το άφησα ρώτησα αν υπάρχει πλακέτα για να την αλλάξουν την ίδια μέρα (διαφημίζουν ότι έχουν 1 hour service όταν υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά) και το παιδί μου είπε ότι έχει αλλά θα το φτιάξουν την άλλη μέρα γιατί δεν προλάβαιναν . Την επόμενη μέρα πήρα τηλ και μου είπαν ότι είδε λάθος το παιδί, που το αποκλείω γιατί με διαβεβαίωσε ότι έχει για το ίδιο μοντέλο ίδιας χωρητικότητας και ότι την επόμενη μέρα θα το επισκευάσουν. Στην τελική το κράτησαν 4 μέρες. Μέχρι στιγμής πάντως πάει σφαίρα.
dimips Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Πάντως παρατήρησα ότι στο πίσω γυαλί, τέρμα κάτω, εκεί που κουμπώνει το γυαλί με το μεταλικό μπεζελ έχει κάτι γρατζουνιές-σημάδια, προφανώς στην προσπάθεια τους να το ανοίξουν . Επίσης παρατήρησα ένα μικρό σημάδι στην οθόνη. Γενικά δεν μου άφησαν καλή εντύπωση. Όταν το άφησα ρώτησα αν υπάρχει πλακέτα για να την αλλάξουν την ίδια μέρα (διαφημίζουν ότι έχουν 1 hour service όταν υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά) και το παιδί μου είπε ότι έχει αλλά θα το φτιάξουν την άλλη μέρα γιατί δεν προλάβαιναν . Την επόμενη μέρα πήρα τηλ και μου είπαν ότι είδε λάθος το παιδί, που το αποκλείω γιατί με διαβεβαίωσε ότι έχει για το ίδιο μοντέλο ίδιας χωρητικότητας και ότι την επόμενη μέρα θα το επισκευάσουν. Στην τελική το κράτησαν 4 μέρες. Μέχρι στιγμής πάντως πάει σφαίρα. Και το δικό μου όταν το πήγα για αλλαγή οθόνης επειδή είχε ξεκολλήσει λίγο στη πάνω γωνία 4 μέρες μου το κράτησαν. Απ ότι είδα γίνεται χαμός εγώ περίμενα σε ουρά 7-8 ατόμων 11 η ώρα το πρωί. Άρα λογική η αναμονή μέχρι να τα ελέγχουν όλα τα προηγούμενα και να τα επισκευάσουν σε ένα τόσο μικρό δωματιακή. Αυτό για το 1hour service μούφα είναι μάλλον με τέτοιο χαμό. Κι εγώ βρήκα κάτι γρατζουνιές, βέβαια έτσι όπως τα κολλάνε στη samsung και με Έλληνα μάστορα με τέτοιο φόρτο εργασίας δύσκολα να πάρεις κάτι τέλειο πίσω, αλλά όλα τα υπόλοιπα κομπλέ κολλημένα τέλεια. 2
Dim.1998 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Φιλε για τις γρατζουνιες της οθονης επρεπε εκει η την στιγμη να τους το πεις μπροστα τους και να απετησεις αλλαγη οθονης!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα