Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ασφάλεια;

Αν οδηγεί το αμάξι άλλος; Δεν νομίζω οτι θα καλύψει τον πραγματικό κάτοχο σε περίπτωση συνεπειών, θα υπάρχει θέμα.

Δημοσ.

Αν ο άλλος έχει πιεί, δεν έχει δίπλωμα, είναι νέος οδηγός που δεν έχει δηλωθεί και δεν καταβάλλεται επασφάλιστρο (ίσως κι άλλες περιπτώσεις), μπορούν να αρνηθούν την αποζημίωση.

Δημοσ.

Αν ο άλλος έχει πιεί, δεν έχει δίπλωμα, είναι νέος οδηγός που δεν έχει δηλωθεί και δεν καταβάλλεται επασφάλιστρο (ίσως κι άλλες περιπτώσεις), μπορούν να αρνηθούν την αποζημίωση.

Σωστά, εννοούσα σε γενικές γραμμές ότι η ασφάλεια είναι του αυτοκινήτου και ισχύει. Αν οδηγεί παιδάκι ή μεθυσμένος οκ λογικό. Μεθυσμένος ακόμα και ο κάτοχος να οδηγεί δεν ξέρω αν ισχύει η ασφάλεια.

• Super Moderators
Δημοσ.

και πολλά άλλα εικονογραφημένα, το θέμα είναι βέβαια ότι αν δεν είναι βλάκας ο άλλος δεν πρόκειται ποτέ να δανείσει το αμάξι του σε τόσο αφερέγγυο άτομο...

Δημοσ.

1η χάρη: Να φτιάχνω επανειλημμένα υπολογιστή του τοτε "κολλητου" μου που μένει Χαλάνδρι ενώ εγω Κεντρο....

Το αποτέλεσμα? Γνώρισε αλλους απο τη νέα του δουλεια που οι κοπέλες τους είχαν φίλες και έφαγα το γράψιμο της ζωής μου...

2η χάρη: Να δάνεισω σε φίλη 200 ευρώ για να πληρώσει ενικιο και την επόμενη εβδομάδα να παραδεχτει πως τελικά βρήκε λεφτά και αγόρασε ρούχα με τα δικά μου (!!!!!!!!!!),οποτε δεν εχει να τα επιστρέψει....

Το αποτέλεσμα? Σκέφτηκα να τα ζητήσω σε είδος (ω ναι, δεν κολώνω :) ) αλλα δυστυχώς δεν αξίζει τον κόπο....

3η χάρη: Να βρω δουλεια σε γνωστό φιλου μου γιατι ειχε αναγκη....μιλάω για εκείνον, τον προσλαμβάνουν και μια μερα άργησα να παω στη δουλεια γιατι ειχε κλείσει ο δρόμος λόγω τρακαρίσματος και άργησα 8 λεπτά...

Το αποτέλεσμα? Μου την ειπε για τα 8 λεπτά που άργησα (!!!!!!!) και με τον φιλο μου εχω να μιλήσω 1,5 χρονο γιατι βρήκε καποια που τον έβαλε στο βρακι της και την αρραβωνιάστηκε εντος 6 μηνών (!!!!!!!)

Συμπέρασμα? ας δοκιμάσει κάποιος να μου ξαναζητήσει χάρη και θα πάρει......

• Like 5
Δημοσ.

το μόνο που θυμάμαι είναι να δώσω μάθημα για άλλον.. βέβαια πήγα αρκετά yolo οπότε δε μέτρησε και πολύ

Το έχω ακούσει και από άλλους να γίνεται αυτό.

Για αυτό μια φορά σε πρόοδο που δίναμε μας είπαν να βγάλουμε έξω τα πασο μαζί με τις αστυνομικές αυτότητες (λέω και εγώ τι την θέλουν την ταυτότητα αφού θα δουν τα πασο....).

Δημοσ.

μπα το πάσο πιστεύω κάνει καλύτερη δουλειά ( βλέπεις κι αν ο άλλος είναι φοιτητής της σχολής :ph34r: ) και δε πλαστογραφείται και τόσο εύκολα το σύνηθες κόλπο είναι "το ξέχασα στο αυτοκίνητο" και γίνεσαι καπνός ή σε πολλές σχολές απλά δε ζητάνε καν.

Δημοσ.

1η χάρη: Να φτιάχνω επανειλημμένα υπολογιστή του τοτε "κολλητου" μου που μένει Χαλάνδρι ενώ εγω Κεντρο....

Το αποτέλεσμα? Γνώρισε αλλους απο τη νέα του δουλεια που οι κοπέλες τους είχαν φίλες και έφαγα το γράψιμο της ζωής μου...

2η χάρη: Να δάνεισω σε φίλη 200 ευρώ για να πληρώσει ενικιο και την επόμενη εβδομάδα να παραδεχτει πως τελικά βρήκε λεφτά και αγόρασε ρούχα με τα δικά μου (!!!!!!!!!!),οποτε δεν εχει να τα επιστρέψει....

Το αποτέλεσμα? Σκέφτηκα να τα ζητήσω σε είδος (ω ναι, δεν κολώνω :) ) αλλα δυστυχώς δεν αξίζει τον κόπο....

3η χάρη: Να βρω δουλεια σε γνωστό φιλου μου γιατι ειχε αναγκη....μιλάω για εκείνον, τον προσλαμβάνουν και μια μερα άργησα να παω στη δουλεια γιατι ειχε κλείσει ο δρόμος λόγω τρακαρίσματος και άργησα 8 λεπτά...

Το αποτέλεσμα? Μου την ειπε για τα 8 λεπτά που άργησα (!!!!!!!) και με τον φιλο μου εχω να μιλήσω 1,5 χρονο γιατι βρήκε καποια που τον έβαλε στο βρακι της και την αρραβωνιάστηκε εντος 6 μηνών (!!!!!!!)

Συμπέρασμα? ας δοκιμάσει κάποιος να μου ξαναζητήσει χάρη και θα πάρει......

1) Λεω πολυ εύκολα βαριέμαι σε κάτι τέτοια και δεν μου το ξαναζητάνε!

2) Κανονικα πρέπει να στα επιστρέψει. Ειναι θέμα τσίπας. Τουλαχιστον την έμαθες.

3) Μηπως στο ειπε αυτο σε χαλαρο στυλ για να ξέρεις? επειδη στη δουλεια παιζει ρουφιανιά πχ πάνε και σε καρφωνουν στον προισταμενο για να δειξουν οτι αυτοι ειναι σωστοι ρε παιδι μου και εσυ ο φάουλ. Πάρε κανα τηλ το φιλο να δεις τι κανει. :-D

Δημοσ.

1) Σπίτι σαλονικη σε φίλη(καλή) για φικι-φικι. Ευτυχώς εφερνε σεντόνια δικά της. 3 φορές και μετά σταμάτησε, την ρωτάω τι εγινε; "Δεν ηταν κατι σοβαρο, απλα ηθελα λιγο εκτονωση εκεινη την περιοδο" - "Και γιατι να κουβαλας ξενο ανθρωπο" σκεφτηκα να της πω αλλα ας οψεται η φιλία..

2)Σπίτι σε φίλη (οχι καλη), την επόμενη βρήκα ενα βγακι πεταμένο κατω απο ενα επιπλο. Kick ban αμέσως

3)Μεταφορά με αυτοκίνητο σε σπίτι μετα απο διασκέδαση. Το σπιτι μου ηταν 100μ απο τα μαγαζιά που συχνάζαμε φοιτητες. Κανα 2-3 φορες που ειχε κρυο πήγα καποια ατομα σπιτι τους και μετα εψαχνα 30 λεπτά πάρκινγκ. Οταν μια φορα αρνήθηκα γιατι ημουν κομματια και απλα ηθελα να παω στο κρεβάτι μου μου κράτησαν μούτρα. Οχί μονο αυτο, αλλα η μια κοπελα μου την είπε γιατι για την τοτε κοπέλα  μου εκανα τον ταξιτζη + για τις φιλες της (μου το ξεπλήρωσαν μετα) ενώ για αυτην οχι. Καπου εκει το εκοψα για ολους και ησυχασα.

Γενικά στην ζωη έχω κάνει πολλές χάρες, στο 50% των περιπτώσεων μου το ξεπλήρωσαν κάπως και έδειξαν οτι το εκτιμούν. Οι υπόλοιποι απλά έπαψαν να είναι κοντινά μου άτομα, οχι τυχαία.

Δημοσ.

ζητησε το αμαξι για να παει στην κηδεια του πατερα του.

δεν νομιζω ουτε νεος οδηγος να ηταν ουτε πιωμενος.

Δημοσ.

Μια φορά ζήτησα από φίλο να με πάει στο κέντρο υγείας γιατί δεν μπορούσα να πάω μόνος, και με είπε, μπαμπά δεν έχεις να σε πάει.από εκείνη την ημέρα τέλος μαζί του.

• Like 3
Δημοσ.

Μια φορά ζήτησα από φίλο να με πάει στο κέντρο υγείας γιατί δεν μπορούσα να πάω μόνος, και με είπε, μπαμπά δεν έχεις να σε πάει.από εκείνη την ημέρα τέλος μαζί του.

Eσυ φιλε βρωμιαρη θα πηγαινες εναν φιλο σου στο κεντρο υγειας, αν και θα μπορουσε να τον παει ο πατερας του?

Δηλαδη εσυ πηγαινες στο Χαλανδρι να το παραλαβεις?

Κι εγω εχω φτιαξει επανειλημμενα υπολογιστες του της οικογενειας και του κολλητου, αλλα μου τα φερνουν σπιτι, δε παω εγω να τα παρω.

Δημοσ.

1) Λεω πολυ εύκολα βαριέμαι σε κάτι τέτοια και δεν μου το ξαναζητάνε!

2) Κανονικα πρέπει να στα επιστρέψει. Ειναι θέμα τσίπας. Τουλαχιστον την έμαθες.

3) Μηπως στο ειπε αυτο σε χαλαρο στυλ για να ξέρεις? επειδη στη δουλεια παιζει ρουφιανιά πχ πάνε και σε καρφωνουν στον προισταμενο για να δειξουν οτι αυτοι ειναι σωστοι ρε παιδι μου και εσυ ο φάουλ. Πάρε κανα τηλ το φιλο να δεις τι κανει. :-D

1) Με τη τοτε σκέψη "ειναι κολλητός", πήγαινα αβίαστα....αν και ο υπολογιστής του ειχε προβλημα hardware ("λυνόταν" για κάποιο διάστημα με format) δεν τον πήγαινε στο e-shop γιατι βαριόταν ενώ ηταν στην εγγύηση....12 φορες του έδειξα πως γίνεται το format, ακομα και τηλεφωνικώς του εξηγούσα, τίποτα (!!!!). Παλι καλα δεν μου ειπε να τον παω εγω στο eshop για αλλαγή :D

2) ποιος έχασε την τσιπα του για να τη βρει αυτη......

3) τον άλλαζα εγω και συνήθως η αλλαγή γίνεται 10 λεπτά νωρίτερα ενώ πήγα 8 λεπτά αργότερα...Πηρα τηλέφωνο πριν και είπα πως εχει κίνηση λόγω ατυχήματος, δεν πήγα χύμα...τσαντιζομαι γιατι μου το παρουσίαζε πως δέχτηκε τη δουλεια με το ζόρι λες και μου έκανε χάρη....

Τηλέφωνα πηρα επανειλλημένα και κατάφερα μίλησα πριν 4 μήνες στη γιορτή του...Η απάντηση? Τρεχω με τη δουλεια.....βέβαια το facebook ειναι μεγάλος ρουφιάνος οποτε δε χρειάζεται να πω κατι αλλο...

Όπως συνήθως λέω, πετά μια γυναίκα σε ενα φιλο σου να σου βγαλει το πραγματικό χαρακτήρα του....

Eσυ φιλε βρωμιαρη θα πηγαινες εναν φιλο σου στο κεντρο υγειας, αν και θα μπορουσε να τον παει ο πατερας του?

Δηλαδη εσυ πηγαινες στο Χαλανδρι να το παραλαβεις?

Κι εγω εχω φτιαξει επανειλημμενα υπολογιστες του της οικογενειας και του κολλητου, αλλα μου τα φερνουν σπιτι, δε παω εγω να τα παρω.

Πήγαινα σπίτι του να βάλω windows, ενώ επανειλλημένα του ειχα δείξει τη διαδικασία, για να φτιάξει προσωρινά το χαλασμένο υπολογιστή του, μιας και βαριόταν να παει στο eshop να τον αλλάξουν,,.,

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...