Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για δημιουργία πριβε group για giveaways - spin off από το θέμα των giveaways


xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"Τα μέλη του γκρουπ μπορούν να κάνουν GA εκτός γκρουπ για το υπόλοιπο φόρουμ κτλ,όμως δε θα προσμετράται αυτό στο ratio τους. "

 

Γι αυτόν το κανόνα δεν ξέρω αν πρέπει να μπεί όσο αφορά το υπόλοιπο φόρουμ γιατί αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος θέλει να βάλει ενα ga εδώ τότε γι ποιο λόγο να τον βάλει ανοιχτό σε όλο το φόρουμ και όχι μόνο στο γκρούπ ώστε να αυξάνεται και το ratio του.

Γιατί μπορεί για κάποιον λόγο να θέλει να βάλει ένα GA που να απευθύνετε και σε μέλη εκτός του Group ή να θέλει να βάλει περιορισμό lvl, κάτι το όποιο πιθανόν θα απαγορεύεται από τους κανόνες του Group.

Είναι ένας κανονισμός που δεν ενοχλεί κάπου και καλό είναι να επισημαίνεται για τυχόν παρεξηγήσεις.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Moderators

προτεινόμενοι κανόνες για το insomnia GA group

 

Σε γενικές γραμμές είμαι σύμφωνος με τους κανόνες (αν και θεωρώ αυτονόητο ότι έπρεπε να μιλάμε για private group και μόνο, δεν χρειάζεται καν poll, ενιγουέι). Πρέπει να ξεκαθαριστούν δύο-τρία πραγματάκια:

 

1ον - Τι θα γίνεται με τα blacklists; Εντός του group θα επιτρέπεται να κάνουμε blacklist κάποιον εντός του group αν δεν τον χωνεύουμε;

 

2ον - Τι θα γίνεται αν κάποιο μέλος θέλει να βάλει ένα GA με κάποια προϋπόθεση που επιτρέπεται μεν από το SG, αλλά δεν επιτρέπεται από το group; Για παράδειγμα αν κάνει ένα GA με όριο 7 ημέρες, ενώ στο group αναφέρεται ότι πρέπει να είναι maximum 5 ημέρες;

 

3ον (και σημαντικότερο!) - Θα επιτρέπονται custom-made κανόνες, που δεν προβλέπονται ούτε από το SG; Για παράδειγμα, έχω δει δυο-τρεις φορές να αναφέρεται από μέλος ότι αν «ο νικητής ενεργοποιήσει αλλά δεν παίξει το παιχνίδι θα γίνει blacklisted» (λες και πρέπει να δώσουμε αναφορά πότε θα παίξουμε το παιχνίδι που μας χαρίζουν, τέσπα). Θα επιτρέπονται τέτοιου είδους κόλπα;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

POLL αν θέλουμε prive group ή όχι

ανοιχτό για 5 μέρες προτείνω

 

Καλημέρα,

Δυστυχώς ο xtrmsnpr ξέχασε να βάλει μία ψήφο για κάθε άτομο, με αποτέλεσμα ο καθένας να έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει όσες φορές θέλει.

Ή θα πρέπει να δημιουργηθεί καινούργιο poll ή θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα εντός του θέματος.

 

Όσον αφορά

-Δε θα κυνηγάει τους admins(του γκρουπ) (,οι admins του insomnia δεν έχουν να κάνουν με το γκρουπ,γιαυτό μην τους ενοχλείται άσκοπα) για παρακάλια.

 

Οι moderators του Insomnia δεν έχουν και δεν θα έχουν καμία σχέση με το γκρουπ. Επίσης να τονίσω ότι όπως και δήποτε θα πρέπει να απαγορεύονται οι δημόσιες καταγγελίες είτε στο γκρουπ είτε στο σχετικό θέμα. Αν κάποιο μέλος διαπιστώσει παρατυπία από άλλο μέλος, να δημιουργήσει ticket στο SG. Kαθώς και να ενημερώσει τους διαχειριστές. Για αποφυγή παρεξηγήσεων μεταξύ των μελών.

 

Συνοψίζοντας

 

- Δυνατότητα συμμετοχής στο group έχουν μόνο ενεργά μέλη του Insomnia.gr

- Τα κανούργια μέλη πρέπει να συμμετέχουν ενεργά τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα στο Ιnsomnia.gr

- Όλοι οι κανόνες του SG ισχύουν και για τα μέλη του group.

- Το κάθε υποψήφιο μέλος να γράψει στο σχετικό θρέντ το λινκ του profil του στο SG & Steam. Οι Officers με βάση τα παραπάνω στέλνουν ή όχι πρόσκληση.

- Δεν υπάρχει προϋπόθεση δημιουργίας giveaway για την είσοδο στο group.

 

Με τα δύο πρώτα νομίζω καλύπτουμε το θέμα με τους μήνες/μηνύματα. Δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό μιας και ο κανόνας του ratio 1 προς 5 μας καλύπτει τόσο όσον αφορά τους leechers όσο και με τα καινούργια μέλη. Που θα πρέπει να αποδεχτούν και να σεβαστούν τόσο το ratio όσο και όλους τους υπόλοιπους κανόνες.

 

Επιπλέον το 1:5 εντός του γκρουπ πιστεύω πως μας καλύπτει όλους. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε να πηγαίνουν τα games σε άτομα που πραγματικά τα θέλουν, να μην μπαίνουν άτομα σε όλα τα GA και φυσικά να βλέπει ο δωρητής ότι η κίνηση του έπιασε τόπο.

 

Άρα αν ο υποψήφιος πληροί τους βασικούς όρους εισαγωγής νομίζω ότι μπορούμε να παραβλέψουμε τα like και με μία πρόσκληση από τους αρμόδιους να έχει τη δυνατότητα να μπει.

 

Το βασικό είναι να τηρηθούν οι κανόνες ώστε να αποφύγουμε τα δράματα. Κατα τη γνώμη μου οι κανόνες του xtrmsnrp θα πρέπει να μας ικανοποιούν όλους. Δεν νομίζω να παρέλειψε κάτι.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ για το θέμα των ευχαριστιών, μου φαίνεται πολύ forced (και γι'αυτό δεν μπήκα ποτέ σε GA του xtrmsnpr :ph34r:).

Στο poll ήδη βλέπω κάτι άκυρα νούμερα, μάλλον θέλει καινούριο.

Το excel με τα ratios μην ξεχάστε να είναι δημόσια.

Επίσης η λίστα με τις αντιστοιχίες των usernames θα είναι public? (απλά ρωτάω, δεν είμαι αντίθετος σε οποιαδήποτε περίπτωση).

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2ον - Τι θα γίνεται αν κάποιο μέλος θέλει να βάλει ένα GA με κάποια προϋπόθεση που επιτρέπεται μεν από το SG, αλλά δεν επιτρέπεται από το group; Για παράδειγμα αν κάνει ένα GA με όριο 7 ημέρες, ενώ στο group αναφέρεται ότι πρέπει να είναι maximum 5 ημέρες;

5 με 7 μέρες η διαφορά είναι λίγη. Το θέμα είναι να τηρηθεί το 24ωρο ώστε να έχουν όλοι τη δυνατότητα να δουν το GA. Άλλο ένα θέμα είναι με τα lvl. Εφόσον θα έχουμε το ratio πιστεύω πως δεν χρειάζεται πλέον να βάζουμε. Μιας και όσοι βάζουν, βάζουν 1 lvl.

3ον (και σημαντικότερο!) - Θα επιτρέπονται custom-made κανόνες, που δεν προβλέπονται ούτε από το SG; Για παράδειγμα, έχω δει δυο-τρεις φορές να αναφέρεται από μέλος ότι αν «ο νικητής ενεργοποιήσει αλλά δεν παίξει το παιχνίδι θα γίνει blacklisted» (λες και πρέπει να δώσουμε αναφορά πότε θα

παίξουμε το παιχνίδι που μας χαρίζουν, τέσπα). Θα επιτρέπονται τέτοιου είδους κόλπα;

Θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες του group φυσικά. Εφόσον συμφωνήσουμε στους κανόνες του group τότε δεν βρίσκω λόγο να επιτρέπονται custom-made κανόνες μελών.

