testtesttest Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Αυτή η χάρη που ζητήθηκε σε γυναίκα - δεν ήταν άσχημη - αλλά αρνηθηκες, μας εξαπτει λίγο την περιέργεια σ'εμας τα αγοράκια ποσο γλιτσας μπορεις να γινεις ρε ανθρωπε; 2
Iris_89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 ποσο γλιτσας μπορεις να γινεις ρε ανθρωπε; Σύννεφο.. 2
zio10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Τίποτα άσχημο, λεφτά μόνο αλλά άτομο που ξέρω ότι δεν έχει οπότε και δεν τα ζητάω καν...
Anorymous Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 στον κολλητο μου εχω δωσει λεφτα σημαντικο ποσο , ειχα πει ψεμματα για να τον καλυψω στους γονεις του για μια χοντρη μαλακια που εχει κανει.
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Να μου λέει μία φίλη σε ένα τραπέζι να αλλάξω θέση και να κάτσω αλλού επειδή θέλει να είναι δίπλα σε ένα παιδί που μόλις γνώρισε(αλλά δεν έχουν μιλήσει) στην κοινή παρέα. Αυτό δεν το βλέπω και τόσο κακό. Άμα δεν το έκανες μάλλον είσαι και λίγο μλκς για κάτι τόσο ασήμαντο Ατύχησες γιατί είχε να κάνει με σοβαρό θέμα υγείας. Νεφρό σου ζήτησε? Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2016 από cthulhucarbide 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μ' αυτά που διάβασα, τελικά πρέπει να έχω πολύ καλούς φίλους. 18
Donalhioy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 να την πεσω στην χοντρη φιλη της κοπελας, για να αφησει το φιλαρακι με την γκομενα, μονους.. αρκετα μεγαλο ποσο δανεικα σε "κολλητο" για να φυγει εξωτερικο... τα εδωσα.. δεν τον ξαναειδα απο τοτε... μονο η μανα του μου ζητησε συγνωμη.. για ευρο ουτε λογος.. 2
alsakari Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Πάλι RISE βλέπατε όλο το Σ/Κ? Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις
vchristod84 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ατύχησες γιατί είχε να κάνει με σοβαρό θέμα υγείας.Ωπ.... Sorry. ποσο γλιτσας μπορεις να γινεις ρε ανθρωπε;Το να μην κραξουμε, δεν υπάρχει σαν ενδεχόμενο; 1
theoritikos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Να συνεισφέρω οικονομικά σε πυραμίδα. Το τραγικό αυτής της υπόθεσης είναι πως γνώριζε ότι είχε μπλέξει σε απάτη, αλλά προσπαθούσε να μου αποδείξει το αντίθετο. 3
iordanis77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Χειροτερη χαρη?... να του κρατας τo φαναρι ενω ειναι επι τω εργω 1
Silenzio Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) ποσο γλιτσας μπορεις να γινεις ρε ανθρωπε; γιατί είναι γλίτσας ? δεν πρόσβαλλε κάποιον αν η κοπελια δεν ήθελε να προσβληθεί ας το ξεκαθάριζε, με την θέλησή της έγραψε ότι έγραψε και μάλιστα αόριστα (και αν είναι κάτι σοβαρό δε το γράφεις καν), και εγώ το ίδιο σκέφτηκα με αποκαλείς γλίτσα και μένα ? Site: Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2016 από Silenzio 9
iordanis77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 να την πεσω στην χοντρη φιλη της κοπελας, για να αφησει το φιλαρακι με την γκομενα, μονους.. Δε καταλαβα τη φραση σου γιατι ειναι λιγο ασυναρτητη, παντως το πεσιμο σε χοντρη το θεωρεις χαρη? Πόσο χοντρη ηταν?
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δε καταλαβα τη φραση σου γιατι ειναι λιγο ασυναρτητη, παντως το πεσιμο σε χοντρη το θεωρεις χαρη? Πόσο χοντρη ηταν? ηταν αυτος με το φιλο του και δυο κοπελες. Ο φιλος του ζητησε να πιασει κουβεντα στην χοντρη κοπελα ωστε η αλλη να μεινει για αυτον
DDevil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 δανεικά ή οτιδήποτε υλικό δώσω για λίγο καιρό το σίγουρο είναι πως ποτέ δε θα το πάρω πίσω εάν δεν το ζητήσω. είχα δανείσει βιβλία και cd σε μία φίλη τα οποία τα ζητησα πίσω μετά από 1 χρόνο αδιαφορίας και μάλιστα με χαρακτήρισε καχύπτοτο αλλά όχι γύφτισσα τον εαυτό της που δανείστηκε κάτι που δε σκόπευε να επιστρέψει. λεφτά δανεικά ,εννοείται πως με το που δάνεισες τα έχασες . να πάρω τηλέφωνο τη μάνα μιας φίλης και να κάνω τάχα μου τον υπάλληλο του praktiker , λέγοντας στη μητέρα της πως λυπούμαστε για την καθυστέρηση της αποστολής των επίπλων. να ταξιδέψω στην Πάτρα μαζί με γνωστό επειδή ντρεπόταν να ταξιδέψει μόνος του στο λεωφορείο. Να μου λέει μία φίλη σε ένα τραπέζι να αλλάξω θέση και να κάτσω αλλού επειδή θέλει να είναι δίπλα σε ένα παιδί που μόλις γνώρισε(αλλά δεν έχουν μιλήσει) στην κοινή παρέα. Πολλές προκαταλήψεις έχετε. Εμενα οσες φορές με έχουνε δανεισει τα πήραν πισω μέχρι τελευταια δεκάρα έχω πάρει απο φιλο μέχρι και 400 ευρώ.Καθενας μπορει να βρεθει σε μια δυσκολη φάση ρε παιδι μου. ΥΓ Και οι πιστωτικές ειναι καλές αρκει να ξέρεις να τις χειριζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα