idomeneas7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Σου βγαίνει η πίστη να τα παρεις όμως...πρέπει να παρακαλάς για μήνες μέχρι να φιλοτιμηθούν. Ο τυπικός που θα τα επιστρέψει γρήγορα δεν χρειάζεται καν να δανειστεί από φίλους, θα χρησιμοποιήσει πιστωτική/υπερανάληψη. 1
LongTom Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Σου βγαίνει η πίστη να τα παρεις όμως...πρέπει να παρακαλάς για μήνες μέχρι να φιλοτιμηθούν. Ο τυπικός που θα τα επιστρέψει γρήγορα δεν χρειάζεται καν να δανειστεί από φίλους, θα χρησιμοποιήσει πιστωτική/υπερανάληψη. Το αυτό, το φέσι από "φίλους" φτάνει στην φτέρνα. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και πραγματικά ελάχιστοι είναι άξιοι αυτού του ρητού. 1
*nenya* Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 'Έλα μαζί μας στα μπουζούκια γιατί πρέπει να συμπληρώσουμε 6 άτομα για το τραπέζι.' ΚΑΛΑ ΜΩΡΗ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΗ;;;; Εννοείται δεν πήγα. 17
LongTom Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 'Έλα μαζί μας στα μπουζούκια γιατί πρέπει να συμπληρώσουμε 6 άτομα για το τραπέζι.' ΚΑΛΑ ΜΩΡΗ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΗ;;;; Εννοείται δεν πήγα. Δεν γουστάρεις ναούμ να είσαι η τσζόντα και γκομπάρσος στην μπουζουκλερί; Είσαι κσενέρωτη;
DDevil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Σου βγαίνει η πίστη να τα παρεις όμως...πρέπει να παρακαλάς για μήνες μέχρι να φιλοτιμηθούν. Ο τυπικός που θα τα επιστρέψει γρήγορα δεν χρειάζεται καν να δανειστεί από φίλους, θα χρησιμοποιήσει πιστωτική/υπερανάληψη. Οχι δεν ειναι έτσι γιατι μπορει η κάρτα να έχει φρακάρει. Και επειδη προέκυψαν έκτακτα καζικια σε ενα μήνα να βγηκε προσωρινά εκτος προυπολογισμου. Οταν ειχα κάνει εγκατασταση σε άλλη πολη με τα εξοδα ειχε μπλοκάρει η πιστωτική(τηλεοραση , πλυντηριο ρουχων , κρεβατια , κουζινακι , ψυγειο , λαπτοπ κτλπ) η δικια μου εχει 2.000 ευρώ οριο τωρα την έχω ξεφρακάρει .... επειδη ειχε προκυψει ένα έκτακτο θέμα πχ χρειάστηκα + 100 ευρω για μια επισκευή εβγαινα εκτος προυπολογισμου έπρεπε να πάρω δανεικα. Τα οποια θα επεστρεφα τον επομενο μηνα που δεν θα ειχα εξτρα καζικια. Εδω ρε σεις σε ενα μηνα μου έχουν βγει έκτακτα και 600 ευρω γαμωκαζικια χάλασε το ενα χάλασε το άλλο.... που σε επομενο μήνα δεν τα ειχα. Σε κάποια φαση χρειάστηκε να ενώσουμε τους μισθους της οικογενειας για να βγει πέρα ... οι άνθρωποι που σου λενε οτι 500 ευρω το μήνα ειναι οκ σε κοροιδεύουν.
*nenya* Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δεν γουστάρεις ναούμ να είσαι η τσζόντα και γκομπάρσος στην μπουζουκλερί; Είσαι κσενέρωτη; είμαι αλλά μ'αγαπάνε ακόμα! 2
DDevil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Παιδια οι πραγματικοι φιλοι θα δώσουν κάτι παραπανω απο εναν απλο γνωστο σε μια δυσκολη στιγμη και γιατι οχι ακομα και δανεικά ακριβως επειδη η αγάπη τους κάνει να ρισκάρουν για το φιλο τους. Μη μπερδευουμε τους φιλους με τους απλους γνωστους που θα πάμε για κανα καφεδάκι ή σε κάνα παρτάκι. 3
idomeneas7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 'Αλλο να χαρίσεις λεφτά επειδή υπάρχει σοβαρή ανάγκη και άλλο θα "δανείσεις" επειδή θέλει να πάρει λαπτοπ. Στην πρώτη περίπτωση τα δίνεις χάρισμα γιατί είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις, στην δεύτερη θα χτικιάσεις να τα πάρεις πίσω στο 99,99% των περιπτώσεων. Αν όντως θα σου ξεπληρώσει σε λίγες μέρες τα λεφτά του λαπτοπ, να το πάρει σε λίγες μέρες. 5
DDevil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 'Αλλο να χαρίσεις λεφτά επειδή υπάρχει σοβαρή ανάγκη και άλλο θα "δανείσεις" επειδή θέλει να πάρει λαπτοπ. Στην πρώτη περίπτωση τα δίνεις χάρισμα γιατί είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις, στην δεύτερη θα χτικιάσεις να τα πάρεις πίσω στο 99,99% των περιπτώσεων. Αν όντως θα σου ξεπληρώσει σε λίγες μέρες τα λεφτά του λαπτοπ, να το πάρει σε λίγες μέρες. Ρε συ εδω δεν θες καν να δανεισεις θα χαρισεις κιολας??? χαχα καλο. Τεσπα το βλέπουμε διαφορετικά. Αν ερθει πχ ενας φιλος μου και μου πει δωσε μου 100 ευρώ επειδη θελω να βγω με την γυναικα της ζωης μου θα του πω ξέρεις δεν το κρινω σοβαρο δεν σε δανειζω? εσυ δεν τον κρινεις εσυ απλα δανειζεις. Αμα θελεις βεβαια. Και αρχικα ενα μικρο ποσο πχ 50 ευρώ αμα τα χάσεις δεν ξαναδανειζεις το ιδιο άτομο.
Soufesis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Η χειρότερη χάρη από"φίλο" που φυσικά και αρνήθηκα ήταν να παρουσιάσει ένα αμάξι μου για πώληση προκειμένου να πουλούσε στη συνέχεια το δικό του που είναι ίδιο αλλά σε χειρότερη κατάσταση. 1
rockfm81 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 -Nα δώσω μάθημα εκ μέρους τους-Δεν το έκανα -Να γράψω πτυχιακή(με αμοιβή...) εκ μέρους τους-Δεν το έκανα -Να τους δικαιολογώ στους γονείς τους για αποτυχίες τους στη σχολή-Το έκανα -Να πάω κάπου μαζί γιατί είχαν κάνει μαλακία και θα έτρωγαν ξύλο-Το έκανα -Να ξεμοναχιάσω την μία αδερφή(ενώ είχα σχέση),για να την πέσει στην αδερφή της.-Το έκανα -Να τρέχω 4 ωρα τα ξημερώματα να σώσω πάνω από τον Λυκαβηττό φίλο που κατευθυνόταν εκεί μεθυσμένος και μου έλεγε στο τηλέφωνο:"Για πολλά χρόνια σκεφτόμουν ότι αυτό είναι το ιδανικότερο μέρος να πηδήξω" -Να γράφω/απαντάω εγώ με sms σε κοπέλες που τους άρεσαν,γιατί ήταν ανορθόγραφοι ή έγραφαν βλακείες-Το έκανα 7