 

Συμφωνώ για το θέμα των ευχαριστιών, μου φαίνεται πολύ forced (και γι'αυτό δεν μπήκα ποτέ σε GA του xtrmsnpr :ph34r:).

Λεπτομέρειες, δεν νομίζω το συγκεκριμένο να είναι τροχοπέδη για τη δημιουργία του group.

Το excel με τα ratios μην ξεχάστε να είναι δημόσια.

Θα υπάρχει λινκ στο group του Steam.

Επίσης η λίστα με τις αντιστοιχίες των usernames θα είναι public? (απλά ρωτάω, δεν είμαι αντίθετος σε οποιαδήποτε περίπτωση).

Eφόσον δημόσια στο σχετικό θέμα θα πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος να βάζει το λινκ από τα προφιλ του (SG & Steam) δεν νομίζω να χρειάζεται σχετικό λινκ.

Αλλά και από την άλλη δεν είναι κάτι το δύσκολο.

 

Να φανταστώ πως στο ratio εντός του group δεν θα προσμετρούνται τα GA's που θα έχουν επιπλέον γκρουπ ή whitlist. Σωστά;

Επεξ/σία από Dreyar
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:-) δεν έχω να πω κάτι,τους κανόνες τους προτείνω από κει και πέρα,σε κάποια βάλτε να δουλέψει το μυαλό και η λογική,κάποια πράγματα είναι αυτονόητα. :-)
Υπάρχει μια καυτή πατάτα και δε την πετάω,μέχρι και κάτω από την μασχάλη μου την βάζω,αλλά μέχρι ένα σημείο.
Ήδη οι κανονισμοί αυτοί επιτρέπουν σε όλους να μπουν από την αρχή.Απλώς όσοι δεν έχουν κάνει ως τώρα κάποιο GA,θα έχουν 1 μήνα στην διάθεση τους να φτιάξουν το πρώτο τους GA εντός γκρουπ,αν δε γίνει αυτό θα αποβάλονται από το γκρουπ μέχρι να είναι σε θέση να το πραγματοποιήσουν.(πρόταση μου)

Για αρχή είχα γράψει 3 κανόνες μόνο,μετά σκέφτηκα ότι θα θέλουν επεξήγηση, γιατί προέβλεψα ότι θα υπάρχουν τόνοι ερωτήσεων,το έκανα όσο πιο αναλυτικά γινόταν.Και δε λέω αυτούς έγγραψα αυτούς ακολουθάμε,εννοώ ότι κολάτε σε μικροπράγματα και χάνετε η ουσία.

Αν μπείτε στο γκρουπ,βγάλτε τα blacklists σας,μονιάστε,συμφιλιωθείτε.Θα μαλώσετε in group στην πορεία όπως το βλέπω.
Εφόσον είστε σε prive group,blacklists απαγορεύονται.Για να γίνει κάποιος bl σημαίνει ότι παραβαίνει τους κανόνες του SG,άρα φεύγει και από το γκρουπ.

Τώρα γιατί να ναι 5 και όχι 7,βάλτε το και 2 μήνες να είναι το GA σας.Κόσμο πολύ γενικά το φόρουμ δεν έχει,από άλλες χώρες δεν είμαστε για να έχουμε διαφορά ώρας,υποθέτω όλοι σχεδόν από την ίδια ήπειρο μιλάμε,με κάποιες εξαιρέσεις.Οπότε το βρίσκω κουλό για 10-20 άτομα να υπάρχει ένα ga για καιρό,που κατά πάσα πιθανότητα να χει 7-8 συμμετοχές.
Άμα σας κάνει κόπος να λέτε ευχαριστώ,δυο γράμματα TY,τί να πω.
Ας μη γίνονται likes,αν φαίνεται βουνό.Η όλη ιδέα ήταν για να έχουν συμμετοχή και τα μέλη του γκρουπ,για να δείξουν ότι τους είναι αρεστός κάποιος,κοινώς αν ξέρουν ότι έχει μπει κάποιος σε blacklist και δε τον θέλουν στο ga group,δε πα να κάνει 500 GAs άμα ξέρουν ότι θα τους χαλάσει την ησυχία δε τον θέλουν δε του κάνουν like,και πάλι είπα βάλτε την λογική,μη κολάτε σε αριθμούς.
Αν θέλετε όλοι την δουλειά να την κάνουν oi admins,κανένα πρόβλημα από μένα.
custom made κανόνες τα μέλη δε θα επιτρέπεται να βάλουν,έχει το γκρουπ δικούς του κανόνες,σύμφωνους με το SG και θα ακολουθούμε αυτούς όλοι.Ότι δε προβλέπεται από το SG,δεν έχει θέση και εδώ.

Τί λέτε βρε παιδιά,που ακούστηκε επειδή δεν έπαιξε το παιχνίδι θα τον κάνω BL;
Το θέμα είναι να το ενεργοποιεί.Κάποιος μπορεί να είναι συλλέκτης.Μη τρελένεστε.

 

Τα GAs που γίνονται εντός γκρουπ θα μετριούντε στο ratio μας,όσα είναι με άλλα γκρουπς συνδεδεμένα ή σε whitelist δε θα προσμετρούντε.

 

Είμαι λίγο αυστηρός σήμερα,όπως βλέπετε δε μάλωσα με κανέναν μέχρι στιγμής ;)

 

το poll το έκανα ανοιχτό,γιατί κάποιος μπορεί να μην έχει google account,και δεν ήθελα να τον υποχρεώσω.

 

Νέο poll λοιπόν πάλι ανώνυμο,που νομίζω δε μπορείτε πάνω από μια φορά να ψηφίσετε(μην κλέψετε με τα coockies πρκλ,γιατί τότε μιλάμε ότι θα έχουμε να κάνουμε με μωρά και καλή σας συνέχεια,δε θα ασχοληθώ άλλο.)

 

https://www.surveymonkey.com/r/W38FHC2

το poll θα τρέχει μέχρι και το απόγευμα της παρασκευής 29/1 όπου στις 19.00 θα κλειδωθεί μόνο του.

 

+ότι έγραψε ο Dreyar

 

 αν συμφωνείται με τα παραπάνω (κανόνες εισόδου και γκρουπ) κάντε like,αν όλα πάνε καλά και με το poll . Αν δούμε μεγάλη ανταπόκριση τότε προχωράμε στη δημιουργία του group
 

  • Like 15
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα προτεινω κατι κ αν....Σε ενα group που ειμαι μπορεις να κανεις ga με whitelist + group.Αλλα αν ο νικητης ειναι απ'το group μπορεις να επικοινωνησεις με τον admin κ να προσμετρηθει το giveaway σου σαν να το εκανες για το group.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ωραία xtrmsnpr, like κι από μένα επί της αρχής,
μερικές διευκρινίσεις αν έχετε την καλοσύνη:
 

1. [Fixed] Το GA πρέπει να τα ποστάρετε και στο αντίστοιχο θέμα του φόρουμ αλλά και στου γκρουπ
Λίγο overkill δεν είναι αυτό το διπλο ποστάρισμα; Στο group νομίζω δεν χρειάζεται, αν το ζητάς για λόγους αρχειοθέτησης υπάρχει πχ. αυτό εδώ που ενημερώνεται αυτόματα.
 
2. [Fixed] Ο συμμετέχων ευχαριστεί στα GA που παίρνει μέρος.(δεν είναι βίτσιο,είναι στοιχειώδης ευγένεια)
Αυτό ας γίνει πρόταση κι όχι υποχρέωση. Θέλω να πω, είναι φτηνός λόγος να βρεθείς εκτός group.

 
3. [Fixed] Το κάθε GA δε θα πρέπει να ξεπερνάει τις 5 μέρες για να κληρωθεί,με minimum διάρκεια την 1 μέρα.
Σ'αυτό να είστε λίγο ελαστικοί στα λάθη γιατί συμβαίνουν. πχ. ας προηγηθεί ενημέρωση για διαγραφή του GA.

 
4. [Fixed] GA μπορεί να γίνει είτε κάποιο παιχνίδι από bundle ή κάποιο nonbundle game (...) διακρίσεις δε θα γίνονται. / Ratio boost δεν θα δώσουμε στα nonBundle; Ψιλοαδικία έστω ένα 1,5x χρειάζεται. Γνώμη μου..
 
5. Το κάθε υποψήφιο μέλος (προτείνω οι χρήστες με likes) (...)
Συμφωνώ με τους υπόλοιπους, διαφωνώ κάθετα με τα likes σε μια τόσο καθαρή διαδικασία. Ρε παιδιά δεν είναι εκλογές για αντιπροσώπευση, είναι συμμετοχή. Αν πρέπει κάποιος να μην συμμετέχει ενώ πληροί τις προυποθέσεις, μάλλον ο λόγος της εξαίρεσης είναι λίγο smelly. 
 
6. [Fixed] Με τα πριβέ προφίλ τί γίνεται;

Σύμφωνα με το SG το κλειδί φεύγει μέσω του συστήματος, μέσω email ή μέσω chat. Εγώ θέλω με chat αν δεν τον ξέρω τον άλλο, να ενεργοποιήσει το παιχνίδι μη τρώμε μια βδομάδα σουπα-μούπες, κράτα screenshots, logs, support κτλ. Επίσης έχω κάποια Gifts κατά καιρούς, αυτά θέλουν email ή friend. Το email 7 στις 10 κάνει bounce και γυρίζει πίσω. Προτείνω:  Α. Να υπάρχει υποχρέωση για αποδοχή friend request και μετά ας κάνει unfriend, 10 λεπτά υπόθεση είναι, και Β. υποχρεωτικό μόνιμο friendship με κάποιο διαχειριστή του group.

 

7. [Fixed] Να γίνει εναρκτήριο GA με την εγγραφή.

Προτείνω ναι (αν δεν φέρνουμε σε δύσκολη θέση κάποιον από τους παρόντες/υποψήφιους).

 

8. [Fixed] Σχετικά με το blacklist.

Δύσκολη απόφαση παιδιά αυτό, το blacklist είναι βασικός μηχανισμός του SG. Εχω τρία μέλη στη λίστα και δεν επιδέχεται συζήτηση γιατί δεν θέλω να μπλέξω πάλι, 3 βδομάδες έφαγα στο support και δεν γουστάρω να τους ζαλίζω, εθελοντές είναι. Πως θα τους βγάζω στο group και να τους βάζω στα ανοικτά μου giveaways, γίνεται; Δεν γίνεται πρακτικά αυτό, μου ακυρώνει όλο το SG. Προτείνω: Να υπάρχει blacklist.

 

9. [To be fixed...] Το excel με τα ratios, το excel με τις αντιστοιχίες sg=insomnia.

Θα ήθελα κι εγώ να είναι public να μη ψαχνόμαστε από δω κι απο κεί και να μετράμε με το κομπιουτεράκι. Προτείνω: τα excel να γίνουν σε google sheets και να δοθούν τα δεδομένα με web publish links, απλά και γρήγορα.

 

10. [Fixed] (bonus προσωπική ερώτηση)

Χρειάζεται να κάνω τώρα giveaway στο thread; Ρωτάω επειδή έχω κάμποσο καιρό. Επειδή θα χρειαστώ χρόνο να τσεκάρω τα κλειδιά μου και τρέχω με άλλα θέματα, πείτε μου ανοικτά αν είναι προυπόθεση, να βάλω.

Επεξ/σία από pigeon
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το βασικότερο είναι να βρεθούν κάποιοι να διαχειρίζονται το group. Ο xtrm ήδη προσφέρθηκε. Εγώ επίσης δεν θα είχα θέμα να βοηθήσω στην πραγματοποίηση όλου του σκηνικού αλλά μου είναι δύσκολο αυτόν τον καιρο αφού απουσιάζω από το σπίτι για λόγους υγείας. Οι "κανόνες" έχουν προταθεί και νομίζω πάνω κάτω συμφωνούμε όλοι μαζί τους. Το poll βλέπω πάει καλά, αλλά νομίζω πρoτεραιότητα σε όλα αυτά έχει να βρεθούν οι admins του group :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Το GA πρέπει να τα ποστάρετε και στο αντίστοιχο θέμα του φόρουμ αλλά και στου γκρουπ

Λίγο overkill δεν είναι αυτό το διπλο ποστάρισμα; Στο group νομίζω δεν χρειάζεται, αν το ζητάς για λόγους αρχειοθέτησης υπάρχει πχ. αυτό εδώ που ενημερώνεται αυτόματα.

Καλύτερα και στα δύο για να διευκολύνονται οι διαχειριστές με τον έλεγχο και τα ρατιο.

 

4. GA μπορεί να γίνει είτε κάποιο παιχνίδι από bundle ή κάποιο nonbundle game (...) διακρίσεις δε θα γίνονται.

Ratio boost δεν θα δώσουμε στα nonBundle; Ψιλοαδικία έστω ένα 1,5x χρειάζεται. Γνώμη μου..

Είπαμε να μην μετράμε αξίες παιχνιδιών άρα καλύτερα να είναι όλα ισότιμα.

 

 

6. Με τα πριβέ προφίλ τί γίνεται;

Σύμφωνα με το SG το κλειδί φεύγει μέσω του συστήματος, μέσω email ή μέσω chat. Εγώ θέλω με chat αν δεν τον ξέρω τον άλλο, να ενεργοποιήσει το παιχνίδι μη τρώμε μια βδομάδα σουπα-μούπες, κράτα screenshots, logs, support κτλ. Επίσης έχω κάποια Gifts κατά καιρούς, αυτά θέλουν email ή friend. Το email 7 στις 10 κάνει bounce και γυρίζει πίσω. Προτείνω:  Α. Να υπάρχει υποχρέωση για αποδοχή friend request και μετά ας κάνει unfriend, 10 λεπτά υπόθεση είναι, και Β. υποχρεωτικό μόνιμο friendship με κάποιο διαχειριστή του group.

Όντως πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τα prive profiles

 

7. Να γίνει εναρκτήριο GA με την εγγραφή.

Προτείνω ναι (αν δεν φέρνουμε σε δύσκολη θέση κάποιον από τους παρόντες/υποψήφιους).

Προτιμώ να μην είναι υποχρεωτικό αλλά όποιος μπαίνει χωρίς GA να ξεκινάει με ratio 0 (δηλαδή μη αποδεκτό) και να του δίνεται προθεσμία για να το ανεβάσει (να κάνει GA δηλαδή)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το βασικότερο είναι να βρεθούν κάποιοι να διαχειρίζονται το group. Ο xtrm ήδη προσφέρθηκε. Εγώ επίσης δεν θα είχα θέμα να βοηθήσω στην πραγματοποίηση όλου του σκηνικού αλλά μου είναι δύσκολο αυτόν τον καιρο αφού απουσιάζω από το σπίτι για λόγους υγείας. Οι "κανόνες" έχουν προταθεί και νομίζω πάνω κάτω συμφωνούμε όλοι μαζί τους. Το poll βλέπω πάει καλά, αλλά νομίζω πρoτεραιότητα σε όλα αυτά έχει να βρεθούν οι admins του group :)

Αν μέχρι αύριο το poll συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς προτείνω να μην περιμένουμε τζάμπα!

 

^ xtrmsnpr , Dreyar, JoniVani αν δεν κάνω λάθος.  Smiley-2.png και στους 3 από μένα.

Και από μένα ΟΚ!

Εγώ δεν είμαι σε θέση να διαχειριστώ group αλλά αν μπορώ να βοηθήσω κάπου πολύ ευχαρίστως αρκεί να το επιτρέπει ο ελεύθερος χρόνος μου. Mε το ζόρι προλαβαίνω να παίξω κάνα game.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ωραία xtrmsnpr, like κι από μένα επί της αρχής,

μερικές διευκρινίσεις αν έχετε την καλοσύνη:

 

1. Το GA πρέπει να τα ποστάρετε και στο αντίστοιχο θέμα του φόρουμ αλλά και στου γκρουπ

Λίγο overkill δεν είναι αυτό το διπλο ποστάρισμα; Στο group νομίζω δεν χρειάζεται, αν το ζητάς για λόγους αρχειοθέτησης υπάρχει πχ. αυτό εδώ που ενημερώνεται αυτόματα.

 

Σκοπός του διπλού ποσταρίσματος είναι η άμεση πληροφόρηση προς όλα τα μέλη. Δύο copy paste δεν νομίζω να είναι κόπος.

 

2. Ο συμμετέχων ευχαριστεί στα GA που παίρνει μέρος.(δεν είναι βίτσιο,είναι στοιχειώδης ευγένεια)

Αυτό ας γίνει πρόταση κι όχι υποχρέωση. Θέλω να πω, είναι φτηνός λόγος να βρεθείς εκτός group.

 

Πιστεύω πως το θέμα το κάλυψε ο xtrmsnpr. Αν κάποιος παραλείψει ένα ευχαριστώ δεν θα βρεθεί εκτός group. Και στο κάτω κάτω αν κάποιος βαριέται να γράψει ένα ty ας κάνει like στο σχετικό θέμα.

 

3. Το κάθε GA δε θα πρέπει να ξεπερνάει τις 5 μέρες για να κληρωθεί,με minimum διάρκεια την 1 μέρα.

Σ'αυτό να είστε λίγο ελαστικοί στα λάθη γιατί συμβαίνουν. πχ. ας προηγηθεί ενημέρωση για διαγραφή του GA.

 

Δεν νομίζω να τίθεται τέτοιο θέμα. Λάθη συμβαίνουν.

 

4. GA μπορεί να γίνει είτε κάποιο παιχνίδι από bundle ή κάποιο nonbundle game (...) διακρίσεις δε θα γίνονται.

Ratio boost δεν θα δώσουμε στα nonBundle; Ψιλοαδικία έστω ένα 1,5x χρειάζεται. Γνώμη μου..

 

Έχουμε προτείνει ένα ratio ένα προς πέντε. Το 0,5 δεν νομίζω να κάνει τη διαφορά. Είτε κάποιος δίνει το GTA V είτε το Bad Rats το ίδιο θα είναι. Όπως είπε και ο xtrmsnpr διακρίσεις δεν θα γίνονται. Διότι θα αρχίσουμε να μετράμε μετά τα e-penιs μας ;)

 

5. Το κάθε υποψήφιο μέλος (προτείνω οι χρήστες με likes) (...)

Συμφωνώ με τους υπόλοιπους, διαφωνώ κάθετα με τα likes σε μια τόσο καθαρή διαδικασία.

 

Η όλη ιδέα ήταν για να έχουν συμμετοχή και τα μέλη του γκρουπ,για να δείξουν ότι τους είναι αρεστός κάποιος,κοινώς αν ξέρουν ότι έχει μπει κάποιος σε blacklist και δε τον θέλουν στο ga group,δε πα να κάνει 500 GAs άμα ξέρουν ότι θα τους χαλάσει την ησυχία δε τον θέλουν δε του κάνουν like,και πάλι είπα βάλτε την λογική,μη κολάτε σε αριθμούς.

 

Αυτό νομίζω ότι σε καλύπτει για το 8. σχετικά με το blacklist.

 

Για να πω την αλήθεια ούτε και εγώ το είχα καταλάβει μέχρι που το διευκρίνισε ο xtrmsnpr. Προτείνω να το κάνουμε.

 

6. Με τα πριβέ προφίλ τί γίνεται;

Σύμφωνα με το SG το κλειδί φεύγει μέσω του συστήματος, μέσω email ή μέσω chat. Εγώ θέλω με chat αν δεν τον ξέρω τον άλλο, να ενεργοποιήσει το παιχνίδι μη τρώμε μια βδομάδα σουπα-μούπες, κράτα screenshots, logs, support κτλ. Επίσης έχω κάποια Gifts κατά καιρούς, αυτά θέλουν email ή friend. Το email 7 στις 10 κάνει bounce και γυρίζει πίσω. Προτείνω:  Α. Να υπάρχει υποχρέωση για αποδοχή friend request και μετά ας κάνει unfriend, 10 λεπτά υπόθεση είναι, και Β. υποχρεωτικό μόνιμο friendship με κάποιο διαχειριστή του group.

 

Αν κάποιος για τους δικούς του λόγους θέλει να έχει private profil τότε θα έχει μόνιμο friendship με έναν ή και με όλους τους διαχειριστές (για λόγους διαφάνειας). Τώρα αν κάποιος επιθυμεί να δώσει το game μέσω του chat τότε θα ισχύει το Α όπως ακριβώς το έγραψες.

 

Νομίζα πως τα είχα γράψει τα παραπάνω, ίσως τα ξέχασα να τα συμπεριλάβω σε κάποιο ποστ μου :P

 

7. Να γίνει εναρκτήριο GA με την εγγραφή.

Προτείνω ναι (αν δεν φέρνουμε σε δύσκολη θέση κάποιον από τους παρόντες/υποψήφιους).

 

Δεν απαιτείται giveaway για την είσοδο στο γκρουπ.

 

Όσοι δεν έχουν κάνει ως τώρα κάποιο GA,θα έχουν 1 μήνα στην διάθεση τους να φτιάξουν το πρώτο τους GA εντός γκρουπ,αν δε γίνει αυτό θα αποβάλονται από το γκρουπ μέχρι να είναι σε θέση να το πραγματοποιήσουν.

 

Όσον αφορά τα άλλα μέλη πιστεύω πως το 1:5 θα το τηρήσουν εφόσον θελήσουν να μπουν. Άρα δεν νομίζω να χρειάζεται να ζορίζουμε τα πράγματα.

 

8. Σχετικά με το blacklist.

Δύσκολη απόφαση παιδιά αυτό, το blacklist είναι βασικός μηχανισμός του SG. Εχω τρία μέλη στη λίστα και δεν επιδέχεται συζήτηση γιατί δεν θέλω να μπλέξω πάλι, 3 βδομάδες έφαγα στο support και δεν γουστάρω να τους ζαλίζω, εθελοντές είναι. Πως θα τους βγάζω στο group και να τους βάζω στα ανοικτά μου giveaways, γίνεται; Δεν γίνεται πρακτικά αυτό, μου ακυρώνει όλο το SG. Προτείνω: Να υπάρχει blacklist.

 

Αν μπείτε στο γκρουπ,βγάλτε τα blacklists σας,μονιάστε,συμφιλιωθείτε.Θα μαλώσετε in group στην πορεία όπως το βλέπω.

Εφόσον είστε σε prive group,blacklists απαγορεύονται.Για να γίνει κάποιος bl σημαίνει ότι παραβαίνει τους κανόνες του SG,άρα φεύγει και από το γκρουπ.

 

+ το 5.

 

9. Το excel με τα ratios, το excel με τις αντιστοιχίες sg=insomnia.

Θα ήθελα κι εγώ να είναι public να μη ψαχνόμαστε από δω κι απο κεί και να μετράμε με το κομπιουτεράκι. Προτείνω: τα excel να γίνουν σε google sheets και να δοθούν τα δεδομένα με web publish links, απλά και γρήγορα.

 

Αρχείο θα υπάρχει σίγουρα από τους διαχειριστές. Λογικά θα προστεθεί και λινκ στο γκρουπ. Ας δημιουργήσουμε με το καλό το γκρουπ και όλα θα γίνουν.

 

10. (bonus προσωπική ερώτηση)

Χρειάζεται να κάνω τώρα giveaway στο thread; Ρωτάω επειδή έχω κάμποσο καιρό. Επειδή θα χρειαστώ χρόνο να τσεκάρω τα κλειδιά μου και τρέχω με άλλα θέματα, πείτε μου ανοικτά αν είναι προυπόθεση, να βάλω.

 

Προυπόθεση για τι; Αν εννοείς για το γκρουπ όχι. Δεν απαιτείται giveaway για την είσοδο στο γκρουπ.

 

Ελπίζω να σας κάλυψα όλους.

 

Για να μην ξεχνιόμαστε ->

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...