idomeneas7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ρε συ εδω δεν θες καν να δανεισεις θα χαρισεις κιολας??? χαχα καλο. Τεσπα το βλέπουμε διαφορετικά. Αν ερθει πχ ενας φιλος μου και μου πει δωσε μου 100 ευρώ επειδη θελω να βγω με την γυναικα της ζωης μου θα του πω ξέρεις δεν το κρινω σοβαρο δεν σε δανειζω? εσυ δεν τον κρινεις εσυ απλα δανειζεις. Αμα θελεις βεβαια. Και αρχικα ενα μικρο ποσο πχ 50 ευρώ αμα τα χάσεις δεν ξαναδανειζεις το ιδιο άτομο. Φυσικά θα χαρίσω αν υπάρχει ανάγκη και σε άτομο που πιστεύω ότι το αξίζει. Να δανείσω όμως όχι, όσες φορές το έκανα με ταλαιπώρησαν πολύ για να τα δώσουν. Σιγά μην μοιράζω 50ευρα για να μάθω αν είναι έμπιστος ο άλλος. Καλά, έτσι και ζήταγε 100 ευρώ δανεικά για να βγει με γκόμενα, όχι μόνο δεν θα του δάνειζα αλλά και δεν θα του ξαναμίλαγα του μπετόβλακα. 1
zio10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Φυσικά θα χαρίσω αν υπάρχει ανάγκη και σε άτομο που πιστεύω ότι το αξίζει. Να δανείσω όμως όχι, όσες φορές το έκανα με ταλαιπώρησαν πολύ για να τα δώσουν. Σιγά μην μοιράζω 50ευρα για να μάθω αν είναι έμπιστος ο άλλος. Καλά, έτσι και ζήταγε 100 ευρώ δανεικά για να βγει με γκόμενα, όχι μόνο δεν θα του δάνειζα αλλά και δεν θα του ξαναμίλαγα του μπετόβλακα. Είσαι λίγο σκληρή και άδικη τώρα... 1
DDevil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δε πάει ετσι γιατι και εσεις οι γυναικες στην αρχή ζητάτε ο άλλος να ειναι κυριος και ιππότης τουλαχιστον στα 1α ραντεβου οποτε ενα 30αρι θα φυγει στη καλυτερη χωρις να ξέρεις αμα 100% η άλλη το αξιζε εκ των προτερων. Αν ειναι να κρινουμε που χαλάει τα λεφτα του ο καθενας τοτε ο ενας θα θεωρει τον άλλον βλακα και ηλιθιο και εγω έχω ενα κινητο των 60 ευρω σμαρτ φοουν ισα ισα να κανω τη δουλεια μου πριν απο αυτο ειχα ενα των 20 κάποιος αλλος πηγε και πηρε ενα των 200ευρώ ειναι βλάκας? εισαι λιγο εριστικη πάντως. Δεν χαλάω λεφτά σε κινητά και αξεσουάρ χαλάω ομως άνετα σε γυναικες. Ο καθενας χαλαει τα λεφτα του οπου γουστάρει.
zio10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δε πάει ετσι γιατι και εσεις οι γυναικες στην αρχή ζητάτε ο άλλος να ειναι κυριος και ιππότης τουλαχιστον στα 1α ραντεβου οποτε ενα 30αρι θα φυγει στη καλυτερη χωρις να ξέρεις αμα 100% η άλλη το αξιζε εκ των προτερων. Αν ειναι να κρινουμε που χαλάει τα λεφτα του ο καθενας τοτε ο ενας θα θεωρει τον άλλον βλακα και ηλιθιο και εγω έχω ενα κινητο των 60 ευρω σμαρτ φοουν ισα ισα να κανω τη δουλεια μου πριν απο αυτο ειχα ενα των 20 κάποιος αλλος πηγε και πηρε ενα των 200ευρώ ειναι βλάκας? εισαι λιγο εριστικη πάντως. Δεν χαλάω λεφτά σε κινητά και αξεσουάρ χαλάω ομως άνετα σε γυναικες. Ο καθενας χαλαει τα λεφτα του οπου γουστάρει. Νομίζω ότι εκεί είναι η ένστασή της, στο ότι τα δανεικά δεν είναι λεφτά του Κι εγώ είμαι υπέρ στο να στηρίξουμε ένα φίλο πάντως, εφόσον μπορούμε και εφόσον είναι όντως φίλος. Το τι θα κάνει με τη στήριξη δικό του θέμα. (Εκτός αν μιλάμε για ακραίες καταστάσεις πχ να ζητάει λεφτά για να πάρει ναρκωτικά, εκεί δεν ξέρω αν θα έδινα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